Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо жертвите започнаха да се смятат от вчера?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
trаnsalp
Цанов е направил клип. Това не го ли знаеха сички защитници на Украйна? Е, сега го знаете. Мълчахте тогава, мълчете и сега? Или господарят не ви позволява?
Войната е най-отвратителното нещо, но е добре да се мисли преди това!

====================

Добавен клип... sunbathing.gif
Питето
Нищо не си посочил, ама вече отсъждаш... Аре бегай.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 26/02/2022, 21:29) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не си посочил, ама вече отсъждаш... Аре бегай.

Дали ще отговориш на въпроса в темата? Или с тъпотия ще го разводниш?
trаnsalp
Потресен съм от нацизма в Украйна. И ще си го получат!!! Този клип ме докосна много.
wal
Не ти се отваря клипа.Пробвай по друг начин или направо го разкажи.Какво искаш да коментираме?
trаnsalp
Цитат(wal @ 26/02/2022, 22:31) <{POST_SNAPBACK}>
Не ти се отваря клипа.Пробвай по друг начин или направо го разкажи.Какво искаш да коментираме?

Оправих го.
Нацизма в Украйна и жертвите от него да коментираме. Платените предатели също. Безпринципните помияри преследващи единствено " файдата" си. Дали ще и се наситят? Ще се наситят скоро!
Rat_in_the_house
Войната с Украйна няма да върне жертвите, няма и да накаже виновните. Путин ще преговаря. Скоро. Срещу него идва оръжие, идват вече и хора, които от сърце мразят Русия. Хора, чиито дядо е мразил и воювал с Русия, чиито баща е мразил и нерядко воювал с Русия. С времето към тях ще се присъединят и тези, първо поколение мразещи Русия. Всички те имат своите основания. Дали в случая САЩ ги използват или не, е без значение. Важно е, че са много, мотивирани, въоръжени, имат своята си кауза, а нахлуването на Путин в Украйна направи каузата им да изглежда справедлива. Светът е виждал много армии и много гениални военни. Успехът (не само военният) обикновено се гради на това да не правиш стратегически грешки и да използваш възможностите. Засега нещата изглеждат сякаш Русия направи огромна стратегическа грешка. Дали ще използва възможностите, предстои да видим.
trаnsalp
Цитат(Rat_in_the_house @ 27/02/2022, 01:05) <{POST_SNAPBACK}>
Войната с Украйна няма да върне жертвите, няма и да накаже виновните. Путин ще преговаря. Скоро. Срещу него идва оръжие, идват вече и хора, които от сърце мразят Русия. Хора, чиито дядо е мразил и воювал с Русия, чиито баща е мразил и нерядко воювал с Русия. С времето към тях ще се присъединят и тези, първо поколение мразещи Русия. Всички те имат своите основания. Дали в случая САЩ ги използват или не, е без значение. Важно е, че са много, мотивирани, въоръжени, имат своята си кауза, а нахлуването на Путин в Украйна направи каузата им да изглежда справедлива. Светът е виждал много армии и много гениални военни. Успехът (не само военният) обикновено се гради на това да не правиш стратегически грешки и да използваш възможностите. Засега нещата изглеждат сякаш Русия направи огромна стратегическа грешка. Дали ще използва възможностите, предстои да видим.

Никой няма да напада Русия. Защото те знаят, че е права. Това са едни невидими и неосъзнати неща, но всичко е по-точно, отколкото си мислим.. Просто нацистите ще си отидат. / много от тях ще са буквално избити, защото няма да се предадат/Защото никой не мисли, ако " нацисти и наркомани" се сдобият с атомно оръжие.
Аз виждам, че управата на Украйна е резпадната психически. Виждам и съзнанието в Путин. Бог да го пази от предатели в обкръжението му / защото това е надеждата на запада/
Hartmann
По- важният въпрас е - реши ли вече къде ще дочакаш ядрените удари?
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 10:09) <{POST_SNAPBACK}>
По- важният въпрас е - реши ли вече къде ще дочакаш ядрените удари?

Към момента този въпрос не стои. А стигне ли се дотам, все тая ми е къде ще го дочакам.
Тарабас
Няма нужда от надапение. Достатъчно е пълната изолация. А тя е вече почти налице.
Какъв е смисълът да диплиш пачки, когато няма да можеш да ги харчиш в Монако или Лондон? Кой руски гражданин от този момент нататък ще си позволи да пътува по света? Дори и на Свети влас няма да могат да стъпят. Полети от и за Русия са блокирани. Всички руски ТВ канали са бликирани. youtube, facebook и всички медии, в които могат да се заработват пари са блокирани за руснаци. Едно Евро е около 7 кила рубли. И ще става все по тежко.
Не сме 40те години в Сталинград, където хората да се радват на комат хляб.

Руснаците накрая сами ще ги пуснат по тъча тези самозабравили се чукчи.

Rat_in_the_house
Не изглежда никак "разпадната". Част от изкуството на преговорите е да избереш точния момент за тях.
trаnsalp
Цитат(Rat_in_the_house @ 27/02/2022, 11:15) <{POST_SNAPBACK}>
Не изглежда никак "разпадната". Част от изкуството на преговорите е да избереш точния момент за тях.

Той и Хитлер не изглеждаше. Защо се замазва нацизма е въпроса? Или сичко е добро, щом е срещу Русия?
Нацизма е удобен за свалянето и. А тогава идва робството и жендърството. Понеже светът спи за злото и си гледа " файдата".
А злото е преди всичко в съзнанието и после се изявява. Нооо спим дълбок сън за духовния упадък.
Rat_in_the_house
Не мога да ги разбера тия емоционални залитания по руската "култура", дето ще ни опази от упадъка и настъпващото джендърство. Да взема да си окача руското знаме над леглото тогава- срещу уроки, да не взема да се събудя някоя сутрин "джендър"...
Catpuccino
Когато държава А нападне държава В с бойна техника…това е агресия и това е война! Тук няма място за исторически анализи, за дълбоки познания по геополитика, за перчене с много прочетено, защото когато държава А напада държава В…това е война и тази война трябва да бъде осъдена!

“Гледните точки” е редно да се заврат отзад, защото е война и място за друга гледна точка просто няма sad.gif
А който държи на “гледната си точица” …това е показателно за съдържанието на черепната му кутия или за етичния му дефицит или и за двете!

Днес има място единствено за дарения, помощ и човешка съпричастност…останалото си го пази за след войната sad.gif
Питето
Гледам, помогнали са ти да се оправиш със сложната техника, та да ти отговоря: Никой нищо не ми разрешава или забранява. Жертвите ще ги смятат, когато имат прилична информация, а не само тролски кафяв поток.

А за онова дето трябвало да се мисли преди да отвориш война, питай в Кремъл да ти отговорят, щото те отварят войните из съседните територии. Хем навсякъде можеха да минат без война, само с икономика, ама като не я умеят тази пущина и ей ти поредната война.
Питето
Ми на някои хора им трява "БАЩИЦА". Дали ще е бог нЕкой или диктатор (щото другите са меки китки), няма значение. Важното е "онзи да връща на лошите"... И никакви такива неща като история, математика, логика. Вяра и чувства им трябват. Ей го и този: нито дума, че някой си позволява да жертва чуждите деца да ги праща зад граница (многократно) за неща, дето не им трябват. Нито Крим им трябаше на руснаците, нито "новите републики". Просто на нЕкои им трябва "бащица с нагйка" и си го богопомазват.
trаnsalp
Цитат(Catpuccino @ 27/02/2022, 16:02) <{POST_SNAPBACK}>
Когато държава А нападне държава В с бойна техника…това е агресия и това е война! Тук няма място за исторически анализи, за дълбоки познания по геополитика, за перчене с много прочетено, защото когато държава А напада държава В…това е война и тази война трябва да бъде осъдена!

“Гледните точки” е редно да се заврат отзад, защото е война и място за друга гледна точка просто няма sad.gif
А който държи на “гледната си точица” …това е показателно за съдържанието на черепната му кутия или за етичния му дефицит или и за двете!

Днес има място единствено за дарения, помощ и човешка съпричастност…останалото си го пази за след войната sad.gif

Аз съм съгласен. Само се чудя, защо се мълча за всички войни досега, включително и в Сърбия?
trаnsalp
Цитат(Питето @ 27/02/2022, 16:30) <{POST_SNAPBACK}>
Ми на някои хора им трява "БАЩИЦА". Дали ще е бог нЕкой или диктатор (щото другите са меки китки), няма значение. Важното е "онзи да връща на лошите"... И никакви такива неща като история, математика, логика. Вяра и чувства им трябват. Ей го и този: нито дума, че някой си позволява да жертва чуждите деца да ги праща зад граница (многократно) за неща, дето не им трябват. Нито Крим им трябаше на руснаците, нито "новите републики". Просто на нЕкои им трябва "бащица с нагйка" и си го богопомазват.

Гледа ли клипа в началото! Добре започнахте да мислите за чуждите деца. Въпросът ми е защо отсега?
trаnsalp
Цитат(Питето @ 27/02/2022, 16:23) <{POST_SNAPBACK}>
Гледам, помогнали са ти да се оправиш със сложната техника, та да ти отговоря: Никой нищо не ми разрешава или забранява. Жертвите ще ги смятат, когато имат прилична информация, а не само тролски кафяв поток.

А за онова дето трябвало да се мисли преди да отвориш война, питай в Кремъл да ти отговорят, щото те отварят войните из съседните територии. Хем навсякъде можеха да минат без война, само с икономика, ама като не я умеят тази пущина и ей ти поредната война.

Защо "ще ги смятат"? Те отсега ли започнаха? Или избитите от нациските отряди не са жертви?
trаnsalp
Цитат(Rat_in_the_house @ 27/02/2022, 15:47) <{POST_SNAPBACK}>
Не мога да ги разбера тия емоционални залитания по руската "култура", дето ще ни опази от упадъка и настъпващото джендърство. Да взема да си окача руското знаме над леглото тогава- срещу уроки, да не взема да се събудя някоя сутрин "джендър"...

Имам предвид другата "култура". Дойде ли на власт, само жендъри и роби очаквам.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 27/02/2022, 10:15) <{POST_SNAPBACK}>
Към момента този въпрос не стои. А стигне ли се дотам, все тая ми е къде ще го дочакам.

Точно този въпрос стои.
Твоя клип е глуповата руска пропаганда, каквато в Русия изработват на килограм през последните години, разчетена на същества с убийствено ниско IQ. Но специално заради разговора ще допусна, че е вярно и че Донбас бъка от фашисти, нацисти, солипсисти, екзорсисти, извънземни и квито там са сложили руските пропагандони.

Сега ти ми кажи - как третата световна (която ще е ядрена) ще поправи тези вопиющи несправедливости в област Донбас? smile.gif Интересно е също дали вече обясни на децата си и другите си близки, че скоро ще умрат заради премахването на донбаските фашисти?
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 17:28) <{POST_SNAPBACK}>
Точно този въпрос стои.
Твоя клип е глуповата руска пропаганда, каквато в Русия изработват на килограм през последните години, разчетена на същества с убийствено ниско IQ. Но специално заради разговора ще допусна, че е вярно и че Донбас бъка от фашисти, нацисти, солипсисти, екзорсисти, извънземни и квито там са сложили руските пропагандони.

Сега ти ми кажи - как третата световна (която ще е ядрена) ще поправи тези вопиющи несправедливости в област Донбас? smile.gif Интересно е също дали вече обясни на децата си и другите си близки, че скоро ще умрат заради премахването на донбаските фашисти?

Значи няма нацисти и убийства в Украйна досега? Азов и другите фанатици са руска пропаганда?
Бай Иван
Чудя се как ще реагираш ако някой ти каже -виж какво от утре ще купуваш само от Кауфланд,иначе ще ти взривя къщата.Всяка държава има право да води политика която е в неин интерес,независимо от това кои са съседите и.Другото е тероризъм и диктат.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 27/02/2022, 17:34) <{POST_SNAPBACK}>
Значи няма нацисти и убийства в Украйна досега? Азов и другите фанатици са руска пропаганда?

Тежки нацистки групировки има и в самата Русия. Там има огромен брой убийства, един от най-високите в света. И?

https://ru.wikipedia.org/wiki/Неонац?...в_России
Shade
Цитат(Тарабас @ 27/02/2022, 01:03) <{POST_SNAPBACK}>
Няма нужда от надапение. Достатъчно е пълната изолация. А тя е вече почти налице.
Какъв е смисълът да диплиш пачки, когато няма да можеш да ги харчиш в Монако или Лондон? Кой руски гражданин от този момент нататък ще си позволи да пътува по света? Дори и на Свети влас няма да могат да стъпят. Полети от и за Русия са блокирани. Всички руски ТВ канали са бликирани. youtube, facebook и всички медии, в които могат да се заработват пари са блокирани за руснаци. Едно Евро е около 7 кила рубли. И ще става все по тежко.
Не сме 40те години в Сталинград, където хората да се радват на комат хляб.

Руснаците накрая сами ще ги пуснат по тъча тези самозабравили се чукчи.

Ти остави другото, ама след като водещи руски банки бяха изхвърлени от SWIFT, международната система за банкови разплащания (международни и вътрешни), Китай, на когото Русия разчиташе като на единствения останал сериозен пазар, започва леко да дава заден ход с неохота към подкрепата на Русия. Очевидно САЩ и Европа са им по-важен пазар от Русия и не искат да си петнят реномето...
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 17:44) <{POST_SNAPBACK}>
Тежки нацистки групировки има и в самата Русия. Там има огромен брой убийства, един от най-високите в света. И?

https://ru.wikipedia.org/wiki/Неонац?...в_России

И кои избиват системно и методично? С кои воюват! Въоръжават ли се! Подкрепят ли се! Или са шепа лумпени, както навсякъде по света!
Въобще не ме интересуваха политиките, обаче тъпотията ми дойде в повече и затова направих темата и въобще взех страна.
Shade
Цитат(trаnsalp @ 27/02/2022, 07:25) <{POST_SNAPBACK}>
Имам предвид другата "култура". Дойде ли на власт, само жендъри и роби очаквам.

А засилена употреба на хапчета и скачане от осмия етаж очакваш ли, или това е само в твоята "култура" (вероятно бобова култура)? smile.gif
trаnsalp
Цитат(Shade @ 27/02/2022, 17:49) <{POST_SNAPBACK}>
А засилена употреба на хапчета и скачане от осмия етаж очакваш ли, или това е само в твоята "култура" (вероятно бобова култура)? smile.gif

Нали виждаш. Там си. Чети как са с психиката и хапчетата американците. Направи се, че няма такова нещо.
нищ по дух
Цитат(trаnsalp @ 26/02/2022, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
Потресен съм от нацизма в Украйна. И ще си го получат!!! Този клип ме докосна много.

Аз пък съм потресен от руските нацисти, путьинисти и рамзанкадировци, главорези долни, не са по-различни от азовци, бандеровци и вся такая сволочь!
Rat_in_the_house
Грешиш. Няма добри герои в революцията. Всички са малко или много злодеи.
Откъсването на Украйна от Русия не е нещо по-различно от която и да е друга революция.
trаnsalp
Цитат(нищ по дух @ 27/02/2022, 18:00) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък съм потресен от руските нацисти, путьинисти и рамзанкадировци, главорези долни, не са по-различни от азовци, бандеровци и вся такая сволочь!

Добре. Въпросът е, защо всички се потрисат само от едните! Ето затова се докоснах до нещо, което по принцип въобще не ме интересува. Защо никой, нищо не казва за издевателствата над руското население в Украйна? И това е във всичко. Едните са винаги прави, дори и Сърбия когато нападат. Пълно лицемерие.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 27/02/2022, 17:48) <{POST_SNAPBACK}>
И кои избиват системно и методично? С кои воюват! Въоръжават ли се! Подкрепят ли се! Или са шепа лумпени, както навсякъде по света!
Въобще не ме интересуваха политиките, обаче тъпотията ми дойде в повече и затова направих темата и въобще взех страна.

Да, руските неонацисти избиват всички, които са, както те се изразяват - "с неславянски черти". Наричат ги още "черногъзите" - на руски - черножопые. Да, въоръжени са, разбира се. Подпрепят се като в най-силна секта, имат бойно братство. Огромна част от "обикновените руснаци" ги подкрепят и имат същото отношение към "черногъзите" и изобщо към всички неруснаци.

А сега да разберем друго - защо Русия нападна Украйна преди 8 години и отцепи от нея Крим и части от Луганк и Донецк?
нищ по дух
Цитат(trаnsalp @ 27/02/2022, 18:26) <{POST_SNAPBACK}>
Добре. Въпросът е, защо всички се потрисат само от едните! Ето затова се докоснах до нещо, което по принцип въобще не ме интересува. Защо никой, нищо не казва за издевателствата над руското население в Украйна? И това е във всичко. Едните са винаги прави, дори и Сърбия когато нападат. Пълно лицемерие.

В една война всеки от своя страна е прав, обаче никой не е агресор и никой не завладява и не асимилира, а победените просто ей така с най-голямо желание приемат светогледа и вярата на победителя, така ли е наистина?

Вероятно мой пра-пра-пра-...дядо е унгарец и виж сега какво пише за един етап от историята ни:

И както се вижда "станали" католици...с най-голямо желание, вероятно?
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 18:34) <{POST_SNAPBACK}>
Да, руските неонацисти избиват всички, които са, както те се изразяват - "с неславянски черти". Наричат ги още "черногъзите" - на руски - черножопые. Да, въоръжени са, разбира се. Подпрепят се като в най-силна секта, имат бойно братство. Огромна част от "обикновените руснаци" ги подкрепят и имат същото отношение към "черногъзите" и изобщо към всички неруснаци.

А сега да разберем друго - защо Русия нападна Украйна преди 8 години и отцепи от нея Крим и части от Луганк и Донецк?

Къде ги пише тези неща за подържани и въоръжени нацисти в Русия. И ако има за тях знаем, че са зли. Не мога да разбера защо украинските са добри?

А Крим е руски примерно за това.
Но на мен ми беше идеята, не да изясняваме ситуацията, а защо се гледа само едната страна. Защо не се виждаше насилието досега? И това не е само в случая, а постоянно и във всичко, което е свързано с Америка и Русия. Войната в Сърбия е същата, но някак си агресоорите тогава бяха прави.
trаnsalp
Цитат(нищ по дух @ 27/02/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
В една война всеки от своя страна е прав, обаче никой не е агресор и никой не завладява и не асимилира, а победените просто ей така с най-голямо желание приемат светогледа и вярата на победителя, така ли е наистина?

Вероятно мой пра-пра-пра-...дядо е унгарец и виж сега какво пише за един етап от историята ни:

И както се вижда "станали" католици...с най-голямо желание, вероятно?

Не знам, дали е имало избивано унгарско население тук и въоцще дали Видин е бил унгарски.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 27/02/2022, 18:52) <{POST_SNAPBACK}>
Къде ги пише тези неща за подържани и въоръжени нацисти в Русия. И ако има за тях знаем, че са зли. Не мога да разбера защо украинските са добри?

Но на мен ми беше идеята, не да изясняваме ситуацията, а защо се гледа само едната страна. Защо не се виждаше насилието досега? И това не е само в случая, а постоянно и във всичко, което е свързано с Америка и Русия. Войната в Сърбия е същата, но някак си агресоорите тогава бяха прави.

А, 95,5% на референдума избрали Русия. А ние Тошето, даже без да има наоколо 50 хиляди войска с автомати, сме го избирали даже с 98% smile.gif

Какво насилие - Русия нападна Украйна и тя се отбранява, включително преди 8 години в Донецк и Луганск. Къде видя насилие?
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 20:35) <{POST_SNAPBACK}>
А, 95,5% на референдума избрали Русия. А ние Тошето, даже без да има наоколо 50 хиляди войска с автомати, сме го избирали даже с 98% smile.gif

Какво насилие - Русия нападна Украйна и тя се отбранява, включително преди 8 години в Донецк и Луганск. Къде видя насилие?

Ами няма ли? Толкова ли няма нацисти и агресия над проруско население? Не знам. Затова питам. Значи няма предателства, наемници, нацисти, жертви?
Ето затова всеки народ си заслужава съдбата. Защото не се научиха от зулусите в Африка до талибаните в Афганистан. Вземат си една група недоволни и я въоръжават. Ноооо това не е голям проблем. Проблемът е във файдата, продажността, бездуховността. И така ще бъде с всички африканци. Докато са удобни.
Shade
Цитат(Hartmann @ 27/02/2022, 10:35) <{POST_SNAPBACK}>

Срещнал един познат и той му казал. smile.gif
trаnsalp
Цитат(Shade @ 27/02/2022, 20:48) <{POST_SNAPBACK}>
Срещнал един познат и той му казал. smile.gif

Не смучи от пръстите. Навсякъде го пише. Нооо тук си съчинявате пълни глупости, затова по-добре ще е един познат да ми е казал. Така ще може да продължавате с пръст в уста и широко затворени очи.
lati1960
Световна война няма да има, поне засега. Не и ядрена. Въпреки днешното нареждане на Путин към руските ядрени сили. Всъщност стана това, което кликата във Вашингтон целеше, да вкара Русия и Украйна в конфликт, военен, оттам руснаците в гражданска война в Украйна. Насетне пропагандната машина е в действие, всички сте свидетели какво се тиражира по медиите - набляга се на личните трагедии на обикновените хора и жертви на войната, с единствения ракурс: Путин е виновен! Но, не е.
https://blitz.bg/svyat/nyuland-prizna-sashc...news263161.html
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0...0%B0/a-18457755
https://dariknews.bg/novini/sviat/izvynredn...sankcii-2301377
https://blitz.bg/svyat/us-diplomat-quotmayn...news249100.html
Накратко останалото: фон Дер Лайен обяви днес същите мерки, Брюксел блокира сметки на Кремъл, на централната руск банка, и т. н., и т. н.
Путин и Кремъл нямаха други ходове в създалата се ситуация, никакви! Не че оправдавам войната. Против всякакво насилие съм, по принцип, като вярващ човек. Без значение откъде идва и как, с какви оправдания. Но, цялата западна пропагандна, хибридна, финансова и властова система беше мобилизирана да активира този конфликт. И успя. Така работи Матрицата на Дявола. Ще поясня.
Помните ли? Първо чистото зло беше Саддам Хюсеин. И се твъряха лъжи, да се оправдае агресията срещу Ирак. Също, че, ако го махнат Саддам, светът ще стане по-добър. Е, не стана. После дойде ред на американското цру протеже Бин Ладен. Концентрираха всичко негативно по света в тази фигура продукт на ЦРУ и американските служби, които го създадоха, обучиха и финансираха. И после убиха, като стана неудобен. Е, светът стана ли по-добър без Бин Леден? Ми не. После, кой беше злото? Кадафи? Идил, Ислямска държава, продукт отново на същите среди в Америка, и Израел? И те се размиха някъде по трасето, използвани в Либия, Сирия, Ливан, Афганистан... Светът стана ли по-добър и без тях? Не, категорично. Сега отново същите среди, кукловоди и манипулатори, чистото световно Зло, нарочват нова фигура, в която да концентрират всичко лошо, което точно те вършат и причиняват на света и хората, за да отклонят вниманието от себе си. Не че Путин е цвете, идиот е, диктатор, малоумник, и каквото се сетите, продукт на КГБ и злото от другата страна на завесата, или стената, както щете го кажете. Но, в случая с Украйна не Русия и Крумъл с Путин почнаха тая работа, която днес прерасна в буквална война. Това трябва ясно и категорично да се знае и помни!
Америка почна това, с майдана в Киев, и окупацията си над западна Украйна. Всичко останало до днес там е по тази причина! Това е фактът, това е Истината. Не че следствието е добро и оправдано, но, много е важно при една война кой я почва и причинява, и провокира. Защото - този е виновникът, основният, и негова е вината за всички жертви после, и страдания на хората!
Разбира се, неистовият вой сега на слугинските и продажни медии е в обратна на тази истина посока, но те не могат да я променят. Защото, Путин е продукт на отношението на Вашингтон към Русия, и реакция на това. Войната днес в Украйна също. Само че истината по същото не се споменава, а се говорят планини от лъжи и манипулации по въпроса. Да, няма невинни в подобен конфликт. Но, народът ни го е казал: Каквото повикало, такова се обадило. И: Каквото си надробиш, това ще сърбаш!
Въпросът по тази Истина и война е прост: Кой я почна през 2014-та?
Защото, войната почна тогава, не сега. И е между САЩ и Русия, украинците са просто жертви, гражданите говоря, не продажните подлоги като Зеленски и такива. Днес е поредната фаза на тази война, и, мога да ви уверя, че няма да приключи скоро. Байдън си го рече: "С Украйна отворихме такава рана на Русия, която вече никога няма да зарасне!" По-ясно и откровено няма накъде. Какво повече искат да разберат някои? Рано или късно и Путин ще е история. Но, това също няма да направи светът ни по-добър. Е, ще разберете ли тогава, че не Путин е бил причината, за злото в света ни и страданието на хората? Много се надявам. Не че и сега не е ясно, за разумните. Които стават все повече. Напук на страшната пропагандна машина, която бълва ежеминутно купища лъжи и клевети.
Затуй, малко отдалече да ви питам: Когато Путин вече ще е аут, а Русия пак разпачедосана и ограбена от глобалните мародери и грабители, светът ни по-добър ли ще е? И, ако не е, щото няма да е, кой, кои ще са виновниците?!
Ask
Цитат(trаnsalp @ 27/02/2022, 18:52) <{POST_SNAPBACK}>

А за Вагнер какво ще кажеш?
trаnsalp
Цитат(Ask @ 27/02/2022, 21:00) <{POST_SNAPBACK}>
А за Вагнер какво ще кажеш?

Не знам. Сигурно е бил нацист. Въпросът е, дали ще делим и него в групата на добрите нацисти? Щом има и нещо добро в него, позволено му е? Нацизмът му е добър? Само, ако не е руснак, де.
Ask
Цитат(trаnsalp @ 27/02/2022, 21:09) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам. Сигурно е бил нацист. Въпросът е, дали ще далим и него в групата на добрите нацисти? Щом има и нещо добро в него, позволено му е? Нацизмът му е добър? Само, ако не е руснак, де.

Не, имам предвид една шайка от главорези, финансирана обилно от Кремъл.( и се нарича "Вагнер". Уличена в 3 преврата в Африка. Сега е в Украйна.
trаnsalp
Цитат(Ask @ 27/02/2022, 21:13) <{POST_SNAPBACK}>
Не, имам предвид една шайка от главорези, финансирана обилно от Кремъл.( и се нарича "Вагнер". Уличена в 3 преврата в Африка. Сега е в Украйна.

Това разчуло ли се е, както събитията в Украйна и Сърбия? Предизвикали ли са война? И ако са, то мълчаха ли всички, както за Сърбия и Донбас? Въпросът е в двойния аршин за нещата, които са общоизвестни.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/02/2022, 19:54) <{POST_SNAPBACK}>
Световна война няма да има, поне засега. Не и ядрена.

От всички новини днес, това което си написал, ме притесни най-много. Като ти знам прогнозите, май трябва скоро да търсим бомбоубежища laugh.gif

Абе, теб не съм те питал, имаше тук един Стиви, дето викаше, че Байдън е лъжец. Байдън ли е лъжец или Стивито - клеветник? Ти как мислиш?
Shade
Цитат(lati1960 @ 27/02/2022, 10:54) <{POST_SNAPBACK}>
Световна война няма да има, поне засега. Не и ядрена. Въпреки днешното нареждане на Путин към руските ядрени сили. Всъщност стана това, което кликата във Вашингтон целеше, да вкара Русия и Украйна в конфликт, военен, оттам руснаците в гражданска война в Украйна.

Успокои ме! Бях се притеснил, че предстои ядрена война, но щом ти, многократно доказан прогностик, предвиждаш, че няма да има, значи няма да има.
А гражданска война в самата Русия не се ли очертава? Че нещо не спират масовите демонстрации срещу Путин и настоящата му военна офанзива, придружени с масови арести на хиляди протестиращи в Москва и Петербург?
Hartmann
Интересно дали някой чете поне три реда от безкрайните ти глупости. Аз стигам само до втория. smile.gif
D-rA
Цитат(trаnsalp @ 27/02/2022, 17:19) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм съгласен. Само се чудя, защо се мълча за всички войни досега, включително и в Сърбия?

...щото не са войни, а демократични напъни sunbathing.gif
Rat_in_the_house
Бъркаш. Путин имаше избор. Относно членството на Украйна в ЕС трудно, но за НАТО имаше големи шансове да си осигури неутралитета и. Проигра го доста самонадеяно. Все пак нека не забравяме, че това са процеси, отнемащи години. На самата Украйна ще и трябват поне 10 години, за да отговори на критериите за ЕС. Ситуцията в Украйна сега, може да тласне към НАТО държавите, които са в ЕС, но не са в НАТО-Австрия, Финландия, Ирландия, Малта и Швеция. Кипър също е в тоя списък, но там е особена ситуацията заради Гърция и Турция.
Сега много повече държави ще започнат да гледат на Русия като на реална заплаха, като на държава от третия свят, управлявана от луд лидер, затънала във военщина, в която ценното са единствено природните и ресурси. Разгледай картата на Африка- такива държави там има колкото искаш.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.