Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Доволен :)
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Thursday Next
Слънце, зЕми мерки да я свалиш тая температура. animatedwink.gif
Quaker between your quarks
Твай човек, с ена бормашина, ена дупка ней пробил, един винкел ней заварил.

Само пише и чите ! angry.gif
Питето
Добре де, ако не вярваш на парите в джоба си, прочети си местожителството в документите. Ако е нейде из РФ, значи си русофил, ако не е, значи само отбиваш номера...
Glo
хайде, баш сега е времето да се освободиш от негативните си чуства към мене , ше те помислят за злопаметен , а ти може и да не си wub.gif
То, па, излезна, че ти е важно. laugh.gif
Glo
Цитат(Thursday Next @ 29/08/2022, 18:56) <{POST_SNAPBACK}>
Слънце, зЕми мерки да я свалиш тая температура. animatedwink.gif

нямам температура би, неска ходих насам натам, даже по погрешка закарах колата на дъщерята на сервиз и ме изгониха оттам, бил съм напълно изтрещял laugh.gif туй е някъв кечуп ефект 292.gif
На тия години, излизаш от вкъщи ! laugh.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 29/08/2022, 21:30) <{POST_SNAPBACK}>
То, па, излезна, че ти е важно. laugh.gif

чуствам се по-мъдър покрай времето прекарано с тебе, мерси ти inlove.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 29/08/2022, 21:35) <{POST_SNAPBACK}>
На тия години, излизаш от вкъщи ! laugh.gif

все така деликатен и учтив като Гьоте laugh.gif
Ще се усетиш ти . rolleyes.gif
Нося светлина, която изгаря зеници. laugh.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 29/08/2022, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Нося светлина, която изгаря зеници. laugh.gif

ако знаеше само колко е мека кожата ми wub.gif
Thursday Next
Хм, нямаш ... А пишеш, сякаш имаш. plezz.gif
Дани
Цитат(Питето @ 29/08/2022, 20:25) <{POST_SNAPBACK}>
Добре де, ако не вярваш на парите в джоба си, прочети си местожителството в документите. Ако е нейде из РФ, значи си русофил, ако не е, значи само отбиваш номера...

Е, аз освен русофил, съм също така българофил, румънофил, полскофил, норвегофил, сърбофил, френскофил, англофил ..., със сигурност американофил не съм, макар че има няколко американци, които ми харесват, но като цяло американската култура, архитектура, природа и т.н. няма как да бъде сравнявана с европейската, всяка една европейска страна, която съм виждала, е хиляда пъти по-красива от Америка. Не мога да живея навсякъде, нали!? Следователно критерият ти за -филия не е верен. animatedwink.gif
Alexfield
Това е несериозно. Русофили има не само в Русия. Но да си държиш парите в долари и евро, а не в рубли и да си мислиш, че си русофил, е диагноза.
Като онази, дето ни пита "Какво ни отне демокрацията!" и се оказа, че "демократична" Америка ѝ е отнела рожбата w00tbrows.gif
Питето
Кое е несериозно, това с местожителството ли? Напълно сериозно си е. Навремето, ама много навремето, една голяма група немски граждани стават русофили и си сменят местожителството. Аха, точно, напускат немско и се заселват в Русия. Днес, някой да пречи на някого да отиде да живее дето смята че е добре? Няма такъв филм. Сума народ хайтосва по света, щото смята, че едикъдеси е по-добре, а фалшивите русофили само пляскат едни изявления из нета, ама си стоят в ЕС. Същото като с парите е — живееш където смяташ че е най-добре за тебе, и си държиш спестяванията във валута, дето най-много се доверяваш на съответнана държава. Останалото е като във вица за самовнушението...
Питето
Следователно си само -фил, без значение сричката отпред. Аха, щото иначе нямаше да си българофил, ми щеше да си я патриот, я националист.
Няма лошо, де, приискало ти се е нещо модерно, и си се писал "всичкофил".
viara
Цитат(Дани @ 29/08/2022, 13:41) <{POST_SNAPBACK}>
Не смятам, че парите са критерий кого ще обичаш и кого не. Аз лично съм много благодарна на доста руснаци, от чиито достижения и труд съм се възползвала. Отделно съм голям почитател на руската класическа литература и руската литература на 20 век, така че независимо от това, че нямам рубли, спокойно мога да се нарека русофил. grin.gif

За всички, които сами могат да си ги изкарат - няма да са критерий. Но за тези, които сами не могат да си ги изкарат могат да бъдат критерий и предполагам че са.
То не че има човек, който сам не може да си ги изкара, но поради лъжливи програмки и бъгнати умове ...
Но ако парите са ти критерий, за да обичаш. При толкова много човеци... явно е доста трудно.
Интересно, но и мъже има които чакат жените да им изкарват парите и то много.
Не само жени чакат на мъже за пари.
В смисъл, че този критерий е безкраен източник/то човека винаги е бил източник, но малко хора го осъзнават/, макар че можеш директно от източника да черпиш, не от човеците, от Бога тоест.
Та и в единия и в другия случай - близо са до източника. Правилно са се ориентирали.

И ти си го потвърждаваш - възползвала си се от нещо, затова си обичала. Ами то така е. Когато има обмен, пък било само на идеи - има и обич.
Иначе дори и обич няма.
viara
Цитат(Shade @ 29/08/2022, 15:06) <{POST_SNAPBACK}>
Тъй ли съм смятал? Виж ти, не подозирах, че си в мислите ми...
Очевидно към типизацията на образа на религиозните трябва да се добави буквализъм.
Вчера се забавлявах с праволинейното буквално възприемане на ирония от страна на един изтъкнат представител на колегията ви. Вопиющо отсъствие на сетива.

Обаче ти недей да скромничиш. На вас, духовно извисените, които четат, препрочитат и цитират букварчето с мъдри антични приказки за масови убийства, показни умъртвявания, изнасилвания, кръвосмешения и тонове други перверзии, Вечният живот ви е в кърпа вързан.

Благодаря за пожеланието ти. Колко дълго ще живея не е въпрос на желание, колкото - толкова. Но отчитам известен напредък при теб, последното ти персонално послание към мен беше да ме обявиш за простак на ниско духовно ниво. tan.gif

А, спокойно. Тя Дани и до сега не познава човеците. Това е от програмката й. Нищо ново под Слънцето, казал Еклесеаст.
Явно така ще си умре, без да познава какво има в човека. Колкото й е дадено, толкова. Повече не може да се изисква, щото ако Бог не й е дал.
Ние какво да направим?
И мен ме разочарова, че никак не разбира хората, но ... всеки според програмката си.
viara
Цитат(Shade @ 29/08/2022, 15:11) <{POST_SNAPBACK}>
Според Стивън Хокинг (не е нужно да знаеш кой е той): "Ако съществува Бог, това са законите на математиката и физиката. На тях се крепи на Вселената".

Да, всички нормални хора стигат до този извод точно. Бог е Закон, колкото и някои да не могат да го приемат - закона, вселенските закони, щото програмките им са бъгнати.
Всичко си действа според програмките. Питах преди време за кодовете, но едва вчера разбрах защо не ми се дават. Щото много плямпам.
Пък ако ги имам, ставам непобедима и на такива плампала като мене не се дават. Хубаво си правят. Иначе да се изпусна някъде, където не трябва, става като бомба.
И ако схванеш някои програмки как действат - разбираш им миналото, настоящето и бъдещето.
Нищо скрито не ти остава.
Браво на Стивън Хокинг. Тук е познал. Имаме единомислие, но не смятам да чета повече от него, щото някои искат да ми вкарват разни насаждения, бил пророк... То и Башар не казва, че е пророк ако и всичко да е познал.
Никой умен няма да каже, че е пророк, само анализатор на база знания на програмки действие. Това е.
Колкото повече познаваш програмките, толкова повече от начало знаеш края.
Пък аз чак днес разбрах, че който виждал хората като зло/Лати/, програмката му вече била бъгната без опция за оправяне.
Това ако го знаех преди десет години ... колко време, енергия, писане щях да си спестя в този форум.
Джошуа, който ме зараби с този форум изчезна, пък аз още си чета тук.
Единствено за това, което съм прочела от Хартмен и теб, си го ценявам за много градивно за моята програмка или на езика на вярващите - за Благословение.
Та да ви се връща и на вас.
viara
Цитат(Glo @ 29/08/2022, 21:31) <{POST_SNAPBACK}>
нямам температура би, неска ходих насам натам, даже по погрешка закарах колата на дъщерята на сервиз и ме изгониха оттам, бил съм напълно изтрещял laugh.gif туй е някъв кечуп ефект 292.gif

Радвам се, щом ти е минал ковида. Но ако си го прекарал, си минавай периодично на изследвания, за успокоение.
Щото има много хора виждат последствията от ковид, чак когато е доста късно.
Нали беше ваксиниран? Как го прихвана?
Дани
Цитат(Питето @ 30/08/2022, 19:34) <{POST_SNAPBACK}>
Следователно си само -фил, без значение сричката отпред. Аха, щото иначе нямаше да си българофил, ми щеше да си я патриот, я националист.
Няма лошо, де, приискало ти се е нещо модерно, и си се писал "всичкофил".

Най-важното е да можеш да правиш разлика между русофил и путинофил, защото човек може да обича руската култура и литература, да харесва определени представители на руската нация, но да не харесва управлението в Русия. Това го могат хората, които не ги мързи да мислят, останалите обичат да лепят етикети - всички руснаци са зли, всички американци добри, за да обичаш някого, трябва непременно да носиш в портфейла си парични знаци от неговата национална валута или да държиш всичките си спестявания в неговата национална валута и т.н. и т.н. wacko.gif
Glo
Цитат(viara @ 31/08/2022, 08:36) <{POST_SNAPBACK}>
Нали беше ваксиниран? Как го прихвана?

балимумамата, май от басейн в слънчев бряг 292.gif
viara
Цитат(Дани @ 31/08/2022, 09:24) <{POST_SNAPBACK}>
Най-важното е да можеш да правиш разлика между русофил и путинофил, защото човек може да обича руската култура и литература, да харесва определени представители на руската нация, но да не харесва управлението в Русия. Това го могат хората, които не ги мързи да мислят, останалите обичат да лепят етикети - всички руснаци са зли, всички американци добри,

Забелязах, че така се прави в Х-форума. Наричат всички американци зли били, пък всички руснаци били добри.
А то никога не са всички.
И все пак управлението е свързано с всички тези, които го слушат. Така че колкото няма връзка, толкова и има.
А почти няма руснаци, които да не слушат, щото които не слушат управлението са под Земята, два метра като Немцов.
Те даже не смеят да се противопоставят, някои които разсъждават щото повечето не разсъждават от тях от видеата които гледах.
Фашисткия дух е убил в тях всякакво мислене и разсъждение. Не мислят, просто се покоряват.
Та май няма голяма разлика между русофил и путинофил, както се разбира.

Цитат
за да обичаш някого, трябва непременно да носиш в портфейла си парични знаци от неговата национална валута или да държиш всичките си спестявания в неговата национална валута и т.н. и т.н. wacko.gif

Разбира се. Ако обичаш българското - купуваш си българското, за да поддържаш българската икономика и производители.
Ако не ги обичаш - купуваш чуждато и така ги съсипваш - българите и производителите, икономиката също.
Пък това, че съсипваш някой говори, че не го обичаш - нали така Дани?
Щото ако го обичаш, ще го поддържаш - няма да го съсипваш.
Смятам, че няма нужда повече да се обясняват елементарни неща.
viara
Цитат(Glo @ 31/08/2022, 09:34) <{POST_SNAPBACK}>
балимумамата, май от басейн в слънчев бряг 292.gif

Не знам какво да ти кажа. Да ти минава бързо.
Казват джинджифил, че помагал - чай. Друго не си спомням.
Ваксинираните го карат по три дни, а неваксинираните по цял месец.
sun.gif
Alexfield
Не можеш да живееш във всички държави, които харесваш. Също така не е задължително да харесваш само една държава. Това имах предвид с "несериозно".
Glo
мерси 770d4fd976.gif бе толкоз, четри пет дена, щом и водка си ръгах яко по цял ден, сигурно заради ваксинацията, ама тя пък беше отдавна, може да е щото не ме е страх от зарази и смърт, исуската казва, че се лепи на тее дето най-много ги е страх от разболяване и за живота си sunbathing.gif
viara
Цитат(Glo @ 31/08/2022, 10:10) <{POST_SNAPBACK}>
мерси 770d4fd976.gif бе толкоз, четри пет дена, щом и водка си ръгах яко по цял ден, сигурно заради ваксинацията, ама тя пък беше отдавна, може да е щото не ме е страх от зарази и смърт, исуската казва, че се лепи на тее дето най-много ги е страх от разболяване и за живота си sunbathing.gif

Кой се лепи? Ковида или Исуската? Значи затова не ми се лепят.
Мен ако ме беше страх ... То толкова болести съм минала, че какво да ме е страх. Не са нещо непознато.
Само от непознато ме е страх.
Просто взех решение ако съм жива, да съм здрава. И Благодаря на Бог - здрава съм. Но и решението си изисква доста неща.
Даже се погрижих на време и за някои хора около мене.
Но всичко си има граници. Миниш ли ги. Връщане няма. За здравето бях на косъм, да я мина тази граница преди две години.
Glo
ковида мъй laugh.gif исуската не се лепи, той деликатно създание biggrin.gif
Всеки иска да е неразбираем, а той го настоява. laugh.gif
Питето
Намекваш, за рубло... русофили дето ходят на екскурзии из РФ? Или поне да поживеят там 5-6месеца ей така, за да се накефят. 406.gif
Знам един, дето харесва Африка, и човека ходи там ката година. Има си куп книги и спомени за/от Африка... обаче май не е точно афрофил, щото все се връща.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.