Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Атентата в Барселона,......
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Cury
Не става, защото винаги има шугави овце във всяко стадо. Може да възпиташ добре 99,9% от мюсюлманите, но тези 0,1% шугави овце им стигат на терористите. И ако не бъдат следени, и ако не бъдат разкарани подбудителите ще има атентати.
Mukaveev
Цитат(Cury @ 23/08/2017, 20:30) <{POST_SNAPBACK}>
Не става, защото винаги има шугави овце във всяко стадо. Може да възпиташ добре 99,9% от мюсюлманите, но тези 0,1% шугави овце им стигат на терористите. И ако не бъдат следени, и ако не бъдат разкарани подбудителите ще има атентати.

За всяка шугава овца..........има Гергьовден .
Питето
Стига с тези мюсюлмани, щото преди тях са били цял куп други с крайни идеи, а след тях ще дойдат още един куп "водачи" с подобни мераци да ги ползват за тероризъм или по друг начин срещу обществото. Шугавите трябва да са заети с нещо, да не се чувстват отритнати и онеправдани (подчертавам: Те да не се чувстват отритнати и без бъдеще, а не да ги дундуркаме и да им осигуряваме всичко срещу лежане и нищоправене), за да не могат да ги вербуват за разни крайни религии, идеологии или чужди държави. И не, не трябва да се дава ББД за да няма такива дето да се чувстват прецакани и че не са си получили каквото им се полага, а трябва да има социална заплата. Който не го бива по някаква причина, който не може да се впише,, нека да има възможност сам да си изкарва за днес и утре, а не да се чувства изправен пред пропастта "НЕСИГУРНО УТРЕ" и някой да го вербува с приказки за УТРЕШНИЯ рай с девици, или "УТРЕ вземаме от богатите и даваме на бедните и ограбените като тебе".
Mukaveev
Цитат(Alexfield @ 23/08/2017, 01:16) <{POST_SNAPBACK}>
Разбира се. Много по-страшно е Бойко Борисов да е премиер, Сотир Цараров да е главен прокурор, Делян Пеевски да диктува медиите и т.н.

Готино се събраха..........иначе не били се събрали. Много са добри..... cool.gif
Alexfield
Да беше отишъл в Канада ли... Вече щеше да си забравил wink.gif
Сега е мой ред да изляза от безопасната от мигранти България и да потъна в гниещия запад. От много време гние, но все още хубаво мирише...

May the Dinko be with me!
Jade
Няма да коментирам трагедията...
Те няма да ме спрат да пътувам, няма да ме спрат, когато имам възможност, да отида в друга страна.
Ако можех още утре щях да съм в Барселона, ако мога тази година ще се разходя в Турция, ако мога пак ще отида в Кан...
Никога няма да им позволя да ме капсулират и да имат страха ми, защото точно това ще бъде тяхната победа.
Бай Ганьо
Защо не спомена Сирия?
Jade
Що? Ти там ли ще си?
Гледам, че и доста други не съм споменала.
Alexfield
Аз пък и в Турция не бих отишъл. Току виж съм се оказал гюленист strah.gif
Jade
Да де, ама като трябва да обяснявам, значи няма смисъл да обяснявам.
Бай Ганьо
Цитат(Jade @ 25/08/2017, 14:57) <{POST_SNAPBACK}>
Никога няма да им позволя да ме капсулират и да имат страха ми, защото точно това ще бъде тяхната победа.

Няма смисъл да обяснявам и аз.
Mukaveev
И на луната да отидеш тоя отпечатък от тия.......не се забравя.
Solly
Цитат
Ти който се взривяваш, палиш, стреляш, газиш.....ти кой си ? Какъв си ? Коя е майка ти , кой е баща ти ? Ти човек ли си ? Какво си ? И името ти и ти ще изчезнат за винаги, времето ще те подмине и ще те забрави, кой иска да те помни ? Велик си само в болната си мисъл.
Ти кой беше ? Нали всички знаем какво си, а и ти знаеш какво си .......едно нищо.

Той и такива като него са инструменти в ръцете на болни мозъци.
Западът с всички сили и средства трябва да се бори с радикалния Ислям и с фанатизма.
Но явно мерките, са слаби, или изобщо не се вземат адекватни такива.
Западът сам си е виновен, че позволява да се разпространява радикалния Ислям.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.