Аре пак лакърдията с "без пари"... Ми ти що не купи "Балкан", а? Нали евтинджос я давали, що не я взе? Кво толкова за дълговете около нея в комплект със изчерпания ресурс на старите самолети, нали евтино я дават...
Костов успя да пробута на комунистиет собствените им недоносчета, да си ги фалират и нарежат самички. Хем така оряза и бъдещото трупане на дългове около тези недоносчета, дългове дето ти и аз щяхме да плащаме после. Жалко че не успя да разкара и Кремиковци, та му плащахме масрафите по-дълго.
Много хора смятат, че зъболекаря е кофти тип, а сладкаря е готин, въпреки че собствените им зъби им обясняват кое как е реално... и политиците се възползват точно от този тип немислене.
Нали ти писах, бях много млад. Нямах толкова кинти.

Нещо си позабравил какво стана. Компанията, която закупи Балкан пое ангажимент да изплати огромни задължения на Балкан. Само че разпродаде каквото можа и дим да я няма. Като сключваш такива договори, ще ядеш попарата. Да, ама е не яде виновникът, а българският народ. Че то ако дори да нямаше кандидат, по-добре държавата да беше я разпродала на парче.
Да приемеш, че приватизацията на част от предприятията не е била престъпна е висша степен на наивност.
За пълнота ще добавя, че си имаше обективни причини да не се вземат много пари приватизацията. Първо тя закъсня много и чуждестранните инвеститори бяха вече си напазарували от Източна Европа. Освен това в протегната ръка и то за огромно количество фирми се дават дребни пари, поради голямото предлагане. Дребни, дребни, ама то съвсем дребни станаха.