Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Силни емоции - 3
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Hoho
Цитат(Stefist @ 03/12/2023, 08:53) <{POST_SNAPBACK}>
Казват, че хората са огледала и събеседниците им виждат себе си в тях. Т.е. ако виждаш във всеки човек добитък е редно да се замислиш къде точно се намира добитъкът - пред огледалото или в огледалото. Приложенията са начин хора да се запознават и нищо повече. Във всяко приложение пишат безброй много хора - някои добитъци като твоя приятел, други напълно нормални и интелигентни хора, защото наистина има и доста такива. По твоята логика от този форум човек също трябва да се отврати, защото и тук част от потребителите показват добитъчни черти, което е истина, истина си е, но пък има и хора, които нямат нищо общо с добитъците и точно заради това не си го зачеркнал и не си се отвратил напълно от него все още. С което искам да ти кажа, че ножът може да бъде използван по много начини - едни го ползват, за да си нарежат хляб, а други за да колят околните и вината никога не е в ножа, за да се отвратят ползващите го за колене от него. wacko.gif

Чувал съм го за огледалата. И ги питах всичките - защо виждам всякакви противоположности? Една я питах, ако видя летец, летец ли съм. Отговорът беше, че съм бил или ще бъда.
Виждам много, много различни и противоположни неща. Често виждам направо гениални хора и решения. Това не означава, че съм гений! Не означава и че утре няма да постъпят като добитък в някакво отношение. Доста е, ако си дават сметка обаче.
Просто простотията ме дразни много, а ако е в съчетание с наглост, мачкане и всякакви изродщини, не съм на себе си. И да, тогава стават хора отсреща ми, но е късно либе за китка.
Да, приложенията не са лоши. Използват се за обречени каузи. Една 18 годишна девойка след 2-3 срещи от тиндър заключи, че само идиоти пишат там. Търсели, представи си, само секс. Ама как да предположиш?!
Аз лично нямам опит с тези приложения.
Тарабас
На 7 чикии ли си или на 7 ракии?
Stefist
Цитат(Hoho @ 03/12/2023, 14:02) <{POST_SNAPBACK}>
Чувал съм го за огледалата. И ги питах всичките - защо виждам всякакви противоположности? Една я питах, ако видя летец, летец ли съм. Отговорът беше, че съм бил или ще бъда.
Виждам много, много различни и противоположни неща. Често виждам направо гениални хора и решения. Това не означава, че съм гений! Не означава и че утре няма да постъпят като добитък в някакво отношение. Доста е, ако си дават сметка обаче.
Просто простотията ме дразни много, а ако е в съчетание с наглост, мачкане и всякакви изродщини, не съм на себе си. И да, тогава стават хора отсреща ми, но е късно либе за китка.
Да, приложенията не са лоши. Използват се за обречени каузи. Една 18 годишна девойка след 2-3 срещи от тиндър заключи, че само идиоти пишат там. Търсели, представи си, само секс. Ама как да предположиш?!
Аз лично нямам опит с тези приложения.

Е, 18-годишното момиченце е все още мъничко, но като порасне ще разбере, че не само в сайтовете за запознанства, но и навсякъде другаде мъжете търсят на първо място секс, а какво в крайна сметка ще получат това зависи от нея. Никой не тръгва с идеята - време ми е вече да се женя, дай сега ще си намеря едно свястно 18-годишно момиче и ще се бракосъчетая за радост на пастора, на мама , на татко, на батко и т.н. Друг е въпросът, че човек може да търси едно, пък да получи нещо съвсем друго. 292.gif В сайтовете за запознанства например мъжете в преобладаващото си мнозинство получават най-вече приятна компания в разни заведения, където те черпят и приятелство във фейсбук, затова струва ми се, че твоят приятел с тристата бройки бая доста послъгва. От друга страна старозагорецът, доколкото разбирам, не копнее да се ожени, а също търси секс, така че нищо не му коства да се запознае примерно в тиндър с някоя 18-годишна девойка, която евентуално да му завърти главата и да го ожени за себе си. Ако така се случи, нека пише и да приложи снимки от сватбата. Ще се радваме за него. b_046.gif Не е хубаво това, че го потикваш да става монах, нека пробва всичко възможно, пък ако не се получи, тогава да се замонашва!? huh.gif
Shade
Цитат(Hoho @ 02/12/2023, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
И този приключи с приложенията. Отврати се. Но се хвали. Да зариби и други по неговия славен път.
Не е въпросът в е******. Въпросът е да има някой да изпиеш едно кафе и да си кажеш две приказки, без да си проличи, че е добитък. В този ред на мисли, къде е доктора? Сега някой помияр ще каже отново, че се подмазвам, но много добре пишеше. Нормално да не се разбира с олигофрени. И да, в анкетата, естествено, че гласувах за него. То дори е обидно да става и въпрос за сравнение с теб.

Да, да, добре, Haho. biggrin.gif
Защо в допълнение към това не ни припомниш как ти убиваше вируси на поразия, като си претопляше задника с електрическа възглавница? Окаже ли се вирус близо до задника ти - гърми като пуканка.
Представителите на гилдията на невежите поединично се гордеете с надежден метод за унищожаване на вируси. Но няма да споменавам тези технологии. Титулярите им да си се похвалят сами, достатъчно гласовити са.
Кралската шведска академия на науките от почти 100 години е обявила Нобелова премия за средство за унищожаване на вируси в репродуктивен цикъл. Току-виж информацията от тук стигне до там и някой нашенски алтернативник стане Нобелов лауреат.
Shade
Цитат(Hoho @ 02/12/2023, 21:27) <{POST_SNAPBACK}>
С добитъка само така трябва. Или никак.

По какви критерии се определя кой именно е добитъкът?
Shade
Цитат(Hoho @ 02/12/2023, 21:23) <{POST_SNAPBACK}>
С простотия по-далеч ли се стига?

Ти знаеш, ти кажи.
Shade
Цитат(Тарабас @ 03/12/2023, 03:52) <{POST_SNAPBACK}>
На 7 чикии ли си или на 7 ракии?

Може би на 7 жени. Има един гнусен перверзен виц от колко жени се нуждае смотаният мъж. Но такава тъпотия няма да пусна, нищо лошо не ми е направило момчето..
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 02/12/2023, 07:23) <{POST_SNAPBACK}>
на 1000 души само трима се женят. Ебаси майката! Май не съм само аз безебния?

Вижда ми се леко нелогично броят на оженилите се да е нечетно число.
Колкото до другото - кой ти каза, че непременно трябва да се ожениш, за да има с кого да си лягаш? Хората спряха да се женят, но не са спрели да си живеят заедно и да си се сексят, даже деца си народиха.
Thursday Next
https://chitanka.info/text/23487-dolu-zhenite

ЕксГорски
Блестящо доказателство, че Жената е планетарно Зло : w00tbrows.gif

"Мълчание страшно… Но само след миг
към нея се втурнали всичките с вик
и почнал там страшен бой. Рукнала кръв,
беснеели всички! Кат риби към стръв
се хвърляли всички, че всеки там пръв
желаел да стигне до нея, а тя
с усмивка чаровна на али уста
сред боя изчезнала бърже оттам.
* * *
светлия олтар на величествен храм
великите люде с нечувана мощ
се душели, хапели до полунощ."
Thursday Next
Цитат(Gost8 @ 02/12/2023, 11:00) <{POST_SNAPBACK}>
Помиярът не разбира колко и какво съсипва, когато плюе. То му е просто на сърце. Разговорите му са лишени от смисъл, а ако такъв все пак се намери, то той е за да прикрие помията.
Накрая, някъде, някога се озъбва и пак не знае защо. Такава е съдбата на всеки добитък.

А така, кажи му го и ти на Ганев, че се уморих да повтарям. Дано тебе те чуе. От сума ти време го питам на какво точно се зъби, и той така и не може да обясни. a4dff7b7.gif

Hoho
Цитат(Shade @ 03/12/2023, 17:03) <{POST_SNAPBACK}>
Да, да, добре, Haho. biggrin.gif
Защо в допълнение към това не ни припомниш как ти убиваше вируси на поразия, като си претопляше задника с електрическа възглавница? Окаже ли се вирус близо до задника ти - гърми като пуканка.
Представителите на гилдията на невежите поединично се гордеете с надежден метод за унищожаване на вируси. Но няма да споменавам тези технологии. Титулярите им да си се похвалят сами, достатъчно гласовити са.
Кралската шведска академия на науките от почти 100 години е обявила Нобелова премия за средство за унищожаване на вируси в репродуктивен цикъл. Току-виж информацията от тук стигне до там и някой нашенски алтернативник стане Нобелов лауреат.

Ето, затова си пълен добитък. Поне мълчи като не знаеш.
Преди месец една приятелка, майка с дете на година и половина ме извика за детето си. С 38.5 от предния ден, беше спряло вече и да се храни. Ходили на педиатър, въпреки че тя е лекар–хирург. Напомни ми за евентуалните гърчове, както и че това е най–скъпото и. Застана с инфрачервен термометър в ръка. Навлякохме го. На минута започна да сваля с 0.1 градус. За 10 минути спаддна на 37.5. Аз си тръгнах. След час започнало да яде.
Пак да напомня, че си пълен добитък по темата, колко мощно с–во е температурата. Не съм я измислил аз. Други измислиха компресите на 38 градуса и събличането по къс ръкав. Същите добитъци като теб..
Hoho
Цитат(Thursday Next @ 04/12/2023, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
А така, кажи му го и ти на Ганев, че се уморих да повтарям. Дано тебе те чуе. От сума ти време го питам на какво точно се зъби, и той така и не може да обясни. a4dff7b7.gif

Принципно е изказването ми. Конкретно Ганев и да се махне, помиярите ще намерят друг върху когото да изливат помията от сърцата си.
Интересен феномен е, че когато откажеш да приемаш духа на помияра, добитъка, идиота, той не вразумява. Някои полудяват, други разправят глупостта с огледалата - щом виждаш нещо, значи това си ти ....гениално. Трети те блокират. Ако могат. И всичко това, само за да продължат делата си.
Shade
Цитат(Hoho @ 04/12/2023, 19:19) <{POST_SNAPBACK}>
...мощно с–во е температурата. Не съм я измислил аз...

Чудесно, чудесно, Haho! Продължавай да се обясняваш като ученичка на урок. Невежите винаги са забавни.
От теб сме чували и други вицове: "мощно с–во са хапчетата". Ти ли си го измислил? Как всички поголовно се тъпчат с хапчета, след което започват да се хвърлят през прозорците.
За "компресите на 38 градуса и събличането по къс ръкав" нито сме чували, нито ни интересува. Но живо ни вълнува да ни разкажеш отново как си претопляше гъза с електрическа възглавница, в резултат на което вирусите, разхождащи се по споменатата територия, експлодираха. Понеже температурата не си я измислил ти.
Тъй де, разкажи, раздуй, да се посмеем! Темата е за силни емоции, при това смехът е здраве. 406.gif
Питето
Я остави човека на мира. Нека си пише каквото смята за правилно. На мен лично ми пасва, щото след като прецакахме естествения подбор (с добра медицина и със социалност до глупост), трябва да намерим някакъв друг подбор. Варианта с "всеки сам си преценя" ми пасва отлично.
Питето
Този е халтурчик от класа и аз не му вярвам. Писал срещу големия град, ама цял живот все в големи градове живял. Писал за издигането в политиката че било дяловска сълба, пък цял живот все се борил да влезе в политиката. Дори за одата която сочиш, вица за мъжете и жените на двата острова (младите дето искали да преплуват, а старите дето "и от тук добре се вижда") е по-точен че е и по-кратък.
Тарабас
Напомняш с тези си теории на един друг тук, който лекуваше всичко с дебели пуловери. Или ти си същия, но си се прекръстил?
Shade
Цитат(Питето @ 05/12/2023, 00:11) <{POST_SNAPBACK}>
Я остави човека на мира. Нека си пише каквото смята за правилно. На мен лично ми пасва, щото след като прецакахме естествения подбор (с добра медицина и със социалност до глупост), трябва да намерим някакъв друг подбор. Варианта с "всеки сам си преценя" ми пасва отлично.

Ти съвсем определено отново нещо си е объркал. От моя страна човекът е оставен на мира. Освен това обърни внимание, че: 1) казвам човекът, а не "добитъкът" и 2) не само съм го оставил на мира, въпреки че упорито ми се набира, но дори изразявам одобрение към онова, което той смята за правилно. Даже го поощрявам да продължава да ни просвещава.
Но мисля, че за теб би било по-добре да ме оставиш на мира. Припомни си кой кого беше обявил за "чичовци", когато тук се подвизаваше един изтъкнат алтернативник и занаятчия-"изобретател", трепещ вируси с технология за ревматични нагревки. Който по съвместителство беше и меценат на изкуството да присвоява на несподелящите възгледите му груби просташки епитети и определения.
Така че, ако обичаш, налягай си парцалите и оди да си преценяш сам каквото ти пасва.
29mСтараЗагора
Не е важен броя на чикиите , а продължителността. Ако един тек трае 5 часа няма да е нужен втори, а и няма да има възможност за такъв.
29mСтараЗагора
Кога ще оправите форума да излиза в нормален вид?
Alexfield
Когато форумът излиза на всички в нормален вид, а само на теб - не, обикновено проблемът е в твоя телевизор. Аналогично: На този въпрос мястото му не е тук, а в служебния раздел.
29mСтараЗагора
ае бал съм ти и форума аз няма да си губя времето с простотии.
Питето
Ми "сам си преценям" какво ми пасва, и си го отстоявам. Дори отчитам като грешка онова за чичовците. Вместо да гледам като кибик, трябвало е да подкрепя атернативника, защото така с подкрепа е имало шанс да го послушат алтернативници на неговото ниво. Е, сега няма да повтарям онази грешка и ще подкрепя този. Въобще смятам да подкрепям всяка идиотия, която може да се отрази зле само и единствено на повярвалия в нея.
Shade
Цитат(Питето @ 05/12/2023, 07:21) <{POST_SNAPBACK}>
Ми "сам си преценям" какво ми пасва, и си го отстоявам. Дори отчитам като грешка онова за чичовците. Вместо да гледам като кибик, трябвало е да подкрепя атернативника, защото така с подкрепа е имало шанс да го послушат алтернативници на неговото ниво. Е, сега няма да повтарям онази грешка и ще подкрепя този. Въобще смятам да подкрепям всяка идиотия, която може да се отрази зле само и единствено на повярвалия в нея.

Не е нужно да ме уведомяваш за намеренията си. Пет пари не давам какво си "преценяш", какво ти пасва и какво си отстояваш. Действай си там по задачите.
Но няма как да отрека, че присъединяването ти към колегията на невежите грубияни в качеството на поддръжник на "всяка идиотия, която може да се отрази зле само и единствено на повярвалия в нея", го преценявам като отлична новина. Поздравявам те за тази положителна инициатива. Добре дошли са повече представители на споменатата гилдия, които да веселят и създават добро настроение на аудиторията.
Тарабас
Колега, един работен ден трае 5 часа, примерно в администрацията. За текове пи 3 минути съм чувал, имало и по 30. 5 часа си е живо малтретиране.
Alexfield
Знаеш къде е вратата.
Thursday Next
Цитат
Писал срещу големия град, ама цял живот все в големи градове живял. Писал за издигането в политиката че било дяловска сълба, пък цял живот все се борил да влезе в политиката.

Е именно, де, именно. Нали затова го пускам? Заралията и той: само реве против жените, а все се бори да барне кълка. a4dff7b7.gif

QED, бе, маамустара.
Thursday Next
Цитат(Hoho @ 05/12/2023, 06:01) <{POST_SNAPBACK}>
Трети те блокират. Ако могат.

Могат. Почвай да се озърташ. laughing.gif Не е оферта да си правиш нов ник всеки път, когато вържеш кънките и не можеш да се сетиш паролата за стария.
Gost8
Цитат(Stefist @ 02/12/2023, 11:48) <{POST_SNAPBACK}>
..Остай ги да се развиват и гледай себе си, никой не заслужава да му се обръща чак толкова внимание.

Гледам, гледам. Просто като гледаш достатъчно не само задника си, нямаш проблемите на слепеца. А слепотата е често от егоизъм -точно по "мъдростта", която подхвърли.

Пп имаше една, която все ми говореше за огледала и че другите не са моя работа. Ма детето, мъжа, жената -викам. Ааа не, никой не бил моя работа. Да не си същата?
Gost8
Цитат(Thursday Next @ 05/12/2023, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
Могат. Почвай да се озърташ. laughing.gif Не е оферта да си правиш нов ник всеки път, когато вържеш кънките и не можеш да се сетиш паролата за стария.

Все тая. Въпросът е, че не държа на определен ник. Чакай да си направя още един.
А колко държа да си говоря с добитък, знаеш ли? Ама трябва. Представи си, че всеки добитък е без коректив. И интересното е, че всеки е в истината и другият е добитъка, но има начин всеки да получи наградата си. Примерно ти със сигурност ще бъдеш наградена за опазването на форума от добитъци. Освен, ако не пазиш тях де. grin.gif
Gost8
Цитат(Тарабас @ 05/12/2023, 10:23) <{POST_SNAPBACK}>
Напомняш с тези си теории на един друг тук, който лекуваше всичко с дебели пуловери. Или ти си същия, но си се прекръстил?

Толкова! Двама-трима се лекуваме с топло, когато сме настинали, ковидни, ревматични и т.н.. Умните хора сте повече. Лекувате се с парацетамол и разсъбличане.
Gost8
Цитат(Shade @ 05/12/2023, 07:04) <{POST_SNAPBACK}>
Чудесно, чудесно, Haho! Продължавай да се обясняваш като ученичка на урок. Невежите винаги са забавни.
От теб сме чували и други вицове: "мощно с–во са хапчетата". Ти ли си го измислил? Как всички поголовно се тъпчат с хапчета, след което започват да се хвърлят през прозорците.
За "компресите на 38 градуса и събличането по къс ръкав" нито сме чували, нито ни интересува. Но живо ни вълнува да ни разкажеш отново как си претопляше гъза с електрическа възглавница, в резултат на което вирусите, разхождащи се по споменатата територия, експлодираха. Понеже температурата не си я измислил ти.
Тъй де, разкажи, раздуй, да се посмеем! Темата е за силни емоции, при това смехът е здраве. 406.gif

Почнахме с лъжите. Няма как да кажа, че мощно средство са хапчетата. Заради страничните им ефекти. И да, един от тях е хвърлянето през прозореца. Не си ли убеден, че е така. Ако не е така, защо има отделна глава в листовките им -склонност към самоубийства?
Ама така си ги дрънкаш глупостите и си мислиш, че като ги казваш леко и забавно всичко е ок? Ами не, не е, но тези, които трябва да ти обърнат внимание спят.
Тарабас
Защо сте се прекръстили с тези скромни наименования? Постите ли или кво?
Бъдете себе си! Покажете топки!
Gost8
Цитат(Тарабас @ 06/12/2023, 08:42) <{POST_SNAPBACK}>
Защо сте се прекръстили с тези скромни наименования? Постите ли или кво?
Бъдете себе си! Покажете топки!

Налага се! Не съм го променил по желание.
Но отчитам опита за поредната порция помия. grin.gif
Тарабас
Помията е хубав инструмент. Като те нацапат с помия и можеш да страдаш пред публика biggrin.gif Или сан да се мажеш и да си независим в страданията си и пред публиката. Надявам се, седнал се пред компютъра с дебел пуловер. wavetowel2.gif
Stefist
Цитат(Gost8 @ 06/12/2023, 08:42) <{POST_SNAPBACK}>
Гледам, гледам. Просто като гледаш достатъчно не само задника си, нямаш проблемите на слепеца. А слепотата е често от егоизъм -точно по "мъдростта", която подхвърли.

Пп имаше една, която все ми говореше за огледала и че другите не са моя работа. Ма детето, мъжа, жената -викам. Ааа не, никой не бил моя работа. Да не си същата?

Мъдростта не е егоизъм, със сигурност има много по-приятни неща, в които да вложиш вниманието си, в това число детето, мъжа, жената, не ги лишавай от него, насочвайки го не натам, накъдето трябва.
Hoho
Цитат(Stefist @ 06/12/2023, 10:08) <{POST_SNAPBACK}>
Мъдростта не е егоизъм, със сигурност има много по-приятни неща, в които да вложиш вниманието си, в това число детето, мъжа, жената, не ги лишавай от него, насочвайки го не натам, накъдето трябва.

Нали е по-умното да не гледаш другите? Да се занимаваме със себе си?
Hoho
Цитат(Тарабас @ 06/12/2023, 08:58) <{POST_SNAPBACK}>
Помията е хубав инструмент. Като те нацапат с помия и можеш да страдаш пред публика biggrin.gif Или сан да се мажеш и да си независим в страданията си и пред публиката. Надявам се, седнал се пред компютъра с дебел пуловер. wavetowel2.gif

Или пък да отговориш на помияра.
Shade
Цитат(Gost8 @ 05/12/2023, 21:54) <{POST_SNAPBACK}>
Двама-трима се лекуваме с топло...

Лекуваш се? Тоест, осъзнаваш, че си болен. Това е добре.
Бай Ганьо
И настинката е болест.
Но страхът е болест неизлечима.
Бързо забрави, че когато някой се закашля, другите лягахте под масите. laughing.gif
При Тото един професор напомни за това време.
Shade
Цитат(Gost8 @ 05/12/2023, 21:59) <{POST_SNAPBACK}>
Почнахме с лъжите. Няма как да кажа, че мощно средство са хапчетата. Заради страничните им ефекти. И да, един от тях е хвърлянето през прозореца. Не си ли убеден, че е така. Ако не е така, защо има отделна глава в листовките им -склонност към самоубийства?
Ама така си ги дрънкаш глупостите и си мислиш, че като ги казваш леко и забавно всичко е ок? Ами не, не е, но тези, които трябва да ти обърнат внимание спят.

Да, да, знаем. Лъжите ти са добре познати от години. Да взема да извадя от форума документираните ти смехотворни видения как нямало човек, който да не е хипохондрик, и как всички се тъпчели с хапчета на поразия. Като задължително ги допълвали и с други "лечебни" дивотии: загряване, охлаждане, сигурно и баене. Като при това, всички били склонни и към самоубийства.

А пък вчершния ти виц, разтърсващото ти "достижение" на велик "лечител" и многознайко, дето ни го пробутваш на вяра, звучи съвсем в стил наивно инфантилно изхвърляне, предназначено за църковна аудитория. Със сигурност много сълзи и сополи би събрало в попския форум. Набожните невежи лицемери умрат да се вживяват в ролята на дълбоки емпати. Там му е мястото, заедно с посвещението ти "добитъци", "помияри" и к'вото още беше изредил.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 06/12/2023, 03:04) <{POST_SNAPBACK}>
И настинката е болест.
Но страхът е болест неизлечима.
Бързо забрави, че когато някой се закашля, другите лягахте под масите. laughing.gif
При Тото един професор напомни за това време.

Кой това? Да не смесваш две различни събития в опит за гордо противопоставяне от страна на колегията на алкохолиците към останалата част от света? Имайки предвид как натрясканите пияндета храбро се свличахте под масата с удовлетворението, че ракийката предпазва от настинка.
Ако пък си решил да ме "уличаваш" в склонност към хипохондрия, да беше предложил нещо по-конкретно и съществено. Съвсем си се обезценил с тези празнословни голи декларации, инфантилно украсени с емотиконче.
Питето
Това в листовките е предимно заради адвокатите. По същата логика има упътване за клечките за зъби, както и предупреждение "горещо" за чашите с горещо кафе. Сигурно има един на десет милиона, дето се е гръмнал, обаче оправен адвокат го е преписал на лекарството, и всички фармацевтични фирми, които имат подобни съставки в илачите, за всеки случай го пишат в листовките. Същото каткто и онова дето "не пречи на шофиране и работа с машини".
29mСтараЗагора
Много добре знам вратата, която жена ти ми отвори. Еееееее няма е. Шегувам се. Да не се разсърдиш.
29mСтараЗагора
Само да намина unsure.gif
29mСтараЗагора
[size="5"][/size]В момента това което се случва в България е рекет от страна на жените към мъжете. Просто жените са в по-изгодна позиция.
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 19/01/2024, 11:26) <{POST_SNAPBACK}>
[size="5"][/size]В момента това което се случва в България е рекет от страна на жените към мъжете. Просто жените са в по-изгодна позиция.

Какво се случва, да не си чул констатацията на Малкия Иванчо: "Ух, какви комерсиални времена настанаха! Вече и мама на тате без пари не дава".
Alexfield
Не е "в момента" и не е "в България".
Скоро ще измислят за такива недоебци като теб витруалната реалност. Ще може след работа да се прибереш вкъщи, да нахлузиш VR и да бъдеш с Анджелина Джоли или Скарлет Йохансон, която да те гледа влюбено в очите и да ти повтаря: "Да скъпи, прав си."
Питето
Ама той иска безплатно, а това дето му го описваш е с пари. animatedwink.gif
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 19/01/2024, 22:26) <{POST_SNAPBACK}>
В момента това което се случва в България е рекет от страна на жените към мъжете. Просто жените са в по-изгодна позиция.

Мини на мъже, ще рахатясаш.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.