Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не умирате ли от смях...
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Не умирате ли от смях...
...при новините за нов вариант на вируса?
Omicron значи.... svirkam si.gif

Този сериал с Ковид се превръща в гротеска. Всички лъжи вече се пукат по шевовете, европейците се усещат как ги манипулират, официaлните власти и подчинените им медии се паникьосват пред откриването на машинациите им и некадърността им.
Паразитите от МЗО са корумпирани до мозъка на костите.
Швейк
Смеем се исренно и от сърце ...ама не умираме, напук на СЗО. Абе като видиш физиономията шефа - за какво се е загрижил той !??
Catpuccino
navikvane.gif

ми смешно е, лъжите, викаш, са наедрели, напомпани и дрехите им се пукат по шевовете! Когато една лъжа се окаже гола, какво ще видим wink.gif Ъ? Как изглежда голата лъжа wink.gif ?
Швейк
Ужас - описваш се сама ли ? svirkam si.gif
Швейк
Отврат - сама ли се описваш?
Швейк
Ти що използуваш чужди заглавия бре
нищ по дух
Цитат(Shade @ 24/12/2021, 09:04) <{POST_SNAPBACK}>

Ха, какъв е тоя капитан, наподобява на страницата на Капитал преди време, но я колко интересно за Щатите, вярно ли е това:

"Мога да дам пример с болница, която натрупа толкова капитал, че си купи бранд на съществуваща религиозна фондация. Това означава, че те не плащат данъци - нито федерални, нито щатски, а в замяна на това трябва да обгрижват населението в щата."

А това, което казва лекаря е също интересно, че иначе лекаря защо е лекар?

Единствената роля на лекаря в САЩ е да даде грижа на пациента 100 процента

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika...enata_rolia_na/
Rat_in_the_house
Подценяването на опасностите с голям потенциал исторически се е доказало като вредно.
lati1960
Не умирате ли от смях...

Този сериал с Ковид се превръща в гротеска. Всички лъжи вече се пукат по шевовете, европейците се усещат как ги манипулират, официaлните власти и подчинените им медии се паникьосват пред откриването на машинациите им и некадърността им.

https://fakti.bg/world/639901-sblasaci-na-p...sreshtu-merkite
Така е и в Гърция, Нидерландия, Франция и на други места. На хората вече им писна. Играта в този смисъл вече е друга - властите почват агресивна кампания по налагане на тотална ваксинация, ако могат. Това опитват. Защото разбират, че времето им изтича. Тази зима е тяхното време. До нейния край. После идва лятото, моренцето, почивките, а наесен... с нова песен. Не че пак няма да опитат и догодина в края, но вече трудно някой ще им се върже. Така че сега ще натискат, да дупчат колкото се може повече народ, включително и дечица. no.gif
Ако успеят следващите няколко месеца да надупчат над 90% от хората навсякъде, ще отчетат "грандиозен" успех в борбата с ковид пандемията, и може би нейния постепенно затихващ край. Не че това безумие няма да продължи, ще. Тъпаци да му се вържат винаги ще има. Така че, за да свърши тази щуротия, може би трябва да запретнете ръкави и да се боцнете поне три пъти, може и повече. no.gif Пълна идиотия!
Catpuccino
Много ретро школа…справи се с наръчника smile.gif))))))
Бай Ганьо
Поръчаните ваксини от ЕС трябва да се използват.
Да не мислиш, че ще ги бракуват, ако ковида ей така си отиде!
Потребител

Група жители на Столипиново пият бира. Боят започна, когато Асан каза: 
- Семантиката на етюдите в прозата на Вазов е нееднозачна... 

- - -

... преживяване потопено в реалността - какво ти, направо пърформанс! :.) ...

... честно казано, изненадан съм от колегата! ... неочаквана креативност, продиктувана вероятно от настъпващите празници ...

... ще кажа само, че инициатора на темата притежава невероятно душевно благородство и за това търси това качество в останалите ...

... скромен съвет ако позволите - командвайте по-често! ... получава ви се доста убедително! :.) ...

Весели празници!

:.)

Швейк
Неадекватна си драга , аз може и да съм пиян, но ще изтрезнея ...при теб може и да е необратимо вече - ако не вземеш някакви мерки
Тарабас
Гледните точки са много. Според Дарвин, колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Един вид социален дарвинизъм за социопати.
Швейк
я се погледни да видиш какво е социопат
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 24/12/2021, 04:56) <{POST_SNAPBACK}>
Поръчаните ваксини от ЕС трябва да се използват.
Да не мислиш, че ще ги бракуват, ако ковида ей така си отиде!

А ще си отиде ковида ли ей така? Кога точно да очакваме да му видим гърба?
Shade
Цитат(Швейк @ 24/12/2021, 00:19) <{POST_SNAPBACK}>
Ти що използуваш чужди заглавия бре

Опирам се на класиците в бранша.
С други думи казано, по стъпките на най-добрите.
Shade
Цитат(Швейк @ 23/12/2021, 23:28) <{POST_SNAPBACK}>
Смеем се исренно и от сърце ...ама не умираме, напук на СЗО. Абе като видиш физиономията шефа - за какво се е загрижил той !??

Млад храбрец си ти, кой като теб!
Швейк
..Когато такива лайненца като тебе спират да се изхождат тука
Швейк
Shade
Цитат(lati1960 @ 24/12/2021, 04:19) <{POST_SNAPBACK}>
Така е и в Гърция, Нидерландия, Франция и на други места. На хората вече им писна. Играта в този смисъл вече е друга - властите почват агресивна кампания по налагане на тотална ваксинация, ако могат. Това опитват. Защото разбират, че времето им изтича.

Би ли направил тук едно предсказание как точно ще завърши играта, когато на властите им изтече времето? Нови избори или преврат?
После винаги ще можеш да се позоваваш на него като носител на ИстинатаПътя, и Живота) от първа инстанция.
Питето
Пука му на вируса кой какъв е... svirkam si.gif
Shade
Цитат(Швейк @ 24/12/2021, 08:33) <{POST_SNAPBACK}>

Виж ти! Около устата ти е още жълто и мирише на мляко, а вече и мръсни думи знаеш. hat.gif
"Има хляб в теб!" - както казваше някога дядо ми. 406.gif
Shade
Цитат(Швейк @ 24/12/2021, 06:55) <{POST_SNAPBACK}>
Неадекватна си драга , аз може и да съм пиян, но ще изтрезнея ...при теб може и да е необратимо вече - ако не вземеш някакви мерки

И пиян да си, и трезвен да си, не вземеш ли мерки, ще останеш необратим простак.
Shade
Цитат(Швейк @ 24/12/2021, 08:35) <{POST_SNAPBACK}>

Отново ли? Оставяш впечатление на заекващ.
Има добри детски логопедични кабинети. Кажи на мама да те заведе.
Швейк
ха - ха ..твоята мама ще се окаже, че е моята любовница...усещаш ли как си произлязъл
Швейк
Абсолютен простак съм...ама ме кефи , че разни ентелиганти личности ме обръштат за фнимание
Shade
Цитат(Швейк @ 24/12/2021, 09:06) <{POST_SNAPBACK}>
Абсолютен простак съм...ама ме кефи , че разни ентелиганти личности ме обръштат за фнимание

Не само ти се кефиш. Темата е за умиране от смях. Чудесно забавляваш аудиторията със селяндурщина.
Shade
Цитат(Швейк @ 24/12/2021, 08:57) <{POST_SNAPBACK}>
ха - ха ..твоята мама ще се окаже, че е моята любовница...усещаш ли как си произлязъл

В такъв случай е по-добре за съответствие да промениш ника си на "Некрофилчо". Така и така си твърде далеч от изтънчения хумор на Ярослав Хашек.
Швейк
ти знаеш ли какво е селяндур и селяк ?...опааа.. усетих се ..ти обикновен инженерин ли си ?,,,или Dip..Eng
lati1960
Цитат(Shade @ 24/12/2021, 18:36) <{POST_SNAPBACK}>
Би ли направил тук едно предсказание как точно ще завърши играта, когато на властите им изтече времето? Нови избори или преврат?
После винаги ще можеш да се позоваваш на него като носител на ИстинатаПътя, и Живота) от първа инстанция.

Сори. Вече избягвам такива прогнози, щото бързо ще ми се изчерпят запасите от "Джаки" Тенеси уиски! a4dff7b7.gif
Аз вече направих тази прогноза, и то нееднократно, в смисъл, че ако не окончателно, то ще позатихне ковид "пандемията", когато успеят да ваксинират над 90% от населението навсякъде. Уточнявам, не е грешка - не 70%, както твърдят, а над 90, че дори и над 95%! Идеята е до края на идната година да стане. Такава е целта им. На цялото това ковид шоу. С уточнението, че то е само преход, към едно друго, още по-интересно и любопитно, ето:

https://www.24chasa.bg/novini/article/10529701
https://topvesti.bg/c/0Ijl530B4-jeX-N4HkrG/...niya-sertifikat
https://thebulgariantimes.com/%D0%92-%D0%A8...94%D0%95%D0%9E/

Тези неща съм ги говорил години наред, вкл. и тук, някои ме наричаха /и още/ заради това луд, фанатик, каквото се сетиш. Е, те дойдоха. Ще идват и още, и много по-невероятни. Абе направо си пуснете "Матрицата - завръщане", точно това иде. Тези филми не са случайни, и те са подготовка на човешкото съзнание за това, в което ще опитат да ни натикат.
Shade
Цитат(Швейк @ 24/12/2021, 09:41) <{POST_SNAPBACK}>
ти знаеш ли какво е селяндур и селяк ?...опааа.. усетих се ..ти обикновен инженерин ли си ?,,,или Dip..Eng

"Лайно", каза той, колкото да завърже разговор. (цитат от Приключенията на добрия войник Швейк). 328.gif
D-rA
Цитат(Потребител @ 24/12/2021, 15:55) <{POST_SNAPBACK}>
... честно казано, изненадан съм от колегата! ... неочаквана креативност, продиктувана вероятно от настъпващите празници ...

Не уточни посоката -> към + или към -, а и ми звучи като виц да сте изненадан... sunbathing.gif
D-rA
Не умирате ли от смях...

Не, изобщо не ми е смешно. Натъжава ме глобалната безмислица от действия - която за 2 години нищо не реши, но създаде огромна илюзия за масата хора - илюзия наречена ваксина... А хората си страдат, умират със или без ваксина. Цифрите на статистиките "демонстрират" илюзорна успеваемост на ваксинирането...Толкова жители на този ареал - я какъв нисък % починали спрямо...Глупости на търкалета - питай близките на починалите колко ги вълнуват тези статистики...Какво от това че % на странични ефекти и смърт след ваксинация са нищожно математическо число - нали вие ваксинираните, с добър жизнен статус към момента сте погалени от живота?!
Удавник при вида на сламка ли се превръщате с упоритата си агитация за ваксинация? И кой ви е забранил да се ваксинирате или ви е агитирал против това?И защо трябва всеки неваксиниран да се подчини на лелеяната ви сляпа вяра във измислените ваксини, за да спите спокойно?Защо ли - защото идеята за чист ариец се събужда у вас, ваксинираните с непоколебимост - аз съм велик защото съм се ваксинирал..., и ти, сочейки назидателно другите с пръст, скоро ще се набоцкаш... Твърдо и непоколебимо, като автомат и огън срещу противника - а противника е също като теб, но мислещ повече от колкото си мислиш ти, нищо че не го признаваш... или гледаш високомерно и с подигравка.
И още по-страшното е че хора със интелект и достолепно образование, получил признание в един тичащ много преди останалите демократичен свят, си позволява да изпада в пандемията на ваксиновеличайшето спасение....Коледа тук у нас вече настъпи.
Бъди най-вече Здрав, другото си го имаш или го постигаш - но си избий крайностите от грозните мисли.Наздраве. sunbathing.gif
Shade
Пак ли тръгваш с редовните си клишета "величайши", "достолепни" и останалите заядливи глупости? Не ти ли омръзна вече да предъвкваш едно и също, едно и също, като латерна? Съжалявам, но ще подмина без коментар всичките наивни умозаключения, дето си ги изтипосал по-горе. Каквото - такова.
За съжаление най-типичното за вашата гилдия е да сипете обвинения. Никой не ви агитира да се ваксинирате, всеки е свободен сам да си взема решенията. Но такива като теб си втълпяват, че някой е седнал да ги агитира. Явно ви е нужен виновен, с когото да си измивате ръцете. Сигурно това дава някаква утеха, може би маскира страха и чувството за безпомощност. Голо кълване, лишено от практически смисъл, без предлагане на каквато и да е градивна перспектива. Само един заядлив смешен плач. Сляпо "Carpe diem", както са казвали в античния Рим. Нищо повече от празни лозунги за някаква абстрактна "свобода", гарнирани с груби персонални нападки, просташки "хумор" и наивно упование на някои, "хванали" Господа за шлифера.
Както и да е.

Казал съм ясно и пак подчертавам: на никого не пожелавам да види сцени, близки до онези, които са ми минали пред очите за последните година и половина. Известно е, че докато на човек му е широко около врата, не може да си представи как е възможно изведнъж, метафорично казано, небето да се пропука и да започне да пропада. Някои (извинявам се за директността, но очевидно недостатъчно умни) при споделени достоверни факти реагират с напъни за неуместни подигравки и персонални обиди. Желаят да чуват само онова, което желаят да чуват. Което утешително гали слуха. Неспособни да оценят, че авторитетът им е паднал до такава степен, че думите им само клатят листата на дърветата. И продължават, и продължават, в същия дух, въпреки очевадната липса на резонанс. Несъмнено защото това изчерпва наличния им арсенал за аргументация. Поради отсъствие на сетива за алтернативи. Вярват, че след като крехкото им самочувствие се крепи на това, някой да не им изрази пренебрежение, то и всички всички останали са на същия хал.
Е, така да е.

Искрено се надявам Омикрон да прескочи България, защото е трудно да се опише усещането, когато в продължение на няколко дни, познати и приятели един по един започват да изгърмяват. Един ти се обажда от къщи с кашляне, друг ти звъни от болница, като подчертава, че не е в интензивното...

Желая на теб и на всички останали весели празници.
Rat_in_the_house
Не пресоляваш ли манджата малко? Сложните въпроси обикновено имат прости решения. Да, ако си Волен Сидеров или Костя Копейкин ще ти е крайно неизгодно (откъм финанси) нещата да имат просто обяснение, но всъщност 99.9% от хората изобщо не биха стигнали и до първата крачка от тая стръмна пътека на взаимосвързани обстоятелства, в които първото се обяснява с последното по веригата и обратно.
Та понеже са ми на главата, да ти кажа, че тая простота във възприятията е характерна далеч не само за "арийците". Има я и далеч в Азия, и в САЩ, и т.н. Навсякъде. Защото човекът еволюционно се е приспособил да живее в общество и да разчита на себеподобните си. Така е оцелял още от времето, когато първите братовчеди на маймуните са разбрали, че ловувнето в група е няколко пъти по-евективно в сравнение с индивидуалното. Недостатъкът е, че трябва да се подели плячката. Но така се оцелява във враждебна среда- с доверие към себеподобните и участие в общата система за осигуряване на колективно благоденствие.
Индивидулизмът е идеология на презадоволяването. На което еволюционните механизми противодействат брутално и безкомпромисно-тези индивиди рядко получават шанс да се възпроизведат. Ако изобщо успеят, обикновено водят доста жалко съществуване.

Така, че действията за осигуряването на колективното благоденствие са основополагащи. Съвсем отделна тема е резултатът им. Т.е. дали това благоденствие реално се постига или не. Повечето пъти се постига. Но далеч не винаги. От което изобщо не следва, че усилията в тази посока трябва да спрат. Тая работа с арийците е стрелба по облаците. Става дума много повече за инстинкти, отколкото до кой знае какво осъзнаване и осмисляне.

От там и обяснението защо у нас не се получава. Ами огледай се-живееш в най-бързо обезлюдяващата се държава в Европа. Кое точно да се получи, като очевидно механизмът е счупен отдавна и резултатите са видими-евлюцията започва да ликвидира грешните звена по веригата и ще продължава да го прави докато не достигне до мястото, където да се коригира грешката. Това специално при нас вероятно ще е свързано с изчеване на поне 70-80% от населението. Докато останат само тези, способни да оцелеят в група и да се възпроизведат. Ако се окаже, че на всичките им е объркан чипа, всичките ще изчезнат.
Потребител

... много грешно, глупаво и невероятно нагло! ...

... в такива случаи давам за пример мем_а "картофи-ирландец-тъп", но понеже не харесвам повторенията ще дам друг пример:

Леополд Втори

Един от най-заможните хора в Европа - и един от най-жестоките. Смята се, че е причинил смъртта на 10 милиона души в Конго. Белгийският е "човекът", потопил в кръв цяла една държава.

Ако някой все още се съмнява какъв човек е бил крал Леополд Втори - велик управник и един от най-големите престъпници в човешката история, нека прочете това: ако налеем в кофи пролятата от него невинна кръв, наредени една до друга, тези кофи биха образували права с дължина 2 хиляди мили; ако труповете на десетте милиона жертви, загинали от оръжие или глад, можеха да се изправят и да манифестират един след друг, биха им трябвали 7 месеца и 4 дни, за да минат всички покрай трибуната.

Джоузеф Конрад издава повестта "Сърце на мрака", написана след едно негово пътуване до реката Конго. Произведението, което е част от световното литературно наследство, завършва така: "...ужасът! Ужасът!".

... по "любимото" DW ...

... знаете ли, благодарен съм че не принадлежа на някоя от колониалните ви нации ...

... и още нещо, уверявам ви, че моите деца ще са благодарни, че не "принадлежат" ... децата на моите приятели също ...

... истинската сила на традициите е тяхното продължаване ...

... а на вас, на вас ви пожелавам щастлива Нова година!

Поздрави!

lati1960
Цитат(D-rA @ 25/12/2021, 00:17) <{POST_SNAPBACK}>
Не, изобщо не ми е смешно. Натъжава ме глобалната безмислица от действия - която за 2 години нищо не реши, но създаде огромна илюзия за масата хора - илюзия наречена ваксина... А хората си страдат, умират със или без ваксина. Цифрите на статистиките "демонстрират" илюзорна успеваемост на ваксинирането...Толкова жители на този ареал - я какъв нисък % починали спрямо...Глупости на търкалета - питай близките на починалите колко ги вълнуват тези статистики...Какво от това че % на странични ефекти и смърт след ваксинация са нищожно математическо число - нали вие ваксинираните, с добър жизнен статус към момента сте погалени от живота?!
Удавник при вида на сламка ли се превръщате с упоритата си агитация за ваксинация? И кой ви е забранил да се ваксинирате или ви е агитирал против това?И защо трябва всеки неваксиниран да се подчини на лелеяната ви сляпа вяра във измислените ваксини, за да спите спокойно?Защо ли - защото идеята за чист ариец се събужда у вас, ваксинираните с непоколебимост - аз съм велик защото съм се ваксинирал..., и ти, сочейки назидателно другите с пръст, скоро ще се набоцкаш... Твърдо и непоколебимо, като автомат и огън срещу противника - а противника е също като теб, но мислещ повече от колкото си мислиш ти, нищо че не го признаваш... или гледаш високомерно и с подигравка.
И още по-страшното е че хора със интелект и достолепно образование, получил признание в един тичащ много преди останалите демократичен свят, си позволява да изпада в пандемията на ваксиновеличайшето спасение....Коледа тук у нас вече настъпи.
Бъди най-вече Здрав, другото си го имаш или го постигаш - но си избий крайностите от грозните мисли.Наздраве. sunbathing.gif

328.gif
По-добре не може да се каже.
Наздравица и за теб, и семейството ти, от сърце!
Прекрасни празници ти желая!
lati1960
Цитат(Потребител @ 25/12/2021, 20:40) <{POST_SNAPBACK}>
... много грешно, глупаво и невероятно нагло! ...

... в такива случаи давам за пример мем_а "картофи-ирландец-тъп", но понеже не харесвам повторенията ще дам друг пример:

Леополд Втори

Един от най-заможните хора в Европа - и един от най-жестоките. Смята се, че е причинил смъртта на 10 милиона души в Конго. Белгийският е "човекът", потопил в кръв цяла една държава.

Ако някой все още се съмнява какъв човек е бил крал Леополд Втори - велик управник и един от най-големите престъпници в човешката история, нека прочете това: ако налеем в кофи пролятата от него невинна кръв, наредени една до друга, тези кофи биха образували права с дължина 2 хиляди мили; ако труповете на десетте милиона жертви, загинали от оръжие или глад, можеха да се изправят и да манифестират един след друг, биха им трябвали 7 месеца и 4 дни, за да минат всички покрай трибуната.

Джоузеф Конрад издава повестта "Сърце на мрака", написана след едно негово пътуване до реката Конго. Произведението, което е част от световното литературно наследство, завършва така: "...ужасът! Ужасът!".

... по "любимото" DW ...

... знаете ли, благодарен съм че не принадлежа на някоя от колониалните ви нации ...

... и още нещо, уверявам ви, че моите деца ще са благодарни, че не "принадлежат" ... децата на моите приятели също ...

... истинската сила на традициите е тяхното продължаване ...

... а на вас, на вас ви пожелавам щастлива Нова година!

Поздрави!

Щастливи празници и на теб!
Мисля си, че те разбрах. Дано и други.
Насилието във всичките му форми не може да роди Добро. То е само оправдание, в обратната посока.
Винаги има начин/и един проблем да бъде решен мирно и хуманно. Работата е там, че ние, човеците, не желаем да жертваме собствения си комфорт и да вложим поне малко време, труд и усилия, понякога и известна доза саможертва. И нататък... което е светът ни днес. А още по-големият проблем е, че на повечето хора светът им харесва какъвто си е и сега. Всъщност, за тях не е проблем, проблем е за тези, които искат/ме да го променим, за да стане по-добър.
Честито Рождество Христово!
D-rA
18 пъти четох творчеството ти и вероятно съм много тъп, но нищо не разбрах, или по-точно защо го пишеш всичко това.Ако имаш комплекс, и този комплекс съм аз - съжалявам и се извинявам.
Бъди здрав. sunbathing.gif
Rat_in_the_house
Ирлндия, между другото е чудесен пример а това, което писах.

https://www.statista.com/statistics/1015403...land-1821-2011/

Shade
Цитат(D-rA @ 25/12/2021, 11:50) <{POST_SNAPBACK}>
18 пъти четох творчеството ти и вероятно съм много тъп, но нищо не разбрах, или по-точно защо го пишеш всичко това.Ако имаш комплекс, и този комплекс съм аз - съжалявам и се извинявам.
Бъди здрав. sunbathing.gif

Не се наемам да тълкувам кой какъв е. Какъвто - такъв. Има ги всякакви - има тъпи, има психически непълноценни...
Приемам извинението ти, оценявайки високо самокритичния тон на заключителния акорд на горното ти творческо постижение: "Избий крайностите от грозните си мисли!"
D-rA
Казах вече, Бъди здрав... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 25/12/2021, 12:32) <{POST_SNAPBACK}>
Казах вече, Бъди здрав... sunbathing.gif

Бъди здрав и ти. Пожелавам ти Генераторът да те пази!
На лати бих пожелал Бог да го пази, но то е съвсем същото.
D-rA
Цитат(Shade @ 25/12/2021, 22:34) <{POST_SNAPBACK}>
Бъди здрав и ти. Пожелавам ти Генераторът да те пази!

Благодаря за подигравките... sunbathing.gif
Потребител

... всеки път ви пращам на майната ви, а вие се връщате от там с тен и магнитчета ...

... добре, ще обясня ... макар да имам съмнения ...

... какво имаме преди "Големия картофен глад"? ... сто години геноцид, никакво образование освен религиозно /слава на Св. Патрик/ ...

... разяснение с картинки - специално за вас:

... това е като да ти наврат с ботуш главата в калта и да ти се подиграват - 'бе, виж се какъв си грозен и тъп ...

... после изненада - тези защо отказват да се стопят кротко в мрака? ...

... имам отговор и на това:

Best regards!

Shade
Цитат(D-rA @ 25/12/2021, 12:35) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря за подигравките... sunbathing.gif

И таз добра! Пожелавам ти най-добронамерено онова, което би желал да чуеш, и пак недоволен! blink.gif
Какво трябва да кажа, за да го приемеш нормално? Да препоръчам в твой стил да спреш воденицата ли?
D-rA
Цитат(Shade @ 25/12/2021, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
И таз добра! Пожелавам ти най-добронамерено онова, което би желал да чуеш, и пак недоволен! blink.gif
Какво трябва да кажа, за да го приемеш нормално? Да препоръчам в твой стил да спреш воденицата ли?

Пиша за последно към теб - ти предложи преди "n" теми идея да се предложи този генератор за "клинични изследвания" и т.н. все в посока за доброто на света...
Ок, но ти който не си медицинско лице, освен с ирония и подигравка, а и с пренебрежително клонящо към обидно характеризиране на това за което съм споменавал за този генератор - не прочетох нищо друго.
Тогава защо мислиш аз не съм предприел нищо и нямам такова намерение - именно защото ще се реагира по същия, ако не и по още по-брутално негативен начин. За какво ми е да си образувам излишни нерви?Който разбрал - разбрал, който ползва и има подобрение - има. Който има защита - има. Който не вярва и го смята за налудничаво, анти - манти и тинтири минтири - да се възползва от постиженията на съвременната медицина с ваксинационния процес.Сега по-ясно ли ти стана или още ще си хабиш клавиатурата? sunbathing.gif

Rat_in_the_house
А типродължааш да търсиш под вола теле. Няма такова. Изключително малко неща в човешкото битие имат сложно обяснение.
D-rA
Цитат(Rat_in_the_house @ 26/12/2021, 00:34) <{POST_SNAPBACK}>
А типродължааш да търсиш под вола теле. Няма такова. Изключително малко неща в човешкото битие имат сложно обяснение.

С това съм съгласен на 100%.

Но най-трудно се откриват простите неща... sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.