Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Изпращаме ли самолети в Украйна?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
evanka
Цитат(Shade @ 01/03/2022, 19:43) <{POST_SNAPBACK}>
Нали руски конвой от танкове и продоволствени камиони с дължина над 60 км се движи бавно към Киев.
Да видим какво ще се случи...

Май точно те нямали гориво затова не напредват.
А консервите им храна били некачествени.
trаnsalp
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 10:55) <{POST_SNAPBACK}>
Май точно те нямали гориво затова не напредват.
А консервите им храна били некачествени.

grin.gif
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 02/03/2022, 11:00) <{POST_SNAPBACK}>
grin.gif

Магучая папа храна с изтекъл през 2015 срок на годност. Било много полезно за здравето.

evanka
Цитат(Радио Ереван @ 01/03/2022, 19:44) <{POST_SNAPBACK}>
Украйна ще загуби войната. Въпрос на време е. Жалко за многото жертви.

Единствения губещ е Русия, независимо какво става в Украйна от тук нататък.
Останалия свят ѝ е приготвил фалит.
Руснаците могат да превземат киевския парламент и какво?

През това време, валутата им вече не струва нищо.
Руските фирми, които все още са на борсите са се обезценили и всички лешояди ги изкупуват.
И това само за 2 дни санкции. Ами след 2 седмици, след 2 месеца...? Аз си мисля, че Русия като икономическа сила вече няма да съществува. Но те нека си превземат така безценния им киевски парламент.
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 02/03/2022, 11:03) <{POST_SNAPBACK}>
Магучая папа храна с изтекъл през 2015 срок на годност. Било много полезно за здравето.

Нищо и няма, повярвай ми. Ти колко 20 годишно месо си изял, знайш ли?
trаnsalp
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 11:12) <{POST_SNAPBACK}>

Руските фирми, които все още са на борсите са се обезценили и всички лешояди ги изкупуват.
И това само за 2 дни санкции. Ами след 2 седмици, след 2 месеца...? Аз си мисля, че Русия като икономическа сила вече няма да съществува. Но те нека си превземат така безценния им киевски парламент.

Голям цирк спретват циркажиите. Пандемията свърши. Сега е следващо представление. А зрители, коооолкото искаш.
evanka
Цитат(trаnsalp @ 02/03/2022, 09:45) <{POST_SNAPBACK}>
Дрънкат ви глупости, че са едва ли не свършени и вие им вярвате.

През 97-ма имахме две седмици хиперинфлация и помниш ли колко време бяхме под опеката на МВФ, докато леко се съвземем? Години.
Колко време мислиш, че ще издържи Русия, отрязана от всичките си наличности и външни пазари? Ще печатат рубли без покритие за да върви някакъв пазар на местни продукти... И така няколко месеца, докато на олигарсите им светне да разкарат Путин и да се изнесат от Украйна. След което ще им трябват години да възстановят нещата такива каквите бяха допреди 2 седмици. Те стигнаха до тук за 30 дълги години, сега за няколко седмици ще се върнат в изходно положение.

Защо вярвам на западната пропаганда?
Ами защото видях с каква скорост могъщи европейски фирми и банки се изнесоха от Иран, когато САЩ на Тръмп скръцнаха със зъби. Та сега Русия ли? Ами тя е едно джудже на икономическата карта, обкръжена от лешояди.
trаnsalp
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 11:29) <{POST_SNAPBACK}>
През 97-ма имахме две седмици хиперинфлация и помниш ли колко време бяхме под опеката на МВФ, докато леко се съвземем? Години.
Колко време мислиш, че ще издържи Русия, отрязана от всичките си наличности и външни пазари? Ще печатат рубли без покритие за да върви някакъв пазар на местни продукти... И така няколко месеца, докато на олигарсите им светне да разкарат Путин и да се изнесат от Украйна. След което ще им трябват години да възстановят нещата такива каквите бяха допреди 2 седмици. Те стигнаха до тук за 30 дълги години, сега за няколко седмици ще се върнат в изходно положение.

Защо вярвам на западната пропаганда?
Ами защото видях с каква скорост могъщи европейски фирми и банки се изнесоха от Иран, когато САЩ на Тръмп скръцнаха със зъби. Та сега Русия ли? Ами тя е едно джудже на икономическата карта, обкръжена от лешояди.

Нииииищо общо между България тогава и Русия /+Китай/ сега.
Започна да ми става смешно. Преди малко дъщеря ми, ми показва тик ток с руската атомна бомба. Умрях да се смея, схванаха ми се коремните мускули. Беше огромна изпарителна кула качена на камион със 100 колела.
Параноята набира сила. Нали ковида свърши.
Остава и още малко живот на Русия казваш? Влизайте в другия лагер, докато е време.
vayu
Стоки се казва на български,не товари!Ама ти мислиш на руски вече....
evanka
Цитат(trаnsalp @ 02/03/2022, 11:01) <{POST_SNAPBACK}>
Нииииищо общо между България тогава и Русия /+Китай/ сега.

Общото е финансова криза и в двата случая.
Дали е Бългаия, Русия, САЩ... като се отрежат наличностите и банки с виртуални пари фалират, кризата е налице.

Не слагай изобщо Китай в уравнението, те избраха своя лагер. Пазарите на Запада.
Не чу ли вчера как Китай осъдиха извършеното от Путин, защото бил нарушил хармонията на търговията и спъва икономическия растеж на света.
Путин е без Китай. Сам самичък.
trаnsalp
Цитат(vayu @ 02/03/2022, 12:24) <{POST_SNAPBACK}>
Стоки се казва на български,не товари!Ама ти мислиш на руски вече....

Товар каза Путин. Не съм много наясно с руския.
trаnsalp
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 12:42) <{POST_SNAPBACK}>
Общото е финансова криза и в двата случая.
Дали е Бългаия, Русия, САЩ... като се отрежат наличностите и банки с виртуални пари фалират, кризата е налице.

Не слагай изобщо Китай в уравнението, те избраха своя лагер. Пазарите на Запада.
Не чу ли вчера как Китай осъдиха извършеното от Путин, защото бил нарушил хармонията на търговията и спъва икономическия растеж на света.
Путин е без Китай. Сам самичък.

Не знам откъде да започна. Ще го кажа така. Оптимист съм за Русия. Никога не съм им вярвал повече. Този път лъжите ми дойдоха много.
Хасан
Цитат(Shade @ 01/03/2022, 18:51) <{POST_SNAPBACK}>
Западът не възнамерява да започне Третата Световна с директна атака срещу Русия, въпреки неимоверно идиотската директна заплаха за ядрен удар от страна на Путин.

Да де, ама кой знае какво е в главата на Путин. Защо им трябваше да го дразнят не знам. Той е на 70 г. и явно е болен мозък. Какво го бърка да започне ядрена война? Европа и САЩ вървят по тънък лед. Това, че и Русия ще загине заедно с нас, мен въобще не ме грее.
Ако има здрав разум ще притиснат Украйна да приеме условията на Путин, колкото и тежки да са те. Е, то без пазарлък няма да мине, но в крайна сметка Зеленски да кандисва, да не изгорим и ние заради упорството му.
evanka
Цитат(Хасан @ 02/03/2022, 11:55) <{POST_SNAPBACK}>
Ако има здрав разум ще притиснат Украйна да приеме условията на Путин, колкото и тежки да са те. Е, то без пазарлък няма да мине, но в крайна сметка Зеленски да кандисва, да не изгорим и ние заради упорството му.

Запада не притисна Украйна да спре да иска да е в блоковете на Запада дори преди войната.
Напротив, подстрекаваха я да държи на независимостта си, да се развива, да има право да иска каквото ѝ изнася.
През това време Запада я въоръжи, помогна ѝ да обучи войска, даде ѝ надежди, че може да живее като западна страна...

Та след всичко това мислиш ли, че те са склонни да клекнат на условията на Путин и да го оставят да установи съветска власт в Украйна?
При това знаейки, че целия свят е с тях, че руската войска не е мотивирана и че на Путин му остава малко време.
vayu
Това само ще го поощри да иска още.Молдова ще е следващата,Прибалтийските републики,и на България ще и дойде скоро реда!
Хасан
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 13:22) <{POST_SNAPBACK}>
Запада не притисна Украйна да спре да иска да е в блоковете на Запада дори преди войната.
Напротив, подстрекаваха я да държи на независимостта си, да се развива, да има право да иска каквото ѝ изнася.
През това време Запада я въоръжи, помогна ѝ да обучи войска, даде ѝ надежди, че може да живее като западна страна...

Та след всичко това мислиш ли, че те са склонни да клекнат на условията на Путин и да го оставят да установи съветска власт в Украйна?
При това знаейки, че целия свят е с тях, че руската войска не е мотивирана и че на Путин му остава малко време.

Той така или иначе ще го направи поне за част от Украйна. Защо светът да рискува заради Украйна? Имаш ли си представа какви ще са последствията от ядрена война?
Хасан
Цитат(vayu @ 02/03/2022, 13:35) <{POST_SNAPBACK}>
Това само ще го поощри да иска още.Молдова ще е следващата,Прибалтийските републики,и на България ще и дойде скоро реда!

Той няма ресурсите да воюва срещу НАТО.
evanka
Цитат(Хасан @ 02/03/2022, 11:55) <{POST_SNAPBACK}>
Защо им трябваше да го дразнят не знам. Той е на 70 г. и явно е болен мозък.

Запада търси начини да го разкара отдавна. Точно защото е болен мозък.
Запада иска нормален руски ръководител, да върви алъш-вериша на горива и стоки, без заплахи от ядрени оръжия...
И понеже няма как да го свалят по отработения от САЩ начин - Ирак, Либия, Гренада ... го дразниха докато не му издържаха нервите. Но има вероятност някой в обкръжението му да го лъже за реалното състояние на нещата и да го подтиква да взема неправилни решения.
evanka
Цитат(Хасан @ 02/03/2022, 12:45) <{POST_SNAPBACK}>
Той така или иначе ще го направи поне за част от Украйна. Защо светът да рискува заради Украйна? Имаш ли си представа какви ще са последствията от ядрена война?

Затова е наложително Путин да бъде разкаран от власт колкото се може по-бързо, вероятно от олигарсите.
Предполагам и на генералите му вече им е писнало да ги унизява.
Тогава подялбата на Украйна няма да е на дневен ред, защото се вижда че и жителите на Донбас не се дават на руснаците.
Хасан
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 14:15) <{POST_SNAPBACK}>
Затова е наложително Путин да бъде разкаран от власт колкото се може по-бързо, вероятно от олигарсите.
Предполагам и на генералите му вече им е писнало да ги унизява.
Тогава подялбата на Украйна няма да е на дневен ред, защото се вижда че и жителите на Донбас не се дават на руснаците.

Дали ще успеят? То и Хитлер са се опитвали да го убият, но не са успели. То по друг начин не става.

За Донбас данните са противоречиви.
Хасан
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 13:49) <{POST_SNAPBACK}>
Запада иска нормален руски ръководител, да върви алъш-вериша на горива и стоки, без заплахи от ядрени оръжия...
И понеже няма как да го свалят по отработения от САЩ начин - Ирак, Либия, Гренада ... го дразниха докато не му издържаха нервите. Но има вероятност някой в обкръжението му да го лъже за реалното състояние на нещата и да го подтиква да взема неправилни решения.

Това е много опасно. Можеше да изчакат още десетина години да си замине сам.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 02/03/2022, 12:53) <{POST_SNAPBACK}>
Никога не съм им вярвал повече.

"Мечтать - не вредно. Вредно - не мечтать" - стара руска мъдрост
evanka
Цитат(Хасан @ 02/03/2022, 13:23) <{POST_SNAPBACK}>

През тези 10 години на чакане той би могъл да стане още по-луд и опасен.
А сега имат възможност да фалират Русия, така че на следващите "генерални секретари" да не им минават през ум имперски амбиции.
evanka
Цитат(trаnsalp @ 02/03/2022, 11:53) <{POST_SNAPBACK}>
Ще го кажа така. Оптимист съм за Русия.

И аз ще го кажа кратко с известен цитат.
'Хотели как лучше, а получилось как всегда'
trаnsalp
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 13:49) <{POST_SNAPBACK}>

Някой като Елцин? w00tbrows.gif еее, промоцията свърши.
vayu
Цитат(Хасан @ 02/03/2022, 13:23) <{POST_SNAPBACK}>

Санкциите трябваше да се въвведат преди 15 години,когато почнаха с "Деди воевали",Към Берлин" и"Сможем повторит"
Shade
Цитат(Хасан @ 02/03/2022, 02:55) <{POST_SNAPBACK}>
Да де, ама кой знае какво е в главата на Путин. Защо им трябваше да го дразнят не знам. Той е на 70 г. и явно е болен мозък. Какво го бърка да започне ядрена война? Европа и САЩ вървят по тънък лед. Това, че и Русия ще загине заедно с нас, мен въобще не ме грее.

Наистина ли допускаш, че Путин ще направи следващата погрешна стъпка, този път самоубийствена, да започне ядрена война?
Макар и на 70 години, тоя яко трепери за животеца си. Вероятно си гледал репортажи от заседанията в Кремъл? Толкова го е страх от ковид, че седи на единия край на 15-метрова маса, а всички останали участници са на другия край. smile.gif
ЕксГорски
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 15:56) <{POST_SNAPBACK}>
И аз ще го кажа кратко с известен цитат.
'Хотели как лучше, а получилось как всегда'

Точно!
И най-смешното: Тази "бензиностанция с ядрено оръжие" не може да захрани с гориво танковете, които са се разтегнали на 60 км и от два дена стоят без гориво. Мани това, но не може да нахрани и танкистите, които са принудени да ... ОГРАБВАТ околните магазини!!!
Е това е "великая и непобдедимая" или както казваш: "Хотели как лучше, а получилось как всегда"
Shade
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 01:12) <{POST_SNAPBACK}>

Вероятно най-оптимистичният сценарий за Путин е сломяване на официалната съпротива в големите градове, сваляне правителството на Украйна, назначаване на служебно правителство, лоялно на Путин, и дислоциране на "омиротворителни" войски в Украйна. Но това ще е пирова победа при непризнатото от света куклено правителство. Което означава дълга и изтощителна партизанска война. Партизанска, но не и "шумкарска": въздушни набези от Полша с натовски самолети, управлявани от украински пилоти. Модерни самолети, трудно уловими за мощните руски зенитни установки С-400, които сега напълно контролират въздушното пространство около големите украински градове. Модерните стелт изтребители могат да нанасят удари върху руските зенитни установки с хирургическа точност, доста преди да бъдат засечени.
Русия ще бъде тотално изолирана от света, остатъците от икономиката й фокусирани да защитават "завоеванието" си, глад и бунтове на населението...
evanka
Цитат(Shade @ 02/03/2022, 15:20) <{POST_SNAPBACK}>
Вероятно най-оптимистичният сценарий за Путин е сломяване на официалната съпротива в големите градове и неутрализиране правителството на Украйна и дислоциране на "омиротворителни" войски в Украйна. Но това ще е пирова победа при непризнато назначено от Русия куклено правителство. Което означава дълга и изтощителна партизанска война. Партизанска, но и "шумкарска": Въздушни набези от Полша с натовски самолети, управлявани от украински пилоти. Модерни самолети, трудно уловими за мощните руски зенитни установки С-400, които сега напълно контролират въздушното пространство около големите украински градове, и способни да нанасят удари върху тях с хирургическа точност, доста преди да бъдат засечени.
Русия тотално изолирана от света, остатъчците от икономиката й фокусирани да защитават "завоеванието" си, глад и бунтове на населението...

Дори да си изнесе войските от Украйна някой ден, ще насъска фракции да се бият помежду си. Като в Донбас, но този път на цялата територия на Украйна. Една гражданска война може да трае години, десетилетия ... Обаче руснаците ще кажат "Ами ние там нямаме войски, защо продължавате със санкциите?"
Запада колко време може да продължи санкциите? Не може да го прави вечно.
Shade
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 07:18) <{POST_SNAPBACK}>
Дори да си изнесе войските от Украйна някой ден, ще насъска фракции да се бият помежду си. Като в Донбас, но този път на цялата територия на Украйна. Една гражданска война може да трае години, десетилетия ... Обаче руснаците ще кажат "Ами ние там нямаме войски, защо продължавате със санкциите?"
Запада колко време може да продължи санкциите? Не може да го прави вечно.

Досега на Путин никак не му върви с насъскването. Нядяваше се рускоезичните в Украйна да го подкрепят в авантюрата му, но те съвсем очевидно не копнеят за ботуша на Матушката.
Що се отнася до санкциите, въпросът е кой ще капитулира по-бързо. Дали Западът, който е осигурил основните си потребности, а междувременно е инвестирал стотици милиони за поддръжка на Украйна, загуба, трудна за преглъщане при отстъпление. Или Русия, на която Западът от векове насам пълни яслата с храна...
evanka
Цитат(Shade @ 02/03/2022, 16:43) <{POST_SNAPBACK}>
Досега на Путин никак не му върви с насъскването. Нядяваше се рускоезичните в Украйна да го подкрепят в авантюрата му, но те съвсем очевидно не копнеят за ботуша на Матушката.
Що се отнася до санкциите, въпросът е кой ще капитулира по-бързо. Дали Западът, който е осигурил основните си потребности, а междувременно е инвестирал стотици милиони за поддръжка на Украйна, загуба, трудна за преглъщане при отстъпление. Или Русия, на която Западът от векове насам пълни яслата с храна...

Рускоезичните в Украйна са едно, а провокаторите на Русия -друго. Русия ще поддържа милиции, които да тормозят и насъскват населението. Както след падането на Ирак или Либия се оказа, че имало няколко десетки племена и фракции, всяка искаща нещо. Има и такива в Украйна. Те сега са обединени срещу общ агресор. Ами утре?

Да речем, ние в Европа ще понесем поскъпналите горива, които и без това си бяха скъпи. Малко инфлация ще я понесем.
Но се замислих за всички руски фирми и държавата Русия, които спирайки да плащат дълговете си дали няма да поразтърсят световната финансова с-ма и нашите крехки банки, които са по острието на бръснарско ножче откъм наличности.
Shade
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 08:01) <{POST_SNAPBACK}>
Рускоезичните в Украйна са едно, а провокаторите на Русия -друго. Русия ще поддържа милиции, които да тормозят и насъскват населението. Както след падането на Ирак или Либия се оказа, че имало няколко десетки племена и фракции, всяка искаща нещо. Има и такива в Украйна. Те сега са обединени срещу общ агресор. Ами утре?

Да речем, ние в Европа ще понесем поскъпналите горива, които и без това си бяха скъпи. Малко инфлация ще я понесем.
Но се замислих за всички руски фирми и държавата Русия, които спирайки да плащат дълговете си дали няма да поразтърсят световната финансова с-ма и нашите крехки банки, които са по острието на бръснарско ножче откъм наличности.

Всичко зависи от това, кой ще издържи по-дълго и кой ще свали гарда пръв.
Ще поживеем, ще видим...
vayu
Цитат(Хасан @ 02/03/2022, 12:46) <{POST_SNAPBACK}>
Той няма ресурсите да воюва срещу НАТО.

Той и с Украйна да воюва май няма ресурсите animatedwink.gif
evanka
Цитат(Shade @ 02/03/2022, 17:19) <{POST_SNAPBACK}>
Всичко зависи от това, кой ще издържи по-дълго и кой ще свали гарда пръв.
Ще поживеем, ще видим...

Което обяснява и медиината пропаганда на двете страни - Руската и останалия свят.
Определено по-лесно се понасят скъпия бензин и другите неудобства, знаейки, че това може да помогне на едни хора във война.
Питето
Питай кубинците колко дълго може запада да си позволи санкции. Може Иран да питаш, и те имат "санкционен стаж". Щях да те пратя да питаш СССР, ма той не издържа на снакциите и се гътна. ЮАР от едно време издържа дълго на санкции, ама те са "от друго тесто", не нападаха всичките си съседи, а и имаха сериозна икономика и не зависеха от износ на природни ресурси.
trаnsalp
Цитат(vayu @ 02/03/2022, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>
Той и с Украйна да воюва май няма ресурсите animatedwink.gif

453.gif "воюва"???? w00tbrows.gif
trаnsalp
Цитат(Питето @ 02/03/2022, 20:54) <{POST_SNAPBACK}>
Питай кубинците колко дълго може запада да си позволи санкции. Може Иран да питаш, и те имат "санкционен стаж". Щях да те пратя да питаш СССР, ма той не издържа на снакциите и се гътна. ЮАР от едно време издържа дълго на санкции, ама те са "от друго тесто", не нападаха всичките си съседи, а и имаха сериозна икономика и не зависеха от износ на природни ресурси.

Брееей, много са страшни. w00tbrows.gif Виждам, че много телевизия гледате и сте далеч от истинската ситуация. Гледай рублата поне. Ориентирай се оттам. 2 кг за долар ли беше казал, че ще стане? 453.gif
Shade
Цитат(evanka @ 02/03/2022, 08:46) <{POST_SNAPBACK}>
Което обяснява и медиината пропаганда на двете страни - Руската и останалия свят.
Определено по-лесно се понасят скъпия бензин и другите неудобства, знаейки, че това може да помогне на едни хора във война.

Пропагандата относно понасянето на скъпия бензин и другите неудобства е едната страна на въпроса. Другата страна е реалната компенасация на настоящите западни разходи за военна помощ на Украйна (и евнтуално разрушенията в Украйна) по време на Путиновата война. В един момент тези разходи ще трябва да бъдат компенсирани. Това би могло да означава например Русия да захранва безплатно Европа с газ в продължение на доста години, ако не желае да стои неопределено дълго време в изолация.
Shade
Цитат(trаnsalp @ 02/03/2022, 11:10) <{POST_SNAPBACK}>
Брееей, много са страшни. w00tbrows.gif Виждам, че много телевизия гледате и сте далеч от истинската ситуация. Гледай рублата поне. Ориентирай се оттам. 2 кг за долар ли беше казал, че ще стане? 453.gif

Какво да й гледаш на рублата, днес върви на стойност под един цент, утре ще видим....
trаnsalp
Цитат(Shade @ 02/03/2022, 21:15) <{POST_SNAPBACK}>
Какво да й гледаш на рублата, днес върви на стойност под един цент, утре ще видим....

Качи се първия ден на " войната" оттогава си връща стойността. Ти не знам къде гледаш.
trаnsalp
Цитат(Shade @ 02/03/2022, 21:13) <{POST_SNAPBACK}>
Пропагандата относно понасянето на скъпия бензин и другите неудобства е едната страна на въпроса. Другата страна е реалната компенасация на настоящите западни разходи за военна помощ на Украйна (и евнтуално разрушенията в Украйна) по време на Путиновата война. В един момент тези разходи ще трябва да бъдат компенсирани. Това би могло да означава например Русия да захранва безплатно Европа с газ в продължение на доста години, ако не желае да стои неопределено дълго време в изолация.

Нещо сте във филма много здраво. Нещата приключиха.
Ask
Цитат(Rat_in_the_house @ 02/03/2022, 01:22) <{POST_SNAPBACK}>
Аз не знам от къде ще ги вземат тия бройки МИГ-ове и СУ, годни да летят. В момента въздушната ни охрана е от чужди машини по линия на НАТО, защото нашите не стигат.
Не, че има нещо лощо да им подарим всичкия съветски скрап, дето прашасва негоден из хангарите...но не виждам за какво им е.

Самолетите ни изобщо не бяха за скрап. Оставаше им летателен ресурс 4000-6000 часа (това е много за един самолет), а някои от тях дори 8000 часа, което си е почти нови. И си бяха абсолютно годни. "Иванчо Йотата" и "Мичо Бейзадето" от Ганковото кафене взеха решението тогава да се унищожат 2 ескадрили МИГ-21БИС, 1 ескадрила МИГ-29 и 3 ескадрили МИГ-23. Хеликоптерите не ги броя. И бившите, и настоящите ни партньори, като рационално мислещи, още се чудят защо унищожихме авиацията си. Абсолютна тъпня! Още по-тъпото беше като унищожиха модернизирания вариант на МИГ-29, пък оставиха 2 от по-стария. Полша още използва своите МИГ-29 и не само това, но и усвоиха, с разрешението на руснаците, капиталният им ремонт. Румънците използват и сега своите МИГ-21БИС, Чехия, Унгария и Словакия - своите МИГ-23. Нищо, че били съветски, бяха добри. Пари са давани за тях. Нашите пари. "Съветски" или "американски" е просто емоция, не е разсъдък. Ние сме единствените, които си унишожихме самолетите. Така,че хангарите в Габровница, Чешнигирово, Добринище, Добрич отдавна са празни, няма какво да прашясва там.
Shade
Цитат(trаnsalp @ 02/03/2022, 11:19) <{POST_SNAPBACK}>
Качи се първия ден на " войната" оттогава си връща стойността. Ти не знам къде гледаш.

Къде другаде може да се гледа, освен лъжлива анти-русофилска пропаганда, разбира се. smile.gif

trаnsalp
Цитат(Shade @ 02/03/2022, 21:40) <{POST_SNAPBACK}>
Къде другаде може да се гледа, освен лъжлива анти-русофилска пропаганда, разбира се. smile.gif

Забеляза ли, че графиката започва от 0.8? animatedwink.gif Няма да ме цакаш с топла бира.
Shade
Цитат(trаnsalp @ 02/03/2022, 11:49) <{POST_SNAPBACK}>
Забеляза ли, че графиката започва от 0.8? animatedwink.gif Няма да ме цакаш с топла бира.

Единственото, което се забелязва на лъжливата международната пропагандна графика, е стабилен постоянен спад на рублата, която днес е на стойност 0.98 сента.
Истинската вярна руска пропагандна графика не си я представил, предлагаш само едно голословно "вярвам, че рублата се вдига".
trаnsalp
Цитат(Shade @ 02/03/2022, 21:59) <{POST_SNAPBACK}>
Единственото, което се забелязва на лъжливата международната пропагандна графика, е стабилен постоянен спад на рублата, която днес е на стойност 0.98 сента.
Истинската вярна руска пропагандна графика не си я представил, предлагаш само едно голословно "вярвам, че рублата се вдига".

Няма да доказвам. А и за 3 дни нищо не значи. Ще изчакаме да видим.
Имало един човек. Много държал на фактите и доказателствата. Напълнил се с факти и доказателства, че ще има блага за дълъг и честит живот. Ноооо точно прибрал и последното доказателство и му се явил ангел. Казал му " Безумецо, тази вечер ще ти поискат душата, какво и на кого ще доказваш, или за чийй са ти..."..
Откакто я прочетох тая притча в оная книга и приключих с доказателствата.
Ask
Цитат(vayu @ 02/03/2022, 15:54) <{POST_SNAPBACK}>
Санкциите трябваше да се въвведат преди 15 години,когато почнаха с "Деди воевали",Към Берлин" и"Сможем повторит"

Само, че вместо да ги въведат пуснаха на Русия Световното по футбол. Все едно че в Крим нищо не е станало.
trаnsalp
Цитат(Ask @ 02/03/2022, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Само, че вместо да ги въведат пуснаха на Русия Световното по футбол. Все едно че в Крим нищо не е станало.

Не мислиш ли и че сега ще е така?
Shade
Цитат(trаnsalp @ 02/03/2022, 11:20) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо сте във филма много здраво. Нещата приключиха.

Така е, нещата приключиха, рублата се вдига. good.gif
Та като спомена как на руснаците им била поскъпнала рублата, напомни един виц:
Запознават се германец и руснак на международен футболен мач.
- Нашите ще бият!
- О, не, нашите ще ви бият!
- Залагам си часовника, че ще ви бием. Ето, ROLEX, почти нов, купих го миналата седмица за 5 000 евро.
- И аз си залагам часовника. ЗАРЯ, купих го преди 20 години за 40 рубли, оттогава ми служи вярно и ми става все по-скъп!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.