Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Промиване на мозък
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Shade
Цитат(biggeorge @ 09/11/2022, 11:15) <{POST_SNAPBACK}>
Измишльотини! dry.gif
По какво се разбира, че руснаци крадат детско влакче?
По какво се разбира, че двете снимки са от Херсон?
И защо клипа озвучен от компютърно генериран глас, а не от жив човек?

Този клип е чиста пропаганда и промиване на мозъци. wacko.gif

Ако имаш желание да разбереш дали снимките са автентични, нищо по-лесно от това. Цяло половинчасово видео има, но слабо ми дреме колко ти е промит мозъкът, та да седна да го търся, само за да те убеждавам.
Така е най-лесно - главата в пясъка и бла, бла, бла... Руснаците нищо не крадат и не влачат в кочината си, нито перални, нито тоалетни чинии, нито луксозно женско бельо, всичко си имат, нали? w00tbrows.gif
Питето
Готов бизнес е това, влакчето. Така и така не им плащат, държат ги гладни и на студено, що да не си вземат на тръгване някакъв бизнес на тръгване.
То, истинския въпрос е що не правят бизнес у тях си, или не ходят да работят по света дето има бизнес, ми ходят с танковете да крадат... Риторичен въпрос, де.
бабугер
Здравей.
Въпроса за вината е главно личен, но за случаи на световна война е различно. Веднъж млад германски войник почна да се извинява за Хитлер. Аз се шашнах. Ама явно така са го научили в неговото общество. Аз му казах че Хитлер отдавна е умрял и светът сякаш е уредил сметките. Той се шашнах.
Та смяташ ли че сега е виновен само Путин?
Rat_in_the_house
Това, което Русия тепърва има да преживее, ще ги хвърли в още повече конфликти и в още теми за размисъл. Доста време ще има да мислят как точно се докараха до положението, в което са. Това е бъдщата работа на техния културен елит. Поне аз вярвам, че от него все пак е останало нещо. Русия е достатъчно голяма, за да може тук-там да се спаси някакъв разум.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.