Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: От къв зор ?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Thursday Next
Цитат(viara @ 02/09/2022, 07:49) <{POST_SNAPBACK}>
Намери си първата тема в тоя форум, че да не я търся. Май в Християнство беше.
Какво да правя с наследството на мъжа, който почина?
Мога ли да го харча преди 40-то или е грях? Нещо от този род беше.
Не стига, че гей ами и няма време да чака 40 дни, да харчи наследството на любимия си ...
Такива ... по-далече от тях. Това знам. Хубаво, че не си падаш по жени,
щото ако си падаше нямаше да говоря с теб.
Но сега не ме застрашаваш с нищо, мога да си го позволя, говоренето.
Смятах, че мъжете не се интересуват от жени минали 50. Ама те откачалки всякакви има.
Гледайте там 20-30 годишни. Какво им трябва да се занимават с бабички и пенсионерки. Това изобщо не го разбирам.
Имаш ли си напредстава?
Да не ги е страх, че иначе някоя непълнолетна ще ги излъже и ще им вземе богатството? И ще останат и без пари и без жени, знам ли.

Дотук стана ясно едно, и то не е че Хък е гей, а че ти просто изобщо не се усещаш като те пързалят по мокри вестници. Но за сметка на това си въобразяваш, че само ти си прозряла истината, и бързаш да я разпространиш. Предлагам повече да не обсъждаш интимни аспекти от живота на хора, които не познаваш.
Thursday Next
Недей така, душа. Разбирам порива ти да палиш фитилите на верчето, за да видиш до какви нови висоти ще стигне, ама ... зачестиха ударите под кръста, пък те не са елегантни. По-високо билото, майсторе. animatedwink.gif
Quaker between your quarks
Днес, по точно вчера. Клиент, златен медал на Панаира. Патентовал. Ама не на мене тия. DPF, така ли се пише ? Ял го реактива. Машина за промиване, докато тръгне бистро. Ма аз Менделеев, машина кат ми кажат ерекция, реактив да ми кажат, пак ерекция. Доктор, за вируси да ми говори, аз обръщам за странен кварк, ш дължина на Планк, и той губи кондиция, щото ний тия доктори сме ги ебали, хеле за деструкция дегеративна на тъканта ! Ма ти кой питА, колко ша живееш ? В християнски форум отърка ли се ? laugh.gif
Не знаех,че толкова страшно да те изрисуват това което не си.
Като се замисля за таз Вселена, аз за друга звезда се не сещам.
Човек ! на какво ме направиха те ! Педофил, гей....кого обидих аз, само им казвам, че са прости, и мазни.
Аз мъжа, не си го представям така, вие жените,- също !
Glo
каква невероятна пиянска форумна драма, уважаеми читатели и писатели, каква дълбочинна мърдос и разбиране, laugh.gif алкохола не прощава на никого , уважаеми, най-малко на застаряващите тела и умове, ше има разбира се скромна церемония по връчването на наградите - най-голям драматург и най-голяма драма кралица, гласувайте по съвест, моля , и понеже се озовах и аз някак в игрите на драма докато си пия чая от лайка с мед и лимон в слънчевата сутрин , кафе пият само комиците... ше ви подскажа правилния отговор, а той е ДЕ! xmas2.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 02/09/2022, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
Не знаех,че толкова страшно да те изрисуват това което не си.
Като се замисля за таз Вселена, аз за друга звезда се не сещам.
Човек ! на какво ме направиха те ! Педофил, гей....кого обидих аз, само им казвам, че са прости, и мазни.
Аз мъжа, не си го представям така, вие жените,- също !

На английските дечица в отделенията това им го обясняват така: Това, което Сузи казва за Сали, всъщност ни казва повече за Сузи, отколкото за Сали. Ама ний по наш'те ширини тоя урок отказваме да го научим.
нищ по дух
Цитат(Thursday Next @ 02/09/2022, 21:22) <{POST_SNAPBACK}>
Дотук стана ясно едно, и то не е че Хък е гей, а че ти просто изобщо не се усещаш като те пързалят по мокри вестници. Но за сметка на това си въобразяваш, че само ти си прозряла истината, и бързаш да я разпространиш. Предлагам повече да не обсъждаш интимни аспекти от живота на хора, които не познаваш.

Ама този Кварк наистина ли е онзи Хък, Хъкълбери от предишните варианти на форума?

А тук като Ганково кафене, във виртуален вариант, има ли зона "Я ела да се разберем отвънка", та да се разберат, ако могат веднъж завинаги:

https://youtu.be/tVSlUNAx1LU

Glo
мъ той малко е глупавичък мъъъй, че кой Умньо ше се върже на подобни детински глупави закачки , че имал уж и гейски ник laugh.gif параноясал е, почва веднага да обижда и да хленчи като ме види и да се прай на светец, но аз великодушно му прощавам всички обиди разбира се, цял свят разбра, че е шега, само той не можа! ся все едно като ми каже, че не съм истински мъж и аз бам - веднага да падна от сцената долу в публиката! ако е заради майтапа - ше падна! ама как само тича да плаче на рамото на мама Търсди a4dff7b7.gif голям мъж - няма що, пък аз съм толкова добър, и той не е лошо момче, ама ако му кажа, че е хубаво момче, сигурно ше почне първосигнално да ме обижда, а аз бих му отишъл на гости с чиста съвес за една седмица поне, да ме остави на двора на масата с една туба домашна ракия и да ходи си върши работата, вечер ше го чакам да се прибере да седне да подпийнем да не пие сам да не му викат вкъщи - пияница clown2.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 03/09/2022, 11:03) <{POST_SNAPBACK}>
мъ той малко е глупавичък мъъъй, че кой Умньо ше се върже на подобни детински глупави закачки , че имал уж и гейски ник laugh.gif параноясал е, почва веднага да обижда и да хленчи като ме види и да се прай на светец, но аз великодушно му прощавам всички обиди разбира се, цял свят разбра, че е шега, само той не можа! ся все едно като ми каже, че не съм истински мъж и аз бам - веднага да падна от сцената долу в публиката! ако е заради майтапа - ше падна! ама как само тича да плаче на рамото на мама Търсди a4dff7b7.gif голям мъж - няма що, пък аз съм толкова добър, и той не е лошо момче, ама ако му кажа, че е хубаво момче, сигурно ше почне първосигнално да ме обижда, а аз бих му отишъл на гости с чиста съвес за една седмица поне, да ме остави на двора на масата с една туба домашна ракия и да ходи си върши работата, вечер ше го чакам да се прибере да седне да подпийнем да не пие сам да не му викат вкъщи - пияница clown2.gif

laughing.gif Ней глупавичък, ами просто всеки човек тегли чертата на различно място. Изглежда, Хък и аз имаме обща представа за това коя линия не трябва да се престъпва, и това са децата.

Инак не тича да ми плаче на рамото, говорим си. Аз се намесвам по своя инициатива, щот и двамата сте добри и сте ми мили още от едно време, още откак се карахте за ония два шлепа ябълки на пристанище Лом, дето ти не беше му платил. Сега само сЕди тука и гледай как верчето следващия път ще разкаже, че си неизправен длъжник. Не си прав в допускането си, че цял свят е разбрал, чей шега. Има хора, шегата мое им скочи с голо дЪ във физиономията, и пак няма да я разберат.
Thursday Next
Цитат
А тук като Ганково кафене, във виртуален вариант, има ли зона "Я ела да се разберем отвънка"

Да, личните служат точно за това.
нищ по дух
Цитат(Thursday Next @ 03/09/2022, 14:01) <{POST_SNAPBACK}>
Да, личните служат точно за това.

Да, но не е интересно, за участниците в разбирането, особено за тоя, който го поиска, вижда се при много коментари, вместо при спор да има разбиране след две, три най-много обяснения, то се приканва и аудиторията да се занимава с това, търси се подкрепа на постоянната правота на личното мнение, сякаш има огромно значение.

Glo
тоа Кракер, като му знам застиналия във времето войнишко-селско-социалистически манталитет, най вероятно е убеден, че водим битка за сърцето ти tongue.gif laugh.gif

па тее шлепове с ябълки почти нищо не си спомням, най-вероятно съм ги платил два пъти къвто съм честен и почтен и накрая най-вероятно съм ги изсипал в дунава да нахраня рибите поради срив в цените на ябълките 292.gif
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/09/2022, 17:25) <{POST_SNAPBACK}>
Да, но не е интересно, за участниците в разбирането, особено за тоя, който го поиска, вижда се при много коментари, вместо при спор да има разбиране след две, три най-много обяснения, то се приканва и аудиторията да се занимава с това, търси се подкрепа на постоянната правота на личното мнение, сякаш има огромно значение.

Няма значение само за тирани и диктатори - мнението на другите.
За всички останали нормални хора - разбира се, че има значение.

ПП А какво се търси, това е толкова далеч от програмката ти, че ... остави се, да разбираш.
Thursday Next
Цитат(нищ по дух @ 03/09/2022, 16:25) <{POST_SNAPBACK}>

Ако говорим за разбиране в смисъл на изясняване на позиции, то си се случва в процеса на разговора, къде след две-три обяснения, къде след седем-осем. Но това "я ела да се разберем" всъщност не е покана за разбиране, а за късане на потници. Затова и ти казах, че има лични - те са за тоя тип "разбиране".
Thursday Next
Цитат(Glo @ 03/09/2022, 18:08) <{POST_SNAPBACK}>
тоа Кракер, като му знам застиналия във времето войнишко-селско-социалистически манталитет, най вероятно е убеден, че водим битка за сърцето ти tongue.gif laugh.gif

па тее шлепове с ябълки почти нищо не си спомням, най-вероятно съм ги платил два пъти къвто съм честен и почтен и накрая най-вероятно съм ги изсипал в дунава да нахраня рибите поради срив в цените на ябълките 292.gif

laughing.gif Ква битка за сърцето ми, беееее, мойто сърце е кат Икарус, има място за още двайсетина като вас.

Не мой то само с голословни декларации за честност и почтеност, трябваше да си сканираш бордерото, дет си платил двата шлепа, и да го качиш тука у форума, като един дет си беше качил фиша от заплатата, и веднага всички разбраха, че е баси якия пич. Аз ли да те светкам за ултимативната истина у виртуала, бе душо златна? a4dff7b7.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 03/09/2022, 20:24) <{POST_SNAPBACK}>
laughing.gif Ква битка за сърцето ми, беееее, мойто сърце е кат Икарус, има място за още двайсетина като вас.

Не мой то само с голословни декларации за честност и почтеност, трябваше да си сканираш бордерото, дет си платил двата шлепа, и да го качиш тука у форума, като един дет си беше качил фиша от заплатата, и веднага всички разбраха, че е баси якия пич. Аз ли да те светкам за ултимативната истина у виртуала, бе душо златна? a4dff7b7.gif

Горкият човек, кой знай ква помия сте изсипали върху него, че е трябвало и фиша си да качва, това е тъжното - не фишът. prashchai grigorii.gif
нищ по дух
Цитат(viara @ 03/09/2022, 19:27) <{POST_SNAPBACK}>
Няма значение само за тирани и диктатори - мнението на другите.
За всички останали нормални хора - разбира се, че има значение.

ПП А какво се търси, това е толкова далеч от програмката ти, че ... остави се, да разбираш.

Програмки, програма, все едно и също.
Освен, че не желая да ме питаш, след като ти самата не желаеш да отговаряш, то не желая да ми налагаш твоята вечна правота и безгрешност.
Ето това правиш:
Glo
спецялен поздрав за човека с помията laugh.gif туй парче беше хит 94 та в Крим, всички укри ни се смееха на късите гащи, па то лято беше 292.gif

https://www.youtube.com/watch?v=-6AIAjpDEc0
viara
Цитат(нищ по дух @ 03/09/2022, 21:11) <{POST_SNAPBACK}>
Програмки, програма, все едно и също.
Освен, че не желая да ме питаш, след като ти самата не желаеш да отговаряш, то не желая да ми налагаш твоята вечна правота и безгрешност.
Ето това правиш:

Четвърти по ред неадекватен отговор. На мен всичко ми се изясни. Нямам повече въпроси.
На никого нищо не налагам. Споделям си мението.
Не става въпрос за моя правота, а за нормални човешки взаимоотношения, които не се забелязват в такива като теб.
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 03/09/2022, 19:58) <{POST_SNAPBACK}>
Горкият човек, кой знай ква помия сте изсипали върху него, че е трябвало и фиша си да качва, това е тъжното - не фишът. prashchai grigorii.gif

Забележително е как хем въобще нямаш представа за какво става въпрос, хем бързаш да съобщиш кой е крив и кой - прав.
Абе ! я си яж ябълките ! И ония десет хиляди евро, дето не ми ги върна .
Но , като не ти върнат десест хиляди евро, ти стопираш тия два мильона, дет си ги обещал ! laugh.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 03/09/2022, 21:06) <{POST_SNAPBACK}>
Забележително е как хем въобще нямаш представа за какво става въпрос, хем бързаш да съобщиш кой е крив и кой - прав.

Въз основа на това, което съм видяла да се случва тук във форума, мога да предположа, че е около 80-90% вероятно човекът с фиша със заплатата /когото ти пред мен споменаваш за втори път, при това той не е тук и няма възможност да се оправдае/, да е казал нещо, което не се вписва в мисловните ви схеми, вие сте го обвинили, че лъже и той, понеже е човек, който е бил учен да казва винаги истината, е решил да докаже, че това, което говори съответства на реалните факти и е приложил доказателство, след което ти си решила, че се прави на "як пич". Между другото аз познавам хора, които са се отказали да пишат в този форум именно поради тази причина - че са ги обвинили в лъжа без никакви доказателства, ей тъй на базата на клевета, сътворена от някои форумни потребители, които си въобразяват, че те като са свикнали да лъжат, значи всички имат тоз прекрасен навик. prashchai grigorii.gif
Често не съм на нивото ти, да не кажа никога.
Но ти, като майка орлица ме защитаваш, и ако не си ти, не знам кой, освен Ангелът.
Ангеле ! ти само по форуми се вреш, и само защитаваш добрите ! не се ли умори бе пич, не се ли отегчи !
Аз, в тоя ютуб само бокс гледам. Ирански Хълк, и подобнее.

Искам, тоя бургаски пехливан, на плажа.
Да, подъл съм, пясък с крак в очите, черен дроб щему захапя, ключицата ще му измъкна, в окото ще я забия, но няма да го целуна, да не помислят, че съм гей !
Отделно, данъчната декларация да му видим ! laugh.gif
Glo
станах в осем днеска, налях си една водка и после още една и така до обед се оказа, че изпих цялата бутилка, легнах да поспя, станах следобед ацки огладнял, направих си една попара мляко сирене хляб захар, пуснах чиниите в миялната, изкъпах се, че бях забравил да се изкъпя, отидох в магазина на ъгъла, една бутилка ракия, една кока-кола, две енергини кенчета и две вафли, шеснайсе и педесе, баси, викам и на таа - на старите цени щеше да е пет лева, успокоих я че скоро цените на тока газъ и бензина ше се сринат, таа вика кога? до няколко
месеца кака! съседите се шашкат като ме видят, един с куче седи ме гледа стреснат, вика, абе гледам, гледам , викам си туй ше е някой германец laugh.gif знаете ме всички тука колко много съм рус az takovata.gif очаровах и една млада съседка с огромни цици, ама разкошни цици, по някой път постоянно ги мисля, тя с куче и малко дете се шмитка наоколо и като ме види почва да ми маха и да се изчервява, ама нали съм дърт си викам, само си въобразявам, че иска ме тряска 292.gif факт е че съм рус а всичко останало е имагинерно, хич не си и блъскам главата, не ми се пие но ше я подкарам и тая бутилка, дето вика един приятел - ако не пиеш, какво друго да правиш? какво 292.gif
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 04/09/2022, 14:22) <{POST_SNAPBACK}>
Въз основа на това, което съм видяла да се случва тук във форума, мога да предположа, че е около 80-90% вероятно човекът с фиша със заплатата /когото ти пред мен споменаваш за втори път, при това той не е тук и няма възможност да се оправдае/, да е казал нещо, което не се вписва в мисловните ви схеми, вие сте го обвинили, че лъже и той, понеже е човек, който е бил учен да казва винаги истината, е решил да докаже, че това, което говори съответства на реалните факти и е приложил доказателство, след което ти си решила, че се прави на "як пич". Между другото аз познавам хора, които са се отказали да пишат в този форум именно поради тази причина - че са ги обвинили в лъжа без никакви доказателства, ей тъй на базата на клевета, сътворена от някои форумни потребители, които си въобразяват, че те като са свикнали да лъжат, значи всички имат тоз прекрасен навик. prashchai grigorii.gif

Глупости на търкалета. Искаше да обясни на другите мъже да не му се отварят, докато не започнат да изкарват колкото него. И понеже никой не го попита колко изкарва, той си качи фиша. Никой не го е обвинявал, че лъже, защото изобщо не е тайна колко изкарват хората с неговата професия на мястото, където той живееше. Беше ясно, че печели прилично, но той настояваше всички да му се възхитят и да му козируват, понеже изкарвал много.
Айде сега да ходиш при някой друг да ти обръща внимание, че аз имам работа. Дано се намерят доброволци. Може със снимка да опиташ, отдавна не си пускала.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 05/09/2022, 10:38) <{POST_SNAPBACK}>
Айде сега да ходиш при някой друг да ти обръща внимание, че аз имам работа. Дано се намерят доброволци. Може със снимка да опиташ, отдавна не си пускала.

malii.gif Внимание точно днес изобщо не ми липсва - имам две срещи едната в пет и половина, другата в осем, да, да знам, не ги уговорих много разумно предвид работата ми става доста нагъчкано и може би ще трябва да ги поразместя леко, но отдавна ги отлагам и затова реших да не огорчавам никого. Като цяло аз съм човек, който се среща с доста хора извън форума, когато е на кеф, има периоди, в които не ми се излиза, на приливи и отливи съм - такъв ми е характерът. Никога не съм твърдяла, че съм красавица, но пък хора, които ме харесват има доста и не знам защо беше този хейт от страна на Горския, Кати и теб!? 292.gif За снимките, това е хубава идея, обмислям даже и специална тема да пусна с възпитателно съдържание, посветена на гореспоменатите лица, с примери от моя живот от първи до осми клас и там ще разкажа колко потресена бях от това, че възрастни хора се държат също, както навремето се държаха мои агресивни съученици. Отдавна не ми се беше случвало, уви, преживях го наново. Това сме го обсъждали с Трансалп в подфорум християнство, но уви виждам, че има нужда да се обсъди и в този форум, защото проблемът е общественозначим.
cath_y
Действам преждевременно animatedwink.gif Не се занимавай с отделна тема, нЕма смисъл.
Нямам нищо против кой как изглежда - гени, начин на живот и т.н.
Имам против неоправданото високо самочувствие - да се тупаш в гърдите виж ме колко съм Убав, слаб, ухажван...
Самоиронията е злато. Не изглеждаш смешен в очите на другите. Ти не я владееш.
Пускай си снимки, но без самопохвали. Дори да ги мислиш. Ще добиеш по-симпатичен образ.
Shade
Цитат(cath_y @ 05/09/2022, 11:11) <{POST_SNAPBACK}>
Действам преждевременно animatedwink.gif Не се занимавай с отделна тема, нЕма смисъл.
Имам против неоправданото високо самочувствие - да се тупаш в гърдите виж ме колко съм Убав, слаб, ухажван...
Самоиронията е злато. Не изглеждаш смешен в очите на другите. Ти не я владееш.
Пускай си снимки, но без самопохвали. Дори да ги мислиш. Ще добиеш по-симпатичен образ.

Не се заблуждавай. Тук не се касае за неоправдано високо самочувствие, а за тривиално избиване на комплекси чрез разкриване на "вълнуващи" подробности от личния си живот. Подробности, които не интересуват никого.
И да - оперираните от сетиво за ирония наистина изглеждат смешни в очите на другите.
Питето
Цитат(Quaker between your quarks @ 04/09/2022, 15:08) <{POST_SNAPBACK}>
... Но , като не ти върнат десест хиляди евро, ти стопираш тия два мильона, дет си ги обещал ! laugh.gif

То, само с "Папай Филчо" не става. Вземи се напъни малко, измисли някаква нова схема.
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 05/09/2022, 21:11) <{POST_SNAPBACK}>

Напротив, има и там ще ти го обясня смисълът. animatedwink.gif

Цитат
Имам против неоправданото високо самочувствие

За чие неоправдано високо самочувствие говориш - своето ли!? misli.gif

Цитат
да се тупаш в гърдите виж ме колко съм Убав, слаб, ухажван...

Държа да подчертая, че никъде не съм се тупала в гърдите, навсякъде съм писала само неща, които са ми се случвали, при това с надеждата да получа съвет и споделен личен опит, а не хейт. Това, че вие го възприемате като тупане в гърдите, говори за вас, не за мен.

Цитат
Самоиронията е злато.

Спокойно се самоиронизирай тогава, но не настоявай и другите да правят същото.

Цитат
Не изглеждаш смешен в очите на другите.

За мен е по-важно аз как изглеждам в собствените си очи, очите на другите, особено на онези като тебе, не са обективни и мнението им е немеродавно. Тя тръгнала да определя кой имал неоправдано самочувствие и кой оправдано, я иди си гледай внуците и чакай темата, която ти обещах, защото е важна и ще ти бъде полезна, сигурна съм. grin.gif Моето самочувствие си е мое, ако някой не е доволен от него да върви да се оплаче на модераторката, тя с радост ще го изслуша и ще се съгласи с него.

Цитат
Пускай си снимки, но без самопохвали.

Благодаря ти, че така великодушно ми позволи да си пускам снимки, защото доскоро твърдеше, че не можело, само ти си имала право да си пускаш снимки, щото сантиметрите ти били подходящи за нивото на този форум. 453.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 05/09/2022, 21:27) <{POST_SNAPBACK}>
Не се заблуждавай. Тук не се касае за неоправдано високо самочувствие, а за тривиално избиване на комплекси чрез разкриване на "вълнуващи" подробности от личния си живот. Подробности, които не интересуват никого.

Искам да отбележа, че почти всички мои теми са препълнени, в тях си участвал и ти и то доста често, което означава, че интересът към тях от твоя страна е бил доста голям. animatedwink.gif Като цяло пускала съм темите си с надеждата да получа съвети или споделен личен опит, но вие ми написахте един тон глупости, така че се отказах, ето сега например имам въпрос, който ме занимава - каква перспектива имат връзки на хора, живеещи в два различни града, но няма да я постна, щото ми омръзна от простотии честно казано, не очаквам смислени отговори вече. prashchai grigorii.gif

Цитат
И да - оперираните от сетиво за ирония наистина изглеждат смешни в очите на другите.

Свободен си да се самоиронизираш колкото си искаш, никой не ти е забранил. Не разбирам защо се оплакваш и ти, и колежката ти. 292.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 06/09/2022, 02:33) <{POST_SNAPBACK}>
1. Искам да отбележа, че почти всички мои теми са препълнени, в тях си участвал и ти и то доста често, което означава, че интересът към тях от твоя страна е бил доста голям.
2. Имам въпрос, който ме занимава - каква перспектива имат връзки на хора, живеещи в два различни града
3. Не разбирам защо се оплакваш и ти, и колежката ти.

1. Да, така е, интересът ми да се забавлявам е доста голям. Надявам се да продължаваш да бъдеш развлекателна.
2. Перспективите за връзка зависят само от теб. Никой не може да ти държи ръчицата и да те води като малко дете. Има една стара поговорка "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака". Означава пасване. Хората си пасват по различни параметри. При несъответствие, например единият е интелигентен, а другият глуповат, обикновено се разминават.
3. За да го разбереш, трябва да съумееш да осмислиш дали в случая се касае за оплакване или е в сила друга категория. По-долу си пуснала смешката, че за теб било най-важно как изглеждаш в собствените си очи. Ами какво плачеш тогава, гледай на себе си си със собствени очи, наслаждавай си се, и всичко е наред.
Питето
Точно така, велосипеда е за рибарите. rolleyes.gif
Thursday Next
Ми не, не е хейт, просто се веселим с твоето натрапчиво желание да занимаваш всички със себе си. Забавно е. Ей и тука си седнала да ми обясняваш какъв човек си била. Ама няма нужда да обясняваш, бе, то се вижда. a4dff7b7.gif Да цитирам покойната баронеса Тачър, "Ако трябва да казваш на хората, че си, значи не си."
cath_y
Наистина непоправима.
На мен ми е все едно как се представяш. Все ми е тая и за размерите ти. Казано на уше - разплути.
Пък ти си се харесвай.
Nepoznata
Цитат(cath_y @ 06/09/2022, 18:20) <{POST_SNAPBACK}>
Все ми е тая и за размерите ти. Казано на уше - разплути.

Ето ти темата, която ти обещах: http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=156694
Остани си със здраве! hat.gif
transalp1
Цитат(Nepoznata @ 06/09/2022, 12:33) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да отбележа, че почти всички мои теми са препълнени, в тях си участвал и ти и то доста често, което означава, че интересът към тях от твоя страна е бил доста голям. animatedwink.gif Като цяло пускала съм темите си с надеждата да получа съвети или споделен личен опит, но вие ми написахте един тон глупости, така че се отказах, ето сега например имам въпрос, който ме занимава - каква перспектива имат връзки на хора, живеещи в два различни града, но няма да я постна, щото ми омръзна от простотии честно казано, не очаквам смислени отговори вече. prashchai grigorii.gif

Свободен си да се самоиронизираш колкото си искаш, никой не ти е забранил. Не разбирам защо се оплакваш и ти, и колежката ти. 292.gif

Влече го помиярството. Да плюе и залива с помия е забавата му.
transalp1
Цитат(Shade @ 06/09/2022, 14:58) <{POST_SNAPBACK}>
1. Да, така е, интересът ми да се забавлявам е доста голям. Надявам се да продължаваш да бъдеш развлекателна.
2. Перспективите за връзка зависят само от теб. Никой не може да ти държи ръчицата и да те води като малко дете. Има една стара поговорка "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака". Означава пасване. Хората си пасват по различни параметри. При несъответствие, например единият е интелигентен, а другият глуповат, обикновено се разминават.
3. За да го разбереш, трябва да съумееш да осмислиш дали в случая се касае за оплакване или е в сила друга категория. По-долу си пуснала смешката, че за теб било най-важно как изглеждаш в собствените си очи. Ами какво плачеш тогава, гледай на себе си си със собствени очи, наслаждавай си се, и всичко е наред.

или просто да живееш като помияр? /за интереса ти/ w00tbrows.gif

Пп Alexfield, разбрах, че ти си ме изгонил. Какво мислиш, че ще кажа? Напълно съм съгласен. Заслужил съм го. Не всичко, което не ни харесва е лошо и помия.
Glo
Цитат(transalp1 @ 06/09/2022, 20:47) <{POST_SNAPBACK}>

Пп Alexfield, разбрах, че ти си ме изгонил. Какво мислиш, че ще кажа? Напълно съм съгласен. Заслужил съм го. Не всичко, което не ни харесва е лошо и помия.

транспииии здрастииии братле, той на алекс му дай само да бамка хората, ми те горкия глупав макак швейка избамкаха, че и квакера ли няма да избамкат като последно останал член, призовавам админите да върнат освен тебе и Лати и Швейка и Ереванчика и бай ганьо и който още се сетят, че само с един глупав Кракер сме заникъде b_046.gif
Дани
Цитат(transalp1 @ 06/09/2022, 19:47) <{POST_SNAPBACK}>
Пп Alexfield, разбрах, че ти си ме изгонил.

Според мен това им е целта - да ни изгонят всички, за да няма нужда да го модерират този форум, което е разбираемо.
Радвам се да те видя, Трансалп, жалко, че те изгониха пак набързо, но това вярвам, ще ти е от полза - в живота всичко се случва точно навреме - и писането във форума, и гоненето от него. Хубав път ти желая! И ние ще сме следващите, ако не напуснем доброволно разбира се. b_046.gif
Цитат(Дани @ 07/09/2022, 08:43) <{POST_SNAPBACK}>
Според мен това им е целта - да ни изгонят всички, за да няма нужда да го модерират този форум, което е разбираемо.
Радвам се да те видя, Трансалп, жалко, че те изгониха пак набързо, но това вярвам, ще ти е от полза - в живота всичко се случва точно навреме - и писането във форума, и гоненето от него. Хубав път ти желая! И ние ще сме следващите. b_046.gif

Така е, голяма е ползата от пиШенето вфорум, четенето няма файда.
Форуми ме оформиха , млад, напорист тарикат. Инак си бех, най обикновена будала. Желанието да изпъкнеш, това ако го нямаше в природата, гъби нямаше да има, а само трюфели. sad.gif
Thursday Next
Цитат

406.gif Ще обясниш ли дълбоката логика и смисъл на това изречение?
Shade
Цитат(transalp1 @ 06/09/2022, 10:47) <{POST_SNAPBACK}>

Какво мислиш, че ще кажа?

Кредото на живота ти не е описано разбираемо. Би трябвало да си по-конкретен. За помиярска депресия ли става дума? Предлагаш ли в твой стил алтернатива под формата на скачане от последния етаж?

Мислех, че ще кажеш колко народ се хвърли от последния етаж по време на твоето отсъствие от сцената на познанието.
Shade
Цитат(Дани @ 06/09/2022, 22:43) <{POST_SNAPBACK}>
Радвам се да те видя, Трансалп, жалко, че те изгониха пак набързо, но това вярвам, ще ти е от полза - в живота всичко се случва точно навреме - и писането във форума, и гоненето от него. Хубав път ти желая! И ние ще сме следващите, ако не напуснем доброволно разбира се. b_046.gif

Трогателно послание! Пуснах една сълза за вечната дружба. prashchai grigorii.gif crying.gif
Shade
Цитат(transalp1 @ 06/09/2022, 10:44) <{POST_SNAPBACK}>
Влече го помиярството. Да плюе и залива с помия е забавата му.

Мани го онзи. По-добре ти премини в образователен режим. Сподели поредното постижение. Колко вируса унищожи, загрявайки задника си с електрическа възглавница?
Квантово заплитане при частиците.
При хората, ако искате да се заплетете, му даваш пари назаем. laugh.gif
Питето
Сподели за хобито си с данъчните. Ще пасне на тяхното хоби.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.