Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Произход на израза "Кръгъл Идиот"
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Alexfield
Човек, който не е в състояние да формулира елементарна теза в дискусията, дори не се справя да отговори с "Да" или "Не", е по-добре да не задава такива въпроси.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 12/02/2024, 02:49) <{POST_SNAPBACK}>
Казваш, че Потребителят бил тъпанар.
Само не ми стана ясно как го разкри! laughing.gif
Сигурно и аз съм тъпанар... laughing.gif

Бае, вече ти беше предложена трибуна да се изявиш, като се саморазкриеш. Още не е късно да го направиш. Че досега си се доказал само с умението да прикриваш невежество с пляскане на емотикони.
Що се отнася до Снобето, за разлика от теб, той умее да се разкрива. Доказал се е като многостранно развит сноб. Не само с умението да започва и завършва изреченията си с многоточия, но и като способен на интелигентничене, фамилиарничене и най-вече с умелия селски тарикатлък да слага в устите на публични личности желани от него конспиративни идеи.
Какво друго умееш ти, освен да се наливаш с концентриран етилов алкохол до свличане под масата и да го приписваш на другите? Точно както приписваш на всички домашен арест по време на ковид по аналогия с това, което направиха с теб зулусите.
Е, хайде, дай най-сетне да се "учудим неминуемо на предлаганата от теб стойностна информация", в съществуването на която се кълнеше възторжено един алтернивник на твоето интелектуално ниво, но така и никога не я посочи.
Shade
Честито на кръглите идиоти!
Тази нощ големият (4000 тона водоизместимост) руски десантен кораб Цезарь Куников глътна солена черноморска вода. Поздравен от рояк украински морски дронове "Магура", насочвани от въздушен дрон RQ-4B Global Hawk, американско производство. Магурите са направили пълен видоезапис на атаката.
"Говорит Москва" молчит за събитието. И след като прес-секретарят на императора ПЕСков не лае по въпроса, съдбата на 90-членния екипаж на поредната потопена руска гордост засега остава неизвестна.
Бай Ганьо
Е, и!
Щом това те възбужда-нема лошо... laughing.gif
Бай Ганьо
Цитат(Alexfield @ 12/02/2024, 13:02) <{POST_SNAPBACK}>
Човек, който не е в състояние да формулира елементарна теза в дискусията, дори не се справя да отговори с "Да" или "Не", е по-добре да не задава такива въпроси.

Така ли!
Въпросът изглежда неудобен ми се струва...
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 14/02/2024, 04:38) <{POST_SNAPBACK}>
Е, и!
Щом това те възбужда-нема лошо... laughing.gif

Предсказуем си с включването си. При което, както винаги, с малко думи изразяваш много глупост.
Мечо Пух казва "Единствената причина да си пчела, е да правиш мед".
Една единствена причина обуславя дрънкането на глупости на поразия... a4dff7b7.gif
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 14/02/2024, 13:48) <{POST_SNAPBACK}>
Така ли!

400$? …. палячо….
Alexfield
Въпросът дали си тъпанар изобщо не е неудобен. Ти със всеки свой постинг демонстрираш, че си много повече от само тъпанар.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 12/02/2024, 12:49) <{POST_SNAPBACK}>
Казваш, че Потребителят бил тъпанар.
Само не ми стана ясно как го разкри! laughing.gif
Сигурно и аз съм тъпанар... laughing.gif

Сигурно, след като от години ти го обяснявам, а ти чак сега стопли. Не може да се твърди, че човек, който има нужда от такава дълга засилка, е най-острото сечиво в на тезгяха.
"Неудобен" бил въпросът, дръжки. Ти не само локдаун не знаеш какво е, ами и неудобен въпрос. Не, бае, отговорът е неудобен. За тебе.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 14/02/2024, 04:48) <{POST_SNAPBACK}>

Само да отбележим, че неудобствата ти вълнуват аудиторията точно толкова, колкото и каквото там ти се струва.
Бай Ганьо
Цитат(Thursday Next @ 14/02/2024, 16:59) <{POST_SNAPBACK}>
Tи не само локдаун не знаеш какво е, ами и неудобен въпрос. Не, бае, отговорът е неудобен. За тебе.

Тежи ви.
Много ви тежи, че бяхте навряни на кучето в гъзъ.
А сега се мъчите да си внушавате, че не е било така.
Локдауни!
Ма какви ти локдауни!
Нямаше такова нещо! laughing.gif

Вие сте болни мозъци.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 14/02/2024, 12:50) <{POST_SNAPBACK}>
Тежи ви.
Локдауни!
Ма какви ти локдауни!

Вие сте болни мозъци.

Ама всички ли са болни мозъци или само тук-там някой?
Бай Ганьо
Нещо стана в русия.
В очакване съм на нова възбуждаща тема...
Ще има оргазми-сигурен съм... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/02/2024, 04:56) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо стана в русия.
В очакване съм на нова възбуждаща тема...
Ще има оргазми-сигурен съм... laughing.gif

Ред е на форумния идиот да се изяви с от години очакваната "стойностна информация", като отвори тема с гледната точка на "другото мнение". За да докаже с линкове, лозунги и емотикони, че Навални умира по "естествени причини" на 47 години, понеже е заявил, че не планира самоубийство.
Бай Ганьо
Темата, темата!
Не забравяй темата.... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/02/2024, 06:21) <{POST_SNAPBACK}>
Темата, темата!
Не забравяй темата.... laughing.gif

Настоящата тема е за кръглите идиоти, като ти съвсем навременно допълни с болните мозъци.
И като лично преживял ужасите на локдауните, заврян на кучето в гъза в Зулусия, негърската поправителна колония, еквивалентна на "Поправителна колония № 3", където Навални преживя последните си месеци, да беше предложил нещо като страдалческа изповед. Примерно изповед в мерена реч от вида:
Тежко, тежко, буре шльокавица искам,
защото без ракийка направо се подрисках.
Подайте ми, колеги, препълнена кана,
преди пиян идиот под масата да стана!
laughing.gif
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 14/02/2024, 23:50) <{POST_SNAPBACK}>
Тежи ви.
Локдауни!
Ма какви ти локдауни!

Вие сте болни мозъци.

Не, бае, нищо не ми тежи. Държавата, в която живея, е една от тези, които се справиха най-добре с пандемията, т.е. с най-малко сътресения и ограничения. Но това ти няма как да го знаеш, щото Карбовски не го отразява в пламенните си антрефилета, а ти по-смислени неща не можеш да четеш.

Ти, като постоянно пребиваващ на кучето в гъза (обърни внимание какъв е непълният член на думата, да не се излагаш и по параграф грамотност, че много ще ти стане), изглежда неволно халюцинираш, че всички други са там, само и само да не се чувстваш прецакан.

Пак повтарям, възможно най-кратко и най-просто, па белки разбереш накрая: имаше локдауни. Никой не го отрича. Просто "локдаун" не значи да затвориш хората вкъщи (или както ти казваш, да ги навреш на кучето в гъза).
Бай Ганьо
Цитат(Thursday Next @ 17/02/2024, 11:27) <{POST_SNAPBACK}>
Пак повтарям, възможно най-кратко и най-просто, па белки разбереш накрая: имаше локдауни. Никой не го отрича. Просто "локдаун" не значи да затвориш хората вкъщи (или както ти казваш, да ги навреш на кучето в гъза).

Нека и аз да ти повторя.
Знам, че на черното казвате бяло.
Поне да бяхте изчакали 20-30 години, че да фанете дикиш.
А то само след някакви си година-две отворихте торбата с ...
Ма нема лошо.
Вярвайте си.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/02/2024, 07:18) <{POST_SNAPBACK}>
Нека и аз да ти повторя.
Ма нема лошо.
Вярвайте си.

Бае, вместо истерично да повтаряш опашатите си лъжи като алкохолик, изпаднал в делириум тременс, да беше си припомнил собствените блъвочи от времето на епидемията.
Настоящата тема за кръглите идиоти се връзва идеално с кръглите идиоти, които преди няколко години напълниха темата Не умирате ли от смях с простотиите си. И по-конкретно едно твое истерично изхвърляне в същата тема.

Хайде сега да ни посочиш кой е писал нещо различно преди година-две, кой е бил наврян "на кучето в гъза" и кой държи днес отворена торбата с лъжите.
Е, ще отговориш ли на последния въпрос или пак ще го раздаваш "пръдня в гащите на издрайфан пияница"?
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 17/02/2024, 18:18) <{POST_SNAPBACK}>
Нека и аз да ти повторя.
Ма нема лошо.
Вярвайте си.

Няма какво да чакам, тя информацията си седи. Ето ти я. Това е първият набор от мерки, въведен на 12.3.2020. Моля да го прочетеш внимателно и да ми съобщиш къде точно пише, че на гражданите се забранява да излизат от къщи.

https://gouvernement.lu/de/actualites/toute...oronavirus.html

Като повториш сто пъти една тъпотия, тя няма внезапно да стане умнотия. Нито пък измишльотините ти ще станат истини.

Бай Ганьо
"Когато нямаше ваксини можеше да се ходи в ресторант например (изключая когато целият сектор беше затворен).
Сега, когато има ваксини и повечето вече са ваксинирани, защо неваксинираните не могат?
Къде е логиката?
Нали ваксинираните са предпазени?
Тук имахме спор за задължително ваксиниране.
Някои колеги казваха, че няма да има.
А това какво е?
Тази забрана не се базира на медицинска логика.
Тази забрана цели само едно.
100% ваксинация.
Няма друго обяснение."

Това е целият ми пост от 5.12.2021, ако датата ти говори нещо.
Съзнателно манипулираш и не подчертаваш "(изключая когато целият сектор беше затворен)."
Имаш ли представа колко ресторанти фалираха!
Ченгеджийски ти номера са ми до болка познати.
Пак ще ви го повторя,
Вие сте болни мозъци.
Питето
Че със сто процента ваксинация утрепахме едрата шарка миналия век. Ма не пискаше, щото там всеки четвърти умира. А който ти е наврял в главата, че "ваксиниран" = "безсмъртен" те е излъгал много яко. А да, и е пропуснал да ти обясни кое точно как се различава и откъде идва опасността при масовата зараза с кови-19, щото явно е имал съвсем други неща на ум.
Бай Ганьо
Този спор сме го водили.
Кой разбрал, разбрал.
Затова ви навират на кучето в гъзъ и ще ви навират когато си поискат.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/02/2024, 15:05) <{POST_SNAPBACK}>
Този спор сме го водили.
Кой разбрал, разбрал.
Затова ви навират на кучето в гъзъ и ще ви навират когато си поискат.

Бае, ти наистина ли вярваш, че цялата аудитория на форума се състои от морони или просто се напъваш да излезеш от положение с кръчмарски тарикатлъци?
Ето ти документална извадка как точно сте го "водили" този "спор". Извадка, от която става безпощадно ясно чии куфалници са пълни с категорията, която се съдържа "на кучето в гъза":
Морон 1: Не умирате ли от смях при новите варанти на вируса. Omicron значи.
Морон 2: Гръцката азбука има още букви.
Морон 3: Какво е постигнато с ваксининацията? Точно нищо. Бах' ти и успеваемостта на докторите.
Морон 4: Препаратите, пробутвани като "ваксини", са неадекватни. Всяка нова буква, която се използва за вируса, е параван да прикрият до каква степен ваксините са неадекватни.
Морон 4: Лошото е, че не само "ваксините" са неадекватни.
Морон 5: Зад наркобизнеса и зад медикобизнеса стоят едни и същи - едното се води обаче законно.
Морон 6: Имам дълбока представа за лумпенизираната организация на "лечението". Но който иска, да се ваксинира по пет пъти в годината и да се "лекува" с интубиране, кома, сваляне на имунитета и температурата, миорелаксанти на дих. мускулатура и т.н.
Морон 7: Ние не копаем гробове предварително, за да сме готови, когато ваксината тръшне ваксинираните. Ние не плашим никого. Те го правят.
Морон 8: Манипулаторите от самото начало си следват план, стъпка по стъпка. Вече не се свенят открито да налагат насилственото ваксиниране с диктатура от сталински и нацистки тип.
Морон 9: Новата нормалност е ненормалността. Надявам се да има повече хора с повече разум на тази планета.

Разпознаваш ли се кои от горните бисери са твои, а? 453.gif
Наличният във форума олигофренски материал от времето на ковид епидемията е достатъчен, за да се развие водевил, не по-малко забавен от сатирата на Радой Ралин.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/02/2024, 10:28) <{POST_SNAPBACK}>
"Когато нямаше ваксини можеше да се ходи в ресторант например (изключая когато целият сектор беше затворен).
Сега, когато има ваксини и повечето вече са ваксинирани, защо неваксинираните не могат?
Къде е логиката?
Нали ваксинираните са предпазени?
Тук имахме спор за задължително ваксиниране.
Някои колеги казваха, че няма да има.
А това какво е?
Тази забрана не се базира на медицинска логика.
Тази забрана цели само едно.
100% ваксинация.
Няма друго обяснение."

Това е целият ми пост от 5.12.2021, ако датата ти говори нещо.
Съзнателно манипулираш и не подчертаваш "(изключая когато целият сектор беше затворен)."
Имаш ли представа колко ресторанти фалираха!
Ченгеджийски ти номера са ми до болка познати.
Пак ще ви го повторя,
Вие сте болни мозъци.

Май е по-добре за теб да се изразяваш само с късо лозугче и емотиконче. Че както си се запенил с този обстоятелствен несвързан блъвоч, намирисваш, направо вониш, на болен мозък (диагнозата е твоя).
А иначе, доколкото се разбира от безсмислиците ти, тропаш с краче и плачеш: “Когато нямаше ваксини можеше да се ходи в ресторант. Когато имаше ваксини, не пускаха неваксинирани в ресторант. Къде е логиката?

Логиката е тук. Да повторя като за опериран от логика (и не само): От това, че през споменатия период в декларирирания от теб "свръх-свободен" ЮАР зулусите в ресторантите те навираха на кучето в гъза, като ти изискваха документ, доказващ имунизация (зелен сертификат или каквото там), не следва, че навсякъде е било така. При мен животът си течеше нормално и келнерите обслужваха без такова изискване.
С истеричните си тръшкания, съчетани с отсъствие на безспорни доказателства за съществуване на период, когато в ресторант в САЩ се е влизало само с изваден (сертификат, де), категорично се самоидентифицираш като носител на дигностицирания от теб болен мозък.
Очакваме да видим сериозното доказателство. Не представиш ли такова, ще ти покажа отново серификата ти за "форумен идиот“.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 18/02/2024, 03:34) <{POST_SNAPBACK}>
Разпознаваш ли се кои от горните бисери са твои, а? 453.gif

Можеше да извадиш само моите.
Та кои са?
Щото така отново манипулираш.
За кой ли път.
Но от комсек какво може да се очаква.
Ченгеджийски номера. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 18/02/2024, 02:26) <{POST_SNAPBACK}>
Можеше да извадиш само моите.

Разбира се, че можеше и още може. Ето заповядай, под съответстващ надслов "Проблясъци на идиотизма или как един идиот отвори очите на света за насилствено наложенате 100%-ва ваксинация срещу ковид":
Не е нужно да се обяснявам като ученичка, нали! Ти по-далеко от носа си не можеш ли да погледнеш? За хора, които не следят новините всичко казано тук са кръчмарски приказки.
Тук имахме спор за задължително ваксиниране. Някои колеги казваха, че няма да има. А това какво е? Тази забрана не се базира на медицинска логика. Тази забрана цели само едно.
Това не е внушение, а новата нормалност - ненормалността. Иска ви се да сме като вас, но не сме. Ние не копаем гробове предварително за да сме готови, когато ваксината тръшне ваксинираните.
Уважавайте решението на другомислещите. Толкоз ли е трудно? Ние не плашим никого.
Надявам се да има повече хора с повече разум на тази планета.
Приемете, че ще има отпор и съпротива. И борба. Нашата борба.
Огънем ли се сега, всичко постигнато ще бъде загубено. Всеки трябва да има своята борба. Изпълнителите не са в моя отбор.
Не ми казвай, че ще мълчиш. Ние имаме проблем и ще си го решаваме. Чрез съпротива.

Сега, борецо, настъпва твоят звезден миг. The moment of Truth, така да се каже. Сподели за победата в Твоята Борба, Dein Kampf. Не се огъна, нали?
Не си падам по залозите, но в случая залагам цял американски долар срещу 10 обезценени зулуски ранда, че ти, с мощната съпротива на бивол в касапница и победно мучене, избягна задължителната 100%-ва ваксинация, извършвана с вила на врата. 264.gif
Alexfield
Аз познавам лично достатъчно хора, живеещи в България, които не се ваксинираха. Затова мога съвсем аргументирано да твърдя, че ковид ваксините в България не бяха задължителни - на нито един етап.
Питето
Що, ти пропусна ли задължителната ваксина срещу едра шарка, или и ти с останалите на кучето... Смешко, при ковида, ваксинирането беше по желание, а не задържително като онова срещу едрата шарка.
Glo
йеменските идиоти си отровиха залива laugh.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.