Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Малките терористи" ...
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
krem-karamel
Цитат(Cury @ 11/08/2017, 16:33) <{POST_SNAPBACK}>
Имаше обаче и едни талкирани w00tbrows.gif

Да не залепват. Като балончетата. laughing.gif
unguriano
Цитат(Cury @ 11/08/2017, 16:34) <{POST_SNAPBACK}>
Винаги съм си мислел, че това с рекламата е само виц.

Ми не е. Чел съм го с очите си. laugh.gif
Тарантула
При нас са големи, при вас малки...
Питето
Тъй, тъй! То и сега "стотинка във фасонката", ама квалифицирано, по проект и срещу заплащане. laugh.gif
Питето
Цитат(krem-karamel @ 09/08/2017, 14:33) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо им става и го правят само през лятото. nerves.gif
...

Мен ще ме притесни ако успеят да го направят през зимата, щото ако запалят снега... ма от друга страна ще са талантливи калпазани, само да им впрегнеш енергията в правилната посока. Всъщност точно това им липсва — впрягане на енергията в нещо подходящо.
Питето
Цитат(biggeorge @ 11/08/2017, 13:35) <{POST_SNAPBACK}>
Същото се случи и в Смолян, ако си спомняш. rolleyes.gif
Един пияница нападна да бие момче-циганче.
След боя момчето вика приятел да набият пияницата и ги изкараха тях виновни. dry.gif
...

И наистина са били виновни. Напъни се, прочети законите, не боли. Ако бяха умни, вместо да бият, щяха да подходят по друг начин и на онзи да му се стъжни, вместо да му се размине, ама нали българина е пенкелер, тарикат и юнак, нека... там онова дето "ум патки пасе". svirkam si.gif
Бай Иван
Опростачването на нацията върви комплект с липсата на възпитание."Вникването" в душите на малки и по-големи хулигани,върви с пълна сила/т.е.с пълно пренебрежение/.Нападенията над учители,ученици и лекари де факто остават ненаказуеми.И всичко това пред благосклонният поглед на тъй наречените бащи на нацията.Рибата замирисва от главата.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.