Ставате ли за .....Нострадамус ?

Така както си седите , можете ли да предвидите бъдещето след......2 - 5 г. ? Какво ще стане с вируса, изборите, борисовци, путиновци , китайци, минимални заплати, с баба, ( Елизабет 2 ) на баба снахата , с някой идващ метеорит , с заминаващ си , извънземни , ......прогнози за гръцкото узо, примера дивизион, бежанци, безводие, потопи, комунисти , ердогановци, световното зло, световното добро........ изобщо прогнозите ви стават ли за прогнози ?

Аз съм доволен , бях сложил едни 200 лева на Натаняхо.......не съм загубил....

Аз пък съм готов да сложа повече по друго. Сетих се за нещо интересно, което мога да възпроизведа като пророчество, що не, понеже е важно, става дума за парѝ, и то много. А когато говорим за много парѝ, нещата са сериозни. Та, за какво говоря. Онзи ден правителството на България изтегли нов дълг. Нищо ново. Лесно можем да предскажем, че скоро ще теглят пак, и пак, и пак. Ето назад хронологията на дълга за последните няколко месеца: По пандемията бяха емитирани 10 милиарда такъв. На 15 септември 2020 г. бяха изтеглени нови 5 милиарда. На 7 януари 2021-ва нови 200 милиона. На 15 февруари 2021-ва нови 300 милиона. По-назад няма да се връщам, картинката е същата, вече повече от 10 години. Не че преди е било различно. Но, нещо важно: До идване на власт на ГЕРБ външният дълг на България е бил под 20 милиарда, много под. Днес се твърди, че е около 28-30 милиарда, или към 30% от вътрешния брутен продукт. Което, ако беше вярно, е доста приличен резултат, дори за Европа и ЕС. Но, дали е така. Простата аритметика показва, че при официално обявен такъв към 25 милиарда преди пандемията, веднага след това са изтеглени почти още толкова, и то за отрицателно време. Не споменавам бюджетните дефицити, междуфирмената задлъжнялост, и т. н. Твърди се, че има резерв към 10 милиарда, но и той се топи скоростно, само за два месеца намаля с почти 3 милиарда! И, като се има предвид, че почти нищо не се връща по главница, а само по лихвите, то е ясно, че дългът няма как да е само 30 милиарда. Точно колко е, ще се разбере когато ГЕРБ рано или късно бъдат отстранени от властта. Все някога. Никой не е вечен във властта, дори и диктаторите. Та.
Говорим за "тайната", на която се крепи доверието и търпението на българите относно властта на ГЕРБ и Борисов - поголовната задлъжнялост на страната! То е като в едно голямо семейство - когато патриархът тегли дългове отвсякъде, и то големи, всички ядат и пият, веселят се, докато има средства. Но, какво става, когато тези кредити трябва да се връщат? А за България този момент все някога ще дойде, и ще дойде както казах, когато Борисов рано или късно сдаде властта. Тогава ще лъснат доста неща, вкл. по дълга, но ще е късно. Той затова е удобен и навън, понеже отвън имат интерес страната ни да бъде натоварена с огромни дългове, вкл. от Брюксел, през Централната Евро Банка, през емитирани облигации на финансовите пазари, и т. н. Щото това после е лост по натиск върху властите у нас да взимат определени политически и други решения.
И, какво е пророчеството? Ми така както гледам, по дълга български математически, финансови и други природни закони нямат власт, колкото повече тегли премиерът наш, толкова по-малък става дълга ни. Направо е уникално това! Никой друг в света не го може, уверявам ви. Та, в този смисъл прогнозирам, че като изтеглят още няколко десетки милиарда държавни кредити, дългът на страната ни ще се стопи до нулата! Повярвайте ми, точно така ще стане. Е, как да не гласуваме за тези хора, кажете ми?! Теглят, теглят, ние ядем и пием, че и не работим в тая пандемия, купон навсякъде, живот сладък и безгрижен. И никой не ни закача за нищо, да връщаме. Ей такъв управник нема! В целия свят няма, повярвайте ми. Как да не го обичаш?!