За толкова години щом не си направил пари, значи си допуснал много грешки.
Направи си равносметка и разбери къде си сбъркал.
Вярно, вече може би е късно, но ти не губи надежда.
Хората са различни в тези отношения, затова и всеки със със съдбата си.
Винаги много съм бачкал и винаги малко са ми плащали.
Аз обичах да бачкам а пари ми трябват, колкото да живея по начина по който ми се живее.
Други пък с малко вложен труд взимат много.
Хората, които гледат да правят пачки в тях няма човещина.
Те са сребролюбиви и парите са основното в техният живот. Те са готови на абсолютно всичко за пари.
Парите за тях са над всичко. Готови да пребият и да убият.
Няма начин да не ти е направило впечатление в приказките:
- Аз си давам парите
- Пари са това
Да не говорим в отношението към жените.
Като оставим чикиджиите, щото са скръндзи, някои черпят някоя едно кафе и искат да я чукат, щото са я черпили, а ако тя им откаже, фанат та я пребият от бой, а ако не е само кафе, а и нещо друго.
Да не говорим, че някои може да имат много пари, но ходят като цървули
Равносметка правя на живота си, но не и за пари.
Единственото, което недогледах, когато бях на 20 е, че си мислех, че винаги ще съм като на 20.
Душата е същата, ама тялото вече не е
Тогава просто живеех и нищо друго не ме интересуваше, защото и тогава е времето за живот, а не когато хванеш бастуна.
Колкото и пари да взимах, не ги задържах. Те са за харчене и в помощ на приятели.
Има една много хубава поговорка, или както се води: Човек е богат не с това, което има, а с това, което е дал.
За всеки съм направил, колкото съм могъл. Други пък за мен правят. Такъв е живота.
Иначе е много лесно. Сега може да нямам една стинка, но след десет минути да имам хиляди, но всичко, което съм постигнал досега е с честен труд и не се срамувам.
Аз никога нямам да имам пачки, дори и милиони да спечеля от тотото

Просто ще си направя малко по-луксозно и комфортно, и всички останали пари ще ги раздам на приятелки и на техни приятелки.
Нищо няма да си нося в гроба, но ме е яд, че докато не съм влязъл в него, не мога да живея както искам.
Не искам много. Искам достатъчно, нищо, че парите никога не достигат, но 460 кинта си е гавра.
Вярно е, че не влагам никакъв труд, но може да ме гръмнат, може да ме взривят, което също е без значение.
Нито на някой му пука, нито ще ми трябват кинти на оня свят

Аз никога не се предавам, но проблема е, че не изглеждам като на 20
Не се и чувствам, както се чувствах на 20
Но, ако се наложи, мога да хвана автомата, както го хващах на 20