Горския сей впил в франсетата. Той толко си може. Когато франсетата са говорили на френски на конете си, ний сме говорили на офцете си на славяно- български, и сме им обяснявали, как на конете трябва да им се обяснява много.
trаnsalp
02/03/2022, 19:57
Цитат(Quaker between your quarks @ 02/03/2022, 19:54) <{POST_SNAPBACK}>
Горския сей впил в франсетата. Той толко си може. Когато франсетата са говорили на френски на конете си, ний сме говорили на офцете си на славяно- български, и сме им обяснявали, как на конете трябва да им се обяснява много.
Щяхме да разберем и от един път. Нямаше нужда да я пускаш четири пъти. Или за повече отговори? Активността да се покачва? Ееей, какво ли не прави човек за лайкове...
Quaker between your quarks
02/03/2022, 19:57
Начи, родоотстъпник кво значи ? Жена ти, прави свирка на комшията , това е
02/03/2022, 20:00
Софтуерно е, Путин работи.
Питето
02/03/2022, 22:41
Оправданията с родоотстъпничество, щото нЕкой не умеел да прави нещата свястно (примерно) като съседа... в политиката и в кръчмата им е "университета" на тЕя оправдания. Лошото е, че при политиката стават големи сакатлъци като не се внимава. На патриотизма, мястото му е в кръчмата и съвсем леко в политиката.
Тарабас
02/03/2022, 22:56
На дъното на потурите се събира мъх. Когато този мъх отлежи става вълшебен. Ако човек не си сваля цял живот потурите е обречен да е вълшебник. Вълшебник втрора категория, като вълшебния вълшебник Румбурак, примерно. Или поне като придворните на Румбурак - Блекота, Мекота и Пекота.
А, прогнозиста се измуши от някъде. Дай данни, кво стана с тази “военна операция” дето преди 8 дни щеше да приключва до ден-два? Това май е първата “операция” в света, в която оперираният стана от масата и разби мутрата на хирурга
Потребител
03/03/2022, 11:22
Возле уничтоженной телебашни в Киеве обнаружено тело Аркадия Бабченко. Это уже четвертое тело этого пассажира, обнаруженное на Украине за последнее время
- - -
... ден, два седмица ... уотевър ... не е като панически да си биеш шута след двайсе годишни опити ...
Возле уничтоженной телебашни в Киеве обнаружено тело Аркадия Бабченко. Это уже четвертое тело этого пассажира, обнаруженное на Украине за последнее время
- - -
... ден, два седмица ... уотевър ... не е като панически да си биеш шута след двайсе годишни опити ...
Честит празник!
:.)
Знам че не е като да си биеш шута след 20 годишни опити (визираш руснаците в Афганистан, нали ? ) Тук ще им бият шута доста по-бързо. Имаше данни за зачистването на Харков миналата събота, сподели…
... жени и деца бягат от/към? съветски танк БТ7 ... взривове, хора летят във въздуха! ...
... коментар под снимката: Ако украинците продължават да се обличат по този начин, значи имат отчаяна нужда от спасение!
не се нервирайте!
Не се нервирам, забавлявам се как всички путиняшки проксита сте в ступор. Нищо не каза за зачистването на Харков от миналата събота? Няма ли спуснати опорки и агитационни материали? Все пак 3-4 дена те нямаше, не може да не са ти набили нещо в кратуната за това време.
Потребител
03/03/2022, 12:18
... нека позная ... цял живот конформистко живуркане, бодър комсомолец, неосъществен комунист, но за сметка на това събудил се демократ на 10-ти ноември, яростен ваксър, а сега борец за правдата вяра? ... във форума? :.) ...
... отдавна се каня да ви питам - вие нормални ли сте?
... помислете, не бързайте да отговаряте утвърдително! ...
... нека позная ... цял живот конформистко живуркане, бодър комсомолец, неосъществен комунист, но за сметка на това събудил се демократ на 10-ти ноември, яростен ваксър, а сега борец за правдата вяра? ... във форума? :.) ...
... отдавна се каня да ви питам - вие нормални ли сте?
... помислете, не бързайте да отговаряте утвърдително! ...
Поздрави!
Категорично потвърждаваш прогнозите ми Яростната украинска съпротива предизвика пълен ступор и слаби временни опорки. Споко, не е само при теб. Кво стана с данните за зачистването на Харков от миналата събота? Знам че е трудно сега, при тези санкиции, предложи да ти пратят опорките и информационните материали с пощенски гълъб.
Категорично потвърждаваш прогнозите ми Яростната украинска съпротива предизвика пълен ступор и слаби временни опорки. Споко, не е само при теб. Кво стана с данните за зачистването на Харков от миналата събота? Знам че е трудно сега, при тези санкиции, предложи да ти пратят опорките и информационните материали с пощенски гълъб.
Ами за една седмица колко Азовци показаха по рузката телевизия?
Не съ хванали още ни един. Много силни са. Нооо поостоянно използвали населението щато жив щит. Индийци, пакистанци, изкарвали ги и се криели зад тях. Като истинки мъже. Помияри без мозък и чест. В момента съобщават по колко виетнамци, индийци и др във всеки град са задържани от нацистите. Държат заложници. Хиляди.
Не съ хванали още ни един. Много силни са. Нооо поостоянно използвали населението щато жив щит. Индийци, пакистанци, изкарвали ги и се криели зад тях. Като истинки мъже. Помияри без мозък и чест. В моменто съобщават по колко виетнамци, индийци и др във всеки град са задържани от нацистите. Държат заложници. Хиляди.
Не са хиляди, милиони са. Не заложници, а воини за свободата на Украйна. И не само за нейната. И армията на джуджака ще се удави в собствената си кръв
Не са хиляди, милиони са. Не заложници, а воини за свободата на Украйна. И не само за нейната. И армията на джуджака ще се удави в собствената си кръв
Това са главно чужденци. Знаят им бройката във всеки град. Нормално е да се досетим, че нацистите ще използват тъмнокожи за жив щид. За тях те не са хора. А за Русия си в тотална грешка.
Ами за една седмица колко Азовци показаха по рузката телевизия?
Току-що даваха един. Хванали го и се прави на жертва. Запретнаха му ръкавите. Ааа изненада! Татуировки на кръстове. Обърнаха го, запретнаха му фанелата. Ааа Още една изненада. Орел нациски. Запалиха му врата. И се питат. Да го превъзпитават ли, на съд ли да го дават. Като на война?
Питето
03/03/2022, 17:27
Тц, това е изктъркан пропаганден трик. Като нямаш факти, нападаш опонента... Гледам, другия и той изровил новини от руска телевизия, дето като кажат "добър ден" и гледаш дали не се е мръкнало... таковата, имат право да разпространяват само проверени от държавата новини.
Питето
03/03/2022, 17:28
Снимка, клип нещо на заложниците или пак е "едни казаха"...
Питето
03/03/2022, 17:35
Един, само един?! Цяла 200 хилядна армия с все самолети и танкове за един татуиран перко? Мда, сега се сещам що Путин приготвя ядрените оръжия, щото явно има още трима-четирима перковци и армията няма да се справи... Някак си нещо куца в цялата работа. При такова говорене за азовци, само един на живо (което ме навежда на мисълта за поредния руски пропаганден клип) , а цяла държава избомбена. Е, да, пасва на руската логика, дори за нЕкои по-глупави вярващи става, ама при мен не минава. Еле пък ако наистина имало било толкова много азовци, ми те с оръжието дето получиха би трябвало вече да са избомбили цели квартали, ма нещо май и тук не ти пасва фактологията.
Един, само един?! Цяла 200 хилядна армия с все самолети и танкове за един татуиран перко? Мда, сега се сещам що Путин приготвя ядрените оръжия, щото явно има още трима-четирима перковци и армията няма да се справи... Някак си нещо куца в цялата работа. При такова говорене за азовци, само един на живо (което ме навежда на мисълта за поредния руски пропаганден клип) , а цяла държава избомбена. Е, да, пасва на руската логика, дори за нЕкои по-глупави вярващи става, ама при мен не минава. Еле пък ако наистина имало било толкова много азовци, ми те с оръжието дето получиха би трябвало вече да са избомбили цели квартали, ма нещо май и тук не ти пасва фактологията.
Толкос. Един татуиран. За доказателство. И оправдание на "войната".
Питето
03/03/2022, 18:29
Клип, снимка, ако може да не е от ТАСС, щото там имат предимно пропагандни клипове. Пък кой какво мисли и предполага ще коментираме като изгледаме клипа и видим снимките. Така де, няма начин да има "хиляди заложници" и нито един клип или снимка, то да не сме още на нямо кино. Най-малкото всички терористи снимат заложниците и изкарват снимките в нета та да изглеждат страшни. Давай да видим снимки и клипове от тези "хиляди азовски фашисти" дето "държат хиляди заложници"... Пъво линк към клиповеет с "хилядите заложници", и после дитиримбите.
Питето
03/03/2022, 18:30
То друго не очаквам нито от към Кремъл, нито от тези дето му се радват.
Клип, снимка, ако може да не е от ТАСС, щото там имат предимно пропагандни клипове. Пък кой какво мисли и предполага ще коментираме като изгледаме клипа и видим снимките. Така де, няма начин да има "хиляди заложници" и нито един клип или снимка, то да не сме още на нямо кино. Най-малкото всички терористи снимат заложниците и изкарват снимките в нета та да изглеждат страшни. Давай да видим снимки и клипове от тези "хиляди азовски фашисти" дето "държат хиляди заложници"... Пъво линк към клиповеет с "хилядите заложници", и после дитиримбите.
Почти никога не доказвам. Със сигурност не държа и да ми доказват. Достатъчно е да обърнем внимание, да свидетелстваме по даден въпрос. Нямаш представа, какво значение има.
Питето
03/03/2022, 23:02
Голи приказки, отново... Споко, вече съм ти свикнал на лакърдиите без покритие.
Голи приказки, отново... Споко, вече съм ти свикнал на лакърдиите без покритие.
Твоите " факти", не че са неоспорими, но няма как да проумееш. Факг е например, че само бедните предават, а също и че щом не харесваш, не трябва да купуваш. Но си вярваш. Саамо че не го знаеш. Не че сам си спазваш фактите. Т. е при теб те не са факт. Но така ще продължаваш. Съдба.
Rat_in_the_house
04/03/2022, 00:43
Уточнявай: най-горе или най-долу. Опорната точка е важна. Архимед е казал: "Дайте ми опорна точка и достатъчно дълъг лост, и ще повдигна Земята.".
Потребител
04/03/2022, 09:08
В разгара сме на криза, която сериозно ще размести пластовете в системата на международните отношения ...
по бриг. ген. Стефан Янев
... вече изразих мнение за идиотизма на ситуацията, чии интереси обслужва и кой ще плати сметката ...
... безмислено е да имате очаквания от зомбитата ...
п.п. ... а така добре се вървеше пандемията ... инфлацията ...
В разгара сме на криза, която сериозно ще размести пластовете в системата на международните отношения ...
по бриг. ген. Стефан Янев
... вече изразих мнение за идиотизма на ситуацията, чии интереси обслужва и кой ще плати сметката ...
... безмислено е да имате очаквания от зомбитата ...
п.п. ... а така добре се вървеше пандемията ... инфлацията ...
Остай многоточията, кажи за Харков…. Областния управител всеки час е на живо по телевизията , къде дремят тия зачиствачи?
Потребител
04/03/2022, 13:04
... добре де, ако не съм тук, как въобще спирате по светофарите?! ... :.) ...
- - -
... следвайки призива на Зеленски от "секретен" полски бункер:
Жени, деца, кучета и индийнци - до последна капка кръв срещу окупаторите!
... в Харков и Мариупол тербатите и Азов правят максимален демидж и рейдж ... разстрелват цивилни, които се опитват да се измъкнат през зелените коридори ...
... между другото - апотеоз в живота на артиста! ... дали си дава сметка Зеленски, че от тук нататък ще е полезен за американците само, като икона? ...
... дори ни подготвят:
Според чуждестранни медии елитни чеченски паравоенни формирования са се опитали да убият Зеленски ...
... добре де, ако не съм тук, как въобще спирате по светофарите?! ... :.) ...
- - -
Жени, деца, кучета и индийнци - до последна капка кръв срещу окупаторите!
... в Харков и Мариупол тербатите и Азов правят максимален демидж и рейдж ... разстрелват цивилни, които се опитват да се измъкнат през зелените коридори ...
... между другото - апотеоз в живота на артиста! ... дали си дава сметка Зеленски, че от тук нататък ще е полезен за американците само, като икона? ...
... дори ни подготвят:
Според чуждестранни медии елитни чеченски паравоенни формирования са се опитали да убият Зеленски ...
Не може да бъде! Ти ги изкара,, все една не са хора тес украйнци, ами някакви нацисти?
Аз мисля, че не е в полски, там няма толкова място. В американски е, в Средния запад. Отстрани до бункера са построили копие на Киев и река Днепър мръсните американци. От време на време пускат Зеленски да се разхожда из копието за да заблуди прогресивната българска общественост (но не успява). Като при това регулярно американците бомбардират копието на Киев, за да създават повече реализъм. С което успяват да заблудят почни всички. Благодарение на колегата с ник Потребител, ние сме благословени да получаваме правдива информация. Ето сега например, той ще ни разкаже за зачистването на Харков от миналия петък, за което той още тогава свенливо промълви. Очакваме обективна информация от първа ръка.
Искаш ли да видиш как му текат сополите на Кадиров като му свитнаха любимия генерал. На следващия ден като се поосафери свали видеото отвсякъде, но той интернет помни.
Клип, снимка ако може, моля за незнамкой път. Стига писа глупости, давай факти, посочи клип или снимка поне, може и фотошопната.
Има клип от въпросната история, но на колегата му е неудобно да го постне. Съблякоха пленения доброволец, обявиха татуировките му за нацистки понеже има текст в готически шрифт. После почнаха да го бият и разпитват. А той на всички въпроси им отговаряше със “Слава Украине”. И това по телевизията. Тъпотията им е безгранична.
Има клип от въпросната история, но на колегата му е неудобно да го постне. Съблякоха пленения доброволец, обявиха татуировките му за нацистки понеже има текст в готически шрифт. После почнаха да го бият и разпитват. А той на всички въпроси им отговаряше със “Слава Украине”. И това по телевизията. Тъпотията им е безгранична.
Продължението не съм гледал. Само му показаха орела на гърба и му запалиха врата.
Абе ти верно ли си улав или само се правиш? Как пък все виждаш и ппочиташ точно тези части , които ти пасват на дивотиите в главата?
Нееее! Вие се опитвате да ме направите! А това, което казвам е просто факт. Не мисля, че е от голямо значение. Вярвам ти, че са го показвали, само че на первьй все спират до шамара зад врата.
Само се прави се на улав. Иначе си кара по наръчника на пропагандатора от татово време...
На щат съм.
06/03/2022, 19:57
Настъпиха, ми как ще отстъпят ?
Завладяването на територия е значително по лесно,от менталното задържане.
Следва, след завладяване на украинците, да ги накараш да те обичат.
Нл
Ask
06/03/2022, 20:42
Цитат(Quaker between your quarks @ 06/03/2022, 19:57) <{POST_SNAPBACK}>
Настъпиха, ми как ще отстъпят ?
Завладяването на територия е значително по лесно,от менталното задържане.
Следва, след завладяване на украинците, да ги накараш да те обичат.
Нл
Това е стар традиционен похват на Кремъл. Обича по един перверзен начин да унижава покорения. И с българите постъпваха така.
Потребител
21/03/2022, 01:26
... добре, да поговорим като възрастни ...
... знаеше ли, че надеждата и отчаянието следват еднакви аференти пътища? ...
... стига да има измислици, хората не се интересуват от фактите ... единствения важен за повечето свят е този в главите им ... а 20%_ците са способни да вярват в наистина налудничави неща ... и какво валидира и прави фикциите истина? - чувствата! ...
... чувствата са много по-лесни за контролиране от фактите ...
... оказа се, че в новата фейс-зукър-нетфликс-климато-уики-педерастия-боклучава система, колкото по-лошо се отнасят към нас и ни манипулират, толкова повече профит имат ... откачено е ...
... рекорди по производителност и нулева съпротива - същите 20% мируват в мета_капсулите по-щастливи от прасета в кочина ...
... ключът към постановката е надеждата ... тихичко копнеещи за това което нямат, в страх да изгубят това, което имат ...
... малко "надежда" е добре ... желание и страх - за 99.9% от zомбитата си е определение за "реалност" ...
... просто дай на хората, това което искат ... нали? ...
... на конете трябва много да им се обяснява - predictable as ever ...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.