Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Извънземни!
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Alexfield
Ако ще взимаш със себе си, един широк списък да ти спретна?
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 29/03/2019, 22:12) <{POST_SNAPBACK}>
Ако ще взимаш със себе си, един широк списък да ти спретна?

Ти уби всичко детско в мен. w00tbrows.gif Аз очаквах да започнете да ме разубеждавате да не тръгвам, че ще липсвам на форума, а то какво се получи. misli.gif
Тоя народ дето искаш да го взема, кой ще го храни там? То там нашенски кинти няма. Май и за това не ти дреме. smile.gif
Alexfield
То форумът на никого няма да липсва, а си се закахърил, как ти ще липсваш на форума a4dff7b7.gif
В Пътеводителя на галактическия стопаджия имаше една такава теза заложена: Натоварили всички ненужни на един кораб и ги изстреляли към "нова" планета. Уж да я подготяват за идването на останалите.
Няма да ги храниш. Ще ги сложим с криостаза. Може пък да те устройва?
Питето
И за втори път не получавам утвърдителен отговор (пример), което подсказва че моята теза работи дори при теб. 770d4fd976.gif
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 29/03/2019, 23:58) <{POST_SNAPBACK}>
То форумът на никого няма да липсва, а си се закахърил, как ти ще липсваш на форума a4dff7b7.gif
В Пътеводителя на галактическия стопаджия имаше една такава теза заложена: Натоварили всички ненужни на един кораб и ги изстреляли към "нова" планета. Уж да я подготяват за идването на останалите.
Няма да ги храниш. Ще ги сложим с криостаза. Може пък да те устройва?

За това изказване, би трябвало да ти спрат правата като администратор. smile.gif
Оооо, ако трябва да изпращаме всички ненужни, ще трябва да пратим около две трети от хората в БГ. Пенсионери, инвалиди, безработни, голяма част от държавната и общинската администрация и армията...
То туй струва много пари, но ако теглиш чертата ще излезе, че е изгодно. wink.gif
Питето
Мнооооого праволинейно с това 2/3-ти да се махнели. Гледай сега, по-файда имаш, ако раздвижиш тези две трети та да живне системата, щото като ги махнеш, ще имаш същите системни проблеми, ама с две трети по-малка резерва, което си е същите главоболия при много по-малко възможности за разрешаването им. Дори в същата фантастична книга, тарикатите дето разкарали ненужните, накрая измрели до крак щото пипнали някаква болест от мръсна телефонна слушалка, щото нали били разкарали телефонните хигиенисти като ненужни... Та няма ненужни хора, има неоправни ръководители или калпаво сглобени системи.
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 30/03/2019, 20:51) <{POST_SNAPBACK}>
Мнооооого праволинейно с това 2/3-ти да се махнели. Гледай сега, по-файда имаш, ако раздвижиш тези две трети та да живне системата, щото като ги махнеш, ще имаш същите системни проблеми, ама с две трети по-малка резерва, което си е същите главоболия при много по-малко възможности за разрешаването им. Дори в същата фантастична книга, тарикатите дето разкарали ненужните, накрая измрели до крак щото пипнали някаква болест от мръсна телефонна слушалка, щото нали били разкарали телефонните хигиенисти като ненужни... Та няма ненужни хора, има неоправни ръководители или калпаво сглобени системи.

Звучи много добре, но я ми кажи за какво ще ползваш неработещите пенсионери и инвалиди?
Когато писах, че са ненужни имах предвид позициите които заемат в момента, т.е., ако на един бюрократ му намериш полезна работа, ще стане нужен стига да може да я върши.
Ненужни са за обществото, но не и ненужни за близките им. Примерно бабите и дядовците ми, докато бяха пенсионери (вече са покойници), не са били ненужни за родителите ми и за мен и брат ми.
Питето
Цитат(Радио Ереван @ 30/03/2019, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>
Звучи много добре, но я ми кажи за какво ще ползваш неработещите пенсионери и инвалиди?
...

Имат в изобилие евтино време, което си е ресурс отвсякъде. При бюрократите имаме в изобилие скъпо време. Както писах, проблема е в системата и най-вече в тези, дето я управляват, а не в излишъка* на хора.

---------------------------
* излишък спрямо свършената работа, а не щото хората са излишни
New
Как ще са ненужни, че кой, мислиш, гласува по избори?!
New
Ако можеше времето да се изземва от едни и да се дава на други, как щяха мазно да доят пенсионерите ... laughing.gif
Питето
Все аванта и вземане ви е в акъла, а кой ще внимава какво си пожелава, а? И като им вземеш времето дали ще ти стане по-хубаво да работиш по 45 часа на ден, по 9 дни седмично през всичките 17 месеца от годината... Аз намеквах, че тези хора имат излишък от време, което с мерак биха споделили с други хора, само да има начин и да е интересно, което пък би отворило работни места, ама на който каквото му е в акъла, това вижда на пръв поглед.
agrippa
Всеки ден срещам извънземни по улиците и нищо не мога да им направя: всичките са се маскирали на расови и други малцинства. Обикновено са усмихнати и приветливи. devil.png
Питето
Споко, еволюираме в посока справяне дори с такива "посетители", просто ни трябва още време за колониите из космоса, а и имаме идея що е това антибиотик, отрови... ма си е тегава ситуацията дето представяш, някак си предпочитаме гости с мозък, вместо гости само с корем. Е, всъщност може би безмозъчните са по-лесни за преборване... Абе пожелавам си, извънземните от кой да е вид, да ги открие некой мноооого отдалечен в космоса човешки пост
ByBa

Аз вече ги срещнах - един се возеше в една много луксозна кола с надпис

UFO

и 911 на нея
Радио Ереван

Аз съм ги срещал многократно. Идват някъде от майната си и искат да се заселят тук в България. Налага се да ги гоня, както Динко гони емигрантите. Връзвам ги със свински опашки и ги изпращам до кораба (чинията) им.
Високи са по два метра и половина, но като ги ритна в корема се навеждат, за да мога да ги прасна и в лицето. Народът казва, бий за да те уважават, а те не са и хора, поради което не нося наказателна отворност. Дори животни не са.
Предлагали са ми разбира се, но докато ме няма, кой ще брани страната ни от тях?
Бих взел Бойко, Гешев и Портних, че да се успокои народът.
Ще ми липсва форумът. smile.gif
Питето
Само да не кацне нЕкое 60-70сантиметрово извънземно, и да те "сгъне надве" с ритник, че... нЕмаш кораб, дето да се качиш и да бегат, не за друго.
Абе ти хубаво ги биеш да те уважават, ама тука имаме и друга традиция за уважението, дето повече я уважаваме от боя. Хем на един по-висок етап на уважение, може да пропете "Излел е Дельо хайдутин".
Тарабас
Цитат
Какво бихте избрали да вземете със себе си при едно такова пътуване?
И какво ще ви липсва от планетата Земя?

Не знам на мен какво ще ми липсва, но на хората от Перник ще им липсва липсата на вода, а не тези от Якоруда липсата на асфалт. Във Варна ще им писва на хората акцентът на лайнен бриз във въздуха. Мога да изброя още поне хиляда населени места.
Сиромах човек от улицата, ако има пари ще си купи хлеб, а не панирани езичета от славейчета обвити в палмово листо с гарнитура от киноа и накиснати в джинджифилов сок трюфели.

Когато физиологията е на дневен ред, извънземните са скучни. Не вервам некой да им обърне внимание.
Riki
Цитат(Радио Ереван @ 25/09/2020, 15:31) <{POST_SNAPBACK}>
Предлагали са ми разбира се, но докато ме няма, кой ще брани страната ни от тях?

Хайде върви! Ние от форума ще се справим.

Всъщност.......
Щом са тук, значи са чули "излел е Делъо Хайдутин". Т.е. обичат музика, не крякането на чайки.... neprichom.gif
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 25/09/2020, 05:31) <{POST_SNAPBACK}>
Народът казва, "Бий за да те уважават", а те не са и хора, поради което не нося наказателна отворност. Дори животни не са.

Както вече дискутирахме, народът също така казва "Набивай хуй, за да те уважават". Които не са нито хора, нито животни (т.е. глупави), разбирали само от това. И съответно наказателната отговорност отпада.
Ще пропуснеш ли тази възможността да издействаш разбиране и уважение от тяхна страна?
Радио Ереван
Цитат(Shade @ 25/09/2020, 21:50) <{POST_SNAPBACK}>
Както вече дискутирахме, народът също така казва "Набивай хуй, за да те уважават". Които не са нито хора, нито животни (т.е. глупави), разбирали само от това. И съответно наказателната отговорност отпада.
Ще пропуснеш ли тази възможността да издействаш разбиране и уважение от тяхна страна?

Тази мъдра мисъл съм я пропуснал.
Ами не отпада, важи с пълна сила.
Вече получи отговор.
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 25/09/2020, 18:31) <{POST_SNAPBACK}>
Само да не кацне нЕкое 60-70сантиметрово извънземно, и да те "сгъне надве" с ритник, че... нЕмаш кораб, дето да се качиш и да бегат, не за друго.
Абе ти хубаво ги биеш да те уважават, ама тука имаме и друга традиция за уважението, дето повече я уважаваме от боя. Хем на един по-висок етап на уважение, може да пропете "Излел е Дельо хайдутин".

Имам един принцип още от младеж. Не започвай бой с човек, който не можеш да набиеш или да надбягаш.
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 25/09/2020, 13:05) <{POST_SNAPBACK}>
Тази мъдра мисъл съм я пропуснал.
Ами не отпада, важи с пълна сила.
Вече получи отговор.

Благодаря, винаги съм готов да съдействам с мъдри мисли! grin.gif
Питето
Топло, топло. И за да не стане грешка, най-добре с напиването. Надали ще имат опит като твоя, а и да имат, накрая ще се уважавате, ма мнооого ще се уважавате. " Ти мен сега уважжжжаваш ли ме..." А да, може да ги научиш и да плащат сметката у кръчмата. Така де, нека да покажат добра воля за междувидово сътрудничество.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.