Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Доволен :)
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Hartmann
Днес съм извънредно доволен да ви доложа, че в течение на целия днешен ден - 20 юли 2022 година, по цяла Русия, включително всички райони на Москва, ще протекат тестове и проверки на сирените за въздушна тревога и средствата за оповестяване на интересни новини за населението, а също ще бъдат проверени бомбоубежищата и прочиe укрития.

Да, правилно разбрахте - това ще се случи също и във всички райони на столицата Москва. Представям си как ще се ококори столичния бомонд, когато се понесе воят над главите им. smile.gif

И тъй, въпросът не е дали джуджистанци и всички големи джуджи-любители в България ще получат дължимото, въпросът е единствено в точния час и дата. smile.gif

Аз залагам на макс до коледа или около новогодишните празници. Или поне ще бъде готино да е тогава. Вие кво ще кажете?
Rat_in_the_house
И преди са правили такива проверки. Интересното при тях е, че системата им е по-комплексна от нашата. Съобщенията се излъчват едновременно по говорителите и по всички радио и ТВ канали.
Потребител

... мдам ... нашият стар приятел, Господарят на Добрия тон ...

... нови концепции? ... кое е ново - содомията или колониализма? ...

... новите стари лидери без авторитет с единственото което ги държи на повърхността е усещането, че са някакъв политически и еволюционен феномен :.) ...

- - -

... човече, ти си ненормален ...

... знам, знам ... +25% ...

Поздрави!

:.)

Питето
Което пък подсказва колко са "самостоятелни" отделните канали... animatedwink.gif
Thursday Next
Ама това някаква новина ли е? Тука проверяват сирените всеки първи понеделник от месеца.
Quaker between your quarks
Ако някой се нуждае, от сериозен анализ за войната Россия-Украина, нека не се стеснява, а се допита до мен. sad.gif
wal
Да не би пък друг да е поводът за тези сирени!На днешния ден преди 53 години човешки крак стъпи за първи път на Луната.Може пък това да е техния си начин да отпразнуват този ден.Сигурно радостно вият тези сирени, с Ода на радостта например.Нали ги знаем - "Русия с ум не можеш да я разбереш"!Коварен план е това да ти кажа, от посолството на САЩ като чуят сирените ще докладват на Буш и хоп ония гадните ракети са изтеглени на часа от Украйна!!
Проблема, не е военен, а геополитически.
Война се води с РЕСУРСИ !

За ядрените възможности, пак питайте мен.

Подходите следват целите, когато с определени подходи не мож да си гарантираш целите, те стават неадекватни откъм приложимост.
Луната е крива губерния.

Пустинята Атакама в Чили е 180 000 квадратни километра, има атмосферно налягане, въздух за дишане, в Еритрея, доказано има разумни същества.
И ние ги търсим, и отиваме на Марс ?

Хора ! аз търся нещо за ебане, но няма да ида на Марс, тъпо е ! laugh.gif
Hartmann
Цитат(Потребител @ 20/07/2022, 19:46) <{POST_SNAPBACK}>
... мдам ... нашият стар приятел, Господарят на Добрия тон ...

... нови концепции? ... кое е ново - содомията или колониализма? ...

... новите стари лидери без авторитет с единственото което ги държи на повърхността е усещането, че са някакъв политически и еволюционен феномен :.) ...

- - -

... знам, знам ... +25% ...

Поздрави!

:.)

Гениален съм, потребчик, но на тебе ти се струва, че съм ненормален. Имало една крачка между двете, тия с по-слабо зрение не виждат разликата. smile.gif

BTW, като спомена за содомията, та се присетих за новината от последните дни - самата новина не е нищо особено, но ако прочетеш като какво се пише по повода в руските форуми и мрежи, гарантирам ти, че ще се покъсаш от смях. smile.gif Аз знам, че фашистките режими са фиксирани твърде комично върху сексуалността, но все пак интересно е да се наблюдава всичко в реално време, така да се каже.

А, щях да забравя - самата новина:

Най-добрата тенисистка на Русия призна своята хомосексуалност
Първата тенис ракета на Русия извърши каминг-аут
Дария Касаткина призна нетрадиционната си сексуална ориентация

https://iz.ru/1366735/2022-07-18/pervaia-ra...hila-kaming-aut

https://sport.rambler.ru/tennis/49019657-lu...ila-kaming-aut/

То па има и нещо още по-забавно - оказа се, че гаджето на руската тенисистка No1 е руска вицеолимпийска шампионка по фигурно пързаляне. Всъщност тва са два каминг-аута в едно. Вероятно содомистка Европа е развратила девойчетата, потребчик, нямам друго обяснение. Съсипаха го тоя руски спорт. smile.gif
Hartmann
Цитат(Thursday Next @ 20/07/2022, 21:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ама това някаква новина ли е? Тука проверяват сирените всеки първи понеделник от месеца.

Явно за московчани е било откровение. Нищо, нека се подготвят хората. smile.gif
ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 20/07/2022, 18:46) <{POST_SNAPBACK}>

Многоточков, май нещо не ви издържат нервите!
Що така? svirkam si.gif
Когато някой се асоциира, и се изживява с нещо друго.
Ние психоаналитиците го наричаме отместване на точката на азът.

Все едно, аз да се гордея с Васил Левски, или пасовете на Котков, Гаганелов, Шаламанов. Абе, имаше ли Шаламанов ? С уважение питам ? sad.gif
Москва, имаше толкова години да стане един Ню Йорк, а не успя.

Един Елцин, не успя да стане Кенеди.
Rat_in_the_house
Не знам дали и у нас няма вариант за такова нещо. Трябва да погледна лиценза на някоя радиостанция. Това, че не го правят при тест на сирените, не значи, че не е възможно технически.
Glo
като стана въпрос за москва, преди малко си купих оригинална руска водка VODKOFF ; отец водки! laugh.gif измислена и произведена в Болгарии, город Пазаржик 770d4fd976.gif чесно, добра си е водката, има даже един особен екзотичен привкус, няква свежа добавка явно, постоянно ми се случват чудеса като с тая водка, примерно ходих в изгрев в един китайски ресторант да си взема храна за вкъщи и гледам няма никви китайци, викам на тая - що няма китайци ма? и таа ми вика - сготвихме ги laugh.gif

Hartmann
Отново доволен - ето, негрото ви го казва едно към едно smile.gif

agrippa
Цитат(Rat_in_the_house @ 20/07/2022, 09:34) <{POST_SNAPBACK}>
И преди са правили такива проверки. Интересното при тях е, че системата им е по-комплексна от нашата. Съобщенията се излъчват едновременно по говорителите и по всички радио и ТВ канали.
Нашата, вашата... където съм, съобщенията отиват и на смартфоните, освен всички други медии. Има и "сборен пункт за евакуация" по фирмите. Никой не е неуязвим.
agrippa
Цитат
... ще получат дължимото, въпросът е единствено в точния час и дата. smile.gif
Бъдещето не е разписано точно и конкретно по дати и часове. То само е пробабалистично заложено в естеството на материята и субектите. Та, всеки преместен камък или убита пеперуда, лев или снаряд за украинците могат да му повлияят.
Многомировата интерпретация на Еверет.

https://chitanka.info/text/10320-grymna-grym
Glo
аз мога да пътувам във времето, просто я имам тая способнос но почти не я ползвам, тъпо е, насякъде е пълна каша, и напред и назад, начи като се завъртя в кабинета си сам около себе си като вентилатор със скоростта на светлината, защото освен време ти трябва и пространство за огъване, което пък от своя страна мести времето напред или назад в зависимост в коя посока си се завъртял, спираш плавно да се въртиш и си в друго време, преди това трябва да си нагласиш ръчния часовник да следиш времето – една минута е сто години време, като звънне алармата – уелкъм то трихилядната, здравейте шибаняци, аз съм Искуската, долетях, нека съберем дарения за спасение на живота на всеки от вас sunbathing.gif как ше докажеш, че си Исуската? ..много просто шибаняци, ако трябва да доказвам, че съм Исуската, значи не съм! маловерци такива! вяра искам, вярааааа, не научни доказателства, бог е невидим и недоказуем, мога някво чудо да ви сторна, ама ше кажете, че е от Сатаната, рожби ехидни, айде обръщайте джобовете да не се ядосам, пуснете телеграма на Папата, че вече съм тука! sunbathing.gif как така какво е Папа? w00tbrows.gif айде че се разбързах нещо, тръгвам си но ше ви пратя утешител – Питето, той ше ви научи на всичко devil.png
Hartmann
Цитат(Glo @ 21/08/2022, 16:29) <{POST_SNAPBACK}>
аз мога да пътувам във времето, просто я имам тая способнос но почти не я ползвам, тъпо е, насякъде е пълна каша, и напред и назад, начи като се завъртя в кабинета си сам около себе си като вентилатор със скоростта на светлината, защото освен време ти трябва и пространство за огъване, което пък от своя страна мести времето напред или назад в зависимост в коя посока си се завъртял, спираш плавно да се въртиш и си в друго време, преди това трябва да си нагласиш ръчния часовник да следиш времето – една минута е сто години време, като звънне алармата – уелкъм то трихилядната, здравейте шибаняци, аз съм Искуската, долетях, нека съберем дарения за спасение на живота на всеки от вас sunbathing.gif как ше докажеш, че си Исуската? ..много просто шибаняци, ако трябва да доказвам, че съм Исуската, значи не съм! маловерци такива! вяра искам, вярааааа, не научни доказателства, бог е невидим и недоказуем, мога някво чудо да ви сторна, ама ше кажете, че е от Сатаната, рожби ехидни, айде обръщайте джобовете да не се ядосам, пуснете телеграма на Папата, че вече съм тука! sunbathing.gif как така какво е Папа? w00tbrows.gif айде че се разбързах нещо, тръгвам си но ше ви пратя утешител – Питето, той ше ви научи на всичко devil.png

Ся кат каза за пътуване във времето, препоръчвам ти веднага ено филмче, Predestination се зове то, нашите са го кръстили балъшки "Патрул във времето". Че там едно момиченце се ражда и израства като жена, лашка се с некъв, ражда дете, обаче после се оказва, че всъщност не е жена, а хермафродит и във връзка с усложнения при раждането и отстраняват женските полови органи, така щото става мъж. После вече, като мъж, пътува назад във времето и се среща със себе си като жена. Мноо щи хареса, финала е добър, неочакван, не е каквото си мислиш. smile.gif Е па ако си го гледал, други пък мож да не са, начи и на тях го препоръчвам.
Потребител

.. you're too modest, child ... someone entrusted you to transport pieces of the holy grail? ...

... вижте, Сенкин, т.е. 38 ... Бог зависи от групата ... Бог е племенен ... Бог взима страна ...

... пък и не сме търпелива към девиациите, благородна група ... с писана история ... приемане те такъв, какъвто си :.) ...

Поздрави!

: .)

Hartmann
Цитат(Потребител @ 22/08/2022, 01:19) <{POST_SNAPBACK}>
.. you're too modest, child ... someone entrusted you to transport pieces of the holy grail? ...

... вижте, Сенкин, т.е. 38 ... Бог зависи от групата ... Бог е племенен ... Бог взима страна ...

... пък и не сме търпелива към девиациите, благородна група ... с писана история ... приемане те такъв, какъвто си :.) ...

Поздрави!

: .)

АаБеее... Барахлишь, фраер. Иди к параше, там твое место.
Thursday Next
Само да напомня на *всички* участници в този дълбоко интересен и смислен разговор, че според правилата тук се пише на български език.
Hartmann
Цитат(Thursday Next @ 22/08/2022, 09:48) <{POST_SNAPBACK}>
Само да напомня на *всички* участници в този дълбоко интересен и смислен разговор, че според правилата тук се пише на български език.

Виноват, тутакси ще преведа своето писание, отправено към Потребчик.

---------------------------------------------------------------------

Барахлишь - рус. жаргон - говориш глупости.

Фраер - рус. жаргон - неопитно зайче, което се представя за нещо повече, отколкото е.

Параша - рус. жаргон - открита кофа за изхождане, при липса на тоалетна.

Окончателния превод Потребчик ще си го направи сам. smile.gif
ByBa
Цитат(Thursday Next @ 22/08/2022, 08:48) <{POST_SNAPBACK}>

Хм, ти що си поставила всички в кавички, а не си поставила...дълбоко интересен и смислен...дори и разговор в кавички? navikvane.gif
ByBa
Цитат(Glo @ 21/08/2022, 15:29) <{POST_SNAPBACK}>

Уe, мислех да се позиционирам там където ти свършва изречението но не намерих такова w00tbrows.gif ма що и аз да спазвам правилата бе...

та като те четях там където си писАл как си включил вентилатора, че той като се разпертушинил тоест развъртял в стаята та разпертушинил всичко там дето се намира и дето имало пространство за опъване...аха, за опъване, ама аз после се сетих че може и да е за пране...за опъване де там на жиците но да продължа та в зависимост в коя посока си се развъртял там с вентилатора почваш да се въртиш в друго измерение и си нагласяш часовника да видиш колко ше се въртиш...еми според мен докато ти се завърти свят бе човек, ама не, ти искаш света да се върти около теб бе щото всички са шибанящи а бог незнам къв си бил па си и пуснАл телеграма до папа-Та, че си тук

Абе къде си бе Човек - я се стегни и почни да пишеш свестно и стегнато!

Като всички тук!

Шибанящи!
Thursday Next
Цитат(ByBa @ 23/08/2022, 21:48) <{POST_SNAPBACK}>
Хм, ти що си поставила всички в кавички, а не си поставила...дълбоко интересен и смислен...дори и разговор в кавички? navikvane.gif

Ако се понапънеш малко, може даже да забележиш, че това не са кавички. В някои приложения, УотсАп, например, астериск преди и след думата я болдва. Понякога по инерция го прилагам и на места, където не се получава. Но четящите обикновено разбират какво правят астериските там, ти си първата, на която се налага да обяснявам пространно.
Shade
Цитат(ByBa @ 23/08/2022, 12:54) <{POST_SNAPBACK}>
Като всички тук!
Шибанящи!

А, ако се нуждаеш от общуване с не-шибаняци, не си попаднала на точното място. Надникни в Х-фор. Там не само е концентриран елитът на близките до кредото ти русофили-антиваксъри със задълбочени познания, които по неизвестни прични се оттеглиха от тук. По-важното е, че там можеш да се осведомиш и за нови непознати до момента научни факти. Като например, че една жена, ако иска, може да има дете и на 80 години. Понеже така е писано в Библията.
viara
Цитат(Shade @ 25/08/2022, 15:20) <{POST_SNAPBACK}>
А, ако се нуждаеш от общуване с не-шибаняци, не си попаднала на точното място. Надникни в Х-фор. Там не само е концентриран елитът на близките до кредото ти русофили-антиваксъри със задълбочени познания, които по неизвестни прични се оттеглиха от тук. По-важното е, че там можеш да се осведомиш и за нови непознати до момента научни факти. Като например, че една жена, ако иска, може да има дете и на 80 години. Понеже така е писано в Библията.

Уа, чак сълзички ми излезнаха от смях. Така не бях се смяла в скоро време.
453.gif

Значи не само на мен би се струват откачалки пълни разни си там писачи.
Те чели, недочели. Не на 80, а на 90 била Сара.
За всичко трябва да ги поправям все.

Битие 17:17
Тогава Авраам падна на лицето си и се засмя, и рече в сърцето си: На стогодишен човек ли ще се роди дете? И Сара, която има деветдесет години, ще роди ли?

Те онези живели по хиляда години ами тези по колко живеят?

Не пишели някои, щото им били забранили. Четох Лати, че иска да му се пусне някаква тема в този форум общия, пък не можел, щото му забранили.
Навярно щото и той пишел с главни букви като мене. Пък как да им го кажа, като четат и не виждат какво пише. Много ме затрудниха тези модератори. Главните букви ги виждаха. Сега не виждат кое е важно и не могат да отделят важно от маловажно.
Shade
Цитат(viara @ 25/08/2022, 05:51) <{POST_SNAPBACK}>
Значи не само на мен би се струват откачалки пълни разни си там писачи.
Те чели, недочели. Не на 80, а на 90 била Сара.

То е близко до акъла, ако го има. Представяш си, че разполагаш с хладилник, пълен с яйца, всеки месец вадиш едно яйце и го слагаш в инкубатор да излюпиш пиле. След години отваряш хладилника и какво да видиш: яйцата свършили...
Обаче щом Бог е писал, че яйца не са нужни, за да се излюпи пиле, значи е така. Достатъчно е да се вярва и чудото става.
Питето
Вече не е чудо, щото има истински неродени* кюфтета. Дори взеха да поевтиняват порциите, та колко му е да направят и едно неродено пиле. svirkam si.gif
viara
Цитат(Shade @ 25/08/2022, 19:57) <{POST_SNAPBACK}>
То е близко до акъла, ако го има. Представяш си, че разполагаш с хладилник, пълен с яйца, всеки месец вадиш едно яйце и го слагаш в инкубатор да излюпиш пиле. След години отваряш хладилника и какво да видиш: яйцата свършили...
Обаче щом Бог е писал, че яйца не са нужни, за да се излюпи пиле, значи е така. Достатъчно е да се вярва и чудото става.

Абсолютно. Същото като да вярваш, че Мария заченала от Светия Дух. Обясних й ги на Дани тия работи, ама тя не ги разбира, щот вярва. Макар, че един лекар разправяше, че жените имали много, хиляди яйцеклетки, стига и яйчници да имат, ако не им са оперирани. Значи по теория е възможно, но програмките явно бъгват с времето.
Пък да не съм Бог, че да знам всичко. В този живот повече няма да ме интерусуват тези неща.
Затова останете си със здраве.
hat.gif
viara
Цитат(Питето @ 25/08/2022, 20:09) <{POST_SNAPBACK}>
Вече не е чудо, щото има истински неродени* кюфтета. Дори взеха да поевтиняват порциите, та колко му е да направят и едно неродено пиле. svirkam si.gif

Има, клонирали бяха овцата Доли. Може и пилета да клонират вече. Колко му е. Само дали им се клонират съзнанията и на каква възраст. Това не разбрах. Ама те ги записват направо компютърно.
Вземаш малко коса и си правиш клонинги на любими животни.
Вече нищо трудно няма. Във века на технологиите всичко е възможно и човека става безполезен, освен за едно, което компютрите не го могат-словото. Друго всичко го могат. Могат да говорят, но не могат да въздействат на Вселената като човека.
Щото всеки може да въздейства на това от което е създаден, както и обратно.
Питето
Бъркаш ги двата щата. Клонирането си иска раждане, че чак после идат пържолите. Тези кИфтета не се нуждатя от раждане, те са от неродено месо. Горе-долу като Онзи от Онази Книга — щрак с пръста и ей ти човек, щрак и ей ти кюфте. w00tbrows.gif
viara
Цитат(Питето @ 25/08/2022, 22:29) <{POST_SNAPBACK}>
Бъркаш ги двата щата. Клонирането си иска раждане, че чак после идат пържолите. Тези кИфтета не се нуждатя от раждане, те са от неродено месо. Горе-долу като Онзи от Онази Книга — щрак с пръста и ей ти човек, щрак и ей ти кюфте. w00tbrows.gif

Добре де, разбрах. Ако искам бързо разбирам, ама ако не искам - изобщо не разбирам. Прихванала съм явно от някъде.
Първите хора били създадени от елохимите за хиляда години.
Затова са измислили раждането. Спестяват си хиляди години. Пък и се вселяват в човешки тела доколкото разбирам.
А някои форми на живот са достигнали висша материя, могат да живеят и без тяло.
В Западен свят главната героиня си прехвърляше съзнанието в което си иска тяло. Навярно показват на човека, че има и тази възможност, знам ли. В Онази Книга не е ли обратното писано - щрак и ей ти кюфте, щрак и ей ти човек. Сетих се, обратно е. Но имаше две сътворения. В едното така, в другото друго беше. Зависи кое сътворение четеш.
Представяш ли си да ти се пръкне русофилче сътворено. Направо не е за мислене. Какво ще правиш после?
Кат се науча с тези програмки как се работи. Засега не се справям. Не ми е дадено още. Затова много ме притесняват тези програмки. Ако си имаш идея. Или ако не се налага да се сблъсквам с русофили ... Може да мисля по друг начин, но тази мисъл, че може да срещна русофил направо ... Да пази Бог.
Дани
Цитат(Shade @ 25/08/2022, 14:20) <{POST_SNAPBACK}>
По-важното е, че там можеш да се осведомиш и за нови непознати до момента научни факти. Като например, че една жена, ако иска, може да има дете и на 80 години.

https://offnews.bg/offtopic/70-godishna-ind...ete-629137.html
Дани
Цитат(viara @ 26/08/2022, 05:47) <{POST_SNAPBACK}>
Представяш ли си да ти се пръкне русофилче сътворено. Направо не е за мислене. Какво ще правиш после?
Кат се науча с тези програмки как се работи. Засега не се справям. Не ми е дадено още. Затова много ме притесняват тези програмки. Ако си имаш идея. Или ако не се налага да се сблъсквам с русофили ... Може да мисля по друг начин, но тази мисъл, че може да срещна русофил направо ... Да пази Бог.

В това да си русофил няма нищо лошо, аз също съм русофил. Що се отнася до различините политически убеждения - с моя син често спорим, тази година ще ходи за първи път да гласува и има вероятност да ми неутрализира гласа, ако гласува за някой, противоположен на моя кандидат, но какво да се прави, трябва да има равновесие в природата. grin.gif
viara
Цитат(Дани @ 26/08/2022, 11:20) <{POST_SNAPBACK}>
В това да си русофил няма нищо лошо, аз също съм русофил. Що се отнася до различините политически убеждения - с моя син често спорим, тази година ще ходи за първи път да гласува и има вероятност да ми неутрализира гласа, ако гласува за някой, противоположен на моя кандидат, но какво да се прави, трябва да има равновесие в природата. grin.gif

Ти си, ама не си маниак-фанатик. Поне не показваш такива признаци.
Иначе го предположих и предположението ми се оказа верно.
Да пази Господ, дет казват.
Но този урок си го научих. Мина. Каквото трябваше да осъзнавам-осъзнах.
По-малко да говоря с такива или изобщо да не говоря - това е извода.
Сега е ред да си уча други по-привлекателни уроци.
Shade
Цитат(Дани @ 26/08/2022, 01:10) <{POST_SNAPBACK}>

И това понеже много искала и много се е молила на Бог, който е мислостив към онези, дето се молят усърдно? Парадокс на вярата.
Ама не е уточнено на кой индийски Бог се е молила: Брахма, Шива, Вишну, Ганеша, Шакти, Рама... да не изреждам повече. Едва ли е чела Библията.
Така че нищо чудно ти да си заложила на грешен Бог. И да не можеш да заченеш, когато станеш на 80, колкото и да искаш, вярваш и се молиш.
Но, разбира се, нищо не би попречило на напъните ти да реализираш тази библейска приказка. smile.gif
viara
Цитат(Shade @ 26/08/2022, 16:55) <{POST_SNAPBACK}>
И това понеже много искала и много се е молила на Бог, който е мислостив към онези, дето се молят усърдно? Парадокс на вярата.
Ама не е уточнено на кой индийски Бог се е молила: Брахма, Шива, Вишну, Ганеша, Шакти, Рама... да не изреждам повече. Едва ли е чела Библията.
Така че нищо чудно ти да си заложила на грешен Бог. И да не можеш да заченеш, когато станеш на 80, колкото и да искаш, вярваш и се молиш.
Но, разбира се, нищо не би попречило на напъните ти да реализираш тази библейска приказка. smile.gif

Ин витро процедура - това какво общо има с Бог? То Дани трябва да питам, май.
Питето
Слабичка ти идва вярата, щом ограничаваш общуванто да не я прецакаш...
Питето
Поглеждаш си парите в джоба и спестяванията, и ако преобладават рублите, значи си русофил. Останалото е ... е само мерак да си русофил. animatedwink.gif
Дани
Цитат(Shade @ 26/08/2022, 15:55) <{POST_SNAPBACK}>
И да не можеш да заченеш, когато станеш на 80, колкото и да искаш, вярваш и се молиш.

Радвам се, че смяташ, че ще съм жива, когато навърша 80, пожелавам ти и на теб да живееш до 100, а ако искаш и до повече.
Дани
Цитат(viara @ 26/08/2022, 18:21) <{POST_SNAPBACK}>
Ин витро процедура - това какво общо има с Бог? То Дани трябва да питам, май.

Всичко идва от Бога, научните изобретения - също.
Дани
Цитат(Питето @ 27/08/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
Поглеждаш си парите в джоба и спестяванията, и ако преобладават рублите, значи си русофил. Останалото е ... е само мерак да си русофил. animatedwink.gif

Не смятам, че парите са критерий кого ще обичаш и кого не. Аз лично съм много благодарна на доста руснаци, от чиито достижения и труд съм се възползвала. Отделно съм голям почитател на руската класическа литература и руската литература на 20 век, така че независимо от това, че нямам рубли, спокойно мога да се нарека русофил. grin.gif
Shade
Цитат(Дани @ 29/08/2022, 03:31) <{POST_SNAPBACK}>
Радвам се, че смяташ, че ще съм жива, когато навърша 80, пожелавам ти и на теб да живееш до 100, а ако искаш и до повече.

Тъй ли съм смятал? Виж ти, не подозирах, че си в мислите ми...
Очевидно към типизацията на образа на религиозните трябва да се добави буквализъм.
Вчера се забавлявах с праволинейното буквално възприемане на ирония от страна на един изтъкнат представител на колегията ви. Вопиющо отсъствие на сетива.

Обаче ти недей да скромничиш. На вас, духовно извисените, които четат, препрочитат и цитират букварчето с мъдри антични приказки за масови убийства, показни умъртвявания, изнасилвания, кръвосмешения и тонове други перверзии, Вечният живот ви е в кърпа вързан.

Благодаря за пожеланието ти. Колко дълго ще живея не е въпрос на желание, колкото - толкова. Но отчитам известен напредък при теб, последното ти персонално послание към мен беше да ме обявиш за простак на ниско духовно ниво. tan.gif
Shade
Цитат(Дани @ 29/08/2022, 03:37) <{POST_SNAPBACK}>
Всичко идва от Бога, научните изобретения - също.

Според Стивън Хокинг (не е нужно да знаеш кой е той): "Ако съществува Бог, това са законите на математиката и физиката. На тях се крепи на Вселената".
Glo
слушайте внимателно моя гейостратегически анализ, повече няма да повтарям: Бойко печели есента изборите с двойно повече гласове от Кирчовците и прай правителство с Дпс, в същото това време газовия и енергийния балон се пукат и настават всенародни празненства и веселия тука и в цяла Европа, Бойко го носят на ръце, поповете му целуват ръка и Бойко гали народа по главичките, канонизират го за светец въпреки протестите на задкулисието, цените на зърното и на торовете се връщат на обичайните си нива поради бунтовете срещу дебилните западни управляващи за отмяна на санкциите, баничките поевтиняват от два и педесе на един педесе, олиото става максимум три лева, бензина 2,20 лв, пенсиите и заплатите си остават високи, тях никой не смее да ги пипне да ги върне обратно надолу, така че гледате как всяко зло все е за добро sunbathing.gif в русия ше се роди нов месия, на шейсе и шес ше прогледне духовно и ше вземе мерки за спиране на войната, светлия му образ изографисан на икони ше лекува бабички от високо кръвно и уртикария, хиляди ше захвърлят бастуните и ше могат да си позволят скъпи патерици поради покачване на доходите в Русия, но преди това чеченците ше се разбунтуват и ше се отделят от Федерацията и ше се кръстят Ичкерия, китайците ше нападнат и ше си резнат част от източна Русия поради неплатени задължения, папа Ратцингер ше умре, папа Франциск и той, адвентистите отново ше обяват края на света всеки момент Исуската уж щял да долети до дни щото прорчеството ,че сегашния папа е Осмия и след него идва края им бърка жестоко във вегетарианските задници, изобщо голяма веселба ни очаква тее дето ше доживеем още някоя и друга годинка, няма нищо страшно пичове, всичко което случва се случва наоколо, периферно, ние само ше си смучем коктейлите необезпокоявани от никого и нищо sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.