Когато правихме ремонт на покрива майсторите отказаха да си свършат работата докрай.
Но въпреки че не си довършиха ремонта поискаха да им платим цялата сума, за която се бяхме уговорили предварително.
Ако бяхме отказали да им платим щяха да ни набият - мен, майка ми и инсултно болния ми баща, който по това време вече лежеше на легло.
В началото с майсторите говорихме за 3000 лева, в които влизаше и цената на материалите.
После когато започна ремонта на края на първия работен ден те поискаха 1000 лева.
Когато започнахме да купуваме материали аз си исках фактури и установих, че те крадат от материалите.
За материали за ремонта дадох 1000 лева.
Нищо не им казах, само исках да си довършат ремонта докрай.
Те не си довършиха докрай ремонта, но си поискаха останалите 2000 лева.
Както се оказа материалите са били за наша сметка.
Само до тук ремонта на покрива ми излезе 4000 лева.
После се наложи да дадем още 1000 лева на други майстори, които да довършат докрай ремонта.
Така сумарно ремонта на покрива ни излезе 5000 лева.
За трима бедняци като нас това са много пари.
За да спечеля тези пари на сегашната ми къртовска работа ще трябва да работя 7-8 месеца.
А измамниците-майстори ми взеха тези пари за 10 дни.
Скапани терористи!
А най-тъпото е, че на сегашната ми работа работя с един от майсторите, които ни изоставиха с недовършен ремонт.
Добре, че терориста не е в моята смяна.
Когато започнах да работя с него и го разпознах се направих, че не го помня и че го виждам за пръв път.
В процесът на работа установих, че човека ме е излъгал за името си и за всичко друго, което ми е казал, докато поправяше покрива ни.
Лошо е, когато човек попадне на измамници.
Започва да си мисли, че всички хора са такива.