test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Корона-Неволята и нейните уроци, Каква полза ви донесе коронавируса?
Питето
коментар 16/03/2020, 22:06
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 7 699
Регистриран: 08/06/2017
Потребител # 81

Приказката за Неволята много напомня днешната реалност с коронавируса и лежерното ни общество, та какво ново се сетихте, направихте, научихте и приложихте, абе "Неволята с короната" каква файда ви докара?
Ето че децата се оттърваха от тежките раници и се оказа че все пак можело в България да се учи от вкъщи. Е, оказа се че системата не е готова за моментален старт, обаче все пак огромен брой ученици се регистрираха и някои подкараха уроци през интернет платформите щото пък имаме един от най-бързите интернет мрежи из Европа. Абе можело е-училище в територията, ама трябвало Неволята да помогне...
Примерно, аз изтупах прахоляка от един списък с неща за вършене из дома (все е нЕкаква файда от "извънредното положение"), както и ще ползвам едни екстри свързани с евтиния бензин и поопразнените градски улици. w00tbrows.gif

--------------------
"Историята служи на българите да не си вземат поука от нея." Фра Дяволо
" при толкова много бъдеще направо не виждам смисъл да се връщам към миналото." 2017 една българка
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
evanka
коментар 17/03/2020, 09:05
Копирай адреса: #2

Advanced Member
Съобщения: 1 435
Регистриран: 02/06/2017
Потребител # 40

Досега не ме научи на нищо ново. Върнах се едни 30 години назад, кога се налагаше да се става рано, да се виси на опашка за да се докопаш до тоалетна хартия. Даже аз, която съм обръгнала на нямане, сега съм в лека паника, защото в къщи сме шест човека.
Чакаме по 9 месеца за час при специалист, сега всичко до края на април е анулирано. Айде наново девет месеца чакане.
ЛС
wonda_
коментар 17/03/2020, 20:04
Копирай адреса: #3

Advanced Member
Съобщения: 176
Регистриран: 01/06/2017
От: София
Потребител # 30

А би ли обяснила защо точно тоалетна хартия така се изкупува? Защо и ти само нея я спомена като продукт?
Въпросът ми е сериозен, не се подигравам. Аз просто съм втрещена от подобно търсене и никаква логика не намирам.
ЛС
D-rA
коментар 17/03/2020, 22:20
Копирай адреса: #4

Advanced Member
Съобщения: 2 294
Регистриран: 20/03/2017
Потребител # 4

Това и за мен е неясен въпрос - сега преди малко попаднах на инфо за търговска верига в Австралия, която наложила ранен час за пазаруване само от пенсионери - първото което изчезнало и дори е имало сбивания е тоалетната хартия...Абсолютен парадокс... sunbathing.gif

--------------------
ЛС
Catpuccino
коментар 02/04/2020, 20:56
Копирай адреса: #5

Advanced Member
Съобщения: 1 206
Регистриран: 02/06/2017
Потребител # 42

Цитат(D-rA @ 17/03/2020, 22:20) *
Това и за мен е неясен въпрос - сега преди малко попаднах на инфо за търговска верига в Австралия, която наложила ранен час за пазаруване само от пенсионери - първото което изчезнало и дори е имало сбивания е тоалетната хартия...Абсолютен парадокс... sunbathing.gif

Много ясно преди хората са ходели на работа за да с@рат ...ся требе да го правят дом smile.gif)))

--------------------
Колкото повече...толкова повече...
ЛС

Отговори в темата
- - evanka   Досега не ме научи на нищо ново. Върнах се едни 30 години назад, кога се налагаш...   17/03/2020, 09:05
|- - wonda_   А би ли обяснила защо точно тоалетна хартия така се изкупува? Защо и ти само нея...   17/03/2020, 20:04
|- - D-rA   Това и за мен е неясен въпрос - сега преди малко попаднах на инфо за търговска в...   17/03/2020, 22:20
||- - Catpuccino   Цитат(D-rA @ 17/03/2020, 22:20) Това и за мен е неясен въпрос - се...   02/04/2020, 20:56

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 17/04/2026, 12:20