ебаси образования китаец, в приморско китайски до китайски ресторант, диктуваме му кво искаме и тоа го гледам драска по един йероглиф за всяка поръчка, викам батка, ти на китайски ли ги записваш бе,? да, да,

викам браво бе, расея ми всяко съмнение, че сме в менте китайски, по едно време спира до мене - аз направо на шосето съм седнал - една лимузина , прозореца отзад се спуска и кой? Митьо Пищова говори по телефона с важна бизнес физиономия, прихнах да се смея, на предните седалки две яки батки ме изгледаха лошо, напънах ориза да го изям по-бързо докато не е слязъл някой от тях да ми го шибне в лицето, пари струва пък и вкусен беше дееба

викам си тъпчо, не си с ника си тука, напълно реален си, такъв реален тукат ше ти набият, тва да не ти е форума, завъртях се на другата страна и очаквам удар в тила, но ми се размина явно, от притеснение фърлих цели два лева бакшиш, завъртях се пак да видя кво става, уродите се бяха изнесли, настрението веднага ми се възвърна, викам на китаеца - Чайник! я ми го сложи останалия ориз и пролетното рулце в една кутийка, да не си помисли, че ше ти го оставя тука допълнителен порцион, в китайски ресторанти никога не ям супа, исуската ми е казал, че ги правят от микс остатъци после заваля много силно, то си беше лошо времето и викам, лица аз си отивам, ше се върна като се оправи климата, на улицата нали съм силно студено рус и няква дърта омазана гейша почти ми се блъсна – хай, айм Джесика! викам бай Джесика, ай ем гей от гейпарада в софия дирекшън тука с митьо пищова съм, два часа с лимузината по магистралата с двеста и двайсе, търси си мацки за джакузито, навъртай се тука,

финтирах я докато безмълвно се мъчеше с превода, намерих после разкошни места за паркиране, те там мноо сложна система, навсякъде маркировка, че са часни места, но на мене ми дай да изръчквам неподозирани възможности, общо взето тъпа работа, само рускини с малки гадни деца, Waze ми спести две три глоби за превишена скорос, камери през няколко километра, докладвам яко и аз за ченгета, хора сме, тряа си помагаме