test
IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Война на НАТО срещу Русия!, И България е барабар Петко с мъжете!
biggeorge
коментар 28/02/2022, 11:56
Копирай адреса: #1

Кремълска мурзилка
Група: Изгонени
Съобщения: 2 317
Регистриран: 02/06/2017
От: Зона 51
Потребител # 51

Публикувам втората част от статията, която написах, защото няма място за целия текст.
На който му се чете - може да хвърли едно око в блога ми.
На 1 февруари 2022 г. посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова е дала интервю.
В него тя е казала, че единствения вариант България да попадне под обсега на руската армия е на наша територия да бъдат разположени стратегически оръжия.
И разбира се, Соломон Паси и Росен Плевнелиев веднага ще поискат от САЩ да разположат стратегически оръжия на българска територия, за да има причина Русия да нападне България.
Само че ако Русия атакува България или която и да е друга страна-членка на НАТО ще се задейства чл. 5 от Северноатлантическия договор.
Затова американските агенти в България са толкова активни - надяват се, че с действията си ще провокират Русия да нападне България, както стана с Украйна.
Но ако НАТО започне война с Русия американските агенти в България ще са първите, които ще избягат, спасявайки скъпоценните си кожи, а ние ще останем да умираме тук.
Всъщност няма нужда американските агенти в България да обикалят непрекъснато телевизиите и да сипят пропаганда.
С военната помощ, която страните-членки на НАТО обещаха на Украйна те де факто станаха съюзници на едната страна в този конфликт.
Логичен е въпросът дали НАТО има намерение да воюва с Русия?
И ако НАТО ще напада Русия, каква ще е позицията на България?

Вчера Путин нареди на руските военни да активират ядрения арсенал на страната. blink.gif
Това означава ли, че САЩ имат намерение да бомбардират Русия с ядрено оръжие?
Това дори и по време на Студената война не се е случвало, въпреки острото противопоставяне между двете суперсили - САЩ и СССР.
Тогава по време на Кубинската криза СССР са се отказали от инсталирането на ядрени ракети в задния двор на САЩ.
Защо сега САЩ не се откажат от ракетите и базите си в Източна Европа?
Нима политиците в САЩ и Европа не осъзнават, че една ядрена война ще е краят на всичко и на всички?
Или може би омразата им към Русия толкова ги е заслепила, че не виждат катастрофалните последствия от ядрената война?
Как се навъдиха толкова много войнолюбиви политици?
angry.gif
На мен не ми се умира от ядрена война, но нямам никакви инструменти, с които да накарам войнолюбивите политици да отстъпят крачка назад.
Започвам да се чудя колко ли време остава до края на света - секунди, минути, часове, дни?
Иска ми се тази тема да се окаже пълна измишльотина и да не започнат да падат атомни бомби на главите ни!
А най-жалкото е, че ако започне ядрена война единствените, които ще оцелеят, ще са войнолюбивите политици.
Бедняците ще умрем първи, защото си нямаме бункери.
Някой може ли да ми обясни как се забъркахме в тази каша?
Как България в поредна война се оказа срещу Русия?
И как аз станах путинофил и върл русофил, без в действителност да съм такъв?

Направо умът ми не го побира! wacko.gif
Надявам се всички осъзнавате, че ако НАТО нападне Русия, спукана ни е работата отвсякъде!
Най-добре ще е да си целунем задниците за сбогом, защото и Господ няма да може да ни спаси!
За финал - повече не мога да понасям пропагандата, която се лее от медиите. затова намерих още един филм, който показва истинските лица на украинците, на политиците от Европейския съюз и САЩ.
На 1 февруари 2016 г. френският тв Canal+ е излъчил филма на известния разследващ журналист Пол Морейра.
Този филм е неговото специално разследване на събитията в Украйна през 2014 г.
Украинското посолство в Париж е протестирало срещу излъчването на филма, но французите са го пуснали въпреки това - просто защото го могат.
Както забелязвате документалния филм е направен от французи, а не от русофилката Елена Йончева, така че можем да приемем, че е обективен журналистически материал.
Филмът се казва "Украйна - маските на революцията".
Ако някой има желание може да го изгледа и после да сподели впечатленията си. rolleyes.gif

--------------------
Go to the top of the page
ЛС

Отговори в темата
|- - biggeorge   Приемам съвета.   05/03/2022, 18:48

Reply to this topicStart new topic

Олекотена версия Сега е: 05/05/2026, 02:45