Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Хранете децата
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Hartmann
Щото виждате дребничкия ръст при момчетата до какво води.

Glo
медведев е пълен корнишон tooth.gif
Бай Иван
Има нещо вярно.Избиват комплекси.И Наполеон е бил 6/35.
Hartmann
Цитат(Glo @ 27/02/2022, 17:52) <{POST_SNAPBACK}>
медведев е пълен корнишон tooth.gif

Верно е, единия е "кинта и двайсе", другия - "кинта и двайспет". Две жужета, два дебила - тва е сила.
Glo
единия без да ми мигне окото го пребивам жестоко с пакетче за чай, другия го пускам да дефилира по червения площад обут с джапанки с нисък ток да му се смее целия свят, а за справедлива компенсация на Зеленски му връчвам Байдън да го гледа и да се грижи за него до края на живота му coolthumb.gif
Shade
Цитат(Бай Иван @ 27/02/2022, 07:55) <{POST_SNAPBACK}>
Има нещо вярно.Избиват комплекси.И Наполеон е бил 6/35.

И Путин, и Зеленски са с ръст 1.70 м. Излиза, че борбата е равностойна. misli.gif
Buitenlander
Цитат(Shade @ 04/03/2022, 09:35) <{POST_SNAPBACK}>
И Путин, и Зеленски са с ръст 1.70 м. Излиза, че борбата е равностойна. misli.gif

Да ама само ако Зеленски е бос, а Путин с обувки laugh.gif
Shade
Цитат(Buitenlander @ 04/03/2022, 02:03) <{POST_SNAPBACK}>
Да ама само ако Зеленски е бос, а Путин с обувки laugh.gif

Прав си. Обувките с високи подметки го правят богатир, гигант. И борбата става неравностойна. При това Путин е с 8-ми дан по джудо, а Зеленски е начинаещ.
Питето
Беше с 8ми дан Путин, онзи ден му го отнеха... което ме навежда на мисълта, че както са му го отнели, така и са му го били дали. animatedwink.gif
Thursday Next
Абе за Наполеон не е много ясно. Напоследък се твърди, че е бил среден на ръст за времето си. Има и малко разминаване в мерните единици, та оттам още малко го "смаляват".
Thursday Next
Абе и аз гледам тука една снимка и си мисля: Меркел е 1,65, ако той е 5 сантиметра по-висок, не би ли трябвало да се вижда?

Shade
Цитат(Thursday Next @ 04/03/2022, 13:59) <{POST_SNAPBACK}>
Абе и аз гледам тука една снимка и си мисля: Меркел е 1,65, ако той е 5 сантиметра по-висок, не би ли трябвало да се вижда?

Голяма енигма е това. wink.gif
Ето такива работи се пишат:
Цитат
President Putin is reported to be 170 cm tall. He also uses shoes with hidden wedge heels at official arrangements to look taller. Most likely barely higher than 160cm, may be 163–164 tops.

Швейк
Опаа, появиха се стари муцуни
Thursday Next
Цитат(Швейк @ 05/03/2022, 13:12) <{POST_SNAPBACK}>
Опаа, появиха се стари муцуни

Е айде сега шса обиждаме. Вярно, че чукнах 85 междувременно, ама все пак. harhar.gif
biggeorge
laugh.gif
Тая тема е за Кошчето, ама нейсе.
И аз имам подобни работни обувки.
Това не са обувки с платформи, а с дебела подметка.
Ето обувки с платформи:

Ето обувки с дебела подметка:

Пази боже от прости хора! wacko.gif
Hartmann
Абе и аз гледам тука една снимка и си мисля: Меркел е 1,65, ако той е 5 сантиметра по-висок

На снимката ясно се вижда, че джуджака е с около 1 сантиметър по-нисък от Меркел, която е 165 см. При това той е на висок ток 8 см. Т.е. реалният му ръст е 165 - 9 = 156 санта.

Hartmann
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 15:49) <{POST_SNAPBACK}>
И аз имам подобни работни обувки.

Работни обувки ли имаш, Джорджи? smile.gif Похвално. А носиш ли ги в комбинация с костюм за 40 000 долара и часовник за 110 000 долара? smile.gif
Питето
Е-е-е, не. На снимката е с нормални обувки. Сега, че е кофти тип бащица е едно, ама на черното да казваш бяло... за теб е кофти. Нисичък си е да, прави смешни опити със "специални" обувки, ма знам ли ги от КГБ кво са му заредили във високите подметки...
Hartmann
Цитат(Питето @ 17/03/2022, 21:35) <{POST_SNAPBACK}>
Е-е-е, не. На снимката е с нормални обувки. Сега, че е кофти тип бащица е едно, ама на черното да казваш бяло... за теб е кофти. Нисичък си е да, прави смешни опити със "специални" обувки, ма знам ли ги от КГБ кво са му заредили във високите подметки...

Виж внимателно долу - Меркел е практически без никакъв ток и със съвсем тънка подметка. Джуджака е с доста голям ток, не може да се прецени точно колко санта, с по-дебела подметка от тази на Меркел. И въпреки това високата 165 санта Меркел стърчи над него.

Питето
Абе мъжка обувка, нищо необикновено. Няма да тръгне по цвички, я. Виж, на по-горните снимки, си е наистина "висок ток". Сега, дали е заради едното самочувствие, или има пъхнато нещо в тези дебели подметки да си го разнася спокойно... знам ли.
Hartmann
Цитат(Питето @ 18/03/2022, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
Абе мъжка обувка, нищо необикновено. Няма да тръгне по цвички, я. Виж, на по-горните снимки, си е наистина "висок ток". Сега, дали е заради едното самочувствие, или има пъхнато нещо в тези дебели подметки да си го разнася спокойно... знам ли.

Еее, хубу, не е на свръх-високи токчета, айде, от мене да мине, не е 156 санта, а 160. Обаче косата му нещо ме притеснява

Питето
Издребняваш. Облекло, обувки, прически, външен вид, много по-притеснително е кво му се мъти в главата, особено напоследък.
Quaker between your quarks
Няма значение на колко години съм. Винаги ми е било любопитно, как ще ме набие Майк Тайсън, а че ще ме набие съм сигурен.
Ма друго си е, да пишеш у форум, - мен ма би Майк Тайсън ! laugh.gif
Потребител
... за да е значимо за квадратите обаче е важно и да си се записал и на видео ...

п.п. ... на конете трябва много да им се обяснява ...

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 24/04/2022, 22:31) <{POST_SNAPBACK}>
... за да е значимо за квадратите обаче е важно и да си се записал и на видео ...

п.п. ... на конете трябва много да им се обяснява ...

….. Я, Прогнозиста smile.gif))….
Как я караш, има ли нови данни за зачистването на Харков и обсадата на Киев? laugh.gif
Потребител

бау!

:.)

+ + +1

... Buitenlander, радвам се да ви видя в добро здраве и хм... в добро настроение ...

... споменаха се "квадрати" и не закъсняхте ... на вас, характерните герои - може да се разчита! ...

п.п. ... нарича се условен рефлекс ...

Приятен ден!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 26/04/2022, 09:32) <{POST_SNAPBACK}>
бау!

+ + +1

... Buitenlander, радвам се да ви видя в добро здраве и хм... в добро настроение ...

... споменаха се "квадрати" и не закъсняхте ... на вас, характерните герои - може да се разчита! ...

п.п. ... нарича се условен рефлекс ...

Приятен ден!

За мен също е удоволствие да видя поредната доза мурзилска безпомощност , опакована в еснафщина и чуждици, така че, удоволствието е взаимно, какво по-хубаво от това…
И все пак , нищо ли не споделиха центровете, от които черпиш информация, за флагмана “Москва”, обсадата на Киев и мигновеното превземане на Суми? След бомбата която метна за злите украински националисти изяждащи храната на новородените бебета очаквам с трепет всяко твое появяване…smile.gif)
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.