Цитат(Радио Ереван @ 13/07/2022, 20:27) <{POST_SNAPBACK}>
Писах, че може да се окаже и за постоянно. Така е като немците налагат санкции и конфискуват яхти. Може би този "ремонт" е да им светне червената лампа. Засега Русия иска само плащане в рубли, което не е спиране на газа.
Тези мерки си имат своите последици. Защо еврото се срина? Само заради ниските лихви на ЕЦБ ли? Повтарям, те не могат да бъдат законни наказания.
И аз съм така. Само че Европа, ако не си го разбрал вече е нападната от няколко вида кризи, които ще се задълбочават. Ами да, за превенцията съм, но това е точно обратното. Ей, ама иначе ще стане по-лошо. Тази песен съм я чувал от идиоти, които си мислят, че Путин и обкръжението му са идиоти. Не правят разлика между злодеи и идиоти хората. Кво да ги праиш.
Тези мерки си имат своите последици. Защо еврото се срина? Само заради ниските лихви на ЕЦБ ли? Повтарям, те не могат да бъдат законни наказания.
И аз съм така. Само че Европа, ако не си го разбрал вече е нападната от няколко вида кризи, които ще се задълбочават. Ами да, за превенцията съм, но това е точно обратното. Ей, ама иначе ще стане по-лошо. Тази песен съм я чувал от идиоти, които си мислят, че Путин и обкръжението му са идиоти. Не правят разлика между злодеи и идиоти хората. Кво да ги праиш.
Може би този "ремонт" е да им светне червената лампа. - да, така е - на германците най-после им светна червената лампа, че с Русия не може да се прави никакъв бизнес. И няма да се прави.
Ами да, за превенцията съм, но това е точно обратното. - т.е. ако някой нападне една държава и изтрепва гражданите и поради единствената причина, че са граждани на въпросната държава, което се нарича с термина "геноцид", то друтите държави трябва да се правят, че нищо не се случва. Съжалявам, но малко си се объркал.
мислят, че Путин и обкръжението му са идиоти. - джуджака и компания са откровено тъпи и това е медицински факт, както казвал Остап Бендер. Това е кристално ясно на всеки средноакълен дори в самата Рашка. Пресен пример - в засечен телефонен разговор между полковник Максим Власов и полковник Виталий Ковтун, министъра на отбраната Шойгу (от най-близките приятели на джуджака) бива наричан "огромно лайно" (говнище) "боклук, измет" (рус.: мразь) "напълно некомпетентен профан", "шоумен", самият джуджак е наречен "сука", която се страхува да действа решително, генерал Дворников, който ръководеше "специалната военна операция" в Украйна е наречен "кръгъл идиот" и "легендарен с малоумието си", а свитата им от високопоставени руски офицери - "лизачи на задници" и тотални аматьори, които "единствено умеят бодро да отдават чест". При това - забележи - двамата полковници от записания разговор не са пацифисти като тебе
То е ясно, че само малоумник би вкарал страната си в ситуацията, в която днес е Джуджистан и само чист, неопетнен с какъвто и да е интелект дебил би провеждал военните действия от руска страна по този начин. Всички военни аналитични центрове в света са искрено учудени как изобщо е възможно да се действа толкова откровено идиотски. Или - има и още една възможност - така може да действа перфектно подготвен агент, чиято задача е унищожаването на кочинката.