Какво мислите за ето това:
https://www.mediapool.bg/bozhkov-pusna-vide...news307484.htmlКой е фалшив в цялата работа? Щото новината едва ли.
Днес Божков публикува нови "разкрития" по общуването си с властта в лицето на г-н Борисов, финансовия министър Горанов, в които твърди, че бил рекетиран и изнудван да даде 200 милиона лева за реклама в Нова Броуд, притежавана от братя Домусчиеви, близки до властта и ГЕРБ. По мое мнение това си е битка за власт и парѝ, в среди, които отдавна у нас определихме като "мафията си има държава", които ни управляват. Няма невинни в тая работа, опитвам да кажа. Интересното е, че великият борец за правда и справедливост новият ни главен прокурор се прави на ни лук ял, ни лук мирисал, омаловажаващ случващото се. А става дума за стотици милиони! Аз не взимам страна в тая гадост, но става дума за средства, откраднати от данъкоплатците. Които факти, горните, категорично опровергават предишни оправдания на министър Горанов, че не е знаел за случващото се около финансите на господина Божков. Самият Горанов, според юристи, и то мастити, не според мен, си е отвсякъде за разследване по казуса и случая. Защото е ясно, че ако наистина Божков дължи над 700 милиона данъци на държавата, то вината е и на самия Горанов, който е трябвало много по-рано да проконтролира и осветли това. Защото е видно, че е знаел! Същото важи донякъде и за премиера Борисов, щото е ясно, че и той е бил в течение около нещата на Божков и далаверите му. А Гешев просто рече, че нямало нищо притеснително в тия разкрития, на Божков напоследък. Дали е прав, според вас? Щото аз помня едно тефтерче отпреди време, в което се говореше кого властта да удари, да оправи, изрекетира и кого да пощади, което тефтерче беше знаково как се управлява у нас. Днес войната между Божков и Борисов, разбираме и Горанов, осветлява същите порочни практики. Докато Божков си е плащал и е бил удобен, никой не го е закачал. Но явно някъде в нещо е сгафил, може би не ги е дал тези 200 милиона, на Домусчиеви... и е бил ударен, ако мога да използвам терминологията от онуй тефтерче. Ето по това удряне много я бива нашата Прокуратура. Но за реални престъпления, и то за стотици милиони, никаква я няма. Това е отвратителното. И омерзителното. Понеже се оказва, от случая, че всички са мафия от управлението, включващо и олигарси, прокурори, и то главен явно, премиер, финансов министър, кабинет... Тоест, потвърждава се моята версия, че заради новите технологии и новата информационна среда, глобалната, властта вече не може да прикрива подобни корупционни практики и действия. А по-големият проблем е, че няма никакви последствия от това. Така че, не само вируси ще ни натрисат, ми какво ли не, за да ни парализират и да не ги закачаме, мафиотите, които ни управляват. Не че и преди не е било така, но сега вече нищо не може да бъде укрито. Жалко, че не сме народ, и че търпим подобно нещо. Те затуй се и случват тези неща, понеже обществото ги търпи. Както е в поговорката: Не е луд който яде два зелника, луд е който му ги дава!