Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Война на НАТО срещу Русия!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
biggeorge
Публикувам втората част от статията, която написах, защото няма място за целия текст.
На който му се чете - може да хвърли едно око в блога ми.
На 1 февруари 2022 г. посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова е дала интервю.
В него тя е казала, че единствения вариант България да попадне под обсега на руската армия е на наша територия да бъдат разположени стратегически оръжия.
И разбира се, Соломон Паси и Росен Плевнелиев веднага ще поискат от САЩ да разположат стратегически оръжия на българска територия, за да има причина Русия да нападне България.
Само че ако Русия атакува България или която и да е друга страна-членка на НАТО ще се задейства чл. 5 от Северноатлантическия договор.
Затова американските агенти в България са толкова активни - надяват се, че с действията си ще провокират Русия да нападне България, както стана с Украйна.
Но ако НАТО започне война с Русия американските агенти в България ще са първите, които ще избягат, спасявайки скъпоценните си кожи, а ние ще останем да умираме тук.
Всъщност няма нужда американските агенти в България да обикалят непрекъснато телевизиите и да сипят пропаганда.
С военната помощ, която страните-членки на НАТО обещаха на Украйна те де факто станаха съюзници на едната страна в този конфликт.
Логичен е въпросът дали НАТО има намерение да воюва с Русия?
И ако НАТО ще напада Русия, каква ще е позицията на България?

Вчера Путин нареди на руските военни да активират ядрения арсенал на страната. blink.gif
Това означава ли, че САЩ имат намерение да бомбардират Русия с ядрено оръжие?
Това дори и по време на Студената война не се е случвало, въпреки острото противопоставяне между двете суперсили - САЩ и СССР.
Тогава по време на Кубинската криза СССР са се отказали от инсталирането на ядрени ракети в задния двор на САЩ.
Защо сега САЩ не се откажат от ракетите и базите си в Източна Европа?
Нима политиците в САЩ и Европа не осъзнават, че една ядрена война ще е краят на всичко и на всички?
Или може би омразата им към Русия толкова ги е заслепила, че не виждат катастрофалните последствия от ядрената война?
Как се навъдиха толкова много войнолюбиви политици?
angry.gif
На мен не ми се умира от ядрена война, но нямам никакви инструменти, с които да накарам войнолюбивите политици да отстъпят крачка назад.
Започвам да се чудя колко ли време остава до края на света - секунди, минути, часове, дни?
Иска ми се тази тема да се окаже пълна измишльотина и да не започнат да падат атомни бомби на главите ни!
А най-жалкото е, че ако започне ядрена война единствените, които ще оцелеят, ще са войнолюбивите политици.
Бедняците ще умрем първи, защото си нямаме бункери.
Някой може ли да ми обясни как се забъркахме в тази каша?
Как България в поредна война се оказа срещу Русия?
И как аз станах путинофил и върл русофил, без в действителност да съм такъв?

Направо умът ми не го побира! wacko.gif
Надявам се всички осъзнавате, че ако НАТО нападне Русия, спукана ни е работата отвсякъде!
Най-добре ще е да си целунем задниците за сбогом, защото и Господ няма да може да ни спаси!
За финал - повече не мога да понасям пропагандата, която се лее от медиите. затова намерих още един филм, който показва истинските лица на украинците, на политиците от Европейския съюз и САЩ.
На 1 февруари 2016 г. френският тв Canal+ е излъчил филма на известния разследващ журналист Пол Морейра.
Този филм е неговото специално разследване на събитията в Украйна през 2014 г.
Украинското посолство в Париж е протестирало срещу излъчването на филма, но французите са го пуснали въпреки това - просто защото го могат.
Както забелязвате документалния филм е направен от французи, а не от русофилката Елена Йончева, така че можем да приемем, че е обективен журналистически материал.
Филмът се казва "Украйна - маските на революцията".
Ако някой има желание може да го изгледа и после да сподели впечатленията си. rolleyes.gif
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 28/02/2022, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>
Затова американските агенти в България са толкова активни - надяват се, че с действията си ще провокират Русия да нападне България, както стана с Украйна.

Абе тва джудже много лесно провокируемо се оказа. smile.gif Аз мисля, че няма нужда от никакви оръжия и бази, било американски, било извънземни - достатъчно е да напишем на някоа сграда реалния му ръст в сантиметри - и веднага ще ни изпрати магучая руская армия. Макар че впрочем, напоследък се оказа, че не била толко магучая.
trаnsalp
Цитат(biggeorge @ 28/02/2022, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>
Публикувам втората част от статията, която написах, защото няма място за целия текст.
На който му се чете - може да хвърли едно око в блога ми.
На 1 февруари 2022 г. посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова е дала интервю.
В него тя е казала, че единствения вариант България да попадне под обсега на руската армия е на наша територия да бъдат разположени стратегически оръжия.
И разбира се, Соломон Паси и Росен Плевнелиев веднага ще поискат от САЩ да разположат стратегически оръжия на българска територия, за да има причина Русия да нападне България.
Само че ако Русия атакува България или която и да е друга страна-членка на НАТО ще се задейства чл. 5 от Северноатлантическия договор.
Но ако НАТО започне война с Русия американските агенти в България ще са първите, които ще избягат, спасявайки скъпоценните си кожи, а ние ще останем да умираме тук.
Всъщност няма нужда американските агенти в България да обикалят непрекъснато телевизиите и да сипят пропаганда.
С военната помощ, която страните-членки на НАТО обещаха на Украйна те де факто станаха съюзници на едната страна в този конфликт.
Логичен е въпросът дали НАТО има намерение да воюва с Русия?
И ако НАТО ще напада Русия, каква ще е позицията на България?

Вчера Путин нареди на руските военни да активират ядрения арсенал на страната. blink.gif
Това дори и по време на Студената война не се е случвало, въпреки острото противопоставяне между двете суперсили - САЩ и СССР.
Тогава по време на Кубинската криза СССР са се отказали от инсталирането на ядрени ракети в задния двор на САЩ.
Защо сега САЩ не се откажат от ракетите и базите си в Източна Европа?
Нима политиците в САЩ и Европа не осъзнават, че една ядрена война ще е краят на всичко и на всички?
Или може би омразата им към Русия толкова ги е заслепила, че не виждат катастрофалните последствия от ядрената война?
Как се навъдиха толкова много войнолюбиви политици?
angry.gif
На мен не ми се умира от ядрена война, но нямам никакви инструменти, с които да накарам войнолюбивите политици да отстъпят крачка назад.
Започвам да се чудя колко ли време остава до края на света - секунди, минути, часове, дни?
Иска ми се тази тема да се окаже пълна измишльотина и да не започнат да падат атомни бомби на главите ни!
А най-жалкото е, че ако започне ядрена война единствените, които ще оцелеят, ще са войнолюбивите политици.
Бедняците ще умрем първи, защото си нямаме бункери.
Някой може ли да ми обясни как се забъркахме в тази каша?
Как България в поредна война се оказа срещу Русия?
И как аз станах путинофил и върл русофил, без в действителност да съм такъв?

Направо умът ми не го побира! wacko.gif
Надявам се всички осъзнавате, че ако НАТО нападне Русия, спукана ни е работата отвсякъде!
Най-добре ще е да си целунем задниците за сбогом, защото и Господ няма да може да ни спаси!
За финал - повече не мога да понасям пропагандата, която се лее от медиите. затова намерих още един филм, който показва истинските лица на украинците, на политиците от Европейския съюз и САЩ.
На 1 февруари 2016 г. френският тв Canal+ е излъчил филма на известния разследващ журналист Пол Морейра.
Този филм е неговото специално разследване на събитията в Украйна през 2014 г.
Украинското посолство в Париж е протестирало срещу излъчването на филма, но французите са го пуснали въпреки това - просто защото го могат.
Както забелязвате документалния филм е направен от французи, а не от русофилката Елена Йончева, така че можем да приемем, че е обективен журналистически материал.
Филмът се казва "Украйна - маските на революцията".
Ако някой има желание може да го изгледа и после да сподели впечатленията си. rolleyes.gif

Вдигнем ли двата самолета, свършени са. Да не говорим онез на хартия
evanka
Путин привежда целия си арсенал в пълна бойна готовност.
Чак сега.
Ядрения арсенал на НАТО е в такава готовност от 1962-ра година. Те никога не са имали по-лека степен на готовност.
Това означава, че арсенала на Путин може да е поръждясал и е време да го лъснат малко.

Като гледам как руснаците обръщат танковете и бягат под съпротивата на украински войници, които според Путиновата логика би трябвало да го посрещат с цветя, то става ясно, че дори на русофилите в Украйна не им се иска да се окажат част от Русия.
Жоре, дори те са го разбрали.
Да сме благодарни на няколкото смели български политици, които в последния век и половина ни откъснаха стратегически от Русия за да не сме днес в положението на Украйна или Грузия ...
Glo
аз се прая на мишо белчев и си свиркам, е нямам глас, дрънкам си на една куха стара менте китара, не ме вълнуват нито путин, нито нато, нито тъпата украйна, виж кво нещо е кармата, украинските българи, дедите им избягали по турско от българия да не би някой да им посегне на скъпоценните животи, станали чуждестранци, сега внуците им бягат обратно към тая същата българия, те па да се спасяват от войната, направо роман да напишеш - до украйна и назад laugh.gif и те не ме вълнуват, два дена интервюта с украинки, че и нахални да гиеба, да сме идели с храна и преводачи на румънско украинската граница , че не им разбирали езика, хе-хе, бойджордж, ти си младо момче май, аз съм ужасно възрастен, едно време на руски почваше деня, в суматоха и кестени tongue.gif още от дете мразех комунизма, усещах го че е някъв ужасен фалш и лъжа, последните години в училище идваха да ме тормозят от детска педагогическа стая някви ченгета, какво съм бил казал, кви станции слушам, слушам ли хеви метъл, правех се на луд естествено, някой ме е докладвал какви ги плещя, разбираш ли, някой съученик, ето това е потресаващото, ай сега ше ви попея с фалшивия си глас, щях да боядисвам новите ми шпакловани врати, ма зех че се запих и се зачетох тука 292.gif

https://www.youtube.com/watch?v=y-C7DeeM8ZM
Питето
Лесно те лъжат. НАТО е защитен, а не нападателен блок. Създаден е за да сдържа СССР да не прави пакости, и точно така работи — СССР и Русия правят пакости само там, където територията не е в НАТО.
А на Митрофанова длъжностната характеристика е да прави пропаганда, което ще рече и да лъже. Истината е, че когато влязохме в НАТО, Русия излезе с официално обръщение че България, като част от НАТО е легитимна военна цел. За по-наивните : България е военна цел за Русия, независимо дали имаме или нямаме американски бази на наша територия.
За тези дето не са служили в армия и няма откъде да знаят, в армията има едно правило: "да си". Ама бил си неподготвен за война — да си... бил подготвен. Ама било ти обещано, да ти се размине ама те излъгали и нагазили с танковете — да си ...си и опичал акъла на какво и кого вярваш... Та Жоре, Митрофанова е на заплата да прокарва руските интереси, а не да казва истината и да пази твоите.
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 28/02/2022, 12:56) <{POST_SNAPBACK}>

Жоре, ти съвсем се обърка, мое глупаво дете: Кой заплашва с ядрено оръжие? Руснаците или НАТО???
Hartmann
Цитат(ЕксГорски @ 28/02/2022, 16:47) <{POST_SNAPBACK}>
мое глупаво дете

Правиш комплименти на русофилите? Те не са просто глупави. Друго е. Някой ще се сети ли?
lati1960
В подкрепа на разсъжденията ти ще посоча новината от днес, че ЕКомисията в Брюксел е гласувала половин милиард евро военна помощ за Украйна, спешно: https://bta.bg/bg/news/world/228306-es--nas...dkrepya-merkite Отделно е тази на страните членки, надхвърляща многократно посочената сума! Същите тези, като държавни ръководители, медийни собственици, и т. н., ни проглушиха ушите колко лош злодей е Путин, колко военолюбив, и дрън-дрън. Големи миротворци те! Въобще не споменавам военната и логистична подкрепа за Украйна на САЩ. Какви миролюбци се оказаха тези всички! Само че се пита в задачката: Като всички противници на Путин в Украйна и отвън са такива миротворци, срещу кого и срещу какви оръжия воюват руснаците?! blink.gif no.gif Целият свят натъпка Украйна с парѝ и оръжия! Внушавайки на своите граждани, че Путин е злодеят. Дали обаче?
У нас днес: https://nova.bg/news/view/2022/02/28/358981...BD%D0%B5%D0%B2/ Умереният Янев ще бъде заменен от ястреба Тагарев, ако не греша името, такъв в служебния кабинет на Плевнелиев от 2013-14 г., отявлен русофил, краен такъв!
Дежа вю. Нека претендиращите тук да познават родната ни история си направят справка какво точно се е случило преди подобни подлоги и продажници да набутат Родината ни на страната на Третия Райх! Същото. Едно към едно. Подменени са военният министър тогава, и всички в кабинета, които са били против! Какво стана после? Знаем. Какво ще стане сега? Същото. Може и по-страшно. Щото тогава не е имало поне ядрени оръжия. Защо българите продължаваме да правим едни и същи грешки столетия наред? Въпрос без отговор. Не и утешителен. sad.gif
Подвъпроси: Защо "проруската" БСП подкрепя уволняването на Янев?
Защо "родолюбците" от ИТНарод също? 292.gif
Антируските ястреби от ДБ ясно, също и проамериканските от ППромяната.
Но, защо БСП и ИТН?
Толкова ли сме продажни бе, хора! Толкова ли сме малоумни и неразумни?
С какво ще ни помогнат НАТО и САЩ, ако руснаците ни пуснат една само ядрена бомба?!
Разсъждавайте върху това всички, които продължавате да "громите" страстно и яростно злодеят Путин! Защото, опирайки се върху подкрепата на такива безумници като вас от Вашингтон и задкулисието глобално доведоха света ни до тази катастрофа! no.gif Идиоти!
С какво ще ви помогнат натъпканите банки срещу протонните и атомни оръжия?! malii.gif
ЕксГорски
Цитат(lati1960 @ 28/02/2022, 21:26) <{POST_SNAPBACK}>
С какво ще ви помогнат натъпканите банки срещу протонните и атомни оръжия?! malii.gif

Ти протон на живо виждал ли си? w00tbrows.gif

А с твоя Путин е свършено. Остават му не повече от 2-3 дена.
Неговите си ще го ... "отстранят". Както Сталин на времето, когато се почувстваха заплашени.
Питето
Ще ни помогнат, та ако може руската ядрена бомба да не стигне до нас и технологиите дето ги има НАТО да ни спасят, докато се спасяват те самите. Други шансове нямаме. Поне докато не разчистим политиката от рублофили.
За такива вярващи като тебе, напомням, че Русия си гони нейните интереси, а ние винаги сме се явявали само инструмент за да ги достигне. Дори са се опитвали да ни наказват, когато ние сме си гонили нашите интереси в разрез с техните. В историята ни го пише.
Тарабас
Със или без НАТО за Русия България винаги е била военна цел и е нахлувала тук както и когато си поиска.
Тези мантри може да ги лашкаш на някой йога курс или в пенсионерския клуб.
trаnsalp
Цитат(Glo @ 28/02/2022, 14:24) <{POST_SNAPBACK}>

good.gif Добре ми дойде след всичките пандемии, войни и гирюлтията на меновар
biggeorge
Нямаш си и най-малка идея каква е целта на военната операция на Русия.
Не само, че не се замисляш, но и нямаш желание за мислене.
Много жалко!
Станал си жертва на пропагандата.
biggeorge
Сменят военният министър.
Явно новият военен министър Тагарев има поставена задача от американското посолство да започне война с Русия.
Ясно е, че накрая всички замесени във войната ще бъдат разстреляни и избесени на центъра на София, но защо българския народ трябва да страда заради глупостта на шепа малоумници.
След избухването на войната между НАТО и Русия Кирил Петков ще се опита да избяга в Канада, но не трябва да му го позволяваме.
Той трябва да понесе пълната отговорност за действията и бездействията си.
biggeorge
Не се заблуждавай.
Войната в Украйна е гражданска, а не между Русия и Украйна.
Просто чак сега Русия се намеси на страната на проруски настроените украинци.
Тази военна операция е много закъсняла.
Тя трябваше да се случи още през 2014 г.
Но явно чак сега специалните служби на Русия са установили колко много украинци са убити от нацистите в Украйна и са решили да се намесят.
Снощи в новините на Нова телевизия Николай Дойнов показа репортаж от Одеса, в който се виждаше мъж с жълта лента на ръката.
Този човек беше от "Десен сектор".
А "Десен сектор" са нацисти.
Жалкото е, че Николай Дойнов го изкара някакъв герой, който се съпротивлява на "мръсните руски нашественици".
Ето това е пропагандата!
trаnsalp
Цитат(Тарабас @ 28/02/2022, 22:30) <{POST_SNAPBACK}>
Със или без НАТО за Русия България винаги е била военна цел и е нахлувала тук както и когато си поиска.
Тези мантри може да ги лашкаш на някой йога курс или в пенсионерския клуб.

Знайме го. Трийсе години вече разпродаваме остатъците от нашествието и.
trаnsalp
Цитат(biggeorge @ 01/03/2022, 10:56) <{POST_SNAPBACK}>
Не се заблуждавай.
Но явно чак сега специалните служби на Русия са установили колко много украинци са убити от нацистите в Украйна и са решили да се намесят.
Снощи в новините на Нова телевизия Николай Дойнов показа репортаж от Одеса, в който се виждаше мъж с жълта лента на ръката.
Жалкото е, че Николай Дойнов го изкара някакъв герой, който се съпротивлява на "мръсните руски нашественици".
Ето това е пропагандата!

Неее! Не е вярно! 'Фактите" говорят друго.
biggeorge
Те тези, които сега се бият срещу руската армия също са комунисти.
Просто сега им е изгодно да се правят на националисти, нацисти и фашисти.
Ако от американското посолство в Киев им кажат ще се направят и на ислямисти и ще започнат да викат "Аллах акбар".
biggeorge
Факти, друг път!
Ето го мъжа с жълтата лента на ръката:
Как продължава отбранителната подготовка в Одеса
Шибани украински нацисти!
Rat_in_the_house
Предполагам ти е ясно, че ако в момента не се покаже ясно, че Европа има силите и средствата да удържи руската армия, само след няколко месеца прибалтийските държави ще са в историята. И всичко на изток от линията Калининград-Лвов-Одеса ще е окупирано. Това поражда съмнения и за нашата съдба.
trаnsalp
Цитат(biggeorge @ 01/03/2022, 10:50) <{POST_SNAPBACK}>
Сменят военният министър.
Явно новият военен министър Тагарев има поставена задача от американското посолство да започне война с Русия.
Ясно е, че накрая всички замесени във войната ще бъдат разстреляни и избесени на центъра на София, но защо българския народ трябва да страда заради глупостта на шепа малоумници.
След избухването на войната между НАТО и Русия Кирил Петков ще се опита да избяга в Канада, но не трябва да му го позволяваме.
Той трябва да понесе пълната отговорност за действията и бездействията си.

Продажници. Война било. В момента по руския канал 1 руснаците разследват ударената детска градина в Доганск. Много не им разбирам, но виждам загрижеността на руснаците за Украйна. Ако не ги пазеха, досега да са приключили! Толкова ли са слепи началниците ни? Не виждат ли, че това не е пълномащабна война.
Ние тук слушаме само американска пропаганда, но като гледам руснаците, в добър дух се намират. /когато ти излязат с автомати, добрият дух не е само молитва/
biggeorge
НАТО и САЩ си търсят враг от много време.
Или ще е Русия, или ще е Китай.
При всички случаи враг трябва да има, за да бъде оправдано съществуването на НАТО, след като Варшавския договор вече го няма.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 01/03/2022, 10:57) <{POST_SNAPBACK}>
Знайме го. Трийсе години вече разпродаваме остатъците от нашествието и.

Крайно време е да се образовате и да почнете да четете история.

Първият фалит: Как Живков тайно продава българския златен резерв на СССР

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2007/11/05/...va_bulgarskiia/
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 01/03/2022, 10:46) <{POST_SNAPBACK}>
Нямаш си и най-малка идея каква е целта на военната операция на Русия.
Не само, че не се замисляш, но и нямаш желание за мислене.
Много жалко!
Станал си жертва на пропагандата.

Спокойно, скоро всички ще бъдем жертва на радиоактивното замърсяване. Ще ви остане утешението, че всичко е започнало от едно комплексирано джудже на токчета, на което сте се кланяли. smile.gif
Glo
ако ти кажа , че войната може да свърши само за един ден, ше ми повярваш ли? ама си трябва малко акъл, изтребителите се свалят много лесно със смартфон с приложението плейн анд танк дистройър, като се появи самолета насочваш смартфона към него и му сканираш бар кода, после само натискаш унищожи и той се взривява на мига, с танковете по същия начин, всеки гражданин има смартфон и всеки един може да се включи, трийсе четрийсе милиона украинци срещу хиляда танкове и самолети, всичко зависи от обикновения човечец, скоро технологията ше напредне дотам да можем да унищожаваме президенти, министри, прокурори и всякви държавни лица които не харесваме само със смартфон и подходящо приложение, като взривим няколко поредни правителства до крак, вече новите управници ше заработят единствено в интерес на народа и ше спрат да крадат, и пенсиите ше дигнат
и минималните заплати и купони за храна на корем ше гласуват и тогава както казва Лати, пари ще има за всеки и за всичко и всеки ще си получи това което заслужава, нищо че всеки смята, че заслужава страшно много и че труда му е златен, като има много пари и купони, вече никой няма да го интересува политиката и войните b_046.gif
biggeorge
Нито едните, нито другите.
Обаче Русия активира ядрените си оръжия.
Това значи, че някой има намерение да използва ядрено оръжие срещу Русия.
Кой още не знам.
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 01/03/2022, 11:22) <{POST_SNAPBACK}>
Крайно време е да се образовате и да почнете да четете история.

Първият фалит: Как Живков тайно продава българския златен резерв на СССР

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2007/11/05/...va_bulgarskiia/

Видях само, че е от 90-та година. По-нататък е безмислено да го обсъждаме като Живков акт.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 01/03/2022, 11:31) <{POST_SNAPBACK}>
Видях само, че е от 90-та година. По-нататък е безмислено да го обсъждаме като Живков акт.

хахахах - като всичко руско и русофилско smile.gif

От 1990 е разследването на този случай, а не самият случай smile.gif Преди 1989 е ясно, че подобно нещо е нямало как да бъде разследвано.

Абе вие верно сте... с алтернативна умствена дейност smile.gif
------------

Ето други източници

https://desebg.com/razsledvanee/734--1-1960-

https://tavex.bg/blog/kak-jivkov-podari-bal...zerv-na-moskva/

През 1960 г. външният дълг на страната достига до непосилните за това време почти 3 млрд. лева. Управлението изпада в състояние, което не му позволява да изплаща получените кредити от СССР, най-големият по това време кредитор на комунистическата власт
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 01/03/2022, 11:44) <{POST_SNAPBACK}>
хахахах - като всичко руско и русофилско smile.gif

От 1990 е разследването на този случай, а не самият случай smile.gif Преди 1989 е ясно, че подобно нещо е нямало как да бъде разследвано.

Абе вие верно сте... с алтернативна умствена дейност smile.gif
------------

Ето други източници

https://desebg.com/razsledvanee/734--1-1960-

https://tavex.bg/blog/kak-jivkov-podari-bal...zerv-na-moskva/

През 1960 г. външният дълг на страната достига до непосилните за това време почти 3 млрд. лева. Управлението изпада в състояние, което не му позволява да изплаща получените кредити от СССР, най-големият по това време кредитор на комунистическата власт

След 89 година се направиха един куп лъжи. Пъъък нека аз да съм с умствена изостаналост. Не държа да се доказвам. Все тая ми е.
Сега очаквам да дадеш разследване от 22 година. Паааак ще е валидно. Ма верно си мислите хората за малоумни.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 01/03/2022, 11:50) <{POST_SNAPBACK}>
След 89 година се направиха един куп лъжи. Пъъък нека аз да съм с умствена изостаналост. Не държа да се доказвам. Все тая ми е.
Сега очаквам да дадеш разследване от 22 година. Паааак ще е валидно. Ма верно си мислите хората за малоумни.

По телевизия Европа от много години тече предаването Документите с Антон Тодоров. Човека борави единствено и само с документи от архивите във всяко едно предаване - гледай - и ще разбереш. Упс - ти си русофил, няма да се получи. smile.gif

https://www.tvevropa.com/category/shows/dok...-anton-todorov/
ЕксГорски
Цитат(trаnsalp @ 01/03/2022, 11:50) <{POST_SNAPBACK}>
Ма верно си мислите хората за малоумни.

Май ТИ ги мислиш хората за малоумни или по-сигурно е че ти не си със всичкия си!
trаnsalp
Цитат(ЕксГорски @ 01/03/2022, 12:42) <{POST_SNAPBACK}>
Май ТИ ги мислиш хората за малоумни или по-сигурно е че ти не си със всичкия си!

...защото?
evanka
Цитат(biggeorge @ 01/03/2022, 09:56) <{POST_SNAPBACK}>
Не се заблуждавай.
Ето това е пропагандата!

А тези от милициите Вагнер са лелки в детста градина.
Украинците си избраха сегашния президент с над 70% и силно желаят да са под неговия 'фашистни' ботуш.
Путин няма никаква работа там.
Операцията закъсня, защото Путин беше слаб, а и това даде време на Запада да запаси украинците с оръжие, остави ги да поразкарат номенклатурчиците от управлението... Да се подготвят да хванат Путин в клопката.
Колко избити украинци има, върви го обяснявай на избитите от Путиновия режим опозиционни лидери, журналисти, манифестанти... обикновени хора.
Путин не спя да ръси заплахи срещу Запада. Много го изтраяха според мен.
В момента западните инвеститори изкупуват руските фирми на 1/3 от цената им.
До две седмици държавата Русия е фалирала. Путин има шанс да я спаси сега, не след две седмици.

Сега е и момента ние българите да си преброим номенклатурчиците от съветската школа и да ги разкараме веднъж завинаги от властта.
evanka
Цитат(biggeorge @ 01/03/2022, 10:26) <{POST_SNAPBACK}>
Нито едните, нито другите.
Обаче Русия активира ядрените си оръжия.
Това значи, че някой има намерение да използва ядрено оръжие срещу Русия.
Кой още не знам.

Ядрените оръжия на нато са активирани от 62-ра.
Ядрените оръжия дори на малка Франция са винаги и постоянно в пълна бойна готовност.
Путин се излага много като споменава, че чак сега ще провери дали неговите работят.
biggeorge
Цитат(ЕксГорски @ 28/02/2022, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
Неговите си ще го ... "отстранят". Както Сталин на времето, когато се почувстваха заплашени.

Кога точно ще стане това, че имам малко работа на Марс и не искам да изпусна момента? w00tbrows.gif
trаnsalp
Цитат(ЕксГорски @ 28/02/2022, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
Ти протон на живо виждал ли си? w00tbrows.gif

Айде 5. Най-много 6 да ги кажем. grin.gif
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 03/03/2022, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>
Айде 5. Най-много 6 да ги кажем. grin.gif

Рашка е могъща, джуджето е великан, в Украйна спецоперацията на спецоператорите е почти приключила, а американците тичкат да си сменят доларите на рубли - нали правилно. smile.gif
biggeorge
Може ли да престанете с тези фантазии?!
Аз предпочитам да изчакам събитията да се случат и тогава да ги коментираме.
Учителката ми по история казваше, че в Историята няма "ако".
Освен ако не си ясновидец няма как да знаеш какво ще се случи в бъдеще.
biggeorge
От утре в САЩ бирата струва 3 рубли за литър. wink.gif
biggeorge
Ако започне ядрена война, това ще е краят за хомо сапиенс като вид.
Заради една Украйна и украинските психари не си заслужава да умира цялото човечество.
biggeorge
Не се сещам, бате! rolleyes.gif
Кажи, като не са глупави какви са русофилите? nerves.gif
biggeorge
Цитат(Glo @ 01/03/2022, 11:24) <{POST_SNAPBACK}>
ако ти кажа , че войната може да свърши само за един ден, ше ми повярваш ли?

Не.
Военната операция ще приключи, когато всички нацисти, фашисти и националисти в Украйна умрат бавно и мъчително.
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 03/03/2022, 23:39) <{POST_SNAPBACK}>
Не се сещам, бате! rolleyes.gif
Кажи, като не са глупави какви са русофилите? nerves.gif

Не се ли сещаш, Джорджи? Имаш голям исторически пример пред очите си. Германофилите през 1932-1945. И те са подскачали като вас и с пяна на уста са доказвали колко е непобедима Германия, колко е велик фюрера, какви тайни оръжия има и какви чудеса ще направи германската армия и тъй нататък и тъй нататък. Тези хора са били болни. Специфично психиатрично заболяване, по-точно - психиатрична патология. Но германофилите и германската нация се излекуваха. Сега болни сте вие.
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 03/03/2022, 23:41) <{POST_SNAPBACK}>
Не.
Военната операция ще приключи, когато всички нацисти, фашисти и националисти в Украйна умрат бавно и мъчително.

Вече няколко пъти зададох въпроса, но никой не отговори - заЩо ли?
Колко нацисти има в Украйна и колко в Русия?

Buitenlander
Цитат(biggeorge @ 03/03/2022, 22:37) <{POST_SNAPBACK}>
Ако започне ядрена война, това ще е краят за хомо сапиенс като вид.
Заради една Украйна и украинските психари не си заслужава да умира цялото човечество.

Да ти кажа, ако цялото човечество е като теб, да пускат бомбите. Ти си опериран от емпатия, какво човешко да имаш?
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 03/03/2022, 23:33) <{POST_SNAPBACK}>
От утре в САЩ бирата струва 3 рубли за литър. wink.gif

Точно. А освен това злите империалисти почвали масово да си пращат отрочетата да учат в Масковския гасударствен университет.
Thursday Next
Цитат

Опитай да познаеш пак какво означава това. Дотука много зле се справяш, но аз не губя надежда.

Цитат
Как се навъдиха толкова много войнолюбиви политици? angry.gif

Чий ядрен арсенал бил активиран, казваш?
Hartmann
Цитат(Thursday Next @ 03/03/2022, 23:57) <{POST_SNAPBACK}>
Опитай да познаеш пак какво означава това. Дотука много зле се справяш, но аз не губя надежда.

Чий ядрен арсенал бил активиран, казваш?

Джорджи е русофил, а според тая секта Украйна е нападнала Русия.
Thursday Next
Цитат(Hartmann @ 04/03/2022, 00:01) <{POST_SNAPBACK}>
Джорджи е русофил, а според тая секта Украйна е нападнала Русия.

Аз Джорджи го знам от малко форумче, ама някак все не мога да вдигна ръце от него. Hope springs eternal ...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.