Да, така е, за ножа. Но не руснаците пращат свой агент да буни насред Капитолия метеж срещу Америка, примерно. Обратното е факт. Тоест други вадят "нож" срещу Русия в случая. Изводите са за теб. Иначе не защитавам никого, най-малко убийци и престъпници. По което трябва да внеса повечко яснота, конкретно за теб: По принцип аз недолюбвам въобще елитите, без значение къде са те - в Москва, Вашингтон, Анкара, Брюксел, Лондон, Пекин, Пхенян, и т. н. Тоест, винаги съм на страната на обикновените хора, не на елитите. Простичкото ми разбиране е, че т. нар. елити са едни търтеи, тарикати, навсякъде, едни хитреци, които живеят на гърба на труда и страданията на хората, понякога предизвиквайки тези страдания, чрез войни, конфликти, грабеж, и т. н., облечени в съвременния свят напълно "законно" чрез самата държавност. Така че нито Путин ми е любимец, нито Тръмп, сега Байдън, нито Меркел, нито Ердоган, Урсула фон дер Лайен, Джонсън, Ким чен нам кой си, и т. н. Ти го играеш същото, че уж си загрижен за руския народ, но си личи, че това при теб е само лицемерие. Взел си страна, точно на един от тези елити, който опитва да унищожи Русия. Което няма да донесе нищо добро за самите руснаци, редовите. Обратното. Нито пък за света като цяло. Докато аз съм против всички тия изброените по-горе, не че те реално взимат решенията, има друга Сила зад тях, която им нарежда да вършат тези неща, но друга тема. Мисля беше нужно това уточнение, дано си го разбрал. Бъди здрав, нищо лично спрямо теб, просто не ти вярвам, че си загрижен за руснаците. Личи си, от километри! Личи впрочем и на тези, които го пратиха Навални да буни метежи в Москва.
не руснаците пращат свой агент да буни... Обратното е факт.Вие не сте чел доклада на прокурора Милър, в който черно на бяло е посочено как "Фабриката за тролове" в Санкт Петербург е опитвала да се меси години наред чрез социалните мрежи и коментари в медиите във вътрешните работи на Америка. Там са посочени доказателства, документи, имена. А сега вие ще ми посочите официални документи, от които се разбира, че "Навални е агент на ЦРУ".
т. нар. елити са едни търтеи, тарикати, навсякъде, едни хитреци... нито Путин ми е любимец, нито Тръмп, сега Байдън, нито МеркелМинималната заплата в Русия е 140 евро/месец, докато минималната заплата в Герамания е към 1600 евро/месец, а храната в германските магазини е по-евтина от тези в Русия. Затова тия приказки от типа "всички са маскари" са малко остарели, да ви кажа. Не може ли да измислите нещо по-свежо?
И накрая - аз наистина изпитвам симпатия и грижа за руския народ. Вие изпитвате симпания единствено към руските крадци и убийци. За което и ще си платите като му дойде времето.
За Навални, ще се самоцитирам, защото явно има нужда:
Цитат
Аз пък ще ви кажа следното, което е очеизвадна истина - няма в света такава "политическа марионетка", която да се подложи многократно на смъртна опасност, да преживее три опита за отравяне, при единият от които беше на по-малко от косъм от смъртта; да преживее лисване на химикал в лицето, при което без малко да загуби окото си; да стои месеци наред по арестите, брат му да лежи години в затворите; а накрая, след като са го върнали буквално от смъртта в чужбинска болница, да се качи на първия самолет в секундата, в която стъпи на крака и да се върне обратно, като е 100% наясно, че моментално ще го хвърлят в затвора. И въпреки всичко това да продължи да отстоява принципите и идеите си. Такива марионетки с такива действия, уважаеми lati1960, могат да съществуват едиствено във въображението ви. Няма да ви питам дали сте го разбрал, защото съм наясно с отговора.