Тъй. Понеже в последните дни леко ми писна от тъпи расистки смешки, си направих труда да спретна списък на всички цветнокожи играчи във френския национален отбор и месторождението им. Резултатите са повече от интересни.
Умтити е роден в Камерун, но се е преселил във Франция със семейството си, когато е бил на две годинки.
Манданда е роден в Заир, и също се е преселил във Франция на двегодишна възраст.
Лемар е роден в Гваделупа, която е френски отвъдморски департамент.
Всички, повтарям, ВСИЧКИ останали са родени във Франция. Трима са дори парижани.
Кой е французин определя Френската република, а не Гатю от Бусманци, и слава богу. Това, че не можем да схванем мултикултурните общества, изобщо не е основание да ги осмиваме. Щото те може да са цветнокожи, ама станаха световни шампиони. А ние сме първи убафци и чисти арийци, ма не сме помирисвали световно от 20 години. С едната арийска хубост си се тешим, щот няма с кво друго.
Извинявай, че на тебе, ама ти последен отвори дума.
От 23 шампиони 17 са африкански корени......замисли ме дали съм расист....ами....живял съм в Барселона. там хора от къде ли не....
Разбирах се с пакистанците, с индийците - даже им научих всичките щати, мароканци много с някой мелиш брашно с други....не. Бангладеш..... свестни хора , даже бях учил с един такъв - хмерите го бяха стреляли в петата. Викам му ти като Ахил ....
Даже сега се замислям на пакистанците в касичката бях пуснал 10 Е...... събирали пари за някаква си джамия някаде. останаха много доволни , едвали заради парите , по скоро за жеста. Имаше едни жени от Того ли Гана ли.....случайно бях потопен в битието им за кратко....... е ми много им личи африканското . не , че е лошо, просто е различно и другите различни . Да това е мултикултурализма , ще се свиква с него , не ми изглеждат тези хора като завършили софийския или Сорбоната, няма и как да е , не ги съдя. Да гледам ги , говоря си, почесва ме се .......но те са си те , аз съм си аз . Всеки да си знае гьола. Какво имам общо с този от Раджастан.....или онзи от Кандахар ?
А през Марсилия минавала ли си скоро ? Марсилия е шоколадова......и това е Франция.
Бившия президен на САЩ...... черен кениец, мюсюлманин......... пълен трагизъм, че свършиха белите консерватори . А кмета на Лондон.......най - лондончанин. Хубаво, щом така мнозинството иска ......приемам го и аз ....... но не го одобрявам.