Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Украинските бежанци
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 13/07/2022, 20:27) <{POST_SNAPBACK}>
Писах, че може да се окаже и за постоянно. Така е като немците налагат санкции и конфискуват яхти. Може би този "ремонт" е да им светне червената лампа. Засега Русия иска само плащане в рубли, което не е спиране на газа.

Тези мерки си имат своите последици. Защо еврото се срина? Само заради ниските лихви на ЕЦБ ли? Повтарям, те не могат да бъдат законни наказания.

И аз съм така. Само че Европа, ако не си го разбрал вече е нападната от няколко вида кризи, които ще се задълбочават. Ами да, за превенцията съм, но това е точно обратното. Ей, ама иначе ще стане по-лошо. Тази песен съм я чувал от идиоти, които си мислят, че Путин и обкръжението му са идиоти. Не правят разлика между злодеи и идиоти хората. Кво да ги праиш. neprichom.gif

Може би този "ремонт" е да им светне червената лампа. - да, така е - на германците най-после им светна червената лампа, че с Русия не може да се прави никакъв бизнес. И няма да се прави.

Ами да, за превенцията съм, но това е точно обратното. - т.е. ако някой нападне една държава и изтрепва гражданите и поради единствената причина, че са граждани на въпросната държава, което се нарича с термина "геноцид", то друтите държави трябва да се правят, че нищо не се случва. Съжалявам, но малко си се объркал. smile.gif

мислят, че Путин и обкръжението му са идиоти. - джуджака и компания са откровено тъпи и това е медицински факт, както казвал Остап Бендер. Това е кристално ясно на всеки средноакълен дори в самата Рашка. Пресен пример - в засечен телефонен разговор между полковник Максим Власов и полковник Виталий Ковтун, министъра на отбраната Шойгу (от най-близките приятели на джуджака) бива наричан "огромно лайно" (говнище) "боклук, измет" (рус.: мразь) "напълно некомпетентен профан", "шоумен", самият джуджак е наречен "сука", която се страхува да действа решително, генерал Дворников, който ръководеше "специалната военна операция" в Украйна е наречен "кръгъл идиот" и "легендарен с малоумието си", а свитата им от високопоставени руски офицери - "лизачи на задници" и тотални аматьори, които "единствено умеят бодро да отдават чест". При това - забележи - двамата полковници от записания разговор не са пацифисти като тебе smile.gif , а са твърдо ЗА войната срещу Украйна и за избиване на колкото се може повече украинци, но са в отчаяние от откровената тъпота и пълната професионална непригодност на висшето военно командване на Русия.

То е ясно, че само малоумник би вкарал страната си в ситуацията, в която днес е Джуджистан и само чист, неопетнен с какъвто и да е интелект дебил би провеждал военните действия от руска страна по този начин. Всички военни аналитични центрове в света са искрено учудени как изобщо е възможно да се действа толкова откровено идиотски. Или - има и още една възможност - така може да действа перфектно подготвен агент, чиято задача е унищожаването на кочинката. smile.gif
Shade
Цитат(Hartmann @ 13/07/2022, 12:35) <{POST_SNAPBACK}>
...на германците най-после им светна червената лампа, че с Русия не може да се прави никакъв бизнес. И няма да се прави.

На всички ще им светне тази лампа.
Онзи ден Путьо национализирал проекта за разработка на нефт и газ на Сахалин. Акционери, освен Газпром, бяха Шел, Мицубиши и Мицуи.
Просто така, в духа на най-добрите съветски традиции от първата половина на миналия век Русия присвоява всички инвестиции и бие шут на инвеститорите. Интересно дали оттук-нататък някоя западна фирма ще има глупостта да инвестира в Русия.
Alexfield
Човек трябва да знае къде да спре. Ти не си човек prashchai grigorii.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.