Quaker between your quarks
22/08/2022, 07:58
От къф зор, точно аз сънувам куфарче рубли !
Ти, кво сънУва ?
Ти, кво сънУва ?

Куфари с долари.....
Thursday Next
22/08/2022, 08:51
Ваканция сънувах. Някакво място с infinity pool, ако ги знаеш тия - дето няма ръб, а имаш усещането, че басейнът ти се слива с гледката. И знам точно от къв зор сънувам ваканция, ама ще трябва да почакам още месец.
22/08/2022, 10:40
Аз, кат ви казвам, че живота е тежък, вий не та не.
Ти, тоя гинеколог, Тарабас, питаш ли го с кво му е наситено работното време !
А Адмирала тежко пише книги, въпреки че таз работа не е за него.
В новия съновник пише, че ако сънуваш много рубли, значи ще лепиш тапети.
Thursday Next
22/08/2022, 20:04
Аз, кат ви казвам, че живота е тежък, вий не та не.
Ти, тоя гинеколог, Тарабас, питаш ли го с кво му е наситено работното време !
А Адмирала тежко пише книги, въпреки че таз работа не е за него.

Кат ми каже някой, че животът е тежък, все се изкушавам да го питам, "В сравнение с какво?"
живота може да е тежък, но аз пък съм лек
Тарабас
22/08/2022, 21:25
Сънувах един голям дъб. Нощно време, пълнолуние. Сенки на кръстове, симетрично хилещи се на луната. Виждам ръка, моята. Стиска лопата. Затварям очи, да поотмноря. Отвярям ги отново. Златни зъби, тазобедрени стави. Титан. Менделеев го познава, титана. Кабели от дефибрилатори, цветни метали. www.ebay.bg
Rat_in_the_house
22/08/2022, 22:43
Все още сънувам мадами с големи цици.
Рано ми е за рубли. След 30-40 години може би...
Hartmann
28/08/2022, 09:55
Ти, кво сънУва ?

Красива, свежа сутрин на Червения площад. В далечината - кулите на Василий Блажени, а зад тях - прекрасна гъба.
нищ по дух
28/08/2022, 12:49
Ти, кво сънУва ?

Нали не бяха сини?
Американците решили да печатат фалшиви съветски рубли. Откраднали цялата документация, направили машината едно към едно като руската, смесили всички бои както трябвало, печатат - а рублите излизат сини вместо червени.
Отвлекли главния технолог и го разпитват. Той ги пита:
- Като смесвате боята, слагате ли син цвят, както пише в инструкцията?
- Слагаме.
- А червен слагате ли?
- Слагаме.
- А спирт сипвате ли?
- Сипваме.
- Вие сте идиоти...
Ти, кво сънУва ?

Сънуваш рублите в куфарче, понеже са изключени от системата SWIFT.
Аз пък сънувам спешен софтуерен проект с ARM Cortex микропроцесор, който да съдейства за празно куфарче.
Значи орките са победили, щото си станал като тях. Или поне, мечтите ви съвпадат...
Мечтай си, вместо да носят перални с танковете, да бачкат по света, а пералните да ги пращат у дома по куриерите. Щото освен перални, ще пращат и нормалност (както се случва в българските фабели), и онези дето са подивели, ще има върху какво да мислят и да видят, че онова по РТВ не е точно света, дори напротив.
Вземи виж там за "плана Маршал" що са го предпочели "алчните янки", вместо да изкярят яки репарации. И тука трябва да е същото, ако искаш внуците на орките да са нормални хора, а не да ходят на шопинг с танковете през границата. Мизерията ражда проблемите. Покажи им, че има и друг начин, и няма да се случват подобни щуротии.
28/08/2022, 22:35
Имам много неща от паладий. Има ли некви лазерни газ, анализатори, нещо, малко, просто, евтино ? Аз паладия на око го познавам, клеми от военна свързочна апаратура, сегменти от груби бензинови филтри...
Прилича на сребро, но не прави от сярата наклеп.
Hartmann
28/08/2022, 22:39
Значи орките са победили, щото си станал като тях. Или поне, мечтите ви съвпадат...
Мечтай си, вместо да носят перални с танковете, да бачкат по света, а пералните да ги пращат у дома по куриерите. Щото освен перални, ще пращат и нормалност (както се случва в българските фабели), и онези дето са подивели, ще има върху какво да мислят и да видят, че онова по РТВ не е точно света, дори напротив.
Вземи виж там за "плана Маршал" що са го предпочели "алчните янки", вместо да изкярят яки репарации. И тука трябва да е същото, ако искаш внуците на орките да са нормални хора, а не да ходят на шопинг с танковете през границата. Мизерията ражда проблемите. Покажи им, че има и друг начин, и няма да се случват подобни щуротии.
Мечтай си... да бачкат по света - дълбокото ми убеждение е, че въпросните същества са непревъзпитаеми. Мисля, че никакъв план Маршал няма да помогне. Няма как да ги сравняваме с германците от времето на наци Германия - все едно средновековни рицари, които наистина секат главите на селяните, но все пак си остават рицари, способни на рицарски жестове, да ги сравняваш с улични кучета, заразени с бяс. За последните има само една опция.
Thursday Next
29/08/2022, 08:38
Покажи им, че има и друг начин, и няма да се случват подобни щуротии.
Аз също винаги съм вярвала в силата на този метод, но трябва да призная, че пред лицето на случващото се там нещо почвам да се съмнявам. Ми да му се не види, имаха трийсет и кусур години да видят, че има и друг начин. И те виждат, не е като да не виждат. Обикалят по цивилизования свят, гледат, цъкат ... И какво? Прибират се и си искат пак от същото.
....... И те виждат, не е като да не виждат. .......
"Гледат всички, но виждат само знаещите!" - надпис в кабинета на приятел рентгенолог.
От години сънувам свобода. Абсолютна!
Не ми се получава. Е, само в мислите ми.
Ти, първо вземи попрочети какви са били японците и какви практики са имали по времената на самураите (аха, тези, същите работливи и пестеливи японци, дето правят СОНИ), какви щуротии са вършили (бит, селското стопанство, работилниците) и после, като империя (там пък икономиката и заводите кви щуротии са били, ква корупция и мутренски изцепки не е истина), и сравни със след като са им сипали демокриция с големия черпак докъде са. Та из руските територии, рибата е вмирисана от към Кремъл, а не от към опашката, и ако се промени онова дето води, опашката ще-неще ще следва.
И по-наблизко се е случвало — у нас. През соца си крадяха чистачките и гривните на фаровете, хем имаше малко коли на калпак. В началото на демокрацията се крадяха цели коли и пак виж кой беше на власт, а днес никой не пипа ни чистачки, ни коли, ни горивото от резервоарите, хем нали скъпо... Същите хора сме, дори соц поколението още е живо. Щом тук и там може да има смяна на посоката, що там да не може?
Тц. Тези дето обикалят по света, не са онези дето крадат перални с танковете. От едно и също място са, ама не са същите.
В родните "фабели", има такива дето не са мърдали по света и не са (така изглежда де) мръднали в главата. Има и други, дето са мърдали по света групово, и вече не ги кефи да са като предните и не пипат аджамийски, ми търсят легални файди. А има и трети, дето са мърдали по света, ама са живели отделно от тумбата, като нормалните хора, и те са с... европейско мислене. Не бе, не българско като моето, а европейско. Това за сега в България става дума. Та тези първите, дето са като онези с танковете и пералните, ама и те взеха да гледат комшиите какво не правят, и да питат как на тях да им се получи без да "берат" по улиците квото не е заварено или заковано...
29/08/2022, 20:19
Хе,хе, свободата да те оставят на самият себе си, и да са чудиш кво да са прайш.
Сънуваш, че си бог или диктатор. Опс, втория има териториално ограничение на свободата.
Сам да си си виновен. Ужас.
Hartmann
30/08/2022, 00:07
Ти, първо вземи попрочети какви са били японците и какви практики са имали по времената на самураите (аха, тези, същите работливи и пестеливи японци, дето правят СОНИ), какви щуротии са вършили (бит, селското стопанство, работилниците) и после, като империя (там пък икономиката и заводите кви щуротии са били, ква корупция и мутренски изцепки не е истина), и сравни със след като са им сипали демокриция с големия черпак докъде са. Та из руските територии, рибата е вмирисана от към Кремъл, а не от към опашката, и ако се промени онова дето води, опашката ще-неще ще следва.
И по-наблизко се е случвало — у нас. През соца си крадяха чистачките и гривните на фаровете, хем имаше малко коли на калпак. В началото на демокрацията се крадяха цели коли и пак виж кой беше на власт, а днес никой не пипа ни чистачки, ни коли, ни горивото от резервоарите, хем нали скъпо... Същите хора сме, дори соц поколението още е живо. Щом тук и там може да има смяна на посоката, що там да не може?
рибата е вмирисана от към Кремъл, а не от към опашката - тука ще трябва да ти противореча. Путин не е направил руснаците такива, каквито са. Те си бяха изключително прости, злобни и завистливи нещастници, обидени на целия свят. Джуджака просто се пусна по течението, надушвайки щенията на широките простонародни руски маси. Никакво сравнение с японци или каквито и да е други не издържа. Японците може да са се клали като животни и да са камикадзели за Императора, наци-германците може да са вършили безброй престъпления - но тия са имали и морал, и идеология /или вяра/. Извратени, изтрещяни, чудовищни и каквото друго искаш ги наречи - но са имали. Рашката сган няма дори близко нищо подобно.
Всъщност, по времето на шогуните, японците са били точно същите от описанието на руснаците, дето го даваш. После, вместо "главата" да се води от "опашката", почват зорлем да ги цивилизоват. Не им се получава много-много от към манталитета, ама им се получава от към техническо развитие. Обаче "главата" е искала такова нещо и го е постигнала. Е, после "главата" отнася едни ядрени задвратници, ама може опашката да слуша главата, та и в РФ е можело да подкарат икономиката, ако онези в Кремъл са искали. Та си държа, че обикновените руснаци имат потенциал да станат нормални хора, и да го добутат до икономика по-голяма от италианската, само "главата" трябва да го иска.
С неудоволствие признах, че всъщност си... прав
Кой знае накъде ще избия
31/08/2022, 19:59
Жена без мъж, е неуравновесена жена.
Ние, даваме, смисъл, същност, и същественост на нещата.
Нищо да не прави мъжът, само да стои, това пълни със смисъл женските безсмислия.
Нищо да не прави мъжът, само да стои, това пълни със смисъл женските безсмислия.

Много общо, много общо. Можеш ли да бъдеш по-конкретен как точно уравновесяваш жените?
Кат ми каже някой, че животът е тежък, все се изкушавам да го питам, "В сравнение с какво?"

Ами в сравнение с това кой какви тежки куфари трябва да вдига...а има и друго...кой какво трябва да вдига...ако може де...и ако ме разбирате :-)

хм, това май го бях чела в някаква книга, хм, мъча се да си спомня как се казваше - назад към цивилизацията ли,е, подръчна ми е, но трява да отида до колата и после пак ще пиша
Ваканция сънувах. Някакво място с infinity pool, ако ги знаеш тия - дето няма ръб, а имаш усещането, че басейнът ти се слива с гледката. И знам точно от къв зор сънувам ваканция, ама ще трябва да почакам още месец.
Ау, точно това пък не бих сънувАла...щот само като ги погледна на картинка тези басейни и ми се вдига косата, не краката...то бива, бива, бива, ама некои точно това ги възбужда, това усещане де, от тази инфинитивност...аз съм вече с притъпени, хм, усещания

обичам да си пия студената бира на топлия пясък и едни тихи вълнички да ми се галят у краката, се едно тлъст котарак мърка и се отърква мърррр, мъррр, шииит , шииит...мъча се да изразя какво правят тихите вълнички
Ами в сравнение с това кой какви
тежки куфари трябва да
вдига...а има и друго...кой какво трябва да вдига...
ако може де...и
ако ме разбирате :-)

По-долу разбрахме, че ти се вдига само косата, но е и краката. Трябва ли да разберем, че краката ти са много тежки или причината е друга?
Hartmann
01/09/2022, 17:19

Стига с тез мъже ве

Последна грижа са ми.
Аз съм си най-важна. Години ми трябваха, за да го установя.
За щастие настъпва период в живота, когато не ти пука за (почти) никого и за нищо. Деца - отгледани, внуци - тоже, за какво да се главоболиш с мъжове!
Стига с тез мъже ве

Последна грижа са ми.
Аз съм си най-важна. Години ми трябваха, за да го установя.
За щастие настъпва период в живота, когато не ти пука за (почти) никого и за нищо. Деца - отгледани, внуци - тоже, за какво да се главоболиш с мъжове!
Абсолютно. Идва момент в живота ти, когато разбираш, че си се изморил достатъчно от простотиите на мъжете и че не ти се занимава повече с оправяне на бъкии и други подобни.
Искаш просто да останеш със себе си или с някоя книжка, четиво. Преди мислех и какво мога да дам на света.
Сега и това не ме занимава. Много важно дали ще напиша книга за четене или не.
01/09/2022, 20:07
Жената, в тоз мъжки свят, губи тежест, кога престане да образува тостестерон в мъжките зеници.
Хора, четете мъжки постинги, за да се ориентирате в Битието !
Жената, в тоз мъжки свят, губи тежест, кога престане да образува тостестерон в мъжките зеници.
Хора, четете мъжки постинги, за да се ориентирате в Битието !

Много важно. Те хората са го казали - очи пълни, ръце празни.
Оф, забравих, че при вас от гледане на хубави жени ви идваше енергия или там какво беше.
Един мъж преди години ми разправяше, че жените в Германия били грозни и нямало
как да си изплакнат очите или нещо подобно, пък у нас били хубави.
Не бях се замисляла до онзи момент, после съм го забравила. Сега като каза, та се сетих.
Ама ти нали си падаше по мъже, какво те интересуват жените.
То по тази логика излиза, че картинките им са достатъчни. Повече не им е нужно за тестерона.
Thursday Next
01/09/2022, 23:05
Да бе. Жена без мъж е като риба без велосипед.
02/09/2022, 07:01
Аа...за пръв път чувам, че си падам по мъже.
Даже по жени не си падам. Аз, фен на шопската салата, и веяният паламуд.
Даже по жени не си падам. Аз, фен на шопската салата, и веяният паламуд.

Намери си първата тема в тоя форум, че да не я търся. Май в Християнство беше.
Какво да правя с наследството на мъжа, който почина?
Мога ли да го харча преди 40-то или е грях? Нещо от този род беше.
Не стига, че гей ами и няма време да чака 40 дни, да харчи наследството на любимия си ...
Такива ... по-далече от тях. Това знам. Хубаво, че не си падаш по жени,
щото ако си падаше нямаше да говоря с теб.
Но сега не ме застрашаваш с нищо, мога да си го позволя, говоренето.
Смятах, че мъжете не се интересуват от жени минали 50. Ама те откачалки всякакви има.
Гледайте там 20-30 годишни. Какво им трябва да се занимават с бабички и пенсионерки. Това изобщо не го разбирам.
Имаш ли си напредстава?
Да не ги е страх, че иначе някоя непълнолетна ще ги излъже и ще им вземе богатството? И ще останат и без пари и без жени, знам ли.
айде сега, не си бил падал по мъже

как хубууу те спипа

точно там по оная тема дето и аз се сещам, ама там беше писал с другия си ник гейския
четохте ли новината от днес бе? стар емигрант заловен да превозва легално млади столичанки на пазар в Едирне
Hartmann
02/09/2022, 10:08
Тц. Тези дето обикалят по света, не са онези дето крадат перални с танковете. От едно и също място са, ама не са същите.
В родните "фабели", има такива дето не са мърдали по света и не са (така изглежда де) мръднали в главата. Има и други, дето са мърдали по света групово, и вече не ги кефи да са като предните и не пипат аджамийски, ми търсят легални файди. А има и трети, дето са мърдали по света, ама са живели отделно от тумбата, като нормалните хора, и те са с... европейско мислене. Не бе, не българско като моето, а европейско. Това за сега в България става дума. Та тези първите, дето са като онези с танковете и пералните, ама и те взеха да гледат комшиите какво не правят, и да питат как на тях да им се получи без да "берат" по улиците квото не е заварено или заковано...
Повече от половината от тези орки, дето са "по света", са повече орки от самите рашки орки. Само един пример - кой мислиш, че устройва антиукраински шествия в Германия и гласува за Алтернатива-за-Германия?
Пророссийские демонстрации в Германии. https://www.dw.com/ru/prorossijskie-demonst...emcy/a-61435522В Берлине прошел митинг против русофобии Западаhttps://iz.ru/1301481/2022-03-05/v-berline-...usofobii-zapada
Тея са рублофили. Хем живеят при врага, хем протестират, а там (при "врага") времето е пари, та явно някой им плаща хонорарите... Рублофили.
Тея са рублофили. Хем живеят при врага, хем протестират, а там (при "врага") времето е пари, та явно някой им плаща хонорарите... Рублофили.
02/09/2022, 18:47
Бозе,бозе, кви раоти може да научи за себе си, човек в интернет.
Хора, никът е некво подобие на живоприсъщна същност, и нищо повече. Тук сме в имагинерни околоплодни води, не сме се родили, не сме изплакали.
Тук съм дошъл да съм умен, така че пишете ми умни постинги, моля !
02/09/2022, 18:49
Излъгах и с тая тема, хоби, ако разбираш.
02/09/2022, 19:00
Ти си долен клеветник, но аз нямам вклад в синтеза на същността ти, а и нямаш еквивалент да се погледнеш отстрани. Обаче жените са голям коректив.
Жените са създадени, да изобличават мъжествеността.
Кратко малко, но тя привежда жертвата до безпомощност.
Как викаше една децка учителка в Нео Пори за октопод виж го ма, виж го, - мек,мокър, и виси.
02/09/2022, 20:09
Мазен си, бе човек, мазен ми идваш.
Да беше един мъж, да се срещнем на плажа у Бургас, ми теглиш едни тукати, ама не, постинги ми пишеш. Дай адреЗ, и! , опиши се !
02/09/2022, 20:18
Нищо не сънувам. Имам HBO max, и гледам Западен Свят, то заколения много, изстрели, сюжети......
Вий сте некви риби, виртуални, пишете постинги, чета, викам си, тоя народ прост бее..
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.