Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Хибридният имунитет
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
D-rA
Цитат(Бай Ганьо @ 12/11/2021, 21:32) <{POST_SNAPBACK}>
https://www.reuters.com/world/europe/nether...dia-2021-11-12/

Сори, че е на английски, но при 85% ваксинирани Холандия е в локдаун от утре.

Когато му казах на Buitenlander да изчака две седмици, преди да ми се смее на изводите - той така и не "прочете" какво исках да му кажа... sunbathing.gif
D-rA
Що ми се струва, че локдаун на интернет за 14 дни ще ликвидира пандемията... sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 20:40) <{POST_SNAPBACK}>
Когато му казах на Buitenlander да изчака две седмици, преди да ми се смее на изводите - той така и не "прочете" какво исках да му кажа... sunbathing.gif

Добре даже си го прочете, и продължава да ти се смее. Днес в Англия има 149 починали на 60 милиона , а в Холандия 32-ма на 18 милиона. Ще споделиш ли колко са в България?
Да обясня и за локдауна. В Нидерландия са ваксинирани 85% от пълнолетните, или 72% от популацията. Което означава, че на 39 000 квадратни километра, има 4 милиона неваксинирани, тоест, гъстотата на неваксинираните на кв километър, е по-голяма отколкото в България. Затова, за три седмици ще бъдат максимално ограничени контактите, да не се товари системата и да не се налага отлагане на планови операции. А да, 31 от 32-мата починали са били неваксинирани.
D-rA
Каква част от над 16 те хиляди заразени са ваксинирани?
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 21:10) <{POST_SNAPBACK}>
Каква част от над 16 те хиляди заразени са ваксинирани?

Едно си знае баба, едно си бае laugh.gif Ще намеря и ще публикувам, въпреки че не е толкова важно. Важното е, че при евентуално заразяване , ваксината намаля шансовете ти да попаднеш в болница 34 пъти, и да умреш 96 пъти. Или това не ти е важно?
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 12/11/2021, 22:16) <{POST_SNAPBACK}>
Едно си знае баба, едно си бае laugh.gif Ще намеря и ще публикувам, въпреки че не е толкова важно. Важното е, че при евентуално заразяване , ваксината намаля шансовете ти да попаднеш в болница 34 пъти, и да умреш 96 пъти. Или това не ти е важно?

Изобщо не ми е важно - аз не живея според статистики и шансове. Не ме вълнува нито първа, нито "n"-та игла по нечий интерес и анализ. sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 21:18) <{POST_SNAPBACK}>
Изобщо не ми е важно - аз не живея според статистики и шансове. Не ме вълнува нито първа, нито "n"-та игла по нечий интерес и анализ. sunbathing.gif

Аха -))), единственото, което ти е важно, е , какъв е шансът да покажеш позитивен тест, след пълна ваксинация, въпреки че, вероятността в този случай да го изкараш безсимптомно, е на 99% wavetowel2.gif . Понеже само това питаш…. е, как да не ти се смее човек?

ПП. 23 % от днешните позитивни са ваксинирани, т.е. 20% неваксинирани, формират 77% от заразените. За умрелите уточних.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 12/11/2021, 22:25) <{POST_SNAPBACK}>
Аха -))), единственото, което ти е важно, е , какъв е шансът да покажеш позитивен тест, след пълна ваксинация, въпреки че, вероятността в този случай да го изкараш безсимптомно, е на 99% wavetowel2.gif . Понеже само това питаш…. е, как да не ти се смее човек?

ПП. 23 % от днешните позитивни са ваксинирани, т.е. 20% неваксинирани, формират 77% от заразените. За умрелите уточних.

И на какво вярваш всъшност - на някакъв измислен тест който решава съдби или на себе си? Всички безсимптомни са си здрави хора и нямат никакъв вирус, независимо какво е казал този измислен тест.Има ли лекар, който без ПСР тест да е направил диагноза "ковид"? sunbathing.gif
bloody.gerry
Има ли лекар, който без ПСР тест да е направил диагноза "ковид"? - да, има много лекари, които само по описание по телефона са поставили диагноза Ковид. Част от тези пациенти са се самокарантинирали и са спазвали предписанията, дадени по телефона, изобщо не са стъпвали в болница - затова сега има много такива хора, които не са отбелязани в системата и въпреки, че са преболедували, не могат да изкарат зелен сертификат като преболедували.
D-rA
Цитат(bloody.gerry @ 12/11/2021, 22:58) <{POST_SNAPBACK}>
Има ли лекар, който без ПСР тест да е направил диагноза "ковид"? - да, има много лекари, които само по описание по телефона са поставили диагноза Ковид. Част от тези пациенти са се самокарантинирали и са спазвали предписанията, дадени по телефона, изобщо не са стъпвали в болница - затова сега има много такива хора, които не са отбелязани в системата и въпреки, че са преболедували, не могат да изкарат зелен сертификат като преболедували.

Това наистина ли го написа или се майтапиш? Я помисли - какво значи диагноза по описание на страдащ? Не мога да повярвам в това което разумен човек, каквото впечатление оставяш, да го напише с убеденост... sunbathing.gif
Хасан
Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
Това наистина ли го написа или се майтапиш? Я помисли - какво значи диагноза по описание на страдащ? Не мога да повярвам в това което разумен човек, каквото впечатление оставяш, да го напише с убеденост... sunbathing.gif

В цял свят диагнозата се поставя чрез тест. Бил ли е преглеждан и говорил ли е по телефона с лекар няма никакво значение. Да беше се тествал с или без направление от личния лекар и нямаше да има проблем със сертификата.
D-rA
Цитат(Хасан @ 12/11/2021, 23:23) <{POST_SNAPBACK}>
В цял свят диагнозата се поставя чрез тест. Бил ли е преглеждан и говорил ли е по телефона с лекар няма никакво значение. Да беше се тествал с или без направление от личния лекар и нямаше да има проблем със сертификата.

Че кой говори за сертификат - не ми трябва. Не ходя там където не ме искат.Ами да съкратят медицината като образование, на кой му трябва? Има официален диагностицик- ПСР тест.
Има си протокол за лечение на ковид - достатъчно е да си грамотен, т.е. да четеш и да те научат да слагаш инжекции, или да интубираш - и си готов "лечител"... Не ти ли се струва глупаво?
Няма грип А, B, C... няма настинка, няма бронхити и т.н. сезонни болежки - но аха си кихнал, дигнал температура или си зачервил гърлото и ооо, ковид си...Що за масова параноя и паникьосана безмисленост е обхванала този свят... sunbathing.gif
Хасан
Цитат(ЕксГорски @ 11/11/2021, 21:49) <{POST_SNAPBACK}>
Прав е!
И аз го казах - Как иначе да наречеш такъв палячо? 292.gif

Трябва ли да го наричаш някак? Коментирай само постовете му.
Хасан
Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 23:32) <{POST_SNAPBACK}>
Че кой говори за сертификат - не ми трябва. Не ходя там където не ме искат.Ами да съкратят медицината като образование, на кой му трябва? Има официален диагностицик- ПСР тест.
Има си протокол за лечение на ковид - достатъчно е да си грамотен, т.е. да четеш и да те научат да слагаш инжекции, или да интубираш - и си готов "лечител"... Не ти ли се струва глупаво?
Няма грип А, B, C... няма настинка, няма бронхити и т.н. сезонни болежки - но аха си кихнал, дигнал температура или си зачервил гърлото и ооо, ковид си...Що за масова параноя и паникьосана безмисленост е обхванала този свят... sunbathing.gif

Пиша по принцип. Който иска сертификат и не е ваксиниран, трябва да тества. Не е задължително да ходи на лекар. Виж ако иска да се лекува, се налага да отиде.
D-rA
Цитат(Хасан @ 12/11/2021, 23:43) <{POST_SNAPBACK}>
Пиша по принцип. Който иска сертификат и не е ваксиниран, трябва да тества. Не е задължително да ходи на лекар. Виж ако иска да се лекува, се налага да отиде.

Не харесвам този лаф - "по прицип" - лишен е от съдържание... Щото ако те попитам по кой принцип, или къде е формулиран този принцип, какво ще отговориш? И какво е съдържанието на един сертификат - хартийка която казва че си се боцнал и може би си здрав, но може и да носиш яко вируси и да ги раздаваш безплатно - но имаш право да го правиш... Пък здравите и безвирусни - да го духат... Я да се боцкат, ама ха... sunbathing.gif
Хасан
Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 23:53) <{POST_SNAPBACK}>
Не харесвам този лаф - "по прицип" - лишен е от съдържание... Щото ако те попитам по кой принцип, или къде е формулиран този принцип, какво ще отговориш? И какво е съдържанието на един сертификат - хартийка която казва че си се боцнал и може би си здрав, но може и да носиш яко вируси и да ги раздаваш безплатно - но имаш право да го правиш... Пък здравите и безвирусни - да го духат... Я да се боцкат, ама ха... sunbathing.gif

Имам предвид, че се отнася за всеки, който не е ваксиниран.
Такива са правилата. Добри или лоши трябва да се спазват, за да има ред в държавата. Като не ти харесват, правиш партия, която печели изборите и променя правилата. Или ако не ти се занимава, отиваш в друга държава, където правилата ти харесват. Недей да ходиш в Австрия до края на годината.

https://dariknews.bg/novini/sviat/v-avstrii...inirani-2290300
D-rA
Цитат(Хасан @ 13/11/2021, 00:28) <{POST_SNAPBACK}>
Имам предвид, че се отнася за всеки, който не е ваксиниран.
Такива са правилата. Добри или лоши трябва да се спазват, за да има ред в държавата. Като не ти харесват, правиш партия, която печели изборите и променя правилата. Или ако не ти се занимава, отиваш в друга държава, където правилата ти харесват. Недей да ходиш в Австрия до края на годината.

https://dariknews.bg/novini/sviat/v-avstrii...inirani-2290300

Това не са правила, а измислици на малоумни временно управляващи... И не следва да се спазват задължително - защото са лишени от елементарна логика. Пълна глупост.И щом не разрешават няма и да им посещавам посочените обекти - Утрешния ден ще им покаже малоумието... sunbathing.gif
Хасан
Цитат(D-rA @ 13/11/2021, 00:35) <{POST_SNAPBACK}>
Това не са правила, а измислици на малоумни временно управляващи... И не следва да се спазват задължително - защото са лишени от елементарна логика. Пълна глупост.И щом не разрешават няма и да им посещавам посочените обекти - Утрешния ден ще им покаже малоумието... sunbathing.gif

Ще видиш, че сертификатът ще остане. Посочи ми нормална държава в която не се ограничават правата на неваксинираните? Всички ли са малоумни?
Shade
Цитат(Buitenlander @ 12/11/2021, 12:06) <{POST_SNAPBACK}>
Добре даже си го прочете, и продължава да ти се смее. Днес в Англия има 149 починали на 60 милиона , а в Холандия 32-ма на 18 милиона. Ще споделиш ли колко са в България?

Може ли аз да споделя?
Днес броят на асоциираните с ковид умрели в България е 175 на 6 милиона:

Но това е маловажно и без значение за онези, които разчитат и живеят с шансовете на вярата. А не според някакви си статистики и анализи. Съществено за представителите на тази надеждно защитена категория е величественото им издигане високо-високо над нивото на кухите лейки, пълзящи в подножието им. Които вместо да си живеят живота (дори една куха лейка беше писала във форума "Познанието е печал! За идиота живота е песен!"), се подлагат на процедури, представяни като "боцкане", "дупчене", "брой игли" и други подобни инфантилни определения.
viara
Цитат(Shade @ 13/11/2021, 02:22) <{POST_SNAPBACK}>
Може ли аз да споделя?
Днес броят на асоциираните с ковид умрели в България е 175 на 6 милиона:

Но това е маловажно и без значение за онези, които разчитат и живеят с шансовете на вярата. А не според някакви си статистики и анализи. Съществено за представителите на тази надеждно защитена категория е величественото им издигане високо-високо над нивото на кухите лейки, пълзящи в подножието им. Които вместо да си живеят живота (дори една куха лейка беше писала във форума "Познанието е печал! За идиота живота е песен!"), се подлагат на процедури, представяни като "боцкане", "дупчене", "брой игли" и други подобни инфантилни определения.

Мисля, че бройката е умишлено занижена щото ще ни изкарат от европейския с тези темпове дет надминаваме и изоставащите държави ... grin.gif

Щото като писахме, писахме никой не чу. Всеки слушаше лъжите на Лати-лъже-христа.
Та това е резултата.

Бай Ганьо
Цитат(viara @ 13/11/2021, 05:39) <{POST_SNAPBACK}>
Щото като писахме, писахме никой не чу. Всеки слушаше лъжите на Лати-лъже-христа.
Та това е резултата.

Ей този Лати бе!
Вие писахте, писахте, но той умори хората!
Може ли да пишеш такива глупости!
Но дори да приемем, че е така, защо хората тогава слушат Лати, а на вас?
viara
Цитат(Бай Ганьо @ 13/11/2021, 07:56) <{POST_SNAPBACK}>
Ей този Лати бе!
Вие писахте, писахте, но той умори хората!
Може ли да пишеш такива глупости!
Но дори да приемем, че е така, защо хората тогава слушат Лати, а на вас?

Щото Бай Ганьо си слуша Бай Ганьо, затова.
Читавите Алековци отдавна са зад граница. По изключение има тук някои останали само.
D-rA
Цитат(Хасан @ 13/11/2021, 01:04) <{POST_SNAPBACK}>
Ще видиш, че сертификатът ще остане. Посочи ми нормална държава в която не се ограничават правата на неваксинираните? Всички ли са малоумни?

Абсолютно sunbathing.gif
bloody.gerry
Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>

Нямаше да пиша това, ако не познавах лично такъв човек, който нарочно не е ходил по болниците "за да не пръска зараза" - понеже е бил убеден, че е болен. Този човек е бивш политик, изключително отговорен човек (но вече не се занимава с политика). По телефона е говорил с личния си лекар, симптомите са били класически - от загуба на обоняние и вкус до температура и суха кашлица. Сега понеже буквално от вчера позволиха да се получава сертификат срещу изследване за антитела, той вече има такъв, щото показателя BAU му е 2000 (а се иска 150) - при 2000 очевидно е преболедувал.

Същия човек ми каза - не се развявах по болници и лаборатории, защото като отговорен политик мисленето ми винаги е било - предпазвай обществото. После се оказа, че заради тоя начин на мислене не мога да извадя зелен сертификат и съм ограничен [пона известно време беше така] ))))))))))
Хасан
Цитат(bloody.gerry @ 13/11/2021, 10:53) <{POST_SNAPBACK}>
Нямаше да пиша това, ако не познавах лично такъв човек, който нарочно не е ходил по болниците "за да не пръска зараза" - понеже е бил убеден, че е болен. Този човек е бивш политик, изключително отговорен човек (но вече не се занимава с политика). По телефона е говорил с личния си лекар, симптомите са били класически - от загуба на обоняние и вкус до температура и суха кашлица. Сега понеже буквално от вчера позволиха да се получава сертификат срещу изследване за антитела, той вече има такъв, щото показателя BAU му е 2000 (а се иска 150) - при 2000 очевидно е преболедувал.

Същия човек ми каза - не се развявах по болници и лаборатории, защото като отговорен политик мисленето ми винаги е било - предпазвай обществото. После се оказа, че заради тоя начин на мислене не мога да извадя зелен сертификат и съм ограничен [пона известно време беше така] ))))))))))

Брей, какъв отговорен човек, при това бивш политик. unsure.gif Защо ми се струва, че не си е направил тест, заради да не бъде поставен под карантина? misli.gif А, дано да греша.
Явно наскоро е боледувал, щом има толкова много антитела. Кажи му, че антителата може да не го спасят от повторно боледуване.

Както говорих с колеги от две големи софийски болници - при тях има интубирани с двуцифрени стойности на антителата. Не е ясно колко ни пазят те. Затова не се приемат по света. Чакат ни тежки месеци, защото времето ще се захлажда, а това ще увеличи броя на болните. Това заяви в ефира на Нова телевизия д-р Аспарух Илиев, ръководител на лаборатория за инфекции в мозъка в Берн.
Хасан
Цитат(D-rA @ 13/11/2021, 10:16) <{POST_SNAPBACK}>
Абсолютно sunbathing.gif

Щом не можеш да промениш останалите, нагоди себе си към тях.
Бай Ганьо
Един циганин в началото на "пандемията" им го показа нагледно.
Счупи си телевизора.
The_Purifier
Цитат(D-rA @ 12/11/2021, 21:53) <{POST_SNAPBACK}>
Що ми се струва, че локдаун на интернет за 14 дни ще ликвидира пандемията... sunbathing.gif

По улиците може да стане доста интересно sun.gif
lati1960
Цитат(Shade @ 12/11/2021, 21:39) <{POST_SNAPBACK}>
Преди да изместиш и пренасочиш въпроса, би ли отговорил по същество как така една произволна кръчмарска раздувка, неподкрепена с каквито и да е достоверни потвърждения, би могла да е 100%-ов факт, само защото на теб ти се иска да е така?

Конкретизирай - "кръчмарска раздувка".
И мога да опитам да ти отговоря.
lati1960
Цитат(Бай Ганьо @ 13/11/2021, 13:00) <{POST_SNAPBACK}>
Един циганин в началото на "пандемията" им го показа нагледно.
Счупи си телевизора.

Пак ще ни дупнат, пичове. Не се заблуждавайте.
Цялата работа е да ни натъпчат с тия говна дето ги наричат "ваксини". Всичко се върти около това.
Защо им е толкова важно, да обясни някой който знае какво точно има в тях. Спекулации много, но никой от нас простосмъртните не знае с какво точно ни "ваксинират". Не говоря за официалната версия, мисля всички разумни хора вече се убедиха, че ни лъжат за това, и не само. Както вървят нещата, до края на тази зима ще опитат да ни надупчат всички.
iridium
Целта е сриване на имунната система при инжектираните индивиди.
След 2, 3, 4...дози, имунната система деи'ствително ще има нужда oт поредната - уж научно наречана -"бустерна" доза,
P иначе ще не би оцелял .
Всяка нова доза е - образно казано- като патерица за вече увредената имунна система от предните до3и.

И така...иHжектиране всеки 6 месеца - за предпочитане
всеки 3 месеца : >> така още по -добре се пласират вече поръчаните милииярди дози.
D-rA
Цитат(Хасан @ 13/11/2021, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>
Щом не можеш да промениш останалите, нагоди себе си към тях.

И защо трябва да променям когото и да било - всеки си има глава на раменете, да мисли и действа както си реши. Но да се нагодя към малоумие?!? - Забрави... sunbathing.gif
D-rA
Цитат(iridium @ 13/11/2021, 19:58) <{POST_SNAPBACK}>
всеки 3 месеца : >> така още по -добре се пласират вече поръчаните милииярди дози.

И освен това Рекламата им е абсолютно безплатна и свръх масова по всички възможни медии - това си е мегаджакпот, а и защитени от рекламации... sunbathing.gif
Питето
Две подробности:
- локдауна е частичен, а не пълен.
- в холандските интензивни отделеня, 69% са неваксинирани...

Дреболии нЕкакви.
Питето
Което ще рече, че икономиката я бива, щом неще кредити, а кредиторите се натискат да я финансират. Аре да го погледнем по друг начин, риска при нас е малък, щото иначе щяха да купуват чужди ценни книжа с висока лихва и съответно с висок риск.
Ей това обяснявам, че лихвата по дълга, и въобще дълга оценява развитието на длъжника (държава, фирма или физ.лице), както и риска да не си върне дълга. При Лати, паричната система още е "отделен човек, жълтици и робство, ако не върнеш дълга"... animatedwink.gif
Потребител

... глупости ... правите ли въобще разлика между сървис и производствен бизнес? ...

... печатането на пари не е "икономика" ...

... реализирали са отрицателни лихви по продажбата на ДЦК на ВЪТРЕШЕН! пазар - тоест, търговските банки са редуцирали разход! ...

... когато реализират отрицателни лихви по продажба на дълг на външен пазар - да ми се обадят ... това се отдава за сега само на колониалисти ... така де, "инвеститори" :.) ...

... go back to reason please! :.) ...

bloody.gerry
Вече съм сто процента сигурен - вие стеи Миша Леотниев от филмчето. ))))))))) Оня, дет от 20 години ката ден вещае краха на долара, понеже защото американските пари били "ненастоящие деньги" - хартийки, които злите империалисти печатат както и колкото си искат, но ловко успяват да лъжат нещастното население по света да смята тия ненастощие деньги за настоящие. smile.gif

Я кажете сега - кога американците ще почнат да тичкат със заплатите си към обменните бюра да купуват рубли и юани и кога ще пратят децата си да учат в Масковский гасударственный университет? smile.gif
D-rA
Цитат(bloody.gerry @ 13/11/2021, 23:59) <{POST_SNAPBACK}>
Вече съм сто процента сигурен - вие стеи Миша Леотниев от филмчето. ))))))))) Оня, дет от 20 години ката ден вещае краха на долара, понеже защото американските пари били "ненастоящие деньги" - хартийки, които злите империалисти печатат както и колкото си искат, но ловко успяват да лъжат нещастното население по света да смята тия ненастощие деньги за настоящие. smile.gif

Я кажете сега - кога американците ще почнат да тичкат със заплатите си към обменните бюра да купуват рубли и юани и кога ще пратят децата си да учат в Масковский гасударственный университет? smile.gif

Не използвайте лични данни, дори и като съмнения към потребителите на форума.Справка от правилата:
Цитат
5. Публикуването на лични данни - ваши или чужди - не се допуска от съображения за сигурност съгласно изискванията на Общия регламент за защита на личните данни.

Потребител

... Pi ar Gerry, е "сигурен" ?х ...

... в света на господстващия постмодернизъм, изглеждате съвсем органично :.) ...

... не се нервирайте! ...

- - -

п.п. ... докторе, моля ви! :.)

bloody.gerry
Цитат(D-rA @ 14/11/2021, 00:07) <{POST_SNAPBACK}>
Не използвайте лични данни, дори и като съмнения към потребителите на форума.Справка от правилата:

Публикуването на лични данни е едно, а сарказма - нещо друго. smile.gif Що се отнася до Миша (Михаил) Леонтиев - той е руски журналист, водещ на предаване по ТВ и като такъв е публична личност и всички знаят кой е той, така че съобщаването на името му тук едва ли нарушава нещо, каквото и да било, в света. smile.gif
D-rA
Цитат(bloody.gerry @ 14/11/2021, 00:13) <{POST_SNAPBACK}>
Публикуването на лични данни е едно, а сарказма - нещо друго. smile.gif Що се отнася до Миша (Михаил) Леонтиев - той е руски журналист, водещ на предаване по ТВ и като такъв е публична личност и всички знаят кой е той, така че съобщаването на името му тук едва ли нарушава нещо, каквото и да било, в света. smile.gif

Аз не знам кой е и не ме интересува. sunbathing.gif
Потребител

... видяхте ли? ... стреснахте го ... а, ви помолих! ...

... а какви артисти имаше едно време! :.) ...

Shade
Цитат(bloody.gerry @ 13/11/2021, 13:59) <{POST_SNAPBACK}>

Ще си позволя един кратък офтопик, с който да ти съдействам да вникнеш в дълбочината на правилата във форума. Надявам се, че това няма да бъде обявено за нарушение на правилата.
Администраторът на този форум е ултра коректен и не допуска обидни епитети и сравнения между участниците. За пример, веднъж сравних един колега, който се отклоняваше многословно от темата, с "Мара Подробната". Несъмнено голяма обида, при това използване на лични данни като съмнение към потребител на форума! За което основателно получих критичната административна забележка Модераторско: По-кротко и възпитано, моля! И обидният текст беше цензуриран, т.е. изтрит.
И една малка подробност. Това правило не важи, когато изразяваш несъгласие с персонално становище, изказано от администратора по някой дискусионен въпрос. В подобна ситуация е съвсем в реда на нещата да бъдеш заклеймен примерно с "Ти си куха лейка, без извинение". С отсъствие на самокритична административна забележка "Модераторско: По-кротко и възпитано, моля!" Това заключение е окончателно и при несъгласие ще бъде подкрепено и потвърдено със сериозни и издържани доводи.
Shade
Цитат(lati1960 @ 13/11/2021, 09:16) <{POST_SNAPBACK}>
Конкретизирай - "кръчмарска раздувка".
И мога да опитам да ти отговоря.

Раздувката си е добре конкретизирана в кръчмарски стил: "Една много искала да се ваксинира..." и т.н.
И твоята възторжена акламация: "Точно..."
Но и да не се опиташ да отговориш, не е болка за умиране.
Бай Ганьо
Да, кръчмарска радувка се получава, след като на можеш да го докажеш.
Репортажът изтрит.
Предаването цензурирано.
Всичко трябва да следва новата нормалност.
Това време вече сме го живели, другарю.
Не е ново за нас.
Ще намерим начин отново да оцелеем.
bloody.gerry
Миша... Шшшт, тихо... Мирен... smile.gif
bloody.gerry
Схванах - всеки, който е против ваксините и псува зелените и пембените сертификати - е добре дошъл, другите трябва да спазват "коректен тон". smile.gif
Хасан
Цитат(D-rA @ 13/11/2021, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
И защо трябва да променям когото и да било - всеки си има глава на раменете, да мисли и действа както си реши. Но да се нагодя към малоумие?!? - Забрави... sunbathing.gif

За добро или за лошо ще ти се наложи.
Хасан
Цитат(Питето @ 11/11/2021, 22:34) <{POST_SNAPBACK}>
Ми да, като няма кво да се напъваш... То през соца с почти всичко беше така — щом е "сезонна стока" няма смисъл да се напъваш да го дириш извън сезона, нито узрели, нито "пластмасови".
Сега са целогодишно, като извън сезона са недоузрели, ама с напъване може и да си намериш узрели.

Почти до това време се намираха хубави домати. Има ги и сега, но трябва да ги търсиш.
Хасан
Цитат(iridium @ 13/11/2021, 19:58) <{POST_SNAPBACK}>
Целта е сриване на имунната система при инжектираните индивиди.
След 2, 3, 4...дози, имунната система деи'ствително ще има нужда oт поредната - уж научно наречана -"бустерна" доза,
P иначе ще не би оцелял .
Всяка нова доза е - образно казано- като патерица за вече увредената имунна система от предните до3и.

Ковидът пък обратно, прави имунната система по-здрава. Колкото по-често се разболяваш, толкова по-здрав ставаш. Казват, че на десетото боледуване ставаш безсмъртен. sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.