Hartmann
27/02/2022, 17:23
Щото виждате дребничкия ръст при момчетата до какво води.
медведев е пълен корнишон
Бай Иван
27/02/2022, 17:55
Има нещо вярно.Избиват комплекси.И Наполеон е бил 6/35.
Hartmann
28/02/2022, 09:52
медведев е пълен корнишон

Верно е, единия е "кинта и двайсе", другия - "кинта и двайспет". Две жужета, два дебила - тва е сила.
единия без да ми мигне окото го пребивам жестоко с пакетче за чай, другия го пускам да дефилира по червения площад обут с джапанки с нисък ток да му се смее целия свят, а за справедлива компенсация на Зеленски му връчвам Байдън да го гледа и да се грижи за него до края на живота му
Има нещо вярно.Избиват комплекси.И Наполеон е бил 6/35.
И Путин, и Зеленски са с ръст 1.70 м. Излиза, че борбата е равностойна.
Buitenlander
04/03/2022, 12:03
И Путин, и Зеленски са с ръст 1.70 м. Излиза, че борбата е равностойна.

Да ама само ако Зеленски е бос, а Путин с обувки
Да ама само ако Зеленски е бос, а Путин с обувки

Прав си. Обувките с високи подметки го правят богатир, гигант. И борбата става неравностойна. При това Путин е с 8-ми дан по джудо, а Зеленски е начинаещ.
Беше с 8ми дан Путин, онзи ден му го отнеха... което ме навежда на мисълта, че както са му го отнели, така и са му го били дали.
Thursday Next
04/03/2022, 23:54
Абе за Наполеон не е много ясно. Напоследък се твърди, че е бил среден на ръст за времето си. Има и малко разминаване в мерните единици, та оттам още малко го "смаляват".
Thursday Next
04/03/2022, 23:59
Абе и аз гледам тука една снимка и си мисля: Меркел е 1,65, ако той е 5 сантиметра по-висок, не би ли трябвало да се вижда?
Абе и аз гледам тука една снимка и си мисля: Меркел е 1,65, ако той е 5 сантиметра по-висок, не би ли трябвало да се вижда?
Голяма енигма е това.
Ето такива работи се пишат:
Цитат
President Putin is reported to be 170 cm tall. He also uses shoes with hidden wedge heels at official arrangements to look taller. Most likely barely higher than 160cm, may be 163–164 tops.
Опаа, появиха се стари муцуни
Thursday Next
05/03/2022, 12:54
Опаа, появиха се стари муцуни
Е айде сега шса обиждаме. Вярно, че чукнах 85 междувременно, ама все пак.
biggeorge
05/03/2022, 15:49
Тая тема е за Кошчето, ама нейсе.
И аз имам подобни работни обувки.
Това не са обувки с платформи, а с дебела подметка.
Ето обувки с платформи:

Ето обувки с дебела подметка:

Пази боже от прости хора!
Hartmann
17/03/2022, 11:11
Абе и аз гледам тука една снимка и си мисля: Меркел е 1,65, ако той е 5 сантиметра по-високНа снимката ясно се вижда, че джуджака е с около 1 сантиметър по-нисък от Меркел, която е 165 см. При това той е на висок ток 8 см. Т.е. реалният му ръст е 165 - 9 = 156 санта.
Hartmann
17/03/2022, 19:20
И аз имам подобни работни обувки.
Работни обувки ли имаш, Джорджи?

Похвално. А носиш ли ги в комбинация с костюм за 40 000 долара и часовник за 110 000 долара?
Е-е-е, не. На снимката е с нормални обувки. Сега, че е кофти тип бащица е едно, ама на черното да казваш бяло... за теб е кофти. Нисичък си е да, прави смешни опити със "специални" обувки, ма знам ли ги от КГБ кво са му заредили във високите подметки...
Hartmann
18/03/2022, 19:38
Е-е-е, не. На снимката е с нормални обувки. Сега, че е кофти тип бащица е едно, ама на черното да казваш бяло... за теб е кофти. Нисичък си е да, прави смешни опити със "специални" обувки, ма знам ли ги от КГБ кво са му заредили във високите подметки...
Виж внимателно долу - Меркел е практически без никакъв ток и със съвсем тънка подметка. Джуджака е с доста голям ток, не може да се прецени точно колко санта, с по-дебела подметка от тази на Меркел. И въпреки това високата 165 санта Меркел стърчи над него.
Абе мъжка обувка, нищо необикновено. Няма да тръгне по цвички, я. Виж, на по-горните снимки, си е наистина "висок ток". Сега, дали е заради едното самочувствие, или има пъхнато нещо в тези дебели подметки да си го разнася спокойно... знам ли.
Hartmann
22/03/2022, 22:40
Абе мъжка обувка, нищо необикновено. Няма да тръгне по цвички, я. Виж, на по-горните снимки, си е наистина "висок ток". Сега, дали е заради едното самочувствие, или има пъхнато нещо в тези дебели подметки да си го разнася спокойно... знам ли.
Еее, хубу, не е на свръх-високи токчета, айде, от мене да мине, не е 156 санта, а 160. Обаче косата му нещо ме притеснява
Издребняваш. Облекло, обувки, прически, външен вид, много по-притеснително е кво му се мъти в главата, особено напоследък.
Quaker between your quarks
24/04/2022, 19:21
Няма значение на колко години съм. Винаги ми е било любопитно, как ще ме набие Майк Тайсън, а че ще ме набие съм сигурен.
Ма друго си е, да пишеш у форум, - мен ма би Майк Тайсън !
Потребител
24/04/2022, 23:31
... за да е значимо за квадратите обаче е важно и да си се записал и на видео ...
п.п. ... на конете трябва много да им се обяснява ...
Buitenlander
26/04/2022, 02:14
... за да е значимо за квадратите обаче е важно и да си се записал и на видео ...
п.п. ... на конете трябва много да им се обяснява ...
….. Я, Прогнозиста

))….
Как я караш, има ли нови данни за зачистването на Харков и обсадата на Киев?
Потребител
26/04/2022, 10:32
бау!
:.)
+ + +1
... Buitenlander, радвам се да ви видя в добро здраве и хм... в добро настроение ...
... споменаха се "квадрати" и не закъсняхте ... на вас, характерните герои - може да се разчита! ...
п.п. ... нарича се условен рефлекс ...
Приятен ден!
Buitenlander
26/04/2022, 20:45
бау!
+ + +1
... Buitenlander, радвам се да ви видя в добро здраве и хм... в добро настроение ...
... споменаха се "квадрати" и не закъсняхте ... на вас, характерните герои - може да се разчита! ...
п.п. ... нарича се условен рефлекс ...
Приятен ден!
За мен също е удоволствие да видя поредната доза мурзилска безпомощност , опакована в еснафщина и чуждици, така че, удоволствието е взаимно, какво по-хубаво от това…
И все пак , нищо ли не споделиха центровете, от които черпиш информация, за флагмана “Москва”, обсадата на Киев и мигновеното превземане на Суми? След бомбата която метна за злите украински националисти изяждащи храната на новородените бебета очаквам с трепет всяко твое появяване…

)
Потребител
11/06/2026, 12:41
... мда ...
Не е измислица морето
... илюзионисти :.) ...
... измина минута - вежливо замълчах, очаквайки продължение, но то не идва ... това е време, когато в разговора възниква минутна пауза ... мъчително дълго - безнадеждна пропаст от нямо време ...
... няма ли нещо повече в програмата за 15 долара?
... това тема примерно? .. за кубизма в архитектурата? ... или как формата следва функцията, а красотата е в чистотата на линията ...
п.п. ... така се оказва приятели - чувствате сила и величие, както понякога се случва насън ...
Явно ти плащат за натракани знаци, а не за смисъл.
Бай Ганьо
17/06/2026, 11:07
Явно ти плащат за натракани знаци, а не за смисъл.
За вас са знаци, а за други е смисъл.
Но отдавна се знае, че вие сте оперирани от мисъл...
бай Ганьо, на кво се днеска?

аз съм на Ханки Банистър, шматках се из квартала по обед и хоп - яка промоция! прибрах се, обядвах два пъти и си налях деееба, и после още малко, и още по-малко , май няма да ми стигне до довечера, та почнах да усещам едно нагнетяване на напрежението на пресечната ми точка, не съм математик и все не мога да си я изчисля но постоянно усещам разминаването й
цък
Бай Ганьо
17/06/2026, 15:58
Grey Goose
Бай Ганьо, какви са тези птичи водки

ти си земен човек, на тебе ти отива да пиеш картофена ракия
Търкай клавиатурата, възползвай се докато има кой да ви плаща на бройка.
Бай Ганьо
17/06/2026, 19:47
Нещо за четиритехилядниците да кажеш...
Същите чугунени кратуни сте.
Поне се заинтересувай от къде е цитата за нямото време...
Бай Ганьо, какви са тези птичи водки

ти си земен човек, на тебе ти отива да пиеш картофена ракия

Meneer Ганьо е богат, съхранява под леглото си голяма купчина злато.
Затова може да си позволи френска водка на стойност 650 ранда (негърската валута в Зулусия) и да размахва демонстративно ROLEX на ръката си, докато се налива обилно като селски пияница.
Нещо за четиритехилядниците да кажеш...
Същите чугунени кратуни сте.
Поне се заинтересувай от къде е цитата за нямото време...
Бъди Ганьо Цитатаджийски на ниво и кажи нещо за цитата, преди да отклониш темата към чугунената си кратуна.
Бай Ганьо
18/06/2026, 00:43
Не ги познавам тези. Сигурно са твоите, Гроз(д)евци.
Препоръчително е друг път да се запознаваш в трезво състояние със съдържанието на пусканите от теб линкове без коментар.
Дрислата-псевдожурналист Дияна Гатанджиева, направeна за смях от известния български журналист Христо Грозев, се напъва да създаде сензация с позоваване на американската MAGA-дрисла Тълси Габард. Която пусна тежко редактиран документ за съществуване на американски биолаборатории в Украйна. Според Гайтанджиева това самó по себе си било доказателство, че в тези лаборатории се било разработвало биологично оръжие.
Е, оказа се, че в Украйна (както и в много други страни) има биолаборатории, ориентирани към епидемологични, екологични и други медицински изследвания. И тези лаборатории са действително получавали научно-изследователско оборудване от САЩ. Обаче отсъстват доказателства за разработка на биологични оръжия.
Дрислата Гайтанджиева подхожда точно както форумният вманячен поклонник на Доналд Тръмп prius06, обявил по време на епидемията от ковид-19 обяви, че след като в един американски щат са започнали да продават препарата за лечение на паразити при коне Ivermectin без рецепта, това било
сигурно потвърждение, че този препарат лекува ковид-19.
Ти, Ганьо, си същия елементарен за манипулиране от нарочени авторитети смотаняк. Особено когато си се натряскал като талпа.
Бай Ганьо
18/06/2026, 15:27
Дрислата-псевдожурналист Дияна Гатанджиева, направeна за смях от известния български журналист Христо Грозев, се напъва да създаде сензация с позоваване на американската MAGA-дрисла Тълси Габард.
По вашата логика: сигурно добре ви плащат, или сте си просто полезни идиоти...
По
вашата логика: сигурно добре ви плащат, или сте си просто полезни идиоти...

Приемам кралското НИЕ, с което ме титуловаш. Не възразявам да пълзиш в нозете ми като изтъкнат роялистки лакей, за какъвто се самоидентифицираш, и да целуваш ръка.
В съответствие с НАШАТА логика, за НАС не е трудно да отбележа как пускаш линк към материал, чието съдържание съвсем очевидно си неспособен да осмислиш. Затова като последен смотаняк сменяш темата с надежда да маскираш некадърността си да вземеш отношение към материала. Само толкова можеш.
И понеже поради отсъствие на логика при теб (и не само на логика), се имаш за високоинтелектуално пиянде, си въобразяваш, че всички са полезни идиоти от твоята категория. И всички като теб се радват на трохи за "лесна пиячка", получавани от доносничество. Затова проектираш механично този сценарий на общо основание.
Глупав си, но това не е ново. По-глупав от теб е само малограмотният "вишист", който вярва като хипнотизиран, че глупостите и тъпотиите ти са "стойностна информация".
Бай Ганьо
18/06/2026, 16:10
Приемам кралското НИЕ, с което ме титуловаш.
Другарю, не си толкоз важен.
Няколко пъти вече ти го напомням...
Просто си събирателен образ...
Другарю, не си толкоз
важен.
Няколко пъти вече ти го
напомням...
Просто си събирателен
образ...

Повече от няколко пъти ми
напомняш, по-скоро изразяваш надежда, че съм ти
другар.
Контрастът при сравнението
образно те прави да изглеждаш жалък.
Както вече стана дума, не е тайна, че за теб е
важен само високоерудирания ти душеприказчик-"вишист". Той би могъл да ти съдейства в областта, в която е силен, а именно високоинтелигентна ориентация на празнодумието ти.
Бай Ганьо
18/06/2026, 17:46
Я да те цитирам по твоя доностнически начин!
Така добре ли е...
Повече от няколко пъти ми напомняш, по-скоро изразяваш надежда, че съм другар.
Я да те цитирам по твоя доностнически начин!
Така добре ли е...

Така не е добре за теб. Начинът не е доноснически.
Това е несръчен твой опит за измъкване от амплоато ти на лакей, пълзящ в краката на НАШЕ величество. Амплоа, в което ти самият се наместваш упорито и методично.
Потребител
19/06/2026, 11:11
[етикет] [цитат] [атака]
... наблюдаваме не просто форумна динамика, а масов cognitive shut-down :.) ...
... "груминг" - в смисъла на неистово, рефлексивно социално пощене при шимпанзетата под стрес ... "Крит е остров, Англия е остров, значи Крит е Англия" е идеална метафора на това, което се случва, когато аналогичното мислене замести критичното - формата [остров] става по-важна от съдържанието [къде, какъв, защо] ...
... "груминг", защото целта не е истина, а социално сплотяване чрез трескаво повтаряне на мантри - ритуални "истини" ...
... да го наречем "отказ от мислене" е меко казано ... по-скоро воля за не-мислене, защото мисленето в такива моменти е възприемано като опасен лукс, като предателство към групата, която търси сигурност в простотата ...
... в ситуация на екзистенциална паника, "светлия и глобален" умнокрасивитет не търси истина в научния смисъл ... ТЕ търсят сигурност - една-единствена, монолитна "правда" е като спасително въже ...
... когато някой каже "това въже всъщност е направено от много нишки, някои от които са много слаби", не им помага – в техните очи това е опит да им отрежеш въжето ...
УЖАС!
... интересно е да се наблюдава студената тръпка преминаваща през колективният разум докато се срива в реално време и се превръща в стадо, което се чеше едно друго, за да не мисли за приближаващия хищник ...
... и така приятели - задейства се тригер в програмното осигуряване, който води до изпълнение на автоматичен скрипт:
[етикет] [цитат] [атака]
... наблюдаваме не просто форумна динамика, а масов cognitive shut-down :.) ...
Всъщност наблюдаваме поток от напълно безсъдържателни шизофренични изпражнения.
Ако някой има възражения, е добре дошъл да ги представи.
Потребител
19/06/2026, 16:19
[цитат]
[етикет]
[атака]
[цитат]
[етикет]
[атака]
Безсловесник в помощ на другарчето безсловесник. Един вид многообразие и пъстрота на безсловесността.
Бай Ганьо
19/06/2026, 16:52
Всъщност наблюдаваме поток от напълно безсъдържателни шизофренични изпражнения.
Дайте ми го сдъвкано,
натикайте ми го в устата,
ще се опитам да го преглътна и ако успея
ще ми трябва още малко помощ,
за да се изсера с кеф някъде из форума...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.