Разбира се, разбира се, никой не може да спори с това. Колкото повече рубли струва един долар - толкова повече рубли ще има в руския бюджет, нали? Това е очевидна истина. В Зимбабве например имаше момент, когато цената на местната валута спрямо американския долар се промени по такъв начин, че започнаха да печатат банкноти с номирал 100 000 000 000 000 зимбабвийски долара. Разбираш, че при това положение зимбабвийската хазна е пращяла, в буквалния смисъл, от пари. Подобно нещо, макар в много по-малка степен се случи при нас по време на едно от управленията на БСП - при правителството на Жан Виденов. Сега такова нещо ще се случи и в Русия. Но те имат опит от 90-те, когато буквално гладуваха - ще погладуват още малко. Полезно е за здравето.
Ааа, не! Не говори за инфлацията на рублата, в каквато посока тръгваш.
Между другото, оня ден направих едни бързи хиляда долара, понеже рублата падна с 20-30%, което и бяп предвидил. Добре, че затворих позицията, защото вече си връща стойността. Няма го блянът за сриване на рублата..
Въобще такива глупости и преднамереност слушам срещу Русия, че граничи с безумие. Бях далече от политики, русофили, русофоби, но нещо лъжите ми дойдоха в повече.
Пак ви казвам. Нещата са много по-точни, отколкото си мислите.
Пп към момента съм само на виртуална сметка, понеже е хаос. Но се отнасям като с истинска.