Истината е, че украинските политици не водиха балансирана мъдра политика.
украинските бежанци изумиха европа с простотията си, гледам вчера една укролелка по тиви, настанили ги в петзвезден хотел в Сл. Бряг и ги хранят, всичко е безплатно, питат я доволна ли e от условията, таа бърчи физиономия и вика – ми нормално! кое му е нормалното ма?

ми кажи благодаря българия, много сме доволни, във фейса се бъзикат, че бг пенсионери с последните си пари си купували билет до румъния и влизат обратно в българия като бежанци от украйна, че им давали по 1500 лв на месец

, таман им вдигнаха малко пенсиите и цените излетяха в космоса, да ама не всичко покъпва както се оплакват хората, цветята днеска бая поевтиняха, видяхте ли котировките? значи и други неща ше почнат да поевтиняват, купих бутилка сунгурларска ракия одеве от 12 на 9 лв, е кво?

дъщерята баш сега по време на война се сети да си купува кола, ми и те бая скъпи като ги гледам, тръгна на опреснителни курсове, гледах гледах един час коли в карс.бг, ярис мноо малки и скъпи, нисан малки и тъпи, опел корса май ми се видя по-добре, по широчка и пежо 207 гледах, тряя да видя и 208, че се загледах в един модел на улицата, хареса ми, нещо осем десет годишно, да го лющи и ужулва, малии, ужас, една от компанията взе книжа и яко се размаза тука на един светофар и спря да кара, добре че нищо и няма, шшшшшт.. тихо, тихо, усещам адмирала наоколо се навърта, да не го подплашим, не дишайте почти, бе няма разлика беее, украйнци руснаци-все тъпаци, за тях комунизма е бил нещо много добро, защото от крепостни селяни изведнъж са станали прогресивни другари и другарки, ние сме друга боза обаче, аз па искам турция в старите си граници от началото на осемнайсти век, искам да ям хубава баклава и да скитам по безкрайните плажове, искам и тава джигер да ям, искам и да се оженя за някоя хубава туркиня да ми седи диван чапраз по цял ден и да готви и да гледа децата, аз ше въртя броеница и ше пия кайве с другите бейове