Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новите условия на Мордор за мир
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Glo
Русия трябва да бъде притисната от всички страни от една страна! и отгоре от друга страна в два ГОЛЕМИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРЪСТЕНА, вплетените в тях мощни високи технологии и невероятната механична сила на стягане ще доведат до силно омаломощаване, загуба на съзнание, после осъзнаване на безсилието, невъзможнос за вземане на решения и пълно обездвижване, ще трябва да се предадат и дадат цялата си сила, сещате се там откъде е идеята, само че я надградих малко – два технологични пръстена ще ги владеят , двата тях ще ги открият, на място ше ги съберат и тъпота ше ги обвие в страната Мордор където тегне мрак, всички сме го гледали филма ама като трябва да се действа никви елфи не сте ами сте пълни джуджета, после Путин бил джуджак smokeing.gif
Хасан
Цитат(Дaни @ 25/04/2022, 10:52) <{POST_SNAPBACK}>
Ужас! malii.gif
Това дори и нашето БСП не може да го измисли. sad.gif

Защо не четеш всичко, а подбираш само цитат?
Хасан
Цитат(Hartmann @ 25/04/2022, 01:29) <{POST_SNAPBACK}>
Чембърлейн е привърженик на политиката на омиротворяване на агресора – Хитлеристка Германия, на което е противник неговият опонент и следващ премиер – Уинстън Чърчил. През 1938 г. Чембърлейн подписва Мюнхенското споразумение с Хитлер, Мусолини и премиера на Франция Едуар Даладие. При завръщането си в Лондон Чембърлейн показва пред посрещачите подписаното споразумение с думите: „Аз ви донесох мир“.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Невил_Ч...?бърлейн

Хасанчик, това вече сме го играли, толкова ли нямаш нещо друго? smile.gif

P.S. Не искам да оставаш с погрешно впечатление - аз лично много бих се радвал на развитие, каквото предлагаш, защото това моментално ще означава Трета световна. А сега, за огромно съжаление, ще трябва да поизчакаме. Но все пак на тебе и подобните ти няма да ви се размине. smile.gif

Куме Иване, мисленето е сложен процес и явно не ти се отдава.
Проблемът на Великобритания и Франция по онова време е бил, че взети заедно са били по-слаби от Нацистка Германия. Затова са се борели за мир. Ако бяха по-силни, нищо от това нямаше да се случи. След 01.09.1939 г. заедно можеше да нападнат Германия и войната да приключи за два месеца. Е, ама как да нападнат, като са слаби? Обявяват война, но не им стиска да я водят.

На тебе също куме Иване. Ще си заминеш млад и зелен. sunbathing.gif
viara
Цитат(Дaни @ 25/04/2022, 10:52) <{POST_SNAPBACK}>
Ужас! malii.gif
Това дори и нашето БСП не може да го измисли. sad.gif

Поддържа си руската агресия, фен й е. Вижда се от километри.
Хартмен го предупреждава, че плодовете от това да си фен на агресори не са добри.
Той му пожелава да умрял млад и зелен... Пардон ... не било пожелание, било пророчество ... Ах.
Ама те нещата не стават с пожелания. Стават с ИЗБОРИ. Така че пророчеството ти е ЛЪЖЛИВО.
Като си избрал еди какво си, съответно си получаваш плодовете на избора.
Така си действа Вселената от време оно., за който разбрал.
И явно има някакви скруполи, че нещо не му достига ум, че си го изкарва на Хартмен като го нарича глупав или нещо подобно.
Цитат

Не можел да мисли ... Хаха.
С мисленето е същата работа. Не е важно колко си мислил, а как, качеството тоест.
Това са ДВЕ ОБИДИ в ЕДИН ПОСТ!!! За отбелязване.
Причина - комплексите дет си ги има за ум ... някакви.
Макар че, то знанието и мъдростта са различни неща.
Може да знаеш много, но да не разбираш нищо.
Затова казват: Не е важно какво си узнал, а какво си разбрал.
Та явно това всичко са плодове от подкрепата на агресора руски. Така разбирам.
Острани се вижда, че нищо добро не са дали, но ... кой както иска да си ги тълкува.

ПП Това за Хасан и подръжници се отнася
Ама още пиша тук, пък вие взехте да нападате други. Да бяхте изчакали поне да спра, че тогава.
Хасан
Цитат(viara @ 25/04/2022, 14:13) <{POST_SNAPBACK}>
Хартмен го предупреждава, че плодовете от това да си фен на агресори не са добри.
Той му пожелава да умрял млад и зелен... Пардон ... не било пожелание, било пророчество ... Ах.
Ама те нещата не стават с пожелания. Стават с ИЗБОРИ. Така че пророчеството ти е ЛЪЖЛИВО.
Като си избрал еди какво си, съответно си получаваш плодовете на избора.
Така си действа Вселената от време оно., за който разбрал.
И явно има някакви скруполи, че нещо не му достига ум, че си го изкарва на Хартмен като го нарича глупав или нещо подобно.

Не можел да мисли ... Хаха.
С мисленето е същата работа. Не е важно колко си мислил, а как, качеството тоест.
Това са ДВЕ ОБИДИ в ЕДИН ПОСТ!!! За отбелязване.
Причина - комплексите дет си ги има за ум ... някакви.
Макар че, то знанието и мъдростта са различни неща.
Може да знаеш много, но да не разбираш нищо.
Затова казват: Не е важно какво си узнал, а какво си разбрал.
Та явно това всичко са плодове от подкрепата на агресора руски. Така разбирам.
Острани се вижда, че нищо добро не са дали, но ... кой както иска да си ги тълкува.

ПП Това за Хасан и подръжници се отнася
Ама още пиша тук, пък вие взехте да нападате други. Да бяхте изчакали поне да спра, че тогава.

Според Хартман третата световна война е неизбежна. Той се изявява като пророк, а не аз. След като има трета световна може да се предположи, че всички или почти всички ще умрем. Хартман е млад и ще си умре млад и зелен, ако се сбъдне пророчеството му. Това е констатация.

Всеки който е учил психология знае, че мисленето е сложен процес. Това че според мен на него не му се отдава не е обида, а мнение. Никога не съм си позволявал да обидя когото и да е.

Не знам дали си наясно, но аз съм пацифист. Като такъв няма как да поддържам каквато и да е агресия.
viara
Цитат(Хасан @ 25/04/2022, 15:07) <{POST_SNAPBACK}>
Според Хартман третата световна война е неизбежна. Той се изявява като пророк, а не аз. След като има трета световна може да се предположи, че всички или почти всички ще умрем. Хартман е млад и ще си умре млад и зелен, ако се сбъдне пророчеството му. Това е констатация.

Всеки който е учил психология знае, че мисленето е сложен процес. Това че според мен на него не му се отдава не е обида, а мнение. Никога не съм си позволявал да обидя когото и да е.

Не знам дали си наясно, но аз съм пацифист. Като такъв няма как да поддържам каквато и да е агресия.

Пак нищо не си разбрал. Не според Хартман, а според анализаторите, които цитира.
Той не се прави на специалист по всичко като някои други. animatedwink.gif
Не знам колко да е млад щом има внуци ... Аз още нямам, но щото късно се омъжих.
Явно не правите разлика между пророчество и анализ? Между пророк и анализатор.
Различни са двата щата.
А хубаво тогава. А пророчеството какво е?
Него как да го разбираме?
То всеки се нарича с някакво име, но колко му отговаря е друг въпрос.
Вземи пример с християни-кръстоносци ...
Та на мен имена не са ми нужни, когато Словото говори и програмките...съзнанието ...

ПП Едно пацифистко съзнание не защитава агресори... Пък иначе може да играеш всякакви роли, но важно, че винаги се вижда зад тях.
Хасан
Цитат(viara @ 25/04/2022, 15:43) <{POST_SNAPBACK}>
Пак нищо не си разбрал. Не според Хартман, а според анализаторите, които цитира.
Той не се прави на специалист по всичко като някои други. animatedwink.gif
Не знам колко да е млад щом има внуци ... Аз още нямам, но щото късно се омъжих.
Явно не правите разлика между пророчество и анализ? Между пророк и анализатор.
Различни са двата щата.
А хубаво тогава. А пророчеството какво е?
Него как да го разбираме?
То всеки се нарича с някакво име, но колко му отговаря е друг въпрос.
Вземи пример с християни-кръстоносци ...
Та на мен имена не са ми нужни, когато Словото говори и програмките...съзнанието ...

ПП Едно пацифистко съзнание не защитава агресори... Пък иначе може да играеш всякакви роли, но важно, че винаги се вижда зад тях.

Това сега го научавам, че цитира анализатори. Дай линк.

И така да е, какво променя нещата? Аз само констатирам какво ще му се случи според анализаторите.
Според разсъжденията си изглежда млад и зелен, а всъщност може и да не е млад. Това не го знам. Тук може би си права.
След като искам мир, какъв да съм? Войнолюбец ли? neprichom.gif

П.П. Винаги съм осъждал войната водена от Русия. Руската армия няма работа в Украйна.
viara
Цитат(Хасан @ 25/04/2022, 15:53) <{POST_SNAPBACK}>
Това сега го научавам, че цитира анализатори. Дай линк.
И така да е, какво променя нещата? Аз само констатирам какво ще му се случи според анализаторите.
Според разсъжденията си изглежда млад и зелен, а всъщност може и да не е млад. Това не го знам. Тук може би си права.
След като искам мир, какъв да съм? Войнолюбец ли? neprichom.gif

Много послъгваш, много. Ама то форумите са затова, който ти се върже.
Нямам сега време за линк. Сега ми е време за разходка, най-после.
Хасан
Цитат(viara @ 25/04/2022, 15:55) <{POST_SNAPBACK}>
Много послъгваш, много. Ама то форумите са затова, който ти се върже.
Нямам сега време за линк. Сега ми е време за разходка, най-после.

Ето, имаш право на мнение. Аз не се обиждам. Беше хубаво да е аргументирано, но нямаш време. Приятна разходка!
Дaни
Цитат(viara @ 25/04/2022, 14:13) <{POST_SNAPBACK}>

Не, не мисля, Хасан е миролюбива душа, която иска войната колкото е възможно по-бързо да свърши, но уви, не е отчел факта, че има души, които са свободолюбиви и не са готови да се предадат в робство само и само, за да оцелеят физически. prashchai grigorii.gif

Alexfield
Нали? Забележително е, как всичките "предложения" на Хасанчик облагодетелстват руския агресор Путлер. Прави струва и все му хрумват идеи в полза на Мордор. После се чуди, защо твърдя, че е мурзилка.
Хасан
Цитат(Дaни @ 25/04/2022, 18:14) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не мисля, Хасан е миролюбива душа, която иска войната колкото е възможно по-бързо да свърши, но уви, не е отчел факта, че има души, които са свободолюбиви и не са готови да се предадат в робство само и само, за да оцелеят физически. prashchai grigorii.gif

Улучи в деветката. hat.gif
Тези, които не искат да живеят в тези територии, които Путин е завзел или ще завземе, могат да се махнат от там. Знам, че няма да им хареса, но сега по-добре ли е?
Хасан
Цитат(Alexfield @ 25/04/2022, 18:18) <{POST_SNAPBACK}>
Нали? Забележително е, как всичките "предложения" на Хасанчик облагодетелстват руския агресор Путлер. Прави струва и все му хрумват идеи в полза на Мордор. После се чуди, защо твърдя, че е мурзилка.

Защо забележително? Всеки месец Путин ми праща по куриер една чанта с рубли. Може да не го харесвам, но щом си плаща, ще го защитавам. sunbathing.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 25/04/2022, 13:38) <{POST_SNAPBACK}>
Проблемът на Великобритания и Франция по онова време е бил, че взети заедно са били по-слаби от Нацистка Германия. Затова са се борели за мир. Ако бяха по-силни, нищо от това нямаше да се случи. След 01.09.1939 г. заедно можеше да нападнат Германия и войната да приключи за два месеца. Е, ама как да нападнат, като са слаби? Обявяват война, но не им стиска да я водят.

На тебе също куме Иване. Ще си заминеш млад и зелен. sunbathing.gif

Каквито и глупости да плещиш, Хасанчик, това няма да отмени съдбата ти. smile.gif
Alexfield
А ти ще се махнеш ли когато дойде да освободи Варна? А може би ще го чакаш на Аспаруховия мост с цветя?
Hartmann
Цитат(Хасан @ 25/04/2022, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>
Защо забележително? Всеки месец Путин ми праща по куриер една чанта с рубли. Може да не го харесвам, но щом си плаща, ще го защитавам. sunbathing.gif

Ти не си алтернативна мурзилка. Ти си омурзилен алтернативник. 453.gif Демек, вие сте толко алтернативни, че дори няма нужда да ви се плаща.
Хасан
Цитат(Alexfield @ 26/04/2022, 10:34) <{POST_SNAPBACK}>
А ти ще се махнеш ли когато дойде да освободи Варна? А може би ще го чакаш на Аспаруховия мост с цветя?

Аз не живея във Варна, а и това няма как да стане. НАТО е много по-силна от Русия.

Стига сте плашили хората с тоя Путин. Злодей е, но няма сили да завладее Европа.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 26/04/2022, 11:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ти не си алтернативна мурзилка. Ти си омурзилен алтернативник. 453.gif Демек, вие сте толко алтернативни, че дори няма нужда да ви се плаща.

Няма, ама плаща. Яд ли те е? w00tbrows.gif
Alexfield
НАТО не може да ни опази от вътрешните врагове. Достатъчно е например БНО Шипка да започне да тероризира руското малцинство във Варна и ето ти готов Донецки сценарий. НАТО няма как да противодейства на български паравоенни милиции.
А това, че не си във Варна, не означава, че няма да вземеш отношение. Мигом ще скочиш с призив че като "му се даде" българското Черноморие **може** "да се кротне". И теб това напълно те устройва, защото "ти се живее".
Hartmann
Цитат(Хасан @ 26/04/2022, 11:48) <{POST_SNAPBACK}>
Няма, ама плаща. Яд ли те е? w00tbrows.gif

Сега като се замисля - то пък рублите може да станат колекционерска рядкост. И така, ако веднага си купиш рубли - може да си на голяма далавера по-нататък. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Alexfield @ 26/04/2022, 12:28) <{POST_SNAPBACK}>
..Достатъчно е например БНО Шипка да започне да тероризира руското малцинство във Варна и ето ти готов Донецки сценарий.
...

Виждам промяна. smile.gif
Този евентуален сценарий, да не бъде, би се различавал от това, което се случва в Донбас, но пък това, че така пишеш, доказва, че украинците са тормозили руснаците в тия райони. Може би тоя закон, колкото и да оправдава официалният език в страната е твърде дискриминационен:
https://www.google.com/amp/s/news.bg/int-po...html%3famp=true
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 26/04/2022, 12:41) <{POST_SNAPBACK}>
Виждам промяна. smile.gif
Този евентуален сценарий, да не бъде, би се различавал от това, което се случва в Донбас, но пък това, че така пишеш, доказва, че украинците са тормозили руснаците в тия райони. Може би тоя закон, колкото и да оправдава официалният език в страната е твърде дискриминационен:
https://www.google.com/amp/s/news.bg/int-po...html%3famp=true

доказва, че украинците са тормозили руснаците в тия райони - помниш ли "Голямата ексккурзия" на българските турци, нищ по дух брате? Какво ли трябваше да направи Турция с България според тебе, м? При условие, че както и украинците да са "притеснявали" руснаците в Украйна, това не може и на малкия пръст да се върже на това, което направиха българските власти.
Hartmann
Цитат(Glo @ 25/04/2022, 11:19) <{POST_SNAPBACK}>
Русия трябва да бъде притисната от всички страни от една страна! и отгоре от друга страна в два ГОЛЕМИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРЪСТЕНА, вплетените в тях мощни високи технологии и невероятната механична сила на стягане ще доведат до силно омаломощаване, загуба на съзнание, после осъзнаване на безсилието, невъзможнос за вземане на решения и пълно обездвижване, ще трябва да се предадат и дадат цялата си сила, сещате се там откъде е идеята, само че я надградих малко – два технологични пръстена ще ги владеят , двата тях ще ги открият, на място ше ги съберат и тъпота ше ги обвие в страната Мордор където тегне мрак, всички сме го гледали филма ама като трябва да се действа никви елфи не сте ами сте пълни джуджета, после Путин бил джуджак smokeing.gif

Джуджета, джуджета, колко да са джуджета?

Танкове, ракети, боеприпаси: Кой какви оръжия доставя на Украйна?
https://www.dw.com/bg/танкове-рак...на/a-61559000

https://trud.bg/защо-сащ-ускор?...?-оръжия/

https://news.bg/world/kanada-prashta-tezhki...-v-ukrayna.html

https://www.prkernel.com/германия-?...е-за-пър/
Хасан
Цитат(Alexfield @ 26/04/2022, 12:28) <{POST_SNAPBACK}>
НАТО не може да ни опази от вътрешните врагове. Достатъчно е например БНО Шипка да започне да тероризира руското малцинство във Варна и ето ти готов Донецки сценарий. НАТО няма как да противодейства на български паравоенни милиции.
А това, че не си във Варна, не означава, че няма да вземеш отношение. Мигом ще скочиш с призив че като "му се даде" българското Черноморие **може** "да се кротне". И теб това напълно те устройва, защото "ти се живее".

Нашата армия и полиция не може да ни опази от шепа наемници? w00tbrows.gif Ако Путин нападне, ще се разправя с НАТО.

Шшшт, няма да кажа така. Имам имоти там. Путин, долу ръцете от българското Черноморие! bg.gif
Glo
мерси Картман, ма мноо линкове, тее тука са маняци , сигурно ше ги отворат да ги четат, аз линкове и видеа за войната не чуквам, то е такава досада, нямам кво да доказвам на никого, ти си Ерик Картман от Саут Парк, нали, ама чесно rolleyes.gif
Alexfield
БНО Шипка са руски подлоги с българско гражданство. Това са родоотстъпници, които ще направят всичко, което им бъде заповядано от Мордор. И да: Украинци са тези, които са тормозили руското население в Донбас - те са същите родоотсъпници както нашите, само че са украински. И руснаци са тези, които са взривили няколко жилищни сгради в Рязан, за да окупират Чечня.
Изглежда не ти е ясно значението на думата "провокация", как работи и какви са последствията от нея.
Alexfield
НАТО може да те опази от външна армия. Не може да те опази от български родоотстъпници, които се качват на връх Шипка да развяват знамена на ДНР и ЛНР.
Хасан
Цитат(Alexfield @ 26/04/2022, 14:07) <{POST_SNAPBACK}>
НАТО може да те опази от външна армия. Не може да те опази от български родоотстъпници, които се качват на връх Шипка да развяват знамена на ДНР и ЛНР.

С тези хора още от сега би трябвало да се занимаят някой органи. Хубавото е, че съвсем не са много.
нищ по дух
Цитат(Alexfield @ 26/04/2022, 14:05) <{POST_SNAPBACK}>
...
И да: Украинци са тези, които са тормозили руското население в Донбас - те са същите родоотсъпници както нашите, само че са украински.
...

Е да, ама това не се приема, че е вярно, понеже се пише, че нямало фашисти украинци, а ето че и ти си съгласен. Когато преди писах за фашистите украинци, това имах предвид, като изобщо не оправдавам путьиновите фашисти, та войната е между тях, а страдат и ще страдат милиони, жертви безсмислени, разрушена инфраструктура, защо е нужно, на кого?
Или война, както хилядите войни, които е имало, както милионите ежедневни малки битки между хората, за какво ли не.
нищ по дух
Цитат(Glo @ 26/04/2022, 13:59) <{POST_SNAPBACK}>
мерси Картман, ма мноо линкове, тее тука са маняци , сигурно ше ги отворат да ги четат, аз линкове и видеа за войната не чуквам, то е такава досада, нямам кво да доказвам на никого, ти си Ерик Картман от Саут Парк, нали, ама чесно rolleyes.gif

Не е той, въпреки, че на моменти изглежда като него, иначе той си призна веднъж, поне така ми писа, Хартман, наречен Буби, голям ас.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 26/04/2022, 13:43) <{POST_SNAPBACK}>
доказва, че украинците са тормозили руснаците в тия райони - помниш ли "Голямата ексккурзия" на българските турци, нищ по дух брате? Какво ли трябваше да направи Турция с България според тебе, м? При условие, че както и украинците да са "притеснявали" руснаците в Украйна, това не може и на малкия пръст да се върже на това, което направиха българските власти.

Помня я, свидетел съм, ЦУМ в София вреше от народ, идваха, които можеха, купуваха стоки, пълнеха колите си, но има и предистория, нея също трябва да помниш. Влиза класният ни и казва, че от днес вашият съученик Мустафа, ще се казва Милко, имахме в класа едно циганче турче и беше хем отличник, хем добро момче, а по-късно стана строителен предприемач и българи му бяха работниците. А времето беше друго, Варшавски договор, СССР, какво щеше да направи Турция, освен да си ги приеме. Чудно ми е защо САЩ примерно, не приема всички, които желаят да отидат там, а разни визи, разни зелени карти, да ги приеме, тия украинци с голямо желание биха отишли там.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 26/04/2022, 15:16) <{POST_SNAPBACK}>
Помня я, свидетел съм, ЦУМ в София вреше от народ, идваха, които можеха, купуваха стоки, пълнеха колите си, но има и предистория, нея също трябва да помниш. Влиза класният ни и казва, че от днес вашият съученик Мустафа, ще се казва Милко, имахме в класа едно циганче турче и беше хем отличник, хем добро момче, а по-късно стана строителен предприемач и българи му бяха работниците. А времето беше друго, Варшавски договор, СССР, какво щеше да направи Турция, освен да си ги приеме. Чудно ми е защо САЩ примерно, не приема всички, които желаят да отидат там, а разни визи, разни зелени карти, да ги приеме, тия украинци с голямо желание биха отишли там.

А времето беше друго - аа, сега разбрах вече какво имаш предвид. Това за времето и други са го казвали, например: "Такова беше времето" - Добри Джуров на въпрос защо БКП е избила българската интелигенция. smile.gif

Що се отнася до САЩ и зелените карти, ето ти последния виц на тая тема: "Руснакът има две мечти: 1. Да унищожи Америка; 2. Да спечели зелена карта" smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 26/04/2022, 15:31) <{POST_SNAPBACK}>
А времето беше друго - аа, сега разбрах вече какво имаш предвид. Това за времето и други са го казвали, например: "Такова беше времето" - Добри Джуров на въпрос защо БКП е избила българската интелигенция. smile.gif

А тези същите избиха и някои от своите "другари" ремсисти, някои ги самоубиха, други бяха в немилост, особено след линията от април 56-та.
Но времето е било такова, че са можели, ако искат да направят много поразии, ама защо допълнително да си създават проблеми, сега да не би да им е зле, на братята турци в тези райони. За 32 години единствената организация, която съществува и не е променила име и политика е ДПС, от време на време си имат вътрешни търкания, ама са партия за пример, за разлика от всички разпаднали се и променили своите възгледи партии. Някои от БКП и ДС, добре са си свършили работата.
viara
Цитат(Hartmann @ 26/04/2022, 15:31) <{POST_SNAPBACK}>

Що се отнася до САЩ и зелените карти, ето ти последния виц на тая тема: "Руснакът има две мечти: 1. Да унищожи Америка; 2. Да спечели зелена карта" smile.gif

Да противоречива вяра, която ги дисбалансира напълно... и затова се всичките тези плодове, които се виждат на яве.
viara
Цитат(Alexfield @ 25/04/2022, 18:18) <{POST_SNAPBACK}>

Да и като свържем с горния пост за противоречивата вяра, всичко се изяснява.
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 26/04/2022, 15:09) <{POST_SNAPBACK}>
Не е той, въпреки, че на моменти изглежда като него, иначе той си призна веднъж, поне така ми писа, Хартман, наречен Буби, голям ас.

Не "голям ас", нищ по дух брате, прочети по-добре - най-големия. smile.gif А брат Гло просто завижда, защото е дребничък като джуджака. smile.gif

Онзи ден видях джуджака на неква маса - мъничък, свитичък, уплашен, посивял, панталонките му късички, крачетата тънички, вкопчил се беше в масата, гаче ли някой иска да му я дръпне... Знам, че може и да не ми повярваш, но... малко ми стана жал за старчето. А като знам и какво го чака... smile.gif
viara
Цитат(Hartmann @ 26/04/2022, 16:41) <{POST_SNAPBACK}>
Не "голям ас", нищ по дух брате, прочети по-добре - най-големия. smile.gif А брат Гло просто завижда, защото е дребничък като джуджака. smile.gif

Онзи ден видях джуджака на неква маса - мъничък, свитичък, уплашен, посивял, панталонките му късички, крачетата тънички, вкопчил се беше в масата, гаче ли някой иска да му я дръпне... Знам, че може и да не ми повярваш, но... малко ми стана жал за старчето. А като знам и какво го чака... smile.gif

Същото, което сподели преди доста време Дарил Анка. Значи се доказва.
Доколкото се разбира от пресата - чака го съд. Започнали са от 2013 година да разнищват.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 26/04/2022, 16:41) <{POST_SNAPBACK}>

Да, най-големия е, така е, но освен младежкия си вид, пише че не е бил от високите, може би около малко над среден ръст, 1.76 предполагам.

Гледах и аз едно кратко видео, където са забелязали, че с дясната ръка държи края на масата много време, без да я пусне.

Тука е на 100 или повече:
Alexfield
Браво! Браво! Добро мислене. Хайде сега се замисли защо прокуратурата не се занимава с тях и кой казва какво да се случва в същата тази прокуратура.
Жокер:
https://news.bg/politics/da-balgariya-skoch...siya-u-nas.html
Хасан
Цитат(Alexfield @ 27/04/2022, 10:22) <{POST_SNAPBACK}>
Браво! Браво! Добро мислене. Хайде сега се замисли защо прокуратурата не се занимава с тях и кой казва какво да се случва в същата тази прокуратура.
Жокер:
https://news.bg/politics/da-balgariya-skoch...siya-u-nas.html

Защо си мислиш, че не ги разследват?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.