Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Градът Слънце ?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Quaker between your quarks
Томазо Компостела ли беше ?
И други имаше, идеалисти.
Купувам някакви бутове без кост, или са вратове, дълги, вакумирани.
Идеята е да ги смелим, Роберт Бош имаме, робот, отговаря на никнейм Григорий.
Норберт Винер.
Колко е сланината в градът Слънце, тук врат без кост, е 4.99, което е евтино, но ако сланината е скъпа, къде отиваме ?
7 гигантски авокадА, купих по 1.99 .
Тия евтини цени, ни карат да си харчим последните грошове !
Тва ли е уловката на капитализъма ?
Дай си парите, на който искаш ти, виното със отрова, на мене остави !

Бургас, прасета дишат йодни пари, тънка, мазна сланина ! но нека лев и петдесет, не повече ! cool.gif
Тарабас
Аз повече от лев, лев е пейсе не давам. Не че не сам давал, но не давам. И сам зимал, но не давм. Не повече от лев и пеесет.
Имало е случаи, когато се е случвало да дам, но принципно, де юре не се сещам.
Но тава са вече подробности. Тук публиката е от сой, не смея да я занимавам с лев и пейсе.
Не че не съм давал, но не давам.
Ти ко си ена жена, шса стискаш бе !

От сой били ! Простаси ! wacko.gif
Rat_in_the_house
Хисарският поп е легенда. Не може така да му джендъросваш стиховете!
Питето
"Колкото повече харчиш, толкова повече и по-евтино ти идва." Капитализма наказва тези дето се стискат. Трябва да ти е евтино и обилно, та да бачкаш повече и с мерак. Умни типове са капиталистите, знаят, че който си вари компотите пред блока, той и на работа се скатава щото като си стиснат, се скъпиш навсякъде.
Glo
Питето, как па баш на тебе нищо не ти се разбира какво искаш да кажеш, все някви тъпотийки си дрънкаш под носа, даже и в хайд парк не ти разбрах тъпотийката, иначе всички останали ги разбирам какво казат или поне какво искат да кажат 292.gif
Тарабас
Хората, на които им се разбира кво казват, не ходят по форуми. Тука само утайката се е сзбрала. Верно и утайката има каймак, ама си евало мамата.
Питето
Споко, и така може да си живееш.
ByBa
[quote name='Quaker between your quarks' date='01/02/2022, 21:17' post='136922']
Томазо Компостела ли беше ?

:-)
не бе, Компост-ела ме цуни...теб все копмпости подсъзнателно ти са в квакера :-) а тоя тъп комп-пост мирише ужасно
!

Кампанела бе - иде от кампания...
аз не пия Стела А,артуа

sunbathing.gif
Thursday Next
Шта замоля да се държиш прилично сепаг, славею. Може и да си ми слабост, ама чак пък толкоз ...
Thursday Next
Мдам, то де Томазо Кампанела, там и Сантяго де Компостела. animatedwink.gif Градът на слънцето се казваше, ако не се лъжа. А ти, щом се пазариш за цената на сланината, значи не си дорасъл за утопията. Издигай се, пиле, издигай се. То ней само да се изкатериш по баира, трябва и душата да литне над цената на сланината. bleh.gif На мен тука ми продават едни сухо узрели телешки пържоли по 67 кинта килото, ама пискам ли? Не. Подминавам ги и се рея, рея ... Вместо туй усвоих технологията на мокрото зреене и си давам по нея в домашни условия.
Glo
Цитат(Thursday Next @ 06/06/2022, 10:46) <{POST_SNAPBACK}>
Може и да си ми слабост

не знаех бии wub.gif b_046.gif
Бай Ганьо
И аз гледам, че тия дет най много са стискат са все богаташи.
Питето явно сЕ на ларж богаташи е попадал.
Питето
Въпрос на гледна точка. Твоята е, да им оскубеш перушината щото са ти паднали, или поне да има щедър бакшиш накрая, моята е по-различна. Може би заради това попадам на щедри хора (всякакви, не само богаташи) и ми се разминават кризите. А онова дето Гло така и не разбра, е че дето се харчи много, там е конкуренцията, а тя сваля цените и вдига качеството. То, това се вижда и като мръднеш от града към нЕкое съседно село, ама се иска да искаш да видиш, а не само да гледаш.
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 06/06/2022, 09:59) <{POST_SNAPBACK}>
Мдам, то де Томазо Кампанела, там и Сантяго де Компостела. animatedwink.gif Градът на слънцето се казваше, ако не се лъжа.

Ено време ни учеха, че в основата на марксизма били "Градът Cлънце" на Томазо Кампанела и" Утопия" на Томас Мор!

Приятно вспомнить, товарищ милиционер! wavetowel2.gif
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 06/06/2022, 13:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ено време ни учеха, че в основата на марксизма били "Градът Cлънце" на Томазо Кампанела и" Утопия" на Томас Мор!

Приятно вспомнить, товарищ милиционер! wavetowel2.gif

Марксизма като теория, нали? После пораснахме, прочетохме "1984" и разбрахме, че тя па е в основата на практиката. animatedwink.gif
Голям мъж си бее..! Евалла !

Аз, жените така си ги представям!

Жана Д'Аrk, и нищо по малко !

Кефиш бе човек !

Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 06/06/2022, 21:33) <{POST_SNAPBACK}>
Голям мъж си бее..! Евалла !

Аз, жените така си ги представям!

Жана Д'Аrk, и нищо по малко !

Кефиш бе човек !

lovekiss.gif И аз та обичам, пиле. Най-вече щот си разбрал, че една жена мое да е мъж, и пак да си е жена.
Thursday Next
Цитат(Glo @ 06/06/2022, 12:04) <{POST_SNAPBACK}>
не знаех бии wub.gif b_046.gif

Макактака? Ти мислиш, че аз на секви Сулями и Пулями ли ще седна да викам "славею"? Или ще ги позная на втората реплика?
И как само ми прощаваш, че съм лигльо, не е истина просто. laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 07/06/2022, 20:41) <{POST_SNAPBACK}>
И как само ми прощаваш, че съм лигльо, не е истина просто. laugh.gif

Ма разбира се, никакъв проблем да ти простя, нали не си ми в къщата. plezz.gif
Така е, квантов тип съм.
Дьо Сад, ли казва, - нямаме къщи, животът протича в главите ни.
За мен е чест, мен, че съм в главата Ви ! laugh.gif
Glo
Цитат(Thursday Next @ 07/06/2022, 15:58) <{POST_SNAPBACK}>
Макактака? Ти мислиш, че аз на секви Сулями и Пулями ли ще седна да викам "славею"? Или ще ги позная на втората реплика?

ми аз туй го мислех за подигравателно, мъй az takovata.gif
Glo
квакер,квакер, квакер, квакер, квакер, квакер, а кубчето на кубрик можа ли да го наредиш навремето, онова време, не това, кимни с глава ако си ме разбрал wiggle.gif
Аз съм прос, но в тоя сложен жювот, горд съм, че мога си позволя да съм прос.
Прос, но другите ми идват по прости.
Рубик, куб, кръстословици, стани богат, и ефбет...
Неее....моята сила , е че знам че съм глупав, а ти не знаеш, и се отлепяш от земята.
Смирение и скромност му се вика, щото Вселената е огромна, и никой не знае, знае ли се ! sad.gif
Glo
от глупав по-глупав b_046.gif

мани ме мене, мръсния чалгар слави трифонов ли е най-глупавия политик в българия, всеки ход - куц, ялов, дебилен, губещ, инфантилен, грешен, смешен, да спечелиш избори, дебилния народ да ти гласува дебилното си доверие, ти да се удавиш в плитка локва понеже си повярва, че ше ти дадат да управляваш сам a4dff7b7.gif да те прецакат кирчовците на всяка крачка, да те резнат кирчовците и за бнб и за магистралите щото кирчовците да не са някое благотворително дружество , всичката парса ше е за тях, и накрая да ревнеш, че нямало пари вече в държавата за тебе и съответно вече за кво да стоиш във властта, къде били изчезнали милиардите laugh.gif аз ли да седна да ти обяснявам дето даже не съм и градски съветник, на следващите избори няма изобщо да влезнеш, е може на ръба заради дебилния ни народ, тее дебили ше гласуват за копейкин, за да излезем от нато, от ЕУ, от еврото, колко са ни пенсионерите в тая държава, а? към пет милиона са, половината са с деменции, психари, другата дебилната половина твърдят, че щели да гласуват за доброто на внуците си, а него го предлагал единствено копейкин wavetowel2.gif

ти за кои други яки глупаци се сещаш, може и някои форумни да назовеш, аз лично няма те банкирам, обещавам rolleyes.gif

Glo
не си мисли, че само ти си глупав, но аз поне давам знаци отдалече да не стават грешки, някой да не вземе да ме помисли за умен, затова ходя навсякъде силно рус бееее b_046.gif

тая неска си я купих, дъщерята вика ай до ходим да фърлим малко пари по моловете, викам - айде az takovata.gif

Когато разбрах, че съм глупав, първо искрено се учудих.
Викам си, а каква е базата ? Ако съм глупав, на фона на простите ?
Ще пропиша у форум, мисля си, и ще преценя как стоят нещата.
И така открих форумите.
Тук намерих много прост народ, но и не само.
Викам си, той ако е прост за себе си, даже е добре, нали витаят парично -стокови отношения. Умните ще продадем на простите очаквания.
Очаквания продава и Нострадамус , и Волф Месинг.

Когато се осъзнаеш прост, ти си зрящий вече. На милиметър от Смирение и Скромност си. Тоест, вече си Голяма Работа.

Аз съм гъз ! Твай най мъдрото, което гъзът може да каже на себе си ! laugh.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 09/06/2022, 21:07) <{POST_SNAPBACK}>

човек когато изведнъж прозре, че е гъз, наистина най-мъдрото е да уведоми моментално обществото, да му го наритат останалите та да се почуства съвсем истински гъз laugh.gif гъза не е его и при него няма никва опаснос от размиване coolthumb.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 09/06/2022, 11:07) <{POST_SNAPBACK}>

Мъдър си. Очевидно боравиш с истинностно-функционалния анализ и доказателство чрез допускане на противното.
Като изявен протестант, не си католик. Откъдето следва, че си катогъз?
Glo
пет дена на детокс режим без пиене, само на папрат, кафе чай и вода и енергийни и кока-кола, прекъснах го малко режима да си почина с два хот дога и бутилка водка offtopic.gif изби ме на музика, викам да се напрая малко на гьорги минчев, има извесна разлика между нас, той може да пее а аз не мога 292.gif но пък аз съм гларус а той не е щото си беше пълно кюфте с бакембарди thumbsupup.gif старая се максимално да звуча като него, аз си джангъркам в моя кабинет, дъщерята бачка от нейния, надух малко одеве едни сола от тюлейт на деф лепърд, тоест началото на песента, тъъън тадъ дън дън дъъън, та дадъъън дън , тън дън дън, мисля че ме усетиха чак до до първия етаж, ми ако не са дебили а са купонджии само ше ми се накефят rolleyes.gif

донт плей юр ракенерол то ми, джъст лет ит лай, джъст лет ит би b_046.gif

https://www.youtube.com/watch?v=nkw31E8YNCA

Glo
Цитат
тюлейт на деф лепърд

ако някой се чуди кое гениално парче на деф пепард имам предвит - ето това е, няма как да го изпея, абсурд, но го свиря го като опаковка макарони 501.gif пълно ретро, по онова време майка ми беше бременна с мене в четиринайстия месец а рокенрола беше на средна възрас

https://www.youtube.com/watch?v=1_2GcdO9j9c
Аз, не съм важен. Да подместим темата, да кажем , че ти си важен в темата.
Красотата на чистият ум,
красив ли си ?

Красотата ще спаси света, чували сме го.

Где, е красотата, питам, когато тя, винаги е в очите на взрящия.
Тоест,художника рисува , може ли да присъздаде , или създава , или само отразява ?

Като красив те питам, защото зло не пожелавам и на злите, само пробуждане.
75% сте вода, да ви го кажа разбираемо, гОлА вОдА сте, даже тия дето си мислят, че не са гОлА вОдА ! laugh.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 10/06/2022, 20:32) <{POST_SNAPBACK}>
Тоест,художника рисува , може ли да присъздаде , или създава , или само отразява ?
:

оф, толкова често, почти винаги да не кажа, си толкова леко доста досаден с твоите все едни и същи реплики от десетилетия, паметливо копеле си, помниш си репликите, няма спор, най-великия бг художник е Свесто, аз съм му луд фен, дано някой ден успея си купя негова картина az takovata.gif

https://www.google.com/search?newwindow=1&a...=aFr23j3R9YZX0M
Thursday Next
Верно си е, едни невротични вертикални локви сме ние.
Thursday Next
Научих ей сега нещо от тебе. Харесаха ми някои неща на тоя човек, ще се оглеждам.
Leon
Цитат(Glo @ 10/06/2022, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>
.... най-великия бг художник е Свесто, аз съм му луд фен, дано някой ден успея си купя негова картина az takovata.gif

https://www.google.com/search?newwindow=1&a...=aFr23j3R9YZX0M

Не знам, не ги разбирам тия работи, трудно ми е да ги оценя, директно казано не ги оценявам! Малко ми е алкохола изглежда. Стига детокс, брат!
Glo
брат, май съм се озовал в средата на як тридневен запой, помня вчера бях в колата на дъщерята, ходихме за още алкохол, по едно време мислех да изскоча през шибидаха да излетя на марс, ма тя не пусна татенцето, после се досетих , че съм лили иванова, кой друг да съм 292.gif лиленце пиленце но съм заседнал в миналото, юни месец на педесетте, всичките родени юни тъпи са като маймуни, ти само нероден бъди-целостта си запази1 770d4fd976.gif пия пея, пия пея, пия пея, край няма, младостта не е начало, старостта пък не е край, ше запиша нов албум, аз съм лили но не съм, има нещо сбъркано тука, преплитане във времето, ако е лъжа - сюжет ли е ? ако не е - какво е? prashchai grigorii.gif имам и чисто нова бутилка ракия, напрао не знам, почивни дни са, почивам си sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=rUTdGXPJr8E
Вертикална локва ? Обогатяваш ми литературата ти .

Всеки е това, в което успее дълго време да устои да се почувства.
Аз примерно устоявам да се почувствам голяма работа, не повече от 46 секунди.
Glo
твърде двусмислено, преосмисли го tongue.gif
Когато говорим за нещо важно, важно е, дали е за някой важно. cool.gif
Leon
Цитат(Glo @ 12/06/2022, 17:24) <{POST_SNAPBACK}>
...май съм се озовал в средата на як тридневен запой....

Харесва ми твоята предвидливос, Glo! sunbathing.gif
Аз, например, няма как да предвидя дали ме чака още един ден фиркане, щото кат се изморя и си лягам да спя.
Изобщо не ми пука ни за Украйна, ни за Россия. holiday.gif
Glo
мотках се днеска из съни битч, само тъпи поляци, детски полски групи, дърти полски групари, писна ми, съсипаха го съни, само един нормален татуиран шотландец с двеста кила татуирана жена, реших че са алкохолици, висяха пред няква лафка, вероятно за водка, купих си и аз водка от едно хубуу украинско момиче в един супермаркет, викам си украинка е - щото ми вика Здраствуйте, преди туй така казала и на дъщерята, свърши вече хубавото време, оставка! оставка! кирчовците в затвора, боже брат ми бил гласувал за кирчовците, така ми каза днеска в съни, тоя човек все съм си знаел че не е кой знае колко интелигентен, ама чак пък толкоз 292.gif дай му да си върти там милионите и не го барай ни за акъл, ни за политика navikvane.gif

цък
Leon
Цитат(Glo @ 15/06/2022, 21:03) <{POST_SNAPBACK}>
... свърши вече хубавото време, оставка! оставка! кирчовците в затвора, ......

Като го слушам Кирчо, мисля да е СОП-аджия, специални образователни потребности демек.
Тва правителство моного зле, за мен де, тъкмо се готвих да си харча паричките и се наслаждавам на живота, и вдруг prashchai grigorii.gif
ше трябва да работя, голяма инфлация.
Но тва не ни пречи си кажем наздраве, на мастика съм! clap3.gif
Glo
наздраве Леон heart.gif скоро не съм се фалил с дъшерята из нета, ма понеже влезна преди малко, викам, я дай разрешение да се похваля с тебе в моя форум за един ден, тя вика - добре, ама тее ше почнат да лъскат laugh.gif сички лъскат вика, и по телефона са така, пък аз гледам понеже сме ацки красиви, където минем по улиците и хората чак спират и се обръщат в шпалир, докато не отминем седят парализирани без дъх, даже спорим дали заради мене или заради нея, накрая решихме , че женките полудяват заради мене, а мъжете заради нея sunbathing.gif оглеждах се неска в съни да я набутам за жена в ръцете на някой симпатичен заможен западняк, но ги няма, само поляци, а те са ми отвратителни още от малък, аз няма да дам дъщеря си в ръцете на шибан пшишикащ поляк, тее са пълни водопроводчици navikvane.gif

Glo
с дъщерята си имаме уникална връзка, като че сме заедно от милиони години, по някой път ми вика, че била баба ми в предишния живот, върнала се да се грижи за мене, както едно време, странно е sun.gif
Glo
пичове, да не вервате на весниците - малка наливна бира в съни е 1,20 лв / голяма е 2,40 лв/ , весниците писаха тее дни че бирата била 6 лева, дееба боклучавата преса дето и вервате navikvane.gif парче пица е 4 лв в центъра
Glo
подпийнах малко днеска както никога досега и кво се получи накрая - нещо древно, старите тука ше се сетят, прая се на катя дебелофилипова az takovata.gif

https://www.youtube.com/watch?v=enL0gwLXLyc

Glo
хора, басимайката, купих си прахосмукачка Solac преди малко, един вид психобалсам за душата, аз за друго гледах но дойде една мноо готиничка мома и ми завъртя главата, консумативите и били по десетина лева, на бош са по четирийсе, имах нужда от мотивация да стана пак нов човек, че се пропих тука покрай вас, тряя ми идеална форма, утре ако е рекъл господ ше ходя на дълги плажни вечеринки на юг с подбрана вип компания, за чистотата ми беше мисълта, абе спонтанна проява ми беше като изобщо нямам предвид, че съм получил някакво просветление баш в тоя момент, просто живея за мига но без да се себеизтъквам по никакъв начин, не ми е в стила, пък и е вече късно да започна живота си отначало, все се опитвам да излезна от света на духовното и да навлезна напълно и аз като обикновените хора в материалния свят, затова си я купих тая прахосмучка, някой изобщо разбира ли куролацията в цялата тая схема – душа, чистота, прахосмучка, пречистване, просветление, от там откъдето ида аз, това са си съвсем нормални неща колкото и да ви се види удивително но и същевременно е съвсем безполезно щото и без това няма къде да се скрия, пускам ви отдолу ситен шриф но само за онее които наистина искат да получат някакво познание за връзката между всичко, ситен е шрифта, само който има някъв минимален зачатък на духовен стремеж и е в двайсте процента недебилни българи, само той ше успее да го разчете roll.gif
Glo
ебаси образования китаец, в приморско китайски до китайски ресторант, диктуваме му кво искаме и тоа го гледам драска по един йероглиф за всяка поръчка, викам батка, ти на китайски ли ги записваш бе,? да, да, laugh.gif викам браво бе, расея ми всяко съмнение, че сме в менте китайски, по едно време спира до мене - аз направо на шосето съм седнал - една лимузина , прозореца отзад се спуска и кой? Митьо Пищова говори по телефона с важна бизнес физиономия, прихнах да се смея, на предните седалки две яки батки ме изгледаха лошо, напънах ориза да го изям по-бързо докато не е слязъл някой от тях да ми го шибне в лицето, пари струва пък и вкусен беше дееба sunbathing.gif викам си тъпчо, не си с ника си тука, напълно реален си, такъв реален тукат ше ти набият, тва да не ти е форума, завъртях се на другата страна и очаквам удар в тила, но ми се размина явно, от притеснение фърлих цели два лева бакшиш, завъртях се пак да видя кво става, уродите се бяха изнесли, настрението веднага ми се възвърна, викам на китаеца - Чайник! я ми го сложи останалия ориз и пролетното рулце в една кутийка, да не си помисли, че ше ти го оставя тука допълнителен порцион, в китайски ресторанти никога не ям супа, исуската ми е казал, че ги правят от микс остатъци после заваля много силно, то си беше лошо времето и викам, лица аз си отивам, ше се върна като се оправи климата, на улицата нали съм силно студено рус и няква дърта омазана гейша почти ми се блъсна – хай, айм Джесика! викам бай Джесика, ай ем гей от гейпарада в софия дирекшън тука с митьо пищова съм, два часа с лимузината по магистралата с двеста и двайсе, търси си мацки за джакузито, навъртай се тука, laugh.gif финтирах я докато безмълвно се мъчеше с превода, намерих после разкошни места за паркиране, те там мноо сложна система, навсякъде маркировка, че са часни места, но на мене ми дай да изръчквам неподозирани възможности, общо взето тъпа работа, само рускини с малки гадни деца, Waze ми спести две три глоби за превишена скорос, камери през няколко километра, докладвам яко и аз за ченгета, хора сме, тряа си помагаме 292.gif

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.