таа външната ни министърка Генчовска от партията на Чалгаря е такава залюхана невзрачна скучубра, едно изречение не може да каже без да изЪка няколко пъти, ъъъ – тва, ъъъъ – онва, що за смешници издигате бе, ми като самите вие сте смешници, и с теее навъсени чалгарски бузи, баси тъпия народ сме, баси дебилните избиратели, срамувам се от тая българия и тия българи ама няма други, цял живот чакам да вкарат еврото, викам си само една година остана, глей кво стана сега, еврото потъна щото не само в бг сме тъпанари, цяла европа е дебилносенилна, народа бил против еврото, не му било сега времето, и кога ше му е времето, нека пораснат внуците първо, лева е стабилен сега, закво да го сменяме? за пример сме на цяла европа, даже в германия се чудят дали да не въведат българския лев щото е стабилен и щото икономиката ни така била дръпнала – вика комуниската Корнелия, че цяла Европа била стресната, трогната и очарована от нас, повече от германската била дръпнала

браво Курнелия, рукоплескания, баси яките копелета сме, то и аз съм мноо як, гледам кво да сготвя, дъщерята вика ориз направи но нямаме ориз, само един пакет жито и аз реших , че е като булгура понеже скоро готвих булгур, стана много вкусен и се прай бързо, и почвам да прая турски пилаф с булгур, но със жито, па то не било едно и също, та си играх цял час докато го докарам да става за ядене, намалям котлона на три, после на четри, после пак на три, после на шес, влиза дъщерята ,кво стана,? викам превключвам на три, после на четри, ейййй къв си добър със скоростите,

европа на две скорости скъпи ми дебили, според кирчовците и корнелиите вече нямаме стигане, западна европа да мре зимата от студ, към нас пътуват хиляди кораби с евтин газ със засекретени цени, четри пъти по-евтин бил, затова му повишиха цената само с 30 % засега, дето вика кирчовеца – всичко правим прозрачно вече, няма скрито покрито

последния да плати сметката! един мой приятел Вика, батка седя си там в един ресторант и си хапвам, влизат двама пича, свободно ли е, свободно е, сядат при него, поръчват си по една манжда, хапват набързо, стават и тръгват към изхода и единия преди да излезе се обърнал към него и извикал – пич, виж там плати и нашта сметка! и изчезнали