Цитат(Stefist @ 03/12/2023, 08:53) <{POST_SNAPBACK}>
Казват, че хората са огледала и събеседниците им виждат себе си в тях. Т.е. ако виждаш във всеки човек добитък е редно да се замислиш къде точно се намира добитъкът - пред огледалото или в огледалото. Приложенията са начин хора да се запознават и нищо повече. Във всяко приложение пишат безброй много хора - някои добитъци като твоя приятел, други напълно нормални и интелигентни хора, защото наистина има и доста такива. По твоята логика от този форум човек също трябва да се отврати, защото и тук част от потребителите показват добитъчни черти, което е истина, истина си е, но пък има и хора, които нямат нищо общо с добитъците и точно заради това не си го зачеркнал и не си се отвратил напълно от него все още. С което искам да ти кажа, че ножът може да бъде използван по много начини - едни го ползват, за да си нарежат хляб, а други за да колят околните и вината никога не е в ножа, за да се отвратят ползващите го за колене от него. 
Чувал съм го за огледалата. И ги питах всичките - защо виждам всякакви противоположности? Една я питах, ако видя летец, летец ли съм. Отговорът беше, че съм бил или ще бъда.
Виждам много, много различни и противоположни неща. Често виждам направо гениални хора и решения. Това не означава, че съм гений! Не означава и че утре няма да постъпят като добитък в някакво отношение. Доста е, ако си дават сметка обаче.
Просто простотията ме дразни много, а ако е в съчетание с наглост, мачкане и всякакви изродщини, не съм на себе си. И да, тогава стават хора отсреща ми, но е късно либе за китка.
Да, приложенията не са лоши. Използват се за обречени каузи. Една 18 годишна девойка след 2-3 срещи от тиндър заключи, че само идиоти пишат там. Търсели, представи си, само секс. Ама как да предположиш?!
Аз лично нямам опит с тези приложения.