Аз също ще бъда кратък - щом смяташ, че режимът на Милошевич и нещата които извърши, са съпоставими с управлението на Порошенко и Зеленски в Украйна, най-вероятно нямаме какво да си кажем, ние с теб живеем на различни планети.
Има какво да си кажем и мисля ще е образователно за аудиторията...но няма да мога да се изразя кратко...ще опитам по точки...
1. неправилно ме разбираш че намеквам лумпенското "и НАТО и Русия са маскари ...НЕ! напротив! Ако имам упрек някой то е към масовия лумпен и у нас и по света...като у фесбук една актриса наша - "хора спрете се ...в 21ви век война...и прочие тъпизми...и се лее безспир " кое дава право на краварите/руснаците /зависи от идейната ориентацията на индивида/ да избиват мирни хора"...и се лее плач на чужд гроб да си ебе майката ненормална!
2. както казах няма друг начин и с Ирак и с Либия и със Сърбия и сега със Украйна...Къде са разликите я да видим?
--Косово Черна гора Хърватия искат да се отделят - Слобо ги думка с артилерия - години!!
--ЛНР И ДНР искат да се отделят - Зеленски ги думка с артилерия...години!!
зверства и в двата казуса безброй!
НАТО удря Белград затрива цивилни доста и не само сваля Слобо ами признава Косово изконна сръбска територия за отделна държава!?
същото ще направи и Русия...ПРИЗНАВА ги за независими държави и погва Зеленски с бомби...е да ще има и цивилни жертви
а да оплакваш жертвите в Украйна и да не виждаш същите жертви в Сърбия а да обЕсняваш че режима на Слбо е друг и така явно може....!? и че си от друга планета...ами не си от друга планета...просто не искаш да мислиш обективно...
ше каже някой Крим...да това е анексия, но анексия на своя територия...исторически това не е украинска земя и никога няма да е ...
п.п.
Колегата горе с руските пенции пак нещата са мазало...ние вече 33 г

сме член на СВОБОДНИЯ свят..и пенсиите са точно като руските...
не ни пречи Путин ама пак не може да прокопсаме...а или не е такаааа...руснаците тея пияници пак ни спъват...