Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Българският Нострадамус.
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Hartmann
Цитат(Hartmann @ 18/04/2022, 14:48) <{POST_SNAPBACK}>
Eдин нещастник си мислел, че войната е "урта-хурта", аты-баты, шли солдаты, сина му ще участва, целият в бяло, ще ходи на паради с ордени и пр.
Я виж кви чудеса се случват и как човек за минути си променя мнението (но за целта е нужно да загуби сина си):

Ха, оказа се, че и български медии са отразили този интересен и твърде поучителен случай:

--------------------------

Майката на моряка Егор Шкребец на срочна служба, служил на крайцера "Москва" и изчезнал безследно, разказва пред изданието The Insider

„Погледнахме всяко изгорено дете. Не мога да опиша колко е тежко, но не намерих моето. Там имаше около двеста души, а на крайцера имаше повече от петстотин. Къде са другите?

„Отидохме в поделението, командирът излезе, вдигна ръце и каза: „Няма да ви кажа нищо.“ Казвам: „Къде е синът ми?“, а той: „Е, някъде в морето.“ Съпругът ми започна да се възмущава: „Какво означава това в морето?

„Пристигнахме в ФСБ в Севастопол, където дори човек не излезе - стояха зад оградата, съпругът ми извика: „Излез и повикай полицията. Нека те ударя в лицето." Той дори не излезе, зад решетките показа ръцете си кръстосани, довиждане, това е всичко. Его това е службата на флота и ФСБ на Севастопол“, казва Ирина.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/majkata-na-...ws_1741212.html © Actualno.com

Страницата на бащата в Вконтакте: https://vk.com/wall601245129_461
wal
За тях е ясно, трябва да убият сина ти, че да се осъзнаеш.Закахърил съм се за нашите путлерофили, какво трябва да ни се случи за да се излекуват тези хора, нова Виденова зима ли, не знам! sad.gif angry.gif
Hartmann
Цитат(wal @ 18/04/2022, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
За тях е ясно, трябва да убият сина ти, че да се осъзнаеш.Закахърил съм се за нашите путлерофили, какво трябва да ни се случи за да се излекуват тези хора, нова Виденова зима ли, не знам! sad.gif angry.gif

Нова Виденова зима ще е малко, като гледам. Виж човека кога се е осъзнал - след като е загубил сина си. Едва тогава. Иначе - не. Това е не просто голяма, а най-голямата трагедия за един родител.
Питето
Е, чак Виденова зима. Достатъчно е да има задължително гласуване, и после който за която партия е гласувал, да му сменят половината кинти с валутата, към която дърпа съответната партия. Примерно, гласуваш за БСП или Воля, и половината ти кинти (спестявания и заплата) стават рубли по черния курс. Гласуваш за проевропейска партия, съответно половината се сменят с еврА, а ако има нЕкоя проамериканска с долари. Предполагам, при такова условие, парламента и правителството ще бъдат нещо невиждано досега... a4dff7b7.gif
Швейк
Ти на кого лижеш ?
Швейк
Адекватен ли си ?
Швейк
Айдее...форумните гъски пак се разврякаха
Швейк
Ми кефя бе, джанъм...знаеш ли колко ми дреме за умните крачоли тука...и за наръфания ти шлифер
Buitenlander
Цитат(Швейк @ 20/04/2022, 19:23) <{POST_SNAPBACK}>

Пак си пийнал…. sad.gif
Швейк
Малко - колкото за отскок...аз теб те уважавам hat.gif
Thursday Next
Цитат(Швейк @ 20/04/2022, 20:23) <{POST_SNAPBACK}>

===== Напомням: на 75 % си.
Glo
Цитат(Thursday Next @ 21/04/2022, 09:44) <{POST_SNAPBACK}>
===== Напомням: на 75 % си.

Швейко е умен макак, веднъж прави дрис на дивана, но после се поправя и прави само пиш 406.gif
Hartmann
Цитат(Швейк @ 20/04/2022, 21:19) <{POST_SNAPBACK}>
Ти на кого лижеш ?

По-интересният въпрос, Дубчик е - как тъй ти не лижеш на никого, и особено не лижеш западняшките задници, след като ползваш всичко западно, като се почне от Windows и Gillette и се стигне до най-последната джаджа в дома/офиса и/или където живееш и работиш. Понеже всичко в съвременният ти бит - от смартфона до климатика - е измислено на Запад, Дубчик. smile.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.