Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Витиеват
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Питето
Значи е продукт на по-глупавите, щото ако 80% не могат да произнесат думата, то как ще стане комуникацията. Или е паднало яко обучение докато по-тъпите вдигнат нивото, или по-умните са свалили нивото, та да тръгнат нещата. Сега, може пък да е имало и яко естествен подбор, и който не може да изреве навреме "помощ, мамут" бива сгазен от мамута, и накрая остават тези с филологичните наклонности...
Аз подозирам, че е първия вариант, дето е съобразен с 80-те %-та, щото и днес, като застанеш да говориш пред племе (голяма група, евентуално тълпа) се иска да говориш като на много прост човек, та да те разберат...
Thursday Next
Ами просто едно време по-глупавите сравнително бързо са били отстранявани от генофонда. Саблезъбият тигър е имал грижата. Едва благоденствието започва да осигурява шансове за оцеляване на ... когнитивно ощетените.
Quaker between your quarks
След като застреляха Рабин. Закараха ме на вилата, на икономическият му съветник, няма да ти казвам името, абсолютно аналогично с пилот свален в Ливан и тема за размяна на пленници. Айде мека мария съм , Рон Арад.
Вика, анахну мехапсим, мединот ка еле. Тва на еврит, търсим такива държави, за сиви пари от Америка. Три милиарда, не че всички са зо теб. Трябваше да купим, това което хубавото Наде купи, там до Орлов мост. Викам, аз съм прост занаятчия, да, ще правя нещо, но работилница скромна, петнайсе чука, три наковални...
И се разделихме. Колко чука, имам сега ? Днес си търсих любимото чукче, малко, с дълга дървена дръжка, щото има и големи с желязна дръжка. sad.gif
ByBa
Цитат(Quaker between your quarks @ 03/05/2022, 22:32) <{POST_SNAPBACK}>
Не мож си приличаме, неприлично красив, аз. laugh.gif

и витиеват

като Сорокин...почерк возмет ...

:-)
Мисли за мен, като за английската кралица.Мъжка.
Аз съм си най големият проблем, другите не са ! laugh.gif
Стига, това " най паче" го знаем три лингвиста, аз, ти, и другия не го познавам. sad.gif
Говориш ли си с други мъже, си сваляш нивото , усещаш ли се въобще. laugh.gif
Питето
Желязната дръжка е гадна, щото често връща вибрации. Не ме кефи. Сивите кинти също, независимо откъде идват. Връщат кофти вибрации в системата на икономиката и се пробват да я сговнят. Ако се беше полакомил, сега вместо работилница и любим чук, щеше да имаш цех и нЕкъде по света борд бюрократи-управители, да ти казват какви чукове да купуваш за цеха.
https://nauka.offnews.bg/news/Biologiia_16/...-gen_10756.html
Ако не бях голяма работа , разбираемо е да не можех си позволя, тва нагло самочувствие.
Ама Горския ми липсва, тоз добър, не заядлив форумец.
Адмирал няма, ебе някъде, Гло свири и пее за Евровизия.
Въобще, скандалите ми липсват, оглеждам се за враг, той врагъ го няма ! sad.gif
ByBa
Цитат(Питето @ 04/05/2022, 20:24) <{POST_SNAPBACK}>
Значи е продукт на по-глупавите, щото ако 80% не могат да произнесат думата, то как ще стане комуникацията.

Аз подозирам, че е първия вариант, дето е съобразен с 80-те %-та, щото и днес, като застанеш да говориш пред племе (голяма група, евентуално тълпа) се иска да говориш като на много прост човек, та да те разберат...

Значи зависи...

Зависи от това, който те слуша, зависи от тълпата, която те обкръжава и зависи от народоособеностите на обществото, което те заобикаля...

Бойко добре се справяше...

Киро Тъпо-умното добре се справяше...

Последните председатели на Парламента добре се справяха...въпреки говорния им дефект...
ByBa
Цитат(Hartmann @ 03/05/2022, 21:33) <{POST_SNAPBACK}>
...

Абе що се замесва тук кой къде е...аз може да съм тук, но с мислите си съм другаде, без коментар, ако може...

щот само това чувам и се говори /и други го чуват и повтарят/ Нато е отбранителен съюз, ОКей !

:-)
Питето
Аха, точно, има си степени, ама все са от ''като за най-тъпия'' надолу. Особености на тълпата, независимо къде по света се е събрала.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.