Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ужас в реални измерения
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Shade
Цитат(Glo @ 12/04/2023, 06:36) <{POST_SNAPBACK}>
бай ганьо, наричай ме моля те - литъл съншайн - че да не се обидя и аз много smokeing.gif

Ако Ганев е човечен, ще те нарича Cariño.
Glo
Цитат(Shade @ 12/04/2023, 16:50) <{POST_SNAPBACK}>
Ако Ганев е човечен, ще те нарича Cariño.

не мисля че бай ганьо има чак толкова развити сетива за подобни диаболични отклонения 292.gif
Leon
Цитат(Glo @ 12/04/2023, 16:36) <{POST_SNAPBACK}>
бай ганьо, наричай ме моля те - литъл съншайн - че да не се обидя и аз много smokeing.gif

Не е ли по-добре - биг мууншайн? drunk.gif
Glo
Леон, видя го Бай Ганьо колко е несериозен, хем ми прие розата, хем никва работа не ми свърши 292.gif
agrippa
Цитат(Thursday Next @ 05/03/2023, 10:16) <{POST_SNAPBACK}>
Нямах предвид в една отделна къща, нито тук и сега, а едно време като бях малка в соца, звънчевата инсталация на панелния вход. Бяха на 9 волта.

Сега безжичните звънци направо направиха революция … Като каза за панелни блокове се сещам, че живеех на 5-я етаж на такъв: та като паднеше нещо от балкона, докато слезех да си го прибера и беше изчзнало вече. Тука изгубените вещи ги оставят на видно място с дни и седмици и никой не ги бара… Не е от блока, от племето е.
agrippa
А ето как днес божия гняв се стовари върху нас, дето сме на/в страната на лошите...
https://youtu.be/UudiPrlVGkY

w00tbrows.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.