Цитат(viara @ 02/09/2022, 07:49) <{POST_SNAPBACK}>
Намери си първата тема в тоя форум, че да не я търся. Май в Християнство беше.
Какво да правя с наследството на мъжа, който почина?
Мога ли да го харча преди 40-то или е грях? Нещо от този род беше.
Не стига, че гей ами и няма време да чака 40 дни, да харчи наследството на любимия си ...
Такива ... по-далече от тях. Това знам. Хубаво, че не си падаш по жени,
щото ако си падаше нямаше да говоря с теб.
Но сега не ме застрашаваш с нищо, мога да си го позволя, говоренето.
Смятах, че мъжете не се интересуват от жени минали 50. Ама те откачалки всякакви има.
Гледайте там 20-30 годишни. Какво им трябва да се занимават с бабички и пенсионерки. Това изобщо не го разбирам.
Имаш ли си напредстава?
Да не ги е страх, че иначе някоя непълнолетна ще ги излъже и ще им вземе богатството? И ще останат и без пари и без жени, знам ли.
Какво да правя с наследството на мъжа, който почина?
Мога ли да го харча преди 40-то или е грях? Нещо от този род беше.
Не стига, че гей ами и няма време да чака 40 дни, да харчи наследството на любимия си ...
Такива ... по-далече от тях. Това знам. Хубаво, че не си падаш по жени,
щото ако си падаше нямаше да говоря с теб.
Но сега не ме застрашаваш с нищо, мога да си го позволя, говоренето.
Смятах, че мъжете не се интересуват от жени минали 50. Ама те откачалки всякакви има.
Гледайте там 20-30 годишни. Какво им трябва да се занимават с бабички и пенсионерки. Това изобщо не го разбирам.
Имаш ли си напредстава?
Да не ги е страх, че иначе някоя непълнолетна ще ги излъже и ще им вземе богатството? И ще останат и без пари и без жени, знам ли.
Дотук стана ясно едно, и то не е че Хък е гей, а че ти просто изобщо не се усещаш като те пързалят по мокри вестници. Но за сметка на това си въобразяваш, че само ти си прозряла истината, и бързаш да я разпространиш. Предлагам повече да не обсъждаш интимни аспекти от живота на хора, които не познаваш.