Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Родоотстъпниците емигранти !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Glo
аз съм музиката в тоя форум sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=57618Io9mhU
admiral
Тиии, що пущаш теми за мене, без да ме питаш, а!? navikvane.gif
Quaker between your quarks
Ааа....ти се прибра !

Да не продължаваше промяната ?

Glo
българина е жалък, но по –жалък от него е единствено българина в чужбина, като адмирала примерно дето десетилетия виси деноношно да модерира бг форуми, швейцарците се гнусят от такива, още повече, че е гнусен бегеец, подозрителен съм към всеки българин и най-вече към тее дето търсят приятелство и самите те навързани като миши бедра и опащки в едни големи приятелски колонии, мерси, няма нужда, тъпеят ми, някви чички, лелки и си чакат лайковете на всяка тъпотия която коментират или рожден ден, дебилно е, по-дебилни са само руснаците и украинците, зеленски наредил от утре всички бойци на първа линия да са задължително с маски защото големия политик си личи по това, че мисли за народа си, а путин е пълно куку, днеска казал, че газът за цялата година може да бъде нагнетен напълно в задника на кокорчо и българия да изкара безпроблемно цялата зима, но войната си е война и тя единствена може да спомогне за дисцлиплинирането на цяла европа понеже без дисциплина няма мир! 292.gif
Quaker between your quarks
Честит рожден ден, чичовото ! laugh.gif
agrippa
Цитат
с римляните преди 2000 години са се къпали у дома с топла вода. А баба им се е къпала в реката преди да е ходела на лекар в града.

Те затва са паднали римляните, до нивото на мизерни италянци, щото ги е отпуснала и унищожила топлата вода... А баба ти, колко и кви хайдути е народила – още кръстосват европата и рядко ги хващат. w00tbrows.gif
agrippa
Цитат(Glo @ 17/07/2022, 04:56) <{POST_SNAPBACK}>
таа външната ни министърка Генчовска от партията на Чалгаря е такава залюхана невзрачна скучубра, едно изречение не може да каже без да изЪка няколко пъти, ъъъ – тва, ъъъъ – онва, що за смешници издигате бе, ми като самите вие сте смешници, и с теее навъсени чалгарски бузи, баси тъпия народ сме, баси дебилните избиратели, срамувам се от тая българия и тия българи ама няма други, цял живот чакам да вкарат еврото, викам си само една година остана, глей кво стана сега, еврото потъна щото не само в бг сме тъпанари, цяла европа е дебилносенилна, народа бил против еврото, не му било сега времето, и кога ше му е времето, нека пораснат внуците първо, лева е стабилен сега, закво да го сменяме? за пример сме на цяла европа, даже в германия се чудят дали да не въведат българския лев щото е стабилен и щото икономиката ни така била дръпнала – вика комуниската Корнелия, че цяла Европа била стресната, трогната и очарована от нас, повече от германската била дръпнала misli.gif браво Курнелия, рукоплескания, баси яките копелета сме, то и аз съм мноо як, гледам кво да сготвя, дъщерята вика ориз направи но нямаме ориз, само един пакет жито и аз реших , че е като булгура понеже скоро готвих булгур, стана много вкусен и се прай бързо, и почвам да прая турски пилаф с булгур, но със жито, па то не било едно и също, та си играх цял час докато го докарам да става за ядене, намалям котлона на три, после на четри, после пак на три, после на шес, влиза дъщерята ,кво стана,? викам превключвам на три, после на четри, ейййй къв си добър със скоростите, laugh.gif европа на две скорости скъпи ми дебили...

Друг път готви полента: става точно за 3 минути – икомосваш ток и тия всичките мисли няма как да ти дойдат без време, най-много да проговориш романски езици.
Питето
Е като са толкоз велики, що из европата ходят да айдутуват, що не си го направят всичкото европейско (и отгоре) на село, до реката дето се къпят? Изобилие с недоимък не се прави.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.