Според Стивън Хокинг (не е нужно да знаеш кой е той): "Ако съществува Бог, това са законите на математиката и физиката. На тях се крепи на Вселената".
Да, всички нормални хора стигат до този извод точно. Бог е Закон, колкото и някои да не могат да го приемат - закона, вселенските закони, щото програмките им са бъгнати.
Всичко си действа според програмките. Питах преди време за кодовете, но едва вчера разбрах защо не ми се дават. Щото много плямпам.
Пък ако ги имам, ставам непобедима и на такива плампала като мене не се дават. Хубаво си правят. Иначе да се изпусна някъде, където не трябва, става като бомба.
И ако схванеш някои програмки как действат - разбираш им миналото, настоящето и бъдещето.
Нищо скрито не ти остава.
Браво на Стивън Хокинг. Тук е познал. Имаме единомислие, но не смятам да чета повече от него, щото някои искат да ми вкарват разни насаждения, бил пророк... То и Башар не казва, че е пророк ако и всичко да е познал.
Никой умен няма да каже, че е пророк, само анализатор на база знания на програмки действие. Това е.
Колкото повече познаваш програмките, толкова повече от начало знаеш края.
Пък аз чак днес разбрах, че който виждал хората като зло/Лати/, програмката му вече била бъгната без опция за оправяне.
Това ако го знаех преди десет години ... колко време, енергия, писане щях да си спестя в този форум.
Джошуа, който ме зараби с този форум изчезна, пък аз още си чета тук.
Единствено за това, което съм прочела от Хартмен и теб, си го ценявам за много градивно за моята програмка или на езика на вярващите - за Благословение.
Та да ви се връща и на вас.