Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Войната, която си пожелахте
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Poseidon
За протокола... по "кричането" вчера жертвите в Украйна при масирана атака по три направления са 39.

У нас са 53
.
Цитат
За изминалите 24 часа са регистрирани нови 53 смъртни случая. От тях 94,34% не са били ваксинирани.

Сравнявам цената да прекроиш някоя си държава ако имаш силата в момента за това / мода започната от прогресивния запад от последните 20г/ и цената на тъпотата у нас.

Получи се пак дълъг пост...съжалявам...феновете да четат следното:

Путин е идиот. Украйна е украинска още от мезозойската ера и е създадена малко преди Северна Македония пак по това време преди 256млн г. . В рода си имам вуйчо рептил от онова време чист украинец!
Тарабас
И тези 39 жертви са ок?
Poseidon
Цитат(Тарабас @ 25/02/2022, 08:29) <{POST_SNAPBACK}>
И тези 39 жертви са ок?

Е само психопат може да каже, че да се избиват невинни е ок. Аз говоря за цената на промяната...и СРАВНЯВАМ ...без да сравняваме не можем даже да разберем кое е добро и лошо...
цената на промяната в Сърбия /сравнявам само в Европа промените ...там арабския свят не ни дреме/ та за 78 дни бомбадиране са убити 79 деца и около 2000 цивилни и 6000 ранени..
https://fakti.bg/world/445969-v-sarbia-broa...bombardirovkite

Запада лекува Сърбия поради геноцид, а Русия лекува Украина от нацизъм...
Hartmann
Малко интересни новини, извън преките бойни действия в Украйна.

Днес сутринта руския електронен гигант, компанията DNS, съобщи, че повишава цените на всичките си стоки с 30% поради срутването на рублата и очакваните санкции.

От Владивосток най-голямата руска банка Сбербанк съобщава, че гражданите масово теглят спестяванията си и тази сутрин по банкоматите вече няма наличност, а хората се редят на опашки да си теглят парите

Интересно. А още нищо не е започнало. smile.gif

....................
жители Владивостока массово опустошают банкоматы
Атмосфера напряженная, по ощущениям близка к панике.
Некоторые банки вчера за доллар просили 150 рублей, а за евро 200 рублей.

https://vostokmedia.com/news/economy/25-02-...hayut-bankomaty

Совладелец DNS сообщил о росте цен в сети электроники на 30% из-за санкций
https://www.forbes.ru/biznes/457001-sovlade...0-iz-za-sankcij
Poseidon
Цитат(Rat_in_the_house @ 25/02/2022, 01:08) <{POST_SNAPBACK}>
Остави пропагандата. Спомни си какви армии ядоха луд бой в Афганската пустош, където връзката между доста населени места е кози пътеки. Първо руснаците ядоха бой, после американците.
ДАЕШ успя да занули за пет месеца три армии, превъзхождащи я във абсолютно всяко едно отношение. И ако не беше подкрепата на запада, сега можеше спокойно да държат към половината Турция.
Идеята е, че ако ще нападаш някаква територия, трябва да си наясно какво ще я правиш. Дългосрочно. Нито руснаците имаха идея какво да правят с Афганистан, нито американците, нито ДАЕШ можа да измисли нещо повече от това да взриви няколко колони от римски дворци в Палмира.
И това се е повтаряло абсолютно навсякъде, където някой е нахлувал без ясна идея какво следва, разчитайки само на военното си превъзходство.
Какво точно търси руската армия в Украйна? Какво ще прави там? Какво точно може да предложи Русия на Украйна като управленски капацитет? Просперитет, сигурност, свобода, човешки права, демокрация... Ми нищо не може да предложи. Няма какво да предложи. Няма какво да търси там, защото няма какво дългосрочно да постигне. Освен да се забърка в брутален военен конфликт, който ще я съсипе по абсолютно същия начин, по който я съсипа Афганистан.

Това е да напипаш сърцевината...ок. Но това не се е повтаряло "абсолютно навсякъде" За модела Чечения какво ще кажеш? Назначава се местен велможа и подкарва всички в правилната посока.
Още повече с неутралитета на запада по темата...
гледах американски сенатор по темата...просто го каза в прав текст...абе както не искаме тука до нас руски бази /Куба Венецуела/ така и те не искат бази до тяхната граница...разбираме ...
фактически това е картбалнш за руски действия, а много източници твърдят че САЩ и Русия са се договорили по Украйна и фактически се вижда това...остава под руско влияние...е ше се наложи малко да се поизтупа нацисткия прах дето се понасъбра полседните години там и това е
и гледай какво става
https://www.bgonair.bg/a/4-world/256787-tay...ni-prostranstvo
Китай почва все по настойчиво да натиска Тайван...
и... так дале...
...та света е динамичен.... не е статика замряла около ДАЕШ /унищожени за няколко дни впрочем/ и дивочата на Афганистан
Poseidon
Точно в тази връзка мен ме шашна пък тази новина
https://fakti.bg/technozone/653802-zapochna...a-cifrova-rubla
w00tbrows.gif
Емитирали са цифрова рубла преди два месеца и преди няколко дни...първите транзакции ...на 16ти февруари
ако има финансисти във форума моля за коментар...крайно интересно е това...
щели да забранят американския долар на територията си...
тука за такива новини крайните русофоби ще ме замерят с камъни вече... wavetowel2.gif
Rat_in_the_house
Не трябва да си финансист за това. Криптоглупост, изпробвана преди няколко години и във Венецуела, с идеята да могат да се заобикалят санкции. Не работи.
Те и собствен Интернет разработват, с идеята да могат да продължат да същесвуват ако светът ги "изключи".
Тези просто са клиничен случай на параноя и не си дават сметка за мащаба на технологичното си изоставане.

Иначе рублата я чакай около 2000 за долар. Преди това не се брои за ефект.
Когато преди три месеца се коментираха санкции срещу Русия заради струпването на войски покрай Украйна, коментарът от Кремъл беше " Можем и без перални машини". Предстои да се провери реално дали могат.
Buitenlander
Цитат(Poseidon @ 25/02/2022, 07:17) <{POST_SNAPBACK}>
За протокола... по "кричането" вчера жертвите в Украйна при масирана атака по три направления са 39.

https://bnr.bg/horizont/post/101606595/137-...skoto-nahluvane

137 са, но кой ти ги брои. Русороба е същество, способно да се изплюе на гроба на майка си, ако Путин му каже, че така е правилно.
Buitenlander
Цитат(Poseidon @ 25/02/2022, 08:27) <{POST_SNAPBACK}>
Точно в тази връзка мен ме шашна пък тази новина
https://fakti.bg/technozone/653802-zapochna...a-cifrova-rubla
w00tbrows.gif
Емитирали са цифрова рубла преди два месеца и преди няколко дни...първите транзакции ...на 16ти февруари
ако има финансисти във форума моля за коментар...крайно интересно е това...
щели да забранят американския долар на територията си...
тука за такива новини крайните русофоби ще ме замерят с камъни вече... wavetowel2.gif

А защо да те замерят? Далеч по-добре е, да се забавляваш с човешката глупост , отколкото да я наказваш. По темата - руската цифрова валута ще има същият успех, който имаше руската глобална мрежа “Чебурнет”. Или руския Йотафон. Или руския 11 килограмов лаптоп. Няма как, държава неспособна да произведе сокоизтисквачка да лансира нещо високотехнологично.
Бай Ганьо
И защо спря?
Не е ли по-важно съдържанието на казаното, а не как е написано.
Всички правим грешки.
Няма безгрешни, вкючително и ти.
Тарабас
Мурзилките ще се научат да се хранят с гранати и нефт, в опит да оцелеят. Стискаме им палци.
Hartmann
Цитат(Poseidon @ 25/02/2022, 09:27) <{POST_SNAPBACK}>
Емитирали са цифрова рубла

От дадената връзка си пропуснал тази информация:

"Некоторые банки вчера за доллар просили 150 рублей, а за евро 200 рублей."

Само преди 3 дена едно евро беше 85 рубли. Вече някои банки го дават за 200. За колко ще го дават след седмица не се наемам да прогнозирам. Цифрова-мифрова, ойде коня у ряката. smile.gif
Rat_in_the_house
Преди да сложиш местен велможа в Чечения обаче, при това такъв с достатъчно авторитет, губиш Първата чеченска война. А след Втората такава, на Русия и се налага да субсидира Чечения с огромни суми пари. Само така успява да поддържа местния Велможа на власт. А той пък не се стеснява да си иска.
Ако самата Русия днес се е докарала до там да има БВП колкото Южна Корея (държава, чиято територия е по-малка от нас даже), то Чечения наистина живее само от руските субсидии и от нищо друго. Познай какво ще се случи там, когато парите свършат...А те ако свършат, няма да е само там!
Poseidon
Цитат(Buitenlander @ 25/02/2022, 10:14) <{POST_SNAPBACK}>
https://bnr.bg/horizont/post/101606595/137-...skoto-nahluvane

137 са, но кой ти ги брои. Русороба е същество, способно да се изплюе на гроба на майка си, ако Путин му каже, че така е правилно.

пиша за вчера за 12 часа са били 39 след едно денонощие са 140...утре ще са повече...

насочвам вниманието към това че при мащабна военна инвазия с 200 хил армия за 12 часа жертите са 39 а у нас от издълбока простотия от кови за същия период време са са много повече ...

не опрадвавам или да харесвам агресията на Русия...сравнявам нещо елементарно жертвите от едно прекрояване на 45млн държава и жертите у нас от ПРОСТОТИЯ 4.5млн м държава
това не са старите вонни доктрини...с танкови клинове и т.н. американските ни партньори научиха света че може точечно да се ребри по военни обекти и така се срива цяла държава с малко невинни жертви де...са ако се разлаби кардана на некоя ракета и оп се огреши леко...е техника е

Та дилемата е тук е морална...дали да премем избиването до 58 деца от бомбандиране ...като в Сърбия от европейските Фрилендери за приемливо и да затваряме очи като слепци...а виж Русоробите отминат ли 58 деца вече става неприемливо? или друга е границата ...КОЛКО да се избият невинни е Ок?

Учудващо е раболепието с което тукашните ама и не само тукашните прогресивисти НЕ коментират ЕС жертвите на западния прогрес в Сърбия...разводнявам...кръчмарски моабети са това...не са ми ясни нещата даже и 5%...личало си...е в крайна сметка някой допусна че можело ама понеже е геноцид имало...
С такава неадекватна слепота БГ главата е обречена! не може да се оправим наникъде и говоря за образованата глава...затова и емигритра...когато не сме в БГ общество да си ебаваме майката взаимно...се оправяме...взаимната ни тъпоча в други общества се размива и е Ок...

по другите теми няма как да очакваме разлика - например в недотам образованата БГ глава щетата е подобна - рептилите измислили кови за да ни вземат парите...

разлика като неадекватност в двете обществени групи няма...дали си образован или не... обречен си заобиколен ли си от себеподобни БГ ГЛАВИ wavetowel2.gif

Та истината е че повярвалият си неадекватник НЯМА как да коментира прогресивните убийства на деца! Защото ще изпадне в нелепият амок да обяви че АКО руските идиоти отминат 58 детеубийства това е престъпление! за по малко може но САМО ако има геноцид нали...и това не са детеубийства а "сърбите си го получиха от Клинтон"...щото...щото само така не е нарушено МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ... Майко мила и е правилно...
Buitenlander
Цитат(Poseidon @ 25/02/2022, 11:19) <{POST_SNAPBACK}>
пиша за вчера за 12 часа са били 39 след едно денонощие са 140...утре ще са повече...

Дилемата е дали да премем избиването до 58 деца от бомбандиране ...като в Сърбия от европейските Фрилендери за приемливо и да затваряме очи като слепци...а виж Русоробите отминат ли 58 деца вече става неприемливо? или друга е границата ...КОЛКО да се избият невинни е Ок?

Учудващо е раболепието с което тукашните ама и не само тукашните прогресивисти НЕ коментират ЕС жертвите на западния прогрес в Сърбия...разводнявам...кръчмарски моабети са това...не са ми ясни нещата даже и 5%...личало си...е в крайна сметка някой допусна че можело ама понеже е геноцид имало...
С такава неадекватна слепота БГ главата е обречена! не може да се оправим наникъде и говоря за образованата глава...затова и емигритра...когато не сме в БГ общество да си ебаваме майката взаимно...се оправяме...взаимната ни тъпоча в други общества се размива и е Ок...

по другите теми няма как да очакваме разлика - например в недотам образованата БГ глава щетата е подобна - рептилите измислили кови за да ни вземат парите...

разлика като неадекватност в двете обществени групи няма...дали си образован или не... обречен си заобиколен ли си от себеподобни БГ ГЛАВИ wavetowel2.gif

Та истината е че повярвалият си неадекватник НЯМА как да коментира прогресивните убийства на деца! Защото ще изпадне в нелепият амок да обяви че АКО руските идиоти отминат 58 детеубийства това е престъпление! за по малко може но САМО ако има геноцид нали...и това не са детеубийства а "сърбите си го получиха от Клинтон"...щото...щото само така не е нарушено МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ... Майко мила и е правилно...

Извинявай, малко мазни и разводнени ми идват писанията ти. Може ли да конкретизираш коя точно е гледната ти точка - след като НАТО е бомбандирало Сърбия , това дава право на Путин да направи същото в Украйна? Режимът на Милошевич е същият като “режимите” на Порошенко и Зеленски? И НАТО и Русия са маскари? Обясни какво искаш да кажеш, моля. По възможност - в три изречения. Благодаря!
Poseidon
Цитат(Buitenlander @ 25/02/2022, 12:43) <{POST_SNAPBACK}>
. Може ли да конкретизираш коя точно е гледната ти точка - след като НАТО е бомбандирало Сърбия , това дава право на Путин да направи същото в Украйна?

с две букви само мога:

-да.

разлика от правна, морална, международна,техническа, политическа, магическа няма -според мен.
според теб как е?
може да опиташ нещо по-дълго..."русите са идиоти" "че гладуват" ги знаеме тия
Hartmann
Цитат(Poseidon @ 25/02/2022, 13:00) <{POST_SNAPBACK}>
с две букви само мога:

-да.

разлика от правна, морална, международна,техническа, политическа, магическа няма -според мен.
според теб как е?

Бе не знам кво знаете, но ето какво казват самите руски пенсионери и то още преди 4 години:

"Ако не са децата ми, отдавна да съм пукнала от глад".

"Ще ви кажа пенсията си - 8700 рубли (около 100 евро) - вие ми кажете - за какво стига?"

https://www.youtube.com/watch?v=zMIRvGcOgxA
Buitenlander
Цитат(Poseidon @ 25/02/2022, 12:00) <{POST_SNAPBACK}>
с две букви само мога:

-да.

според теб как е?

Аз също ще бъда кратък - щом смяташ, че режимът на Милошевич и нещата които извърши, са съпоставими с управлението на Порошенко и Зеленски в Украйна, най-вероятно нямаме какво да си кажем, ние с теб живеем на различни планети.
Poseidon
Цитат(Buitenlander @ 25/02/2022, 14:31) <{POST_SNAPBACK}>
Аз също ще бъда кратък - щом смяташ, че режимът на Милошевич и нещата които извърши, са съпоставими с управлението на Порошенко и Зеленски в Украйна, най-вероятно нямаме какво да си кажем, ние с теб живеем на различни планети.

Има какво да си кажем и мисля ще е образователно за аудиторията...но няма да мога да се изразя кратко...ще опитам по точки...

1. неправилно ме разбираш че намеквам лумпенското "и НАТО и Русия са маскари ...НЕ! напротив! Ако имам упрек някой то е към масовия лумпен и у нас и по света...като у фесбук една актриса наша - "хора спрете се ...в 21ви век война...и прочие тъпизми...и се лее безспир " кое дава право на краварите/руснаците /зависи от идейната ориентацията на индивида/ да избиват мирни хора"...и се лее плач на чужд гроб да си ебе майката ненормална!

2. както казах няма друг начин и с Ирак и с Либия и със Сърбия и сега със Украйна...Къде са разликите я да видим?

--Косово Черна гора Хърватия искат да се отделят - Слобо ги думка с артилерия - години!!

--ЛНР И ДНР искат да се отделят - Зеленски ги думка с артилерия...години!!
зверства и в двата казуса безброй!

НАТО удря Белград затрива цивилни доста и не само сваля Слобо ами признава Косово изконна сръбска територия за отделна държава!?
същото ще направи и Русия...ПРИЗНАВА ги за независими държави и погва Зеленски с бомби...е да ще има и цивилни жертви

а да оплакваш жертвите в Украйна и да не виждаш същите жертви в Сърбия а да обЕсняваш че режима на Слбо е друг и така явно може....!? и че си от друга планета...ами не си от друга планета...просто не искаш да мислиш обективно...

ше каже някой Крим...да това е анексия, но анексия на своя територия...исторически това не е украинска земя и никога няма да е ...

п.п.
Колегата горе с руските пенции пак нещата са мазало...ние вече 33 г w00tbrows.gif сме член на СВОБОДНИЯ свят..и пенсиите са точно като руските...
не ни пречи Путин ама пак не може да прокопсаме...а или не е такаааа...руснаците тея пияници пак ни спъват...
Радио Ереван
Цитат(Ask @ 24/02/2022, 22:55) <{POST_SNAPBACK}>
Жорка, Десен сектор и групата Азов са толкова малко, че спокойно могат да бъдат сметнати за маргинали. Не може заради една групичка (отнесено към общия брой украинци) да наричаш един народ нацисти и фашисти, че дори да използваш като аргумент за започване на война. "Демилитаризация" и "денацификация" са просто опорни фрази. Всъщност в обръщението си от онзи ден Путин не посочи нито един свестен предтекст за обявяването на войната.

Проблемът на Путин не е, че в Украйна има хора, които той смята за фашисти. Проблемът е, че има възможност Украйна да влезе в НАТО, а после в ЕС. Така представлява потенциална заплаха за Русия и особено за режимът в Русия. Дори да не съществува военна заплаха, достатъчно е, че след време стандартът на живот там ще се вдигне. В един момент руснаците там ще разберат, че може да се живее и по-добре. Ще започнат от Русия да емигрират хора, а и стачки и протести ще влошат живота на управляващите там. Ето това не иска Путин. Желанието му да остави на наследника си стабилен режим за много поколения напред.
На Запад не е така. Вярно и там управляващите си правят каквото си искат, но са осигурили приличен стандарт на повечето хора. Гладен народ трудно се управлява, а народът в Русия е точно такъв.
ЕксГорски
Еййй, и ти да напишеш един пост, с който съм съгласен с всяка дума. Браво! clap2.gif
ЕксГорски
Цитат(Buitenlander @ 25/02/2022, 15:31) <{POST_SNAPBACK}>

Шефовете явно са си дали сметка, че lati-Стиви е много елементарен и се изчерпа.
Затова са решили да го заменят с някой по-ловък. Ама и той се оказа елементарен. Няма как да не е, щом му е поръчано да защитава незащима кауза! w00tbrows.gif

И почват да се сипят фантасмагорични нелепици като "ЛНР И ДНР искат да се отделят - Зеленски ги думка с артилерия..."???!!!
Buitenlander
Доста пространствено изложение, ще трябва да ти отговоря също по точки, понеже или жестоко ти куца историята, или си “подкована мурзилка”.

Цитат(Poseidon @ 25/02/2022, 14:08) <{POST_SNAPBACK}>
Има какво да си кажем и мисля ще е образователно за аудиторията...но няма да мога да се изразя кратко...ще опитам по точки...

няма друг начин и с Ирак и с Либия и със Сърбия и сега със Украйна...Къде са разликите я да видим?

--Косово Черна гора Хърватия искат да се отделят - Слобо ги думка с артилерия - години!!

--ЛНР И ДНР искат да се отделят - Зеленски ги думка с артилерия...години!!
зверства и в двата казуса безброй!

НАТО удря Белград затрива цивилни доста и не само сваля Слобо ами признава Косово изконна сръбска територия за отделна държава!?
същото ще направи и Русия...ПРИЗНАВА ги за независими държави и погва Зеленски с бомби...е да ще има и цивилни жертви

а да оплакваш жертвите в Украйна и да не виждаш същите жертви в Сърбия а да обЕсняваш че режима на Слбо е друг и така явно може....!? и че си от друга планета...ами не си от друга планета...просто не искаш да мислиш обективно...

Категорично невярно, да се прави паралел между геноцида извършен от Милошевич и някои изстъпления (не отричам че е имало) на добловолческите батальони в Донбас. Даже да ти звучи цинично, трябва да има някаква граница, ако е допустимо да направиш това, което направи НАТО след повече от 50000 цивилни жертви в Хърватско, Босна и клането в Сребреница, това , което прави Путин е недопустимо. Не може да убиеш повече хора, отколкото ще спасиш. През последните 6 години мисиите на ОБСЕ в Донбас са фиксирали 28 нарушения и обстрели започнати от украинска страна и над 800 от сепаратистите

ше каже някой Крим...да това е анексия, но анексия на своя територия...исторически това не е украинска земя и никога няма да е ...

Може ли да мотивираш това си твърдение? Фактите са следните - от последните 1000 години, Крим е бил руски 126, Украински 60, Турски 400 и български 250. Във всички преброявания преди 1946 (геноцида на Сталин над татарите, руснаците са малцинство там.

Buitenlander
Цитат(Радио Ереван @ 25/02/2022, 14:11) <{POST_SNAPBACK}>
Проблемът на Путин не е, че в Украйна има хора, които той смята за фашисти. Проблемът е, че има възможност Украйна да влезе в НАТО, а после в ЕС. Така представлява потенциална заплаха за Русия и особено за режимът в Русия. Дори да не съществува военна заплаха, достатъчно е, че след време стандартът на живот там ще се вдигне. В един момент руснаците там ще разберат, че може да се живее и по-добре. Ще започнат от Русия да емигрират хора, а и стачки и протести ще влошат живота на управляващите там. Ето това не иска Путин. Желанието му да остави на наследника си стабилен режим за много поколения напред.
На Запад не е така. Вярно и там управляващите си правят каквото си искат, но са осигурили приличен стандарт на повечето хора. Гладен народ трудно се управлява, а народът в Русия е точно такъв.

Само за този ти пост, ти прощавам всички дивотии, които си написал през годините! 245.gif beerchug.gif
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 25/02/2022, 14:31) <{POST_SNAPBACK}>

И аз така научих, че мачкането на руснаци в Украйна е от години. Ноооо ще го заметем. Това не са факти.
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 25/02/2022, 15:36) <{POST_SNAPBACK}>
Доста пространствено изложение, ще трябва да ти отговоря също по точки, понеже или жестоко ти куца историята, или си “подкована мурзилка”.

Какво приказва тоз човек? grin.gif
Американската помощ я видяхме. Просто разделят и после всеки идиот, предател си сърба попарата.
Мога да поздравя сички предатели с тази песен.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/02/2022, 00:53) <{POST_SNAPBACK}>
Не е ли по-важно съдържанието на казаното, а не как е написано.

Мъдро звучиш. Също както това важно съдържание на казано от теб, документирано за поколенията good.gif
Цитат
Американците казват, че Русия ще нападне Украйна.
Русия и Украйна казват: Да, ама друг път.
А истината е, че Русия и Щатите си поделят Украйна като едно време Сталин и Хитлер си поделиха Полша.

Та ако наистина се усещаш толкова компетентен по "извличне на зърното от плявата" на разхвърляни еклектични драсканици, т.е. наясно си кое е по-важното на казаното, би ли бил така любезен да посочиш и систематизраш важните и съществени неща, изложени там?
Бай Ганьо
А ние без война стигнахме 3000 лева.
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 24/02/2022, 20:18) <{POST_SNAPBACK}>
Зеленски беше натикал националистите, неонацистите и фашистите в затворите

Къде има повече националисти, неонацисти и фашисти
В Украйна или в ... Русия???!!!
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 25/02/2022, 15:36) <{POST_SNAPBACK}>

А какво изразява този клип от преди 3 години. Много стреля ли тоз Зеленски? Е, ето има възможност.
Glo
мене ми се воюва, никак не ми се ще на тее години да умра от някаква си там мирна джендърска смърт, искам мисия, няма значение кой ше трябва да убия, просто се нуждая от житейски смисъл, а какъв по-голям смисъл от войната gepi.gif

https://www.youtube.com/watch?v=88fTdWKNqZU...hg&index=12
Glo
братле бе, от колко години не си си пускaл радиото? Manowar 406.gif
Бай Ганьо
Айде като на бавнозагряващ.
Подялбата продължава.
Не е приключила.
Така по-ясен си съм!
Макар, че се повтарям заради тебе.
trаnsalp
Цитат(Glo @ 25/02/2022, 16:55) <{POST_SNAPBACK}>
братле бе, от колко години не си си пускaл радиото? Manowar 406.gif

Не обичам промените. Много трудно и с нежелание го правя.
Hartmann
Цитат(ByBa @ 25/02/2022, 00:15) <{POST_SNAPBACK}>
ние си я извоювахме без война през 1989г.

Хах, тва беше яко smile.gif Извоювахте - таратанци. От Москва е дошла заповед и смъкнали Тошето, а вие не сте знаели на кой свят се намирате. После членовете на БКП за една нощ се преобърнали от комунисти - на социалисти. smile.gif Абе пълен майтап. Но днес нещо никой не иска национализация и централно-планова икономика, пък уж било мноо хубуу. Що така?
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 24/02/2022, 21:41) <{POST_SNAPBACK}>
Значи точно наопаки.

Всъщност не точно наопаки. Ще наложат угодна за Кремъл власт и ще си тръгнат. Е, може и малко войска да поостане известно време...
Shade
Цитат(Poseidon @ 25/02/2022, 05:08) <{POST_SNAPBACK}>
Има какво да си кажем и мисля ще е образователно за аудиторията...но няма да мога да се изразя кратко...

Почти във всеки твой постинг е включено определението "прогресивен свят". Би ли могъл да ни разясниш (стегнато и кратко, ако е възможно) що за категория е това? По твоята класификация кой точно представя прогресивния свят и кой регресивния свят?
Бай Ганьо
Буквално четеш за извоюването.
Пак да напомня за егенето ти. grin.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/02/2022, 07:11) <{POST_SNAPBACK}>
Буквално четеш за извоюването.
Пак да напомня за егенето ти. grin.gif

Предвид ЕГН-то ти, кой от съществуващите антоними на "буквално" предлагаш да бъде приложен към споменатия казус за извоюването: "хипотетично", "спекулативно", "теоретично", "нефактологично", "фантастично", "легендарно", "митично" или някой друг?
biggeorge
Стига сте се излагали.
Китай ще помогне на Русия.
Газът и нефтът, които няма да купи Европа ще ги вземе Китай.
Европейския съюз ще фалира, а не Русия.
Тарабас
Китай е в рецесия и се нуждае от европейските пазари. Спрямо Русия китайците ще са внимателни.
biggeorge
Грешиш.
Китай е снабдител на целия свят.
Има нужда от енергия, която Русия им дава.
Русия и Китай ще смачкат Европейския съюз и САЩ.
Много лошо се получава така за нас! sad.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/02/2022, 06:57) <{POST_SNAPBACK}>
Подялбата продължава.
Не е приключила.
Така по-ясен си съм!

Да, много си ясен:
"Да, ама друг път" приключи.
Когато "Путин и Байдън си поделят Украйна, както едно време Хитлер и Сталин си поделиха Полша" се осъществи, няма да пропусна да те поздравя лично, че за пръв път през тези десетилетия във форума си направил едно вярно предвиждане. w00tbrows.gif

Между другото, направеното от Тръмп изявление, че Путин е гений и Тръмп застава твърдо зад него във военната му авантюра, е вдигнало в пъти тонуса на милионната маса от изглавени тръмпликанци. Предпоставка за спечелване на пълно мнозинство в Конгреса на Партията на Тръмп на предстоящите след 8 месеца избори. Което означава излизане на САЩ от НАТО и официална подкрепа на политиката на Путин. Радост за теб, в качеството ти на горещ поддръжник на двамата тирани. Обаче да му мислят ЕС и България, ако това се осъществи...
Бай Ганьо
Боли го грездея на Тръмп за ЕС еле пък за България. laughing.gif
А за моите предсказания споко, всичко се подрежда.
Казах ти да имаш търпение.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/02/2022, 08:29) <{POST_SNAPBACK}>
Боли го грездея на Тръмп за ЕС еле пък за България. laughing.gif
А за моите предсказания споко, всичко се подрежда.
Казах ти да имаш търпение.

Ти и за Тръмп, дето не го боли грездея, имаше предсказания. Подредиха ли се или "споко, да имам търпение"? Да ти ги припомня ли или за толкова помниш? smile.gif
Бай Ганьо
В америка си, а не следиш новините.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 25/02/2022, 08:45) <{POST_SNAPBACK}>
В америка си, а не следиш новините.

И какви са новините, които ти следиш и потвърждават виденията ти?
Rat_in_the_house
Държавната идеология и философия на Китай нямат нищо общо с тая на Русия.
И не забравяй къде, кога и срещу кого за първи път е използвана ракетната система "Град".
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 25/02/2022, 16:30) <{POST_SNAPBACK}>
А ние без война стигнахме 3000 лева.

E, да, то управлението на БСП винаги довежда до резултати като при война.

Аз разбирам всички гласуващи за други партии - за ГЕРБ, за Кирчо, за Слави, за патриотите, дори за Копейкин и т.н. Но не мога да проумея колко безначално и безкрайно тъп трябва да е един човек, за да гласува за БСП.
Ask
Цитат(Hartmann @ 25/02/2022, 19:22) <{POST_SNAPBACK}>
E, да, то управлението на БСП винаги довежда до резултати като при война.

Аз разбирам всички гласуващи за други партии - за ГЕРБ, за Кирчо, за Слави, за патриотите, дори за Копейкин и т.н. Но не мога да проумея колко безначално и безкрайно тъп трябва да е един човек, за да гласува за БСП.

Е.Нинова такъв ритник удари последно на БСП, че сега тихо и кротко заминава в небитието.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.