Мда, мирни хора си бяха преди простотиите от Кремъл. Дори се отказаха от ядреното си оръжие, за да не ги закачат от Кремъл, ама нА — първо Крим, сега пълномащабна война... Щът-нещът ще се въоръжат и ще воюват, като ги е нападнал съседа няма да стоят.
Не е същата постановка, но сюжетът е подобен. Със сигурност за изоглавените русофили това е убедително доказателство. Оперираните от мозък не могат отхвърлят възможността украинските театрални режисьори да са пълни профани, далеч от всякакъв професионалзъм.
Ето пълно обяснение с видео и снимки на "мърдащите и изправящи се трупове" - чети и гледай внимателно.
След "логичните" въпроси и заключения на Жорето и "искреното" възмущение на Кремъл от нископрофесионалите театрални постановки в Буча и Краматорск от типа "слон в стъкларски магазин", излиза резонният въпрос дали Русия изобщо е нападала Украйна или украинците са се нападнали сами и си бомбардират жилищните сгради и болнците, за да натопят Русия.
След "логичните" въпроси и заключения на Жорето и "искреното" възмущение на Кремъл от нископрофесионалите театрални постановки в Буча и Краматорск от типа "слон в стъкларски магазин", излиза резонният въпрос дали Русия изобщо е нападала Украйна или украинците са се нападнали сами и си бомбардират жилищните сгради и болнците, за да натопят Русия.
"Аз нали зная, че ний не сме виновати, пак тези чужденци, да ги вземе дяволът! Нарочно са го направили да ни омаскарят! И сещате ли се, все от завист! Всичките са таквиз!" (“Бай Ганьо на изложението в Прага”)
Не е същата постановка, но сюжетът е подобен. Със сигурност за изоглавените русофили това е убедително доказателство. Оперираните от мозък не могат отхвърлят възможността украинските театрални режисьори да са пълни профани, далеч от всякакъв професионалзъм.
Този се отваря, а аз и другите ги видях, но се отварят само по начина за който писах.
За да не станеш пишман, не се занимавай с кума Иван.
Я, Хасанчик.
Питето
14/05/2022, 20:52
На тези, проблема им е че търсят кого да мразят, а не кого да харесват. Не им работи акъла, а го карат само на едната омраза... и им пробутват уж едно, а накрая им се случва другото. Класика е мразенето да те докара до лайната.
Питето
14/05/2022, 20:55
глупости пишеш. Кремъл ги е пратил точно това да правят, тези са предимно башибозук който точно това прави, а аз коментирам, че войниците са толкова низко, че не им прави впечатление какви престъпления ги карат да вършат. Няма такъв филм "напили се, издънили се, ама иначе са свестни момчета". Няма как да не се усещаш, че вързан цивилен не се убива щото е престъпление.
глупости пишеш. Кремъл ги е пратил точно това да правят, тези са предимно башибозук който точно това прави, а аз коментирам, че войниците са толкова низко, че не им прави впечатление какви престъпления ги карат да вършат. Няма такъв филм "напили се, издънили се, ама иначе са свестни момчета". Няма как да не се усещаш, че вързан цивилен не се убива щото е престъпление.
Аз бях го написал. Защо са издали такава заповед? Какво целят от Кремъл?
Човекът почти сигурно има психично заболяване. Влез му в положението и не се подигравай с него.
Айде да смениш малко плочата, че взе да ставаш твърде досаден. Толкова ли пък не може да ти хрумне нещо ново? Например да спориш с аргументи по същество, а не с обиди? То да му писне на човек все едно и също да чете от тебе - тоя е пиян, тоя е болен, тоя е пиян, тоя е болен. Все едно един и същи коментар копи-пействаш.
Питето
27/05/2022, 17:49
Коригирам се, може и да не е от "кадировците", щото и руските войници били събрани от затънтените губернии и нито са виждали много свят, нито много техника нито са от от "острите ножове в чекмеджето" като се опре до акъл и закони... Това от първа ръка, от пострадали. Аха, думкат наред и хич не им пука дали отсреща са украински войници или украински цивилни.
Айде да смениш малко плочата, че взе да ставаш твърде досаден. Толкова ли пък не може да ти хрумне нещо ново? Например да спориш с аргументи по същество, а не с обиди? То да му писне на човек все едно и също да чете от тебе - тоя е пиян, тоя е болен, тоя е пиян, тоя е болен. Все едно един и същи коментар копи-пействаш.
Кви обиди, отога да си болен е обидно? Загрижен съм за него, ако е отишъл не лекар може и пенсия да получи. Аз се карам на Хасан да не прекалява с критиките към него, а сам получавам критика.
"Почти сигурно човека е"... като сочиш някого, трите пръста сочат към тебе.
Никого не соча, а само изказвам мнение. Може и да греша. Не съм психиатър.
Питето
27/05/2022, 21:20
А сега каза на черното бяло. Сочиш, та пушек се вдига, а като не ти мине схемата почваш да лъжеш. Ма не бил психиатър, ама даваш мнение сяка си, пък ако мине... Абе трябва да се пипне нещо около раздаването на държавни заплати. Много ниско нивото. Дори като пропаганда е ниско.
Alexfield
28/05/2022, 09:11
Не ти казват, че обиждаш. Казват ти, че си досаден с един и същи рефрен.
П.П. А щом се оправдаваш, без да те обвиняват, значи наистина целта ти е да обидиш.
а аз коментирам, че войниците са толкова низко, че не им прави впечатление какви престъпления ги карат да вършат. Няма такъв филм "напили се, издънили се, ама иначе са свестни момчета". Няма как да не се усещаш, че вързан цивилен не се убива щото е престъпление.
А сега каза на черното бяло. Сочиш, та пушек се вдига, а като не ти мине схемата почваш да лъжеш. Ма не бил психиатър, ама даваш мнение сяка си, пък ако мине... Абе трябва да се пипне нещо около раздаването на държавни заплати. Много ниско нивото. Дори като пропаганда е ниско.
Не правиш разлика между мнение и "сочене". Ето и ти изказваш мнение. Това че е грешно според мен, няма никакво значение. Имаш право на него, както и аз на мое. Ако бях написал, той е с диагноза шизофрения примерно, тогава щеше да е сочене. Добре, че от теб не зависят заплатите. Не че разчитам много на нея, ама друго си е да я получаваш.
Досаден съм бил. Дадох информация на Хасан и му се скарах. Той може да не е прочел какво съм писал преди това. Е, как да не ме обвиняват? Виж че е написала думата обиди.
Точно по темата си : "Върхът на Наглостта и Безочието"
Ти, ако искаш приготвяй, аз нямам намерение. Вярно е, сигурно войниците не ги хранят както трябва, дори може и да нямат голямо желание да воюват и можем да им съчувстваме от чисто човешка гледна точка, но това не е повод да изхранваме собствените си евентуални завоеватели.
Точно по темата си : "Върхът на Наглостта и Безочието"
Дядо Горски, би ли ми разяснил какво общо има написаното от мен с лъжите на Песков? Нормално е за възрастта ти да допускаш грешки. Да не би това твое мнение да е насочено към друг?
П.П. Ако имаш предвид, че не пиша по темата, си прав.
ЕксГорски
28/05/2022, 11:56
И при това опити за плосък хумoр! Мислех те за по-интелигентен, въпреки напъните ти да ни докажеш противното, ама явно греша
Досаден съм бил. Дадох информация на Хасан и му се скарах. Той може да не е прочел какво съм писал преди това.
Е, как да не ме обвиняват? Виж че е написала думата обиди.
Не приравнявай собствените си немощни напъни за остроумие към информация. Не са. Това елементарно и плоско извъртане в последващите ти коментари е забавно и духовито само в твоята вселена. Извън нея си е чиста досада. Вземи си творчески отпуск, измисли нещо ново.
И аз не си мислех, че си чак толкова стар и .... ама съм сгрешил.
Мда, това също отдавна се изтърка. От тоя вятър завет няма, и ти не ставаш по-млад.
Но знаеш ли кое е важното? Важното е, че когато е бил млад, Горският се е наслаждавал на живота, поемал е рискове и е постигал неща, не си е висял като сопол вкъщи сред стековете олио да мрънка как международното положение му е криво, че не мое да го удари на живот.
Аз бях го написал. Защо са издали такава заповед? Какво целят от Кремъл?
Прихванати тел разговори, напълно достоверни, пуснати в предаване на Свободна Европа. В края на видеото звънят на един от участниците в разговорите и той в началото наглее, но като му пускат записа си глътва граматиката.
Разговорите са между висши руски офицери.
От записаните разговори става ясен отговора на въпроса ти - какво целят от Кремъл. Целят максимални жертви сред мирното украинско население. Конкретно е казано - да се удря по селата, по жп. линии и ж.п. гари и пр.
Шойгу - напълно некомпетентен профан и шоумен. Ген. Дворников - безмозъчен идиот. И т.н. интересни оценки на висшето руско военно командване.