Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Обичам руснаците !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Shade
Цитат(Тарабас @ 21/05/2022, 08:58) <{POST_SNAPBACK}>
Няма друга паплач, която да краде столове.

Това е вярно.
За руските клептомани територията на САЩ е много благодатно място за безплатни придобивки, които не се налага да се крадат. Навсякъде се въргалят купища изхвърлени столове, дивани, тонколони, телевизори, перални и др. Няма кой да ги събира и изпраща по пощата на смотаняците във вехтошарска Русия (обичани от някои, за да сме в унисон с темата wink.gif).
Питето
Ти гледай да не си организират световно "чия паплач е най-паплач", че не се знае откъде какво може да изскочи...
Тарабас
Е, не. Дори в Африка не крадат столове.
Alexfield
Питето
Или няма кой да снима какво крадат, а и са далече и не ни интересуват толкова, ама съм сигурен, че и там имат "шампиони". Африка хич не е малка и има потенциал. А и пропускаш основното. Тези в африка крадат на частно, а в Украйна са на държавна служба и имат шефове, та важното е че офицерите им допускат да крадат такива простотии и да се излагат.
wal
Първите модели Москвичи наистина са с двигател на BMW.Това е част от репарациите на Германия към СеСеСеРе след ВСВ.
Ужасен ужас бяха корабните им двигатели, които ни продаваха за корабите в БРП.Бяха порусначили двигател на МWM.Всяко лято в техникума бяхме на стаж по корабите на БРП. Бедна ти е фантазията какъв шум беше в машинното отделение и колко ремонти на терен се правеха.Маджарите и югославяните още тогава (седемдесете години) успяха да се оборудват с германски двигатели.Власите пък си произвеждаха някаква тяхна модификация, не мога да си спомня на коя западна фирма.На Дунава само ние се тровихме с техните боклуци.
agrippa
Цитат(Quaker between your quarks @ 17/05/2022, 13:39) <{POST_SNAPBACK}>
Не подценявайте руската наука.
Циолковски е руснак, Менделеев, Лобачевски, Яблочкин крушката, Попов радиото.Нека сме горди, че сме славяни, и толкоз красиви рускините, а ний с сини очи, руси коси, и големи ланги. Една, в един форум, четох , - големи, бели, и сочни.
Аз, като мъж се притесних, от толкоз въудушевление, и екстаз.
Кат Россия, няма втора, тъй велика на Света !
Скажи ка дяда, вед недаром......
Не ги подценяваме. Ама да видим, как ще се справят с производството на лагери и друга електроника за вътрешните нужди. И самолети, като свършат готовите и върнат лизинговите.

А рускини опитвал ли си на живо, или само си ги представяш?
agrippa
Нищо не казваш за якутите, бурятите, башкирците, удмуртите и татарите. Тука прозира някакъв явен расизъм, бял супремасизъм, към чист аризъм. А уж 49% от квакерите били африканци, според уикипедистите.
Hartmann
Цитат(Питето @ 21/05/2022, 21:11) <{POST_SNAPBACK}>
Или няма кой да снима какво крадат, а и са далече и не ни интересуват толкова, ама съм сигурен, че и там имат "шампиони". Африка хич не е малка и има потенциал. А и пропускаш основното. Тези в африка крадат на частно, а в Украйна са на държавна служба и имат шефове, та важното е че офицерите им допускат да крадат такива простотии и да се излагат.

Добре бе, столове може да крадат и в Африка. Обаче кажи ми къде крадат носено дамско бельо? Освен хора с много специфични психиатрични заболявания, кой друг може да краде сутиени и прашки? Кой краде по света миксери и ги смята за голяма придобивка?
Shade
Цитат(agrippa @ 21/05/2022, 12:00) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не казваш за якутите, бурятите, башкирците, удмуртите и татарите. Тука прозира някакъв явен расизъм, бял супремасизъм, към чист аризъм. А уж 49% от квакерите били африканци, според уикипедистите.

Темата е за любов към руснаците. Какви якути, буряти, башкирци, удмурти и татари?
Изясни се, че нещо объркано звучиш.
Преди няколко години ти ни убеждаваше как някакъв си канадски пилот на изтребител като оглеждал Европа от високо от летящия си самолет, не забелязал руска заплаха на видимия хоризонт. Което ти обяви като неопровержимо доказателство за "чиста пропаганда". И ни убеждаваше да гледаме Fox News и най-вече "професионалните" политически анализи на палеоконсервативния тръмпликански коментатор Tucker Carlson, който те бил очаровал с ерудицията си.
Последно, обичаш ли руснаците и най-вече непропагандния Путин, както го обичат криминално проявеният явен расист и бял супремасист бивш американски президент Donald Trump и поддръжника му Tucker Carlson?
Glo
и шапката за шофиране ше ти открадне а даже няма и кола huh.gif
Thursday Next
Цитат
С други думи във всяка държава паплачта е мнозинство.

Това е така. И именно затова една от основните задачи на държавата би следвало да бъде осигуряването на прилично ниво на ... аре, да не викаме паплач, нека да е "масовия гражданин". Четох, че във Финландия и Дания от няколко години в училище се преподава критичен анализ на информация от мрежата - тоест, учат децата как да разпознават виртуалния булшит. В резултат на това двете държави бележат доста ниско ниво на разпространение на конспиративни теории.
Glo
предлагам да направим референдум за приемане на биткойна, обясняваме на дъртите как си лягат вечерта с пестин лева пенсия, на другия ден стават и хоп - две хиляди! на по следващата сутрин станали 5000 лв wavetowel2.gif и никой няма да може да им проследи далаверата от цялата работа, нито транзакциите, ше могат да си купуват и наркотици и кво ли не от дарк мрежата, да плащат на килъри да им изчистят лошите роднини дето се карат за наследства с тях, няма да дремят пред пощите с бастуните, тее кирчовци и пощите съсипаха laugh.gif счупиха държавата отсякъде, дайте да дадем шанс на възрасните да получат достойни пенсии, такива каквито наистина заслужават a4dff7b7.gif
Питето
Аз се сещам за едни, дето си крадяха чистачките от колите. Когато сочиш някого с пръст, останалите три пръста сочат към тебе. animatedwink.gif Няма лошо в историята, лошото е ако се забравя, щото се забравят и уроците ѝ.
Та другата страна на монетата с краденето на столове и тоалетни чинии е, че тези крадци видяха колко са назад. Остави, ами ще разказват на тамошните им роднини и приятели от първа ръка колко са изостанали и къде е света, и... и нещата там ще тръгнат към промяна. Тука се получи и не чистачките, ами вече и колите не си крадем. Аха, Путин освен че сплоти ЕС и вкара неутрални държави в НАТО, се оказва че отвори очите на собствените си мужици колко са изостанали от света.
Hartmann
Цитат(Питето @ 22/05/2022, 22:40) <{POST_SNAPBACK}>
Аз се сещам за едни, дето си крадяха чистачките от колите. Когато сочиш някого с пръст, останалите три пръста сочат към тебе. animatedwink.gif Няма лошо в историята, лошото е ако се забравя, щото се забравят и уроците ѝ.
Та другата страна на монетата с краденето на столове и тоалетни чинии е, че тези крадци видяха колко са назад. Остави, ами ще разказват на тамошните им роднини и приятели от първа ръка колко са изостанали и къде е света, и... и нещата там ще тръгнат към промяна. Тука се получи и не чистачките, ами вече и колите не си крадем. Аха, Путин освен че сплоти ЕС и вкара неутрални държави в НАТО, се оказва че отвори очите на собствените си мужици колко са изостанали от света.

Вярно е, че в България се крадяха много чистачки. Това беше по времето, когато баща ми обиколил цялата страна в търсене на два броя гуми. Разказвал ми е, че отишъл даже до Видин, където имало завод за гуми - но и там не успял да купи проклетите два броя гуми ахахахахахахахахахахахах 453.gif

Мисълта ми е, че когато чакаш 2 години да си купиш пералня, която на всичко отгоре струва 4-5 учителски заплати - тогава някак може да оправдаеш крадливостта на населението. Но когато си в супер-могъща страна в 21 век, препълнена с газ, нефт и др природни богатства и претендираш за 2-ра армия в света и правиш ракети и претендираш да бъдеш супер-сила и пр и т.н. - и в същото време войниците ти крадат миксери и сутиени, това някак си не виждам да има връка с нашите чистачки. Или викаш - онзи манталитет, изграден при социализма - той няма променяне и се предава на поколенията? smile.gif За това - не знам, може и да си прав.
Питето
Точно и логично си е. Когато баща ти е обикалял страната за две гуми за кола, тогава ние се пънехме че правим компютри и разбиваме света с износ на мотокари. Същото е и сега в Русия — парата отива в свирката, а не да върти колелата. Номера е, че дори мужиците из забитите губернии видяха с очите си колко са назад от "тъпите хохли", а това в съчетание с набитото превъзходство от пропагандата ще е е автогол за Кремъл. Ти представяш ли си като почнат да се хвалят жените с военната плячка, съседките какво ще поискат от мъжете си, и онези как секе-секе ще се напънат да догонят света с бачкане. И това сме го играли тук съвсем скоро, с "мързеливите роми" дето у немско се скъсват от бачкане, и сега купуват и обзавеждат апартаменти и имат (някои) немско мислене а не ромско. Това на живо съм го виждал, та що да не се попроменят и мужиците в правилната посока като видят кое как е по света.
ByBa
Цитат(Quaker between your quarks @ 13/05/2022, 19:00) <{POST_SNAPBACK}>
И едва скоро научих, че имало украинци.
Абе, това не са ли като нашите "македонци" ? дето ни крадът история и идентичност.
ЛъжеИвайло, лъжеАсен, лъжебългарин, лъжеруснак.
Че всички говорят руски там.
Ако Америка я е грижа за ценности и демокрация, - ей ти Саудитска Арабия и Северна Корея. Вкарай войски в Саудия, и Северна Корея, освободи ги !

Точно така - ей я къде е и Япония, със загрижеността си на приятел...приятел...съюзник...еми само дето Германия веднъж заяви заради .един бит арабин /мен ми е все тая на шапката, но Меркел го казА/, че приятели не постъпват...ТАКА

А как...се питам аз?
Glo
питето, колко ти плати запада за тоя постинг?! korabche.gif
Hartmann
Цитат(Питето @ 23/05/2022, 19:48) <{POST_SNAPBACK}>
Точно и логично си е. Когато баща ти е обикалял страната за две гуми за кола, тогава ние се пънехме че правим компютри и разбиваме света с износ на мотокари. Същото е и сега в Русия — парата отива в свирката, а не да върти колелата. Номера е, че дори мужиците из забитите губернии видяха с очите си колко са назад от "тъпите хохли", а това в съчетание с набитото превъзходство от пропагандата ще е е автогол за Кремъл. Ти представяш ли си като почнат да се хвалят жените с военната плячка, съседките какво ще поискат от мъжете си, и онези как секе-секе ще се напънат да догонят света с бачкане. И това сме го играли тук съвсем скоро, с "мързеливите роми" дето у немско се скъсват от бачкане, и сега купуват и обзавеждат апартаменти и имат (някои) немско мислене а не ромско. Това на живо съм го виждал, та що да не се попроменят и мужиците в правилната посока като видят кое как е по света.

що да не се попроменят и мужиците в правилната посока като видят кое как е по света - след 2-рата световна, като обиколиха половин Европа и разбраха в каква дълбока жопа живеят - промениха ли се? smile.gif

Не става така. Промяната ще дойде само и единствено след тотален крах и пълен разгром.
Питето
Ми трудно схващат. Все пак имат стотина години антиподбор... А и я виж в България, дето от 30 години щъкаме свободно по света колко са тези дето си искат соца с вишките и кльона по границата. Хем техните деца работят в чужбина и им пращат яко пари и пак ги влече към тъпото, а тези са забити из степи и тайги семейно. Трябва им повече примери и повече време за схващане.
Glo
а вие приятели скъпи, преставяте ли си народа да не е 80% дебилен ами изобщо да няма дори един дебилен гражданин rolleyes.gif всички да са на 100% умни, хитри, образовани, тарикати, схемаджии, интелигентни на макс, гласуващи умно, избиращи само най-добрите образци на нацията, е какво щеше да стане тогава, някой има ли подготвена теория, какво ше се случи с държавата? rolleyes.gif
Thursday Next
Немаше да има кой да ти сложи хасфалта, щеше да си чаааакаш ...
Glo
да пием за дебилите - най-голямото национално богатство в една държава bg.gif почвам по план към дванайсе наобед, но нямам пиене, тряя сам да ида до магазина на ъгъла по шибаната улица, но преди това съм ацки зает с изяждането на двайсетина хот дога дето майка ми ги опекла и донесла по тъмно още, таа жена как само се промъква от съседния апартамент, изкарва ми акъла по някой път в коридора понесла едновременно няколко тави laugh.gif
Glo
приятели, удари един палец, позволете ми да ви представя хот-доците на майка ми 501.gif на нищо не приличат ама са мноо вкусни az takovata.gif

то като се сетя, май само хот-доците и стават за ядене, друго всичко го мятаме в кофата, тя си мисли че мноо и ядем манджите и пак мъкне laugh.gif

Hartmann
Цитат(Glo @ 24/05/2022, 10:41) <{POST_SNAPBACK}>
да пием за дебилите - най-голямото национално богатство в една държава

Щом ще пиеш за дебилите, трябва да упоменем какви ги вършат тези добри люде smile.gif

Русия забрани на починалия преди 4 години сенатор Джон Маккейн да я посещава

https://offnews.bg/sviat/rusia-zabrani-na-p...-ia-777321.html
Shade
Цитат(Hartmann @ 24/05/2022, 09:20) <{POST_SNAPBACK}>
Русия забрани на починалия преди 4 години сенатор Джон Маккейн да я посещава

Покойният републикански сенатор Джон Маккейн беше в конфликтни отношения с тогавашния президент Доналд Тръмп. Всеки враг на опитомения от Путин до преданост като кученце Тръмп, е враг и на Русия. Враг до края на света.
Quaker between your quarks
Писах дълъг постинг, за лагери, съчми, червен живак, и топология на ДНК, всичко се изтри при опит да вмъкна емотиквон, такъв озадъчен.
И шпиндели имаше, високочестотни, и токове Фуко. Дълъг текс, литература, образование, мозък, за червеният живак, кат живачно- плутониева амалгама. За многото ми ДНК проекти, един който изпълзя от мазето, и отиде при крана на помпата, а жината се разпищя.
Но и без тва аудиторията а проста.
Питай за лагери, питай за съчми. Питай !
Задай ми умен въпрос форумецо, да видиш къф отговор щти тегля !
Shade
Малко любов към руснаците:
https://www.youtube.com/watch?v=S3FGWPMjl6M
ByBa
абе какво значи

Бай Рактар ?

:_)
Shade
Цитат(ByBa @ 24/05/2022, 20:06) <{POST_SNAPBACK}>
абе какво значи

Бай Рактар ?

旗手
Shade
Цитат(Thursday Next @ 21/05/2022, 05:06) <{POST_SNAPBACK}>
Мен с такъв ме взеха на бала. Гъзрия до шия, братче. laughing.gif А ся ги търкаляме тия GLB-та, и грам тръпка нема. Еххх, добре си беше едно време ... Главно щото бехме млади, яки и глупави. 486.gif

Пък аз навремето булка взех с такъв Москвич.
Thursday Next
Малиии, аз такъв жив не съм виждала! laughing.gif
Hartmann
Цитат(Shade @ 25/05/2022, 07:21) <{POST_SNAPBACK}>
旗手

Черно
Бай
Евка

https://www.youtube.com/shorts/Bi7QFOurr_U
Питето
НЕма заплата, само ми държат лева стабилен и руснаците далече от дома.
Питето
Няма такъв народ без дебили, ама на нЕкои народи дебилите са поозаптени и не им дават наклон на държавата. Та явно е постижимо, въпроса е колко време и ядове ще отнеме...
Hartmann
Цитат(Glo @ 24/05/2022, 10:11) <{POST_SNAPBACK}>
а вие приятели скъпи, преставяте ли си народа да не е 80% дебилен ами изобщо да няма дори един дебилен гражданин rolleyes.gif всички да са на 100% умни, хитри, образовани, тарикати, схемаджии, интелигентни на макс, гласуващи умно, избиращи само най-добрите образци на нацията, е какво щеше да стане тогава, някой има ли подготвена теория, какво ше се случи с държавата? rolleyes.gif

Има, Глошко, има подготвена теория тъкмо за такъв случай. smile.gif Добрият войник Швейк я е формулирал. Но няма да ти я кажа, ще трябва да си я търсиш. smile.gif
Cayen
Много карашик експозето ти, братó. И аз ще отговоря в този стил, че да (евентуално не да) се разберем. wink.gif

Първо да уточним какво значи "обичам":
"увлечен съм, влюбен съм, обиквам, залюбвам, харесвам, нрави ми се, пленен съм, придаден съм, луд съм по, по вкуса ми е, пристрастен съм, възлюбвам, обожавам, боготворя".

Второ кое от тия чувства изпитваш към цял един народ и по каква причина, след като не си живял там и изобщо не ги познаваш отблизо?

Трето и четвърто е има ли някой, който да обича ВСИЧКИ от дадена страна и да мрази ВСИЧКИ от другите страни.
НЯМА ТАКЪВ, по-скоро всички са склонни да се мразят и да се плюят и имат топли чувства към ограничен кръг от хора, независимо от каква народност са.

Няма кой да ти открадне идентичността ако ти не се откажеш от нея и земеш, че залюбиш не хората около теб, а някои съвсем непознати далеч, далеч от тебе.
Няма към кого да се обърнеш в случай на нужда освен към най-близките си, тоест кръвните ти роднини и ограничен брой приятели, но само ако обичаш тях и те обичат теб. Ами ако се окаже, че близките ти обичат други?
Още по-малко няма как да очакваш добро от хора, които и хабер си нямат от твоята обич, действията им не се движат от чувства, а от интереси и задължения и вероятно обичат някого, но най-малко теб.
Защото изобщо нямат представа че съществуваш и не им пука за теб.
Thursday Next
Е бива ли така да съсипваш на човека панегириците с рационална мисъл, а? a4dff7b7.gif
Cayen
Ъммм...щот съ надявам и мен да заобича на принципа "убий мъ, убичъм тъ!" az takovata.gif
Питето
На този принцип, най-много нЕкоя вендета да си докараш. Днес една украинка ми показа жилището си в Херсон "преди" и "сега". Хич не ти трябва така "любов" дето от "у/бий мъ" идва. animatedwink.gif
agrippa
Цитат(Shade @ 21/05/2022, 15:24) <{POST_SNAPBACK}>
"палеоконсервативния" е хубава дума. Който не ги обича, да не пише тука. Без Путин щяха да са си по-добре, жал ми е за тях.
Cayen
Цитат(Питето @ 27/05/2022, 22:40) <{POST_SNAPBACK}>
На този принцип, най-много нЕкоя вендета да си докараш. Днес една украинка ми показа жилището си в Херсон "преди" и "сега". Хич не ти трябва така "любов" дето от "у/бий мъ" идва. animatedwink.gif

Сериозният ми отговор беше по-горе.
Но общо взето виждам форума и споровете тук като нещо подобно на Ганковото кафене. navikvane.gif Та тази ми реплика, която коментираш, беше опит да отвърна на шегата с шега , но явно не ми се е получило щом така си го разбрал.
Иначе като цяло твоите коментари ми допадат.

Hartmann
Цитат(wal @ 21/05/2022, 21:33) <{POST_SNAPBACK}>
Първите модели Москвичи наистина са с двигател на BMW.Това е част от репарациите на Германия към СеСеСеРе след ВСВ.
Ужасен ужас бяха корабните им двигатели, които ни продаваха за корабите в БРП.Бяха порусначили двигател на МWM.Всяко лято в техникума бяхме на стаж по корабите на БРП. Бедна ти е фантазията какъв шум беше в машинното отделение и колко ремонти на терен се правеха.Маджарите и югославяните още тогава (седемдесете години) успяха да се оборудват с германски двигатели.Власите пък си произвеждаха някаква тяхна модификация, не мога да си спомня на коя западна фирма.На Дунава само ние се тровихме с техните боклуци.

BTW, забеляза ли поредния майтап в страната на умните миролюбци - кмета на Масква първо се изстъпи и рече - ще правим Москвич в заводите на Рено. Точно след 11 дена се показа отново и вика - ами то... без сериозна подкрепа от външни партньори, каквато в момента нямаме, не можем да направим Москвич. И туйто. smile.gif
Shade
Цитат(Hartmann @ 01/06/2022, 10:52) <{POST_SNAPBACK}>
BTW, забеляза ли поредния майтап в страната на умните миролюбци - кмета на Масква първо се изстъпи и рече - ще правим Москвич в заводите на Рено. Точно след 11 дена се показа отново и вика - ами то... без сериозна подкрепа от външни партньори, каквато в момента нямаме, не можем да направим Москвич. И туйто. smile.gif

Заеби Москвичите, на диваците не им трябват коли. Обаче не могат да правят и танкове без западна помощ. Само в железарията ги бива занаятчиите.
Което в съответствие с вица означава, че няма пътуване, направо закрепостяване.

А още по-лошото е, че и тези играчки не могат да правят без достъп до западни технологии:

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.