Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо българите сме най на еволюцията ?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 21/03/2022, 00:26) <{POST_SNAPBACK}>
... добре, да поговорим като възрастни ...

... знаеше ли, че надеждата и отчаянието следват еднакви аференти пътища? ...

... стига да има измислици, хората не се интересуват от фактите ... единствения важен за повечето свят е този в главите им ... а 20%_ците са способни да вярват в наистина налудничави неща ... и какво валидира и прави фикциите истина? - чувствата! ...

... чувствата са много по-лесни за контролиране от фактите ...

... оказа се, че в новата фейс-зукър-нетфликс-климато-уики-педерастия-боклучава система, колкото по-лошо се отнасят към нас и ни манипулират, толкова повече профит имат ... откачено е ...

... рекорди по производителност и нулева съпротива - същите 20% мируват в мета_капсулите по-щастливи от прасета в кочина ...

... ключът към постановката е надеждата ... тихичко копнеещи за това което нямат, в страх да изгубят това, което имат ...

... малко "надежда" е добре ... желание и страх - за 99.9% от zомбитата си е определение за "реалност" ...

... просто дай на хората, това което искат ... нали? ...

... на конете трябва много да им се обяснява - predictable as ever ...

:.)

….. Здравей ……
Липсваха ми проникновените ти анализи на ситуацията в Украйна. Моля, сподели подробности относно зачистването на Харков , за което продума на 26-02 че било започнало със страшна сила и щяло да приключи до ден-два.
Shade
Цитат(Buitenlander @ 21/03/2022, 02:30) <{POST_SNAPBACK}>
….. Здравей ……
Липсваха ми проникновените ти анализи на ситуацията в Украйна. Моля, сподели подробности относно зачистването на Харков , за което продума на 26-02 че било започнало със страшна сила и щяло да приключи до ден-два.

Ти пък, анализи. Човекът ясно подчертва, че желае да интелектуалничи аферентно като възрастен сноб...
Buitenlander
Цитат(Shade @ 21/03/2022, 14:11) <{POST_SNAPBACK}>
Ти пък, анализи. Човекът ясно подчертва, че желае да интелектуалничи аферентно като възрастен сноб...

Аз, понеже някои думи не ги знам, си питам за това, дето може да ми стане ясно. biggrin.gif
Питето
А дано, ама надали...
Питето
Добре че само един орел, щото ако си беше татуирал руския герб, не ми се мисли...
Потребител

... благодаря за вниманието и отделеното време ...

... бих желал да ви поздравя! ... много смел къминг аут от ваша страна! ...

... написвайки - налудничави, нямах нищо коректно предвид но! ще подкрепя изявленията ви ... медикаментозно ...

Поздрави!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 22/03/2022, 11:51) <{POST_SNAPBACK}>
... благодаря за вниманието и отделеното време ...

... бих желал да ви поздравя! ... много смел къминг аут от ваша страна! ...

... написвайки - налудничави, нямах нищо коректно предвид но! ще подкрепя изявленията ви ... медикаментозно ...

Поздрави!

….. здравей …..
….. за мен беше удоволствие да отделя от времето си за теб …..
…… винаги е приятно да нашокаш виртуално канчето на някой, който пише щуротии ….
….. кажи нещо за ситуацията в Украйна към момента …..
….. и как тя се вписва в прогнозите ти отпреди 3 седмици …..
….. и на теб по-здрави…
Тарабас
Един вид оргазъм за душата е, човек да чете ултра интелектуални дискусии, водени с такава изисканост и учтивост.

Поздрави!
Потребител

... Тарабас, проявявате излишна скромност! ...

... самият сте кариерен пробив за някой добър терапевт ...

- - -

... но, да обърна внимание на колегата върху вас, който най-накрая се научи да се изразява подобаващо, така щото от години разнасяше славата ни по света с ръкомахане ...

... по повод виртуалната контратака целяща да пробие обкръжението около Харков и Мариупол от преди два дни:

Канал "Україна 24" показал репортаж об уничтоженной российской колоне.
На бирке одного из убитых солдат написано - "Мiщенко О.А.".

Неловко вышло.

Поздрави и на вас!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 22/03/2022, 16:13) <{POST_SNAPBACK}>
... по повод виртуалната контратака целяща да пробие обкръжението около Харков и Мариупол от преди два дни:

Ако е била една контраатаката, това ще да е нов връх във военната стратегия, разстоянието между двете обкръжения е около 400км. Остави това, украинците ги знаем че само лъжат и си измислят с помощта на всичките ЦРУ-та и ФБР-та по всичките земни кълбета. Аз затова продължавам коленопреклонно да моля за достоверна информация от твоите източници, според които зачистването на Харков беше започнало на 26-02 и щеше да свършва до ден-два. Можем ли да приемем за продукт на империалистическия deep fake ежедневните тв репортажи от Областната администрация на Харков, където тумба неонацисти избрани на фалшифицирани избори продължават необезпокоявани да се разхождат? Ако не - защо?
Швейк
Имаш ли нещо общо с Явор Дачков
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 22/03/2022, 17:47) <{POST_SNAPBACK}>
Имаш ли нещо общо с Явор Дачков

Не го знам кой е, ама трябва да е хубав човек, щом прилича на мен.
Швейк
Ама и ти ли е..ш дърти п..ки
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 22/03/2022, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ама и ти ли е..ш дърти п..ки

Май пак си се надрънкал. Споко, разбирам те, иска ти се да кажеш нещо смислено между възрастните, напъва те, а не излиза. Съдба…
Швейк
Постоянно съм надрънкан..ама ти не казваш какво е..ш, ако можеш де
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 22/03/2022, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
Постоянно съм надрънкан..ама ти не казваш какво е..ш, ако можеш де

Предлагаш нещо за е@ане ли? Давай снимков матриал.
Alexfield
Аз съм чистачът. Ти си боклук и мястото ти не е тук.
Потребител

... да си призная, трудно се ориентирам във въртележката от мисли в главата ви ...

... да влязат 5 автомобила с парламентьори, на аварийни, до центъра на Харков по "покана" на градския "елит" е еднократно асо в ръкава ... няма да се повтори ...

- - -

... поискахте информация - накратко за конфликта в Украйна /фото на привързан към стълб/ ... от украински източници:

Президента Украины пригласили на церемонию вручения Оскара (28 марта). Об этом заявила голливудская актриса Эми Шумер.

Интересно они вообще понимают, что происходит сейчас?

/тук ще си позволя отделен коментар - възможно е украинците да не са схванали иронията/

- - -

Поддержку Украине высказывают многие страны. Вот так сделали это в городском совете Техаса.

https://invidious.snopyta.org/watch?v=prcOl...&local=true

Спасибо, друзья! Пока нас убивают, послушаем

- - -

New Charlie Hebdo cover: 2 euro for litre of gas? Ride on Ukrainians, it is free!

Еще один способ поддержки от наших партнеров. Не перестаем говорить спасибо!

- - -

... както казват руснаците - украинският вълк е способен да си отгризе три крайника и въпреки това да остане в капана ...

А Тарас мне и говорит:
- Пэйн, Пэйн, я не чувствую поддержки НАТО и ЕС!
- Это потому что у тебя её нет!

... но! има надежда ... има ...

agrippa
Само така си мислите, вие – българите. И затуй сте прекомерно загрижени за собственото оцеляване, ама на всяка цена. И затова ви е страх от всичко случващо се. Да не би да се затрие семето... А то повечето ви гени се срещат, и то в много копия , у другите животни и растения, да не говорим за народите по земята. Пък и емигрантите са ги разнесли навсякъде в достатъчни количества.

Други интересни въпроси?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.