Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Върхът на Наглостта и Безочието
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Питето
Мда, мирни хора си бяха преди простотиите от Кремъл. Дори се отказаха от ядреното си оръжие, за да не ги закачат от Кремъл, ама нА — първо Крим, сега пълномащабна война... Щът-нещът ще се въоръжат и ще воюват, като ги е нападнал съседа няма да стоят.
Хасан
Цитат(Радио Ереван @ 09/04/2022, 13:43) <{POST_SNAPBACK}>
Това може и да е вярно, но може и да е пълна измислица. Аз вярвам само на доказателства.

За да не станеш пишман, не се занимавай с кума Иван.
Shade
Цитат(нищ по дух @ 10/04/2022, 10:18) <{POST_SNAPBACK}>
И този не се отваря. С прокси става.

Иначе при търсене, ето това се отваря:
https://fullfact.org/online/ukraine-footage-actor-body-bag/

И това ли не се отваря:
https://www.usatoday.com/story/news/factche...ing/9470718002/

Не е същата постановка, но сюжетът е подобен. Със сигурност за изоглавените русофили това е убедително доказателство. Оперираните от мозък не могат отхвърлят възможността украинските театрални режисьори да са пълни профани, далеч от всякакъв професионалзъм.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 10/04/2022, 20:18) <{POST_SNAPBACK}>
И този не се отваря. С прокси става.

Иначе при търсене, ето това се отваря:
https://fullfact.org/online/ukraine-footage-actor-body-bag/

Ето пълно обяснение с видео и снимки на "мърдащите и изправящи се трупове" - чети и гледай внимателно.

https://www.dw.com/bg/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0...0%B5/a-61361655
Shade
Цитат(Hartmann @ 11/04/2022, 01:19) <{POST_SNAPBACK}>
Ето пълно обяснение с видео и снимки на "мърдащите и изправящи се трупове" - чети и гледай внимателно.

След "логичните" въпроси и заключения на Жорето и "искреното" възмущение на Кремъл от нископрофесионалите театрални постановки в Буча и Краматорск от типа "слон в стъкларски магазин", излиза резонният въпрос дали Русия изобщо е нападала Украйна или украинците са се нападнали сами и си бомбардират жилищните сгради и болнците, за да натопят Русия.
Hartmann
Цитат(Shade @ 11/04/2022, 15:19) <{POST_SNAPBACK}>
След "логичните" въпроси и заключения на Жорето и "искреното" възмущение на Кремъл от нископрофесионалите театрални постановки в Буча и Краматорск от типа "слон в стъкларски магазин", излиза резонният въпрос дали Русия изобщо е нападала Украйна или украинците са се нападнали сами и си бомбардират жилищните сгради и болнците, за да натопят Русия.

"Аз нали зная, че ний не сме виновати, пак тези чужденци, да ги вземе дяволът! Нарочно са го направили да ни омаскарят! И сещате ли се, все от завист! Всичките са таквиз!" (“Бай Ганьо на изложението в Прага”)
нищ по дух
Цитат(Shade @ 10/04/2022, 23:57) <{POST_SNAPBACK}>
И това ли не се отваря:
https://www.usatoday.com/story/news/factche...ing/9470718002/

Не е същата постановка, но сюжетът е подобен. Със сигурност за изоглавените русофили това е убедително доказателство. Оперираните от мозък не могат отхвърлят възможността украинските театрални режисьори да са пълни профани, далеч от всякакъв професионалзъм.

Този се отваря, а аз и другите ги видях, но се отварят само по начина за който писах.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 11/04/2022, 11:19) <{POST_SNAPBACK}>

https://www.dw.com/bg/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0...0%B5/a-61361655

Четох, видях, сега ще чакаме да видим какво ще се направи.

А сега какво ли ще стане, защото Украйна са поискали помощ от Южна Корея:
https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/11336456
Hartmann
Цитат(Хасан @ 10/04/2022, 23:30) <{POST_SNAPBACK}>

Я, Хасанчик. smile.gif
Питето
На тези, проблема им е че търсят кого да мразят, а не кого да харесват. Не им работи акъла, а го карат само на едната омраза... и им пробутват уж едно, а накрая им се случва другото. Класика е мразенето да те докара до лайната.
Питето
глупости пишеш. Кремъл ги е пратил точно това да правят, тези са предимно башибозук който точно това прави, а аз коментирам, че войниците са толкова низко, че не им прави впечатление какви престъпления ги карат да вършат. Няма такъв филм "напили се, издънили се, ама иначе са свестни момчета". Няма как да не се усещаш, че вързан цивилен не се убива щото е престъпление.
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 14/05/2022, 21:55) <{POST_SNAPBACK}>
глупости пишеш. Кремъл ги е пратил точно това да правят, тези са предимно башибозук който точно това прави, а аз коментирам, че войниците са толкова низко, че не им прави впечатление какви престъпления ги карат да вършат. Няма такъв филм "напили се, издънили се, ама иначе са свестни момчета". Няма как да не се усещаш, че вързан цивилен не се убива щото е престъпление.

Аз бях го написал. Защо са издали такава заповед? Какво целят от Кремъл? neprichom.gif
Радио Ереван
Цитат(Хасан @ 10/04/2022, 23:30) <{POST_SNAPBACK}>

Човекът почти сигурно има психично заболяване. Влез му в положението и не се подигравай с него. navikvane.gif
Питето
Ми сам си отговори. Нали обичаш фактите, а те са че са издали такава заповед и башибозука са го пратили там съвсем съзнателно...
Питето
"Почти сигурно човека е"... като сочиш някого, трите пръста сочат към тебе.
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 15:17) <{POST_SNAPBACK}>
Човекът почти сигурно има психично заболяване. Влез му в положението и не се подигравай с него. navikvane.gif

Айде да смениш малко плочата, че взе да ставаш твърде досаден. Толкова ли пък не може да ти хрумне нещо ново? Например да спориш с аргументи по същество, а не с обиди? То да му писне на човек все едно и също да чете от тебе - тоя е пиян, тоя е болен, тоя е пиян, тоя е болен. Все едно един и същи коментар копи-пействаш.
Питето
Коригирам се, може и да не е от "кадировците", щото и руските войници били събрани от затънтените губернии и нито са виждали много свят, нито много техника нито са от от "острите ножове в чекмеджето" като се опре до акъл и закони... Това от първа ръка, от пострадали. Аха, думкат наред и хич не им пука дали отсреща са украински войници или украински цивилни.
Радио Ереван
Цитат(Thursday Next @ 26/05/2022, 09:42) <{POST_SNAPBACK}>
Айде да смениш малко плочата, че взе да ставаш твърде досаден. Толкова ли пък не може да ти хрумне нещо ново? Например да спориш с аргументи по същество, а не с обиди? То да му писне на човек все едно и също да чете от тебе - тоя е пиян, тоя е болен, тоя е пиян, тоя е болен. Все едно един и същи коментар копи-пействаш.

Кви обиди, отога да си болен е обидно? w00tbrows.gif
Загрижен съм за него, ако е отишъл не лекар може и пенсия да получи. Аз се карам на Хасан да не прекалява с критиките към него, а сам получавам критика. w00tbrows.gif
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 25/05/2022, 21:56) <{POST_SNAPBACK}>
"Почти сигурно човека е"... като сочиш някого, трите пръста сочат към тебе.

Никого не соча, а само изказвам мнение. Може и да греша. Не съм психиатър. neprichom.gif
Питето
А сега каза на черното бяло. Сочиш, та пушек се вдига, а като не ти мине схемата почваш да лъжеш. Ма не бил психиатър, ама даваш мнение сяка си, пък ако мине... Абе трябва да се пипне нещо около раздаването на държавни заплати. Много ниско нивото. Дори като пропаганда е ниско.
Alexfield
Не ти казват, че обиждаш. Казват ти, че си досаден с един и същи рефрен.

П.П. А щом се оправдаваш, без да те обвиняват, значи наистина целта ти е да обидиш.
Дaни
Цитат(Питето @ 14/05/2022, 21:55) <{POST_SNAPBACK}>
а аз коментирам, че войниците са толкова низко, че не им прави впечатление какви престъпления ги карат да вършат. Няма такъв филм "напили се, издънили се, ама иначе са свестни момчета". Няма как да не се усещаш, че вързан цивилен не се убива щото е престъпление.

Не може да се говори така категорично за всички, имай предвид, че в руската армия има и насилствено мобилизарани от Луганск и Донецк: https://www.actualno.com/analysis/dnr-prash...ws_1740222.html Не мисля, че си справедлив, може една част да са низко, но надали с всички е така, при положение, че те се крият и всячески се опитват да избягат.
https://www.bbc.com/russian/features-61480788
https://www.mediapool.bg/rusiya-speshno-otm...news335961.html
Ето, даже и комунистите в Русия са видели, че войната е зло и че след нея ще останат много сираци и инвалиди: https://offnews.bg/sviat/komunistite-ot-pri...rtb_gyf8qdRO7Sc, нооо, никой не ги чува., важни са геополитическите интереси, а отделната личност, независимо дали живее в Украйна или в Русия, или където и да било другаде, няма значение... nerves.gif
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 28/05/2022, 10:11) <{POST_SNAPBACK}>
Не ти казват, че обиждаш. Казват ти, че си досаден с един и същи рефрен.

П.П. А щом се оправдаваш, без да те обвиняват, значи наистина целта ти е да обидиш.

Досаден съм бил. Дадох информация на Хасан и му се скарах. Той може да не е прочел какво съм писал преди това.

Е, как да не ме обвиняват? Виж че е написала думата обиди.
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 27/05/2022, 22:20) <{POST_SNAPBACK}>
А сега каза на черното бяло. Сочиш, та пушек се вдига, а като не ти мине схемата почваш да лъжеш. Ма не бил психиатър, ама даваш мнение сяка си, пък ако мине... Абе трябва да се пипне нещо около раздаването на държавни заплати. Много ниско нивото. Дори като пропаганда е ниско.

Не правиш разлика между мнение и "сочене".
Ето и ти изказваш мнение. Това че е грешно според мен, няма никакво значение. Имаш право на него, както и аз на мое.
Ако бях написал, той е с диагноза шизофрения примерно, тогава щеше да е сочене.
Добре, че от теб не зависят заплатите. Не че разчитам много на нея, ама друго си е да я получаваш. sunbathing.gif
ЕксГорски
Цитат(Радио Ереван @ 28/05/2022, 11:03) <{POST_SNAPBACK}>
Досаден съм бил. Дадох информация на Хасан и му се скарах. Той може да не е прочел какво съм писал преди това.

Точно по темата си : "Върхът на Наглостта и Безочието" 390.gif
Радио Ереван
Цитат(Дaни @ 10/04/2022, 12:11) <{POST_SNAPBACK}>
Ти, ако искаш приготвяй, аз нямам намерение.
Вярно е, сигурно войниците не ги хранят както трябва, дори може и да нямат голямо желание да воюват и можем да им съчувстваме от чисто човешка гледна точка, но това не е повод да изхранваме собствените си евентуални завоеватели.

Шегичка. smile.gif Що не моиш да се усетиш?
Радио Ереван
Цитат(ЕксГорски @ 28/05/2022, 12:11) <{POST_SNAPBACK}>
Точно по темата си : "Върхът на Наглостта и Безочието" 390.gif

Дядо Горски, би ли ми разяснил какво общо има написаното от мен с лъжите на Песков?
Нормално е за възрастта ти да допускаш грешки. Да не би това твое мнение да е насочено към друг? animatedwink.gif

П.П. Ако имаш предвид, че не пиша по темата, си прав.
ЕксГорски
И при това опити за плосък хумoр!
Мислех те за по-интелигентен, въпреки напъните ти да ни докажеш противното, ама явно греша
prashchai grigorii.gif
Радио Ереван
Цитат(ЕксГорски @ 28/05/2022, 12:56) <{POST_SNAPBACK}>
И при това опити за плосък хумoр!
Мислех те за по-интелигентен, въпреки напъните ти да ни докажеш противното, ама явно греша
prashchai grigorii.gif

И аз не си мислех, че си чак толкова стар и .... ама съм сгрешил. w00tbrows.gif
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 28/05/2022, 11:03) <{POST_SNAPBACK}>

Не приравнявай собствените си немощни напъни за остроумие към информация. Не са. Това елементарно и плоско извъртане в последващите ти коментари е забавно и духовито само в твоята вселена. Извън нея си е чиста досада. Вземи си творчески отпуск, измисли нещо ново.
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 28/05/2022, 12:59) <{POST_SNAPBACK}>
И аз не си мислех, че си чак толкова стар и .... ама съм сгрешил. w00tbrows.gif

Мда, това също отдавна се изтърка. От тоя вятър завет няма, и ти не ставаш по-млад.

Но знаеш ли кое е важното? Важното е, че когато е бил млад, Горският се е наслаждавал на живота, поемал е рискове и е постигал неща, не си е висял като сопол вкъщи сред стековете олио да мрънка как международното положение му е криво, че не мое да го удари на живот.
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 25/05/2022, 21:48) <{POST_SNAPBACK}>
Ми сам си отговори. Нали обичаш фактите, а те са че са издали такава заповед и башибозука са го пратили там съвсем съзнателно...

Хубаво, ама защо са издали такава заповед? Какви са мотивите им? Не ме карай да се повтарям.
Ти пък, добри момчета. 406.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 16:15) <{POST_SNAPBACK}>
Аз бях го написал. Защо са издали такава заповед? Какво целят от Кремъл? neprichom.gif

Прихванати тел разговори, напълно достоверни, пуснати в предаване на Свободна Европа. В края на видеото звънят на един от участниците в разговорите и той в началото наглее, но като му пускат записа си глътва граматиката.

Разговорите са между висши руски офицери.

От записаните разговори става ясен отговора на въпроса ти - какво целят от Кремъл. Целят максимални жертви сред мирното украинско население. Конкретно е казано - да се удря по селата, по жп. линии и ж.п. гари и пр.

Шойгу - напълно некомпетентен профан и шоумен. Ген. Дворников - безмозъчен идиот. И т.н. интересни оценки на висшето руско военно командване. smile.gif

Слушай внимателно, има и субтитри на английски. smile.gif

Хасан
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 16:17) <{POST_SNAPBACK}>

Казвайте ги тези неща по-навреме бе! navikvane.gif
Откъде да знам аз, кой от какво боледува? neprichom.gif
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 06/06/2022, 15:15) <{POST_SNAPBACK}>
Казвайте ги тези неща по-навреме бе! navikvane.gif
Откъде да знам аз, кой от какво боледува? neprichom.gif

Тоест, ти реши, че след като Ереванчик ти го е казал, ти вече знаеш?
Hartmann
Цитат(Thursday Next @ 06/06/2022, 18:16) <{POST_SNAPBACK}>
Тоест, ти реши, че след като Ереванчик ти го е казал, ти вече знаеш?

Странни същества са Ереванчик и Хасанчик. Обикновено когато единия поства из форума, другия отсъства. Да не работят на смени или? smile.gif
Glo
Цитат(Hartmann @ 06/06/2022, 23:29) <{POST_SNAPBACK}>
Странни същества са Ереванчик и Хасанчик. Обикновено когато единия поства из форума, другия отсъства. Да не работят на смени или? smile.gif

Ереванюшка и Хасанюшка ми звучат по-яко rolleyes.gif
Thursday Next
Цитат(Hartmann @ 06/06/2022, 22:29) <{POST_SNAPBACK}>

Е, то тва е отдавна известно. animatedwink.gif Ама се правим на приятно разсеяни тука, щото няма по смешна гледка от някой, който си вярва, че е баси хитреца.

Thursday Next
Цитат(Glo @ 07/06/2022, 10:01) <{POST_SNAPBACK}>
Ереванюшка и Хасанюшка ми звучат по-яко rolleyes.gif

Верно, че и така е яко. Можем да ги менкаме - на четни дати едното, на нечетни - другото.
Hartmann
Цитат(Thursday Next @ 07/06/2022, 16:03) <{POST_SNAPBACK}>
Е, то тва е отдавна известно. animatedwink.gif Ама се правим на приятно разсеяни тука, щото няма по смешна гледка от някой, който си вярва, че е баси хитреца.

Знаех си, че има нещо в това непрекъснато обявяване на другите за болни. smile.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.