Аз преди време написах мнението си за Борисов - че от първия момент, в който го видях през 2001 г. го смятам за мутра, че за мен той е престъпник и че трябва да отиде в затвора.
После форумните гербаджии скочиха да ме плюят.
Все пак имам право да си мисля каквото си искам за всеки и свободно да изразявам мислите си, дори и те да са обидни за някого.
Не съм имал възможност да кажа директно в очите на Борисов мнението си за него.
Не, че на него му пука какво мислят хората за него.
Мести си го от единия крачол в другия, върти си далаверите и си пълни чекмеджетата с пачки евро и кюлчета злато или казано по друг начин: "Кучетата си лаят, кервана си върви".

Аз пък допуснах грешката на повечето българи тогава, когато г-н Борисов бе включен в политиката, знаем от кого. От негово величество Симеон Сакскобурготски. В онова време бях млад и наивен, вече имах право да гласувам, и като повечето сънародници подкрепих като софиянец Борисов за кмет на София. Впрочем, не мога да отрека, че тогава той извърши едно добро дело, което Стефан Софиянски като кмет беше превърнал в зловещо зрелище - буквалното избиване по улиците на София на уличните кучета. Борисов прекрати това, за което съм му благодарен. Отвориха се тогава повече приюти, почна масовата кастрация, както си е редно да се решава този проблем, и т. н. Но, не за това говорех. Той свърши не лоши неща и като секретар на МВР, после и като премиер, не бива да се отрича това. Много хора гласувахме за него наясно, че е мутра и мафиот, и агент на ДС, но с идеята, че като такъв отвътре в кухнята на мафията, ще им знае нещата и както беше обещал още като секретар ще се пребори с нея. Нищо такова. Вместо това, той вкара тотално родната мафия и ченгеджийницата във властта, до степен, че изпълни буквално оная приказка от същото време, излязла от народа точно по повода: Всички държави си имат мафия, нашата Мафия си има държава! И така до днес. Помня, че майка ми беше още жива, трудно ходеше, едва се придвижваше след тежки операции, но ме помоли да я закарам до изборната секция, за да гласува за бат Бойко, както галено излезе да му викат тогава. За народния човек. Така беше. И не само майка ми, масово беше. Хората му повярваха, но беше грешка. И сега няма отърване! Мутрите и ченгетата, и комунистите, а те тия в нашата власт всички до един са такива, никога не сдават властта доброволно. И, понеже обществото ни е мъдро и не желае повече насилие, търпи. Докога, не знам. Не виждам и след идващите избори как това може да се променѝ. Защото от сега се вижда, че всичко е нагласено вече. Но да не избързваме. Нека все пак мине вота, и пак ще говорим. Интересното е, че където и да идеш, с когото и да говориш, каквито и проучвания да се правят, повечето българи искат промяна. И не от днес. Обаче, като минат изборите, се оказва, че някакво малцинство подкрепящо ГЕРБ отново е спечелило! Как става тая работа? С измами и фалшификации. С купен вот, с корпоративен, с тонове "невалидни" бюлетини, с такива ала Костин брод, и т. н, и т. н. Ако пък не стане, накрая хората на Бате в Информационно обслужване си знаят работата.

Та така. Аз не очаквам нищо различно и добро, но, да видим. А дано. Но не вярвам. Борисов се изгаври с надеждите на обществото ни за едно наистина демократично, справедливо и проспериращо общество, като подари държавата на мутрите, ченгетата и обратно на наследниците на комунистите. Заради което лично аз не го харесвам, като политик. Останалото и до днес са сладки приказки по живковски пред камерите, на които за съжаление още има хора, които вярват. Тъжно. Другата мутра и чалгаджия Трифонов ли ще е новото ни бъдеще? Стига бе!
Бъди здрав!