Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бездомните хора!
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
ЕксГорски
Цитат(Питето @ 21/03/2021, 22:59) <{POST_SNAPBACK}>
А от октомври до юни си в другото село... или си дето не ти трябва хеликоптер щото му е трудно да идва във фъртуните през зимата.
Абе пали свещ и прави курбан за това с хеликоптерите от село до болницата, да не се счупи системата. На мен ми идва сложно, а сложните неща обичат да се счупват в неподходящите моменти.

- "Такова животно няма" - казал шопът, виждайки жираф! wavetowel2.gif
ЕксГорски
Цитат(Alexfield @ 21/03/2021, 19:24) <{POST_SNAPBACK}>
ЕксГорски, за БГ ставаше дума. Иначе на село с нормална държава знам как е. От такова пиша в момента. Много поздрави от Меги.

Мерси!
Поздрави и от мен на двама ви!
Надявам се да се видим след ... пандемията beerchug.gif
Питето
Трябва да съм сигурен, че не е постановка...
Питето
...и още не съм разбрал, в кое село с обслужващ хеликоптер си живееш от октомври до юни.
ЕксГорски
Цитат(Питето @ 28/03/2021, 18:04) <{POST_SNAPBACK}>
...и още не съм разбрал, в кое село с обслужващ хеликоптер си живееш от октомври до юни.

В Гинци - знаеш ли къде е? w00tbrows.gif

А знаеш ли какво овче кисело мляко правят там! 245.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 28/03/2021, 09:55) <{POST_SNAPBACK}>
В Гинци - знаеш ли къде е? w00tbrows.gif

А знаеш ли какво овче кисело мляко правят там! 245.gif

И го експортират в грънци - глинени гърнета.
ЕксГорски
Цитат(Shade @ 28/03/2021, 20:07) <{POST_SNAPBACK}>
И го експортират в грънци - глинени гърнета.

Точно! Гърнето абсорбира водата и млекото остава гъсто!
Не зная, дали сега го експортират - навремето се продаваше само на место и си купувахме минавайки.
Викаш "грънци" - ти да не си някъде от там?
Да не се окажем комшии ! wavetowel2.gif
Питето
Обичаш да ти е трудно, ама сигурно пък ти е приятно, та явно си струва. cheers1.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 28/03/2021, 11:36) <{POST_SNAPBACK}>
Точно! Гърнето абсорбира водата и млекото остава гъсто!
Не зная, дали сега го експортират - навремето се продаваше само на место и си купувахме минавайки.
Викаш "грънци" - ти да не си някъде от там?
Да не се окажем комшии ! wavetowel2.gif

Не съм точно оттам, но съм пътувал през Петрохан.
На днешно време с магистралата и връзката за Враца през Ботевград пътят през Петрохан не е толкова натоварен, но съм чувал, че в Берковица са отворили магазин, в който продават гърнета с кисело мляко от Гинци.
agrippa
Става да се изселиш, ама да си на 50 и няколко най-много и още си жизнен и пъргав. А даже и да има път и болница наблизо, работата по двора в последствие доста натежава и ако имаш вариант пак си мислиш за вариант в апартамент или друго градско жилище. Мани то съжителството с други: това е предпоставка за зарази, даже и вече да не ги чуваш как ти хъркат...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.