test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Само предложение......
Mukaveev
коментар 17/06/2017, 22:49
Копирай адреса: #1

Advanced Member
Група: Редовни потребители
Съобщения: 1 468
Регистриран: 01/06/2017
Потребител # 34

Ако е възможно когато се прегледа дълга тема от долу да има надпис ,,НАЧАЛО,,.....който да те хвърля баш горе .
И тези бутони под поста който си написал - ПРЕГЛЕД, ПУБЛИКУВАЙ - поне единия да е цветен и леко разделени за да няма объркване .
......друго не мога да си сложа снимката с хоботестия изрод, голяма е , но нали автоматично се намалява.....

И ако се приеме като градивна критика ......логото. Не е болка за умиране , но е .....бозаво. Контурите на държавата не се бележат , зеленото е тревно зелено , а ,,В-то,, не се вижда в червения цвят , шрифта е вехт, освен това графологията на шрифта не се връзва с натуралния и точен контур на границите на държавата ни . По скоро си мисля , че новия форум е добре да има ново лого и когато се изработва пред очите ни да бъдат примери като логото на ,, Найк ,, Шел,, Сони ,,Ал Джазира,, Швейцарското знаме ,,......да се мисли , че това лого може да бъде и печат с който да се подпечати законопроект, нормативен акт, независимоста на Кюрдистан или лого на форум което да бъде като хоругва носена от знаменосец в челната редица , водещ цялата поднебесна армия на АБВ форум-а.
Лого което всеки да копнее да си го татуира на лявата си гръд , да го носи гордо и със затворени очи да чува библейските слова - ,,Не се плаши , аз ще бъда твоят щит,, - твоето лого. Е .........това ли е нашето лого ? Лицето на това сакрално място в Интернет пространството - форума на АБВ ?

Благодаря за вниманието , не ме взимайте на сериозно , само си говоря........но държа на хоботестия изрод......липсва ми визията му.

--------------------
След дъжда, откриваш нова красота, в планинския пейзаж.
В ношната тишина звукът на камбаната е особено чист.
Go to the top of the page
ЛС

Отговори в темата
|- - Alexfield   Теоретик   08/08/2017, 19:44
|- - Aya   А дано!   25/07/2017, 21:30

Closed TopicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 17/04/2026, 11:02