Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Измислихте ли го?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 08/07/2022, 20:32) <{POST_SNAPBACK}>
Е, е ?
Предполагам, че го има!
Mais, mais! Avec mention?! smile.gif biggrin.gif

Да беее, раздадоха на децата дипломите. 100 % успеваемост на училището, няма ни един, останал без бак. Премиерът лично връчи свитъците, държа едно кратко прочувствено слово, беше си вълнуващо, бая родители пребърсвахме око. b_046.gif
Thursday Next
Цитат(viara @ 09/07/2022, 10:59) <{POST_SNAPBACK}>
Уа, от всички грешащи в този форум писатели само от мен се изисква да съм безгрешна писатетелка, разбирам...?!?!
Ако правилно съм разбрала...
В училищата не изискват безгрешност от учителките по бг, но тук в този форум се изисква от мен?!? Бре.
Съжалявам. Не позна. Не мога да ти задоволявам егоистичните желания, нито имам нужда да ти ги задоволявам. Ще си намериш някой друг дет да го юркаш за правописа.

Ти наистина си убедена, че всичко е само за тебе, специално организирано и устроено. И бълнуваш непрестанно за "закончета" някакви. Всъщност напомням мимоходом винаги, че е добре да се пише грамотно. До момента няма никой санкциониран за това, че не го прави. Ти също не си санкционирана, така че не виждам на какво отгоре пищиш и пробутваш тези за лично отношение.

Просто винаги е смешно да гледаш как се пъне да поучава човек, който дори не може да пише грамотно. И няма защо да се чудиш, че се смея.

Кой какво изисква в училищата няма нищо общо с този форум. Той не е на подчинение на МОН.
Тарабас
Животът е ужасен, ако не си репресиран. Или ако никой не разбере че си в такава роля.
Glo
Цитат(viara @ 09/07/2022, 11:59) <{POST_SNAPBACK}>
Уа, от всички грешащи в този форум писатели само от мен се изисква да съм безгрешна писатетелка, разбирам...?!?!

на който много е дадено, от него много се и изисква tongue.gif
viara
Цитат(Glo @ 10/07/2022, 12:27) <{POST_SNAPBACK}>
на който много е дадено, от него много се и изисква tongue.gif

Който ми е дал, може да ми изисква. Но тази специално или някой от вас тук, нищо не ми е дал, че да ми изисква.
За дадено инфо, винаги мога да върна жест със същото. То и тук няма какво друго да се даде.
viara
Цитат(Thursday Next @ 10/07/2022, 11:02) <{POST_SNAPBACK}>
Ти наистина си убедена, че всичко е само за тебе, специално организирано и устроено. И бълнуваш непрестанно за "закончета" някакви. Всъщност напомням мимоходом винаги, че е добре да се пише грамотно. До момента няма никой санкциониран за това, че не го прави. Ти също не си санкционирана, така че не виждам на какво отгоре пищиш и пробутваш тези за лично отношение.

Просто винаги е смешно да гледаш как се пъне да поучава човек, който дори не може да пише грамотно. И няма защо да се чудиш, че се смея.

Кой какво изисква в училищата няма нищо общо с този форум. Той не е на подчинение на МОН.

Щом в училищата няма подобно изискване и ти няма да го изискваш. Толкова.
Щом Байдън може да бърка Швеция и Швейцария и аз мога. Разбра ли?
А за грамотно никъде няма ПРАКТИЧЕСКО ОПРЕДЕЛЕНИЕ. Значи нямаш ЗАКОНОВО право да изискваш БЕЗГРЕШНОСТ!!!
Ти ако не можеш, си е твоя работа, не си натрапвай твойто лично на целия форум. Ясно?
https://novini.bg/sviat/us/726026?fbclid=Iw...1mpx3HXmNSjhjlQ
Thursday Next
Цитат(viara @ 11/07/2022, 01:30) <{POST_SNAPBACK}>
Щом в училищата няма подобно изискване и ти няма да го изискваш. Толкова.
Щом Байдън може да бърка Швеция и Швейцария и аз мога. Разбра ли?
А за грамотно никъде няма ПРАКТИЧЕСКО ОПРЕДЕЛЕНИЕ. Значи нямаш ЗАКОНОВО право да изискваш БЕЗГРЕШНОСТ!!!
Ти ако не можеш, си е твоя работа, не си натрапвай твойто лично на целия форум. Ясно?
https://novini.bg/sviat/us/726026?fbclid=Iw...1mpx3HXmNSjhjlQ

Напомням - този форум е частен клуб, а не подопечно на МОН ведомство. Мога да изисквам каквото си реша. Все едно да ми влизаш в хола и да ми плюеш семки по пода и като ти направя забележка, да ме питаш откъде накъде.
Джон Байдън също така няма абсолютно никакво отношение към форума. Нито пък ти си сравнима с Джон Байдън.Слез от главните букви, това изобщо не те прави по-убедителна. Практическо определение има, а както обяснявам за осми път, на мен не ми трябва законово основание да изисквам грамотно писане.
viara
Цитат(Thursday Next @ 11/07/2022, 09:55) <{POST_SNAPBACK}>
Напомням - този форум е частен клуб, а не подопечно на МОН ведомство. Мога да изисквам каквото си реша. Все едно да ми влизаш в хола и да ми плюеш семки по пода и като ти направя забележка, да ме питаш откъде накъде.
Джон Байдън също така няма абсолютно никакво отношение към форума. Нито пък ти си сравнима с Джон Байдън.Слез от главните букви, това изобщо не те прави по-убедителна. Практическо определение има, а както обяснявам за осми път, на мен не ми трябва законово основание да изисквам грамотно писане.

Ще трябва да се учиш от тълковен речник се вижда щот публичен форум няма общо с частен. Нали?
Да си научиш уроците, че изоставаш много. Не е добре за теб.
А, това, че ти си си забранила да се сравняваш с някои личности са си твои забрани и закончита.
Аз мога да се сравнявам. Нямам подобни стопове. Та сравнима съм с който си поискам.
Главни букви? Ти този женчо на 85-90 за главна буква ли го имаш?
Разочарова ме просто.
А, разбира се изисквай си колкото искаш. Можеш, разбира се.
Стига да има кой да ти отговаря на изискванията.
За мен грамотно не значи безгрешно. Аз си отговарям на изискванията, щом всички ме разбират, освен тебе.
А ти като не разбираш е от закончетата-стопове, дет си имаш правила. Аз нямам подобни и затова се разбирам също.
Тарабас
Како, ти логореята в нямаш за нищо biggrin.gif ще хипервентилираш, приготви си една найлонова торбичка.
Thursday Next
Цитат(viara @ 11/07/2022, 14:00) <{POST_SNAPBACK}>
Ще трябва да се учиш от тълковен речник се вижда щот публичен форум няма общо с частен. Нали?

Поясни ми какво според теб значи публичен форум и какво значи частен форум.

Цитат
Главни букви? Ти този женчо на 85-90 за главна буква ли го имаш?

wacko.gif Кой женчо? Визирах главните букви, които ти блъскаш в писанията си и си въобразяваш, че са аргументи.
нищ по дух
Цитат(Thursday Next @ 11/07/2022, 15:31) <{POST_SNAPBACK}>
...

wacko.gif Кой женчо?
...

За Байдън пишеш, преди главните букви, та сигурно него има предвид, ама той е на 80.
Alexfield
Очевидно е, че не разбираш термините, с които боравиш, та ще се наложи повечко да ти се обяснява. Публично достъпен форум означава, че всички могат да го използват. Това не го прави публична (държавна) собственост, а си е частна собственост - на администраторите на форума.
Също така ти напомням, че никой не ти забранява да се излагаш като пишеш неграмотно. Не си наказвана за неграмотно писане. Но имай предвид, че както ти имаш право да се излагаш, така другите имат право да ти се подиграват за това.
Thursday Next
Цитат(нищ по дух @ 11/07/2022, 17:43) <{POST_SNAPBACK}>
За Байдън пишеш, преди главните букви, та сигурно него има предвид, ама той е на 80.

Благодаря, тези несвързани изблици наистина имат нужда от преводач. Верчето започна да пише за Байдън, така и не ми стана ясно защо, затова и казах, че той няма отношение към дискусията. Но опитите ми да я свърна обратно към повдигнатия въпрос бяха обречени на провал. laughing.gif
wal
За сега без да съм спечелил милиони и без да работя успявам за покрия масрафите си.Те пък и едни масрафи моите!! laugh.gif biggrin.gif
wal
Преди абитурентския бал на малкия син и аз си мислех като теб.Не можела обаче благоверната да си взема отпуски когато си поиска, а само през ваканциите.И е трябвало да се засрамя, че такова едно просто нещо, толкова години да не съм го знаел.Може ли ми кажи на толкова загрижен мъж като мен да се говорят подобни неща!?Аз дето се жертвам и постоянно обикалям планините за да й избера правилното место за почивка с най-красивите панорами!!И до Татрите бях стигнал, за Карпатите няма да казвам.С бандата сме се заканили на Алпите, та дано на тях да кандиса. laughing.gif
Thursday Next
Възмутително, наистина! Как може да ти говори така? Ти само заради нея обикаляш планините, не се и съмнявам, собствените ти предпочитания нямат нищо, ама нищо общо. harhar.gif

Аре, дано кандиса на Алпите, да отскачаме. Хеле пък ако се навие за словенската им част ...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.