"Когато нямаше ваксини можеше да се ходи в ресторант например (изключая когато целият сектор беше затворен).
Сега, когато има ваксини и повечето вече са ваксинирани, защо неваксинираните не могат?
Къде е логиката?
Нали ваксинираните са предпазени?
Тук имахме спор за задължително ваксиниране.
Някои колеги казваха, че няма да има.
А това какво е?
Тази забрана не се базира на медицинска логика.
Тази забрана цели само едно.
100% ваксинация.
Няма друго обяснение."
Това е целият ми пост от 5.12.2021, ако датата ти говори нещо.
Съзнателно манипулираш и не подчертаваш "(изключая когато целият сектор беше затворен)."
Имаш ли представа колко ресторанти фалираха!
Ченгеджийски ти номера са ми до болка познати.
Пак ще ви го повторя,
Вие сте болни мозъци.
Май е по-добре за теб да се изразяваш само с късо лозугче и емотиконче. Че както си се запенил с този обстоятелствен несвързан блъвоч, намирисваш, направо вониш, на болен мозък (диагнозата е твоя).
А иначе, доколкото се разбира от безсмислиците ти, тропаш с краче и плачеш: “
Когато нямаше ваксини можеше да се ходи в ресторант. Когато имаше ваксини, не пускаха неваксинирани в ресторант. Къде е логиката?“
Логиката е
тук. Да повторя като за опериран от логика (и не само):
От това, че през споменатия период в декларирирания от теб "свръх-свободен" ЮАР зулусите в ресторантите те навираха на кучето в гъза, като ти изискваха документ, доказващ имунизация (зелен сертификат или каквото там), не следва, че навсякъде е било така. При мен животът си течеше нормално и келнерите обслужваха без такова изискване.
С истеричните си тръшкания, съчетани с отсъствие на безспорни доказателства за съществуване на период, когато в ресторант в САЩ се е влизало само с изваден (сертификат, де), категорично се самоидентифицираш като носител на дигностицирания от теб болен мозък.
Очакваме да видим сериозното доказателство. Не представиш ли такова, ще ти покажа отново серификата ти за "форумен идиот“.