Сърбия беше помляна, по същата причина, по която беше помляна и Германия преди 80 години. Наци режимите си приличт. Сърбите 8 години водиха война с останалите етноси от бивша Югославия - хървати, словенци и пр. Накрая на всички им писна и сърбите бяха турени на място.
300% съгласен...защо 300? защото и аз и ти и Путин мислим така..това в цитата са преразказани съждения на Путин по отношение наци елементите в Украйна.
даже се ангажира лично да ги залови и предаде на съд ...там батальон Азов и прочие да не показвам видеото гледали сте го...
Крим беше присъединен към Русия. Ще ми припомниш ли към коя държава беше присъединено Косово? Косово е населено от компактен етнос, който няма общо със сърбите. Ще може ли да ми кажеш кога възникнаха етносите "кримски", "лугански" и "донецки"?
С подобни на твоите "аргументи" и хитлеристка Германия е оправдавала нападенията над Судетите, над Франция, над Великобритания, Полша, както по подобен начин и СССР оправдава нападенията над Полша, Финландия, балтийските страни. Резултатът е известен.
Косово е независима държава...независимостта им е гарнирана, тоест гарантирана с най-голямата американска военна база на Балканите
https://armymedia.bg/2018/03/16/%D0%B1%D0%B...80%D1%8A%D0%B1/фактически скоро ще бъде присъединена към НАТО и ЕС ...разлики с Крим има...ама не са принципни...според мен де...
Това за етноса дето си го написал в Косово...е така...хубаво, а даваш ли си сметка по този аргумент какви реки от кръв може да потекат? даже у нас....линията Варна Смолян какво общо има с българския етнос? Ми дай да ги напраиме независима република Варосмолян...турските ни приятели ше боцнат една миропазваща военна база като тази в Косово...
в заключение ...пожелахме си го /прогресивния свят/ ...сега си го получаваме...не трябваше да се пипа НИЩО след ВСВ то затова се направи и ООН и прочие...да не се повтарят оня Ожас.... разорана Европа...
но реалностите го изискват - не се занасям...така се получи и в Ирак...няма кой да го остави Садамата да лудее ...да анексира Кувейт да лапне 60% от петрола и да направи ядрено оръжие...ребрене с 300 хил армия и до там!
Така ще е и с укри нацистите!
Силните силата ги задължава!
е подкараха наред и Сирия, но това вече е прекалено и не ни стигнаха силите на нас прогресивните...
но аз спирам да продавам мои стоки и на руснаци и на европейци и американци! това е мое лично ембарго заради несправедливостите ! Нека финала на този пост да е протестерски и проевропейски...