test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Война на НАТО срещу Русия!, И България е барабар Петко с мъжете!
biggeorge
коментар 28/02/2022, 11:56
Копирай адреса: #1

Кремълска мурзилка
Група: Изгонени
Съобщения: 2 317
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51
Потребител # 51

Публикувам втората част от статията, която написах, защото няма място за целия текст.
На който му се чете - може да хвърли едно око в блога ми.
На 1 февруари 2022 г. посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова е дала интервю.
В него тя е казала, че единствения вариант България да попадне под обсега на руската армия е на наша територия да бъдат разположени стратегически оръжия.
И разбира се, Соломон Паси и Росен Плевнелиев веднага ще поискат от САЩ да разположат стратегически оръжия на българска територия, за да има причина Русия да нападне България.
Само че ако Русия атакува България или която и да е друга страна-членка на НАТО ще се задейства чл. 5 от Северноатлантическия договор.
Затова американските агенти в България са толкова активни - надяват се, че с действията си ще провокират Русия да нападне България, както стана с Украйна.
Но ако НАТО започне война с Русия американските агенти в България ще са първите, които ще избягат, спасявайки скъпоценните си кожи, а ние ще останем да умираме тук.
Всъщност няма нужда американските агенти в България да обикалят непрекъснато телевизиите и да сипят пропаганда.
С военната помощ, която страните-членки на НАТО обещаха на Украйна те де факто станаха съюзници на едната страна в този конфликт.
Логичен е въпросът дали НАТО има намерение да воюва с Русия?
И ако НАТО ще напада Русия, каква ще е позицията на България?

Вчера Путин нареди на руските военни да активират ядрения арсенал на страната. blink.gif
Това означава ли, че САЩ имат намерение да бомбардират Русия с ядрено оръжие?
Това дори и по време на Студената война не се е случвало, въпреки острото противопоставяне между двете суперсили - САЩ и СССР.
Тогава по време на Кубинската криза СССР са се отказали от инсталирането на ядрени ракети в задния двор на САЩ.
Защо сега САЩ не се откажат от ракетите и базите си в Източна Европа?
Нима политиците в САЩ и Европа не осъзнават, че една ядрена война ще е краят на всичко и на всички?
Или може би омразата им към Русия толкова ги е заслепила, че не виждат катастрофалните последствия от ядрената война?
Как се навъдиха толкова много войнолюбиви политици?
angry.gif
На мен не ми се умира от ядрена война, но нямам никакви инструменти, с които да накарам войнолюбивите политици да отстъпят крачка назад.
Започвам да се чудя колко ли време остава до края на света - секунди, минути, часове, дни?
Иска ми се тази тема да се окаже пълна измишльотина и да не започнат да падат атомни бомби на главите ни!
А най-жалкото е, че ако започне ядрена война единствените, които ще оцелеят, ще са войнолюбивите политици.
Бедняците ще умрем първи, защото си нямаме бункери.
Някой може ли да ми обясни как се забъркахме в тази каша?
Как България в поредна война се оказа срещу Русия?
И как аз станах путинофил и върл русофил, без в действителност да съм такъв?

Направо умът ми не го побира! wacko.gif
Надявам се всички осъзнавате, че ако НАТО нападне Русия, спукана ни е работата отвсякъде!
Най-добре ще е да си целунем задниците за сбогом, защото и Господ няма да може да ни спаси!
За финал - повече не мога да понасям пропагандата, която се лее от медиите. затова намерих още един филм, който показва истинските лица на украинците, на политиците от Европейския съюз и САЩ.
На 1 февруари 2016 г. френският тв Canal+ е излъчил филма на известния разследващ журналист Пол Морейра.
Този филм е неговото специално разследване на събитията в Украйна през 2014 г.
Украинското посолство в Париж е протестирало срещу излъчването на филма, но французите са го пуснали въпреки това - просто защото го могат.
Както забелязвате документалния филм е направен от французи, а не от русофилката Елена Йончева, така че можем да приемем, че е обективен журналистически материал.
Филмът се казва "Украйна - маските на революцията".
Ако някой има желание може да го изгледа и после да сподели впечатленията си. rolleyes.gif

--------------------
Go to the top of the page
ЛС

Start new topic
Отговор
trаnsalp
коментар 28/02/2022, 12:31
Копирай адреса: #2

Advanced Member
Съобщения: 13 791
Регистриран: 09/06/2017
Потребител # 89

Цитат(biggeorge @ 28/02/2022, 11:56) *
Публикувам втората част от статията, която написах, защото няма място за целия текст.
На който му се чете - може да хвърли едно око в блога ми.
На 1 февруари 2022 г. посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова е дала интервю.
В него тя е казала, че единствения вариант България да попадне под обсега на руската армия е на наша територия да бъдат разположени стратегически оръжия.
И разбира се, Соломон Паси и Росен Плевнелиев веднага ще поискат от САЩ да разположат стратегически оръжия на българска територия, за да има причина Русия да нападне България.
Само че ако Русия атакува България или която и да е друга страна-членка на НАТО ще се задейства чл. 5 от Северноатлантическия договор.
Затова американските агенти в България са толкова активни - надяват се, че с действията си ще провокират Русия да нападне България, както стана с Украйна.
Но ако НАТО започне война с Русия американските агенти в България ще са първите, които ще избягат, спасявайки скъпоценните си кожи, а ние ще останем да умираме тук.
Всъщност няма нужда американските агенти в България да обикалят непрекъснато телевизиите и да сипят пропаганда.
С военната помощ, която страните-членки на НАТО обещаха на Украйна те де факто станаха съюзници на едната страна в този конфликт.
Логичен е въпросът дали НАТО има намерение да воюва с Русия?
И ако НАТО ще напада Русия, каква ще е позицията на България?

Вчера Путин нареди на руските военни да активират ядрения арсенал на страната. blink.gif
Това означава ли, че САЩ имат намерение да бомбардират Русия с ядрено оръжие?
Това дори и по време на Студената война не се е случвало, въпреки острото противопоставяне между двете суперсили - САЩ и СССР.
Тогава по време на Кубинската криза СССР са се отказали от инсталирането на ядрени ракети в задния двор на САЩ.
Защо сега САЩ не се откажат от ракетите и базите си в Източна Европа?
Нима политиците в САЩ и Европа не осъзнават, че една ядрена война ще е краят на всичко и на всички?
Или може би омразата им към Русия толкова ги е заслепила, че не виждат катастрофалните последствия от ядрената война?
Как се навъдиха толкова много войнолюбиви политици?
angry.gif
На мен не ми се умира от ядрена война, но нямам никакви инструменти, с които да накарам войнолюбивите политици да отстъпят крачка назад.
Започвам да се чудя колко ли време остава до края на света - секунди, минути, часове, дни?
Иска ми се тази тема да се окаже пълна измишльотина и да не започнат да падат атомни бомби на главите ни!
А най-жалкото е, че ако започне ядрена война единствените, които ще оцелеят, ще са войнолюбивите политици.
Бедняците ще умрем първи, защото си нямаме бункери.
Някой може ли да ми обясни как се забъркахме в тази каша?
Как България в поредна война се оказа срещу Русия?
И как аз станах путинофил и върл русофил, без в действителност да съм такъв?

Направо умът ми не го побира! wacko.gif
Надявам се всички осъзнавате, че ако НАТО нападне Русия, спукана ни е работата отвсякъде!
Най-добре ще е да си целунем задниците за сбогом, защото и Господ няма да може да ни спаси!
За финал - повече не мога да понасям пропагандата, която се лее от медиите. затова намерих още един филм, който показва истинските лица на украинците, на политиците от Европейския съюз и САЩ.
На 1 февруари 2016 г. френският тв Canal+ е излъчил филма на известния разследващ журналист Пол Морейра.
Този филм е неговото специално разследване на събитията в Украйна през 2014 г.
Украинското посолство в Париж е протестирало срещу излъчването на филма, но французите са го пуснали въпреки това - просто защото го могат.
Както забелязвате документалния филм е направен от французи, а не от русофилката Елена Йончева, така че можем да приемем, че е обективен журналистически материал.
Филмът се казва "Украйна - маските на революцията".
Ако някой има желание може да го изгледа и после да сподели впечатленията си. rolleyes.gif

Вдигнем ли двата самолета, свършени са. Да не говорим онез на хартия

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 01/03/2022, 10:50
Копирай адреса: #3

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Сменят военният министър.
Явно новият военен министър Тагарев има поставена задача от американското посолство да започне война с Русия.
Ясно е, че накрая всички замесени във войната ще бъдат разстреляни и избесени на центъра на София, но защо българския народ трябва да страда заради глупостта на шепа малоумници.
След избухването на войната между НАТО и Русия Кирил Петков ще се опита да избяга в Канада, но не трябва да му го позволяваме.
Той трябва да понесе пълната отговорност за действията и бездействията си.

--------------------
ЛС
trаnsalp
коментар 01/03/2022, 11:16
Копирай адреса: #4

Advanced Member
Съобщения: 13 791
Регистриран: 09/06/2017
Потребител # 89

Цитат(biggeorge @ 01/03/2022, 10:50) *
Сменят военният министър.
Явно новият военен министър Тагарев има поставена задача от американското посолство да започне война с Русия.
Ясно е, че накрая всички замесени във войната ще бъдат разстреляни и избесени на центъра на София, но защо българския народ трябва да страда заради глупостта на шепа малоумници.
След избухването на войната между НАТО и Русия Кирил Петков ще се опита да избяга в Канада, но не трябва да му го позволяваме.
Той трябва да понесе пълната отговорност за действията и бездействията си.

Продажници. Война било. В момента по руския канал 1 руснаците разследват ударената детска градина в Доганск. Много не им разбирам, но виждам загрижеността на руснаците за Украйна. Ако не ги пазеха, досега да са приключили! Толкова ли са слепи началниците ни? Не виждат ли, че това не е пълномащабна война.
Ние тук слушаме само американска пропаганда, но като гледам руснаците, в добър дух се намират. /когато ти излязат с автомати, добрият дух не е само молитва/

Това съобщение е било редактирано от trаnsalp на 01/03/2022, 11:20

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 05/03/2022, 03:34
Копирай адреса: #5

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

И аз се чудя на промитите мозъци на американофилите.
Ако бях на мястото на Путин щях да наредя масирана бомбардировка на всички градове в Украйна до пълното унищожение на този сбъркан народ.
Така са направили Съюзниците с Нацистка Германия. dry.gif

--------------------
ЛС
Thursday Next
коментар 05/03/2022, 13:15
Копирай адреса: #6

видна мотика
Група: Administrators
Съобщения: 4 044
Регистриран: 19/03/2017
Потребител # 3

Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 04:34) *
И аз се чудя на промитите мозъци на американофилите.
Ако бях на мястото на Путин щях да наредя масирана бомбардировка на всички градове в Украйна до пълното унищожение на този сбъркан народ.
Така са направили Съюзниците с Нацистка Германия. dry.gif

Как се връзва това твое становище с подписа ти, Жорка?

--------------------
I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
ЛС
biggeorge
коментар 05/03/2022, 14:19
Копирай адреса: #7

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Не харесвам нацистите, фашистите, комунистите, националистите и ислямистите.
Общо взето не харесвам диктаторски мислещите хора.
Ако имаше начин да ги качим на една ракета и да ги пратим на друга планета нямаше да има такива проблеми, каквито имаме днес.

--------------------
ЛС
Thursday Next
коментар 05/03/2022, 14:25
Копирай адреса: #8

видна мотика
Потребител # 3

Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 14:19) *
Не харесвам нацистите, фашистите, комунистите, националистите и ислямистите.
Общо взето не харесвам диктаторски мислещите хора.
Ако имаше начин да ги качим на една ракета и да ги пратим на друга планета нямаше да има такива проблеми, каквито имаме днес.

И понеже не ги харесваш, си мечтаеш да ги унищожиш. И си въобразяваш, че това някак те прави по-добър от тях.

--------------------
I'm sarcastic and have a smartass attitude. It's a natural defense against drama, bullshit and stupidity.
ЛС
biggeorge
коментар 05/03/2022, 14:31
Копирай адреса: #9

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Има хора, които искат да унищожат Русия.
Има хора, които искат да унищожат България.
Има хора, които искат да унищожат САЩ.
Но няма хора, които да искат мир.

--------------------
ЛС
Thursday Next
коментар 05/03/2022, 15:03
Копирай адреса: #10

видна мотика
Потребител # 3

Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 14:31) *
Има хора, които искат да унищожат Русия.
Има хора, които искат да унищожат България.
Има хора, които искат да унищожат САЩ.
Но няма хора, които да искат мир.

Смени хората.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 05/03/2022, 15:21
Копирай адреса: #11

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Няма как.
След Световната финансова криза от 2008 г. имаше възход на радикалните идеологии.
Това доведе до увеличаване на омразата в световен мащаб.
Правил съм тема и за омразата, ако си спомняш.
Тогава ме питахте къде виждам омраза. laugh.gif
Колко сте наивни.
Най-неприятното е, че САЩ се опитаха да използват момента, за да създадат хаос в и около старите си врагове - Русия, Китай, Арабския свят.
Не е за учудване, че ислямски терористи искат да унищожат Запада.
Явно само ние в бившите комунистически държави сме си мислели, че след разпадането на комунизма ще има демокрация.
Вместо това са ни подготвили нова диктатура, само че дясна.
А на мен в диктатура не ми се живее.
Искам свобода и демокрация, а тези две неща са несъвместими с идеологията на нацистите, фашистите, комунистите, националистите, ислямистите.
Свободата и демокрацията не виреят и в авторитарни държави като Русия и Беларус.
А отскоро свободата и демокрацията ги няма и в западните държави - САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н.
Вървим уверено към нова световна, децентрализирана диктатура.
И този път няма да има борба за свобода и демокрация, защото няма да има държави, които да изповядват подобни "извратени" ценности.

--------------------
ЛС
Thursday Next
коментар 05/03/2022, 15:27
Копирай адреса: #12

видна мотика
Потребител # 3

Цитат
А отскоро свободата и демокрацията ги няма и в западните държави - САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н.

Ще споделиш ли на какви лични наблюдения базираш това становище? Нямам предвид на приказките на хората в телевизора, а ти лично какво си видял, което да те навежда на мисълта.

--------------------
ЛС
biggeorge
коментар 05/03/2022, 17:01
Копирай адреса: #13

Кремълска мурзилка
Потребител # 51

Бях забравил колко обичаш да се хващаш за думите, да ги извърташ и после да ги използваш срещу този, който ги е написал. w00t2.gif
Отговорът на въпроса ти е пропагандата.
Хората в западните държави не виждат истината за ситуацията в Украйна, а вярват сляпо на пропагандата.
Т.е. свободата и демокрацията са пожертвани в името на стабилността и сигурността.
Ако в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н. имаше свобода и демокрация медиите щяха да покажат истинското лице на украинските националисти, нацисти и фашисти.
Щяха да отразят етническото прочистване на Украйна от неукраинци.
Щяха да се противопоставят на тези процеси и въобще нямаше да се стига до там Русия да нахлува в Украйна, за да спре убийствата.
Най-циничното е, че за да се спре гражданската война трябваше да започне истинска война.
Руснаците си мислят, че чрез убиването на украинските националисти, нацисти и фашисти ще спрат убийствата на останалите украинци.
Това е като избора между разстрел и обесване.
Крайният резултат е един и същ - разрухата на Украйна.
А това можеше да спре още през 2014 г.
Ако Запада беше казал на украинския народ, че след убийствата, които "Десен сектор" извършиха на Майдана, Украйна няма да бъде приета нито в НАТО, нито в ЕС украинците сами щяха да се спрат.
Украинските власти щяха да разследват убийствата от Майдана и да вкарат в затвора убийците-нацисти.
Друг е въпросът, че според мен Янукович, трябваше да се съгласи Украйна да се присъедини към ЕС.
След 10-20 години в ЕС и след като Запада ошушка Украйна, а украинските олигарси станат още по-богати за сметка на украинския народ, украинците сами щяха да искат да се махнат.
Разбира се, ти не искаш този отговор. grin.gif
Искаш от мен да приложа лични наблюдения, доказателства, документи, свидетелски показания, снимки, аудио- и видеозаписи.
Ако за всяко нещо, което казвам ми трябват лични наблюдения, доказателства, документи, свидетелски показания, снимки, аудио- и видеозаписи, това обезсмисля разговора.
ФорумАБВ не е съд, а ти не си съдия.
Не го забравяй, както аз не съм забравил да спазвам правилата.
Имам смътното усещане, че съм казвал нещо подобно и преди. misli.gif
Събрали сме се тук, за да си говорим, а не са се съдим взаимно.
Макар че в последните дни бях осъден, оплют и омаскарен многократно за позицията, която заемам.
Но и не мога да тичам по площадите и да крещя "Хайл!".
Не се оплаквам, все тая ми е дали ме плюят или не.
За мен най-важното е България да не бъде въвлечена във война (защото съм страхливец и не ми се воюва!).
Не, че това зависи от нас, ние сме просто изпълнители на чужда воля.

--------------------
ЛС
Hartmann
коментар 05/03/2022, 17:09
Копирай адреса: #14

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 962
Регистриран: 11/02/2022
Потребител # 714

Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 17:01) *
ФорумАБВ не е съд, а ти не си съдия.

Чл. 419а. от Наказателния кодекс

Който по какъвто и да е начин оправдава, отрича или грубо омаловажава извършено престъпление против мира и човечеството и с това създаде опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора, обединени по раса, цвят на кожата, религия, произход, национална или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години.

---------
Оправдаването на престъпленията на Путин също е престъпление
Адвокат Александър Кашъмов
https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukra...putin_sushto_e/
---------

Предлагам експеримент, Джорджи - пусни една нова тема в която изрично напиши колко е прав Путин и как трябва да избие всички украинци - а ние ще подадем сигнал до прокуратурата. И така ще разберем кой кум, кой сват, кой блят smile.gif

Това съобщение е било редактирано от Hartmann на 05/03/2022, 17:12

--------------------
trаnsalp: "не при всяко изнасилване жертвата има вина"
ЛС

Отговори в темата
- - trаnsalp   Цитат(biggeorge @ 28/02/2022, 11:56) Публикувам втората част от статият...   28/02/2022, 12:31
|- - biggeorge   Сменят военният министър. Явно новият военен министър Тагарев има поставена зада...   01/03/2022, 10:50
|- - trаnsalp   Цитат(biggeorge @ 01/03/2022, 10:50) Сменят военният министър. Явно нов...   01/03/2022, 11:16
|- - biggeorge   И аз се чудя на промитите мозъци на американофилите. Ако бях на мястото на Путин...   05/03/2022, 03:34
|- - Thursday Next   Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 04:34) И аз се чудя на промитите мозъци н...   05/03/2022, 13:15
|- - biggeorge   Не харесвам нацистите, фашистите, комунистите, националистите и ислямистите. Общ...   05/03/2022, 14:19
|- - Thursday Next   Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 14:19) Не харесвам нацистите, фашистите, ...   05/03/2022, 14:25
|- - biggeorge   Има хора, които искат да унищожат Русия. Има хора, които искат да унищожат Бълга...   05/03/2022, 14:31
|- - Thursday Next   Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 14:31) Има хора, които искат да унищожат ...   05/03/2022, 15:03
|- - biggeorge   Няма как. След Световната финансова криза от 2008 г. имаше възход на радикалните...   05/03/2022, 15:21
|- - Thursday Next   ЦитатА отскоро свободата и демокрацията ги няма и в западните държави - САЩ, Вел...   05/03/2022, 15:27
|- - biggeorge   Бях забравил колко обичаш да се хващаш за думите, да ги извърташ и после да ги и...   05/03/2022, 17:01
|- - Hartmann   Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 17:01) ФорумАБВ не е съд, а ти не си съди...   05/03/2022, 17:09
|- - biggeorge   Приемам съвета.   05/03/2022, 18:48

Reply to this topicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 31/05/2026, 19:34