Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Без
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Glo
laugh.gif

наздраве Леон, ама с кенче айс кафе, няма да поркам толкоз рано както обикновено щото ше летя по магистралата след малко със скоростта на Аллаха, абе човек не се ли нашие като кирка - ни жена мое да срешне, ни да я свали, ни да се ожени за нея, ни да я задържи wavetowel2.gif мъжа от стара загора защо не може си намери жена да му гледа възрасните родители пък той в замяна да й бара кълките? явно щото е трезвеник и ходи на работа по цял ден като Питето и той, с тая скара от соца, с тее пусти миди цял далян, с тая неръжд, древна щипалка , с тее 20 000 сандвича дето ги плейтва всеки сингъл божи ден, обвит целия в черни пушеци, остава му малко време само вечер като се прибере от работа смъртно уморен да плейтне по някой дребен постинг navikvane.gif нека да вземат чист светъл пример от Непозната ако искат да забият некое гаже, Непозната удря всеки ден бутилка вино плюс неколко бири, сваля задръжките, избива я на неудържим тотален флирт и не мое се отърве от почитатели от всякакви възрасти, чак се налага да ги разгонва повечето b_046.gif
ЕксГорски
Цитат(Leon @ 04/06/2024, 18:24) <{POST_SNAPBACK}>
На туй отгоре ни ожениха на стълбите пред залата 770d4fd976.gif.

Что на стълбите, бе Леон?
Да не би като при Чудомир: "Техника, баджанак, техника и бързина"?
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 05/06/2024, 05:13) <{POST_SNAPBACK}>
щото ше летя по магистралата след малко със скоростта на Аллаха,

По коя магистрала Gio?
До колкото зная, в България има три магистрали.
Така ли е или се лъжа - просто питам, за да поддъpжам разговора! band.gif
Leon
Цитат(ЕксГорски @ 05/06/2024, 08:51) <{POST_SNAPBACK}>
Что на стълбите, бе Леон?
Да не би като при Чудомир: "Техника, баджанак, техника и бързина"?

Някакъв ремонт ли, преустройство ли, не помня вече.
Обаче госпожата от гражданското излезе накипрена и си изпя рецитацията сякаш в пълна зала. clap2.gif
После разбрах, че на същата дата преди 26 години се оженили тъста и тъщата. Чудна работа! "Светът е сън, аман, аман!"

Аз от Чудомир, който ми е земляк, най харесвам:
"То да не е печатница, та — трак-трак, трак-трак — да я изтракам аламинут. Сецесион нещо. Тънка работа е. Не мога!"
Alexfield
Гло е от Бургас. Там само една магистрала минава и ходи към Стара Загора. Сигурно Гло ще ходи да види, как е заралията - бара ли кълки.
Бай Ганьо
Не е само една магистрала.
Сега фръкна и първият медицински хеликоптер!
Исторически момент!
Вече два дена с това се хвалим. laughing.gif
Alexfield
И ти ли отговаряш, за да поддържаш разговора 453.gif
Бай Ганьо
Едва ли ще вденеш какво съм казал.
Shade, един друг и още двама са също в тази групичка. laughing.gif
Alexfield
Всъщност само ти си въобразяваш, че казваш нещо, а другите нямат капацитет да ти разберат дълбоката мисъл. А в действителност мисъл няма, теза няма, има единствено brainfart (мозъчна пръдня).

П.П. И аз поддържам разговора.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 06/06/2024, 00:22) <{POST_SNAPBACK}>
Едва ли ще вденеш какво съм казал.
Shade, един друг и още двама са също в тази групичка. laughing.gif

Което казваш, говори само за себе си и не изисква вдяване. Като персоналните ти проблеми, които са напълно безинтересни за аудиторията:
Цитат(Бай Ганьо @ 05/06/2024, 06:35) <{POST_SNAPBACK}>
Значи пак съм се объркал.
Това трябва да си го набия в главата проста.

Glo
Цитат(ЕксГорски @ 05/06/2024, 09:05) <{POST_SNAPBACK}>
По коя магистрала Gio?
До колкото зная, в България има три магистрали.
Така ли е или се лъжа - просто питам, за да поддъpжам разговора! band.gif

бон травести приятели, бон траверсти Горски 770d4fd976.gif магистралата бургас - софия би, зимам я за три часа с нормално допустима скорос, бех на концерт в тъпата софия в ндк на една тъпанарска група дето дъщерята я харесва, само че аз хитро пропуснах концерта и зех че се нашмулих с водки и битер лимон wavetowel2.gif е, и с дюнер, кифтета и салата az takovata.gif и точно в оня исторически за мене момент сътворих поредния си сайку шедьовър докато се кълчех сам на една голяма маса, записах си го грижливо в телефона, и без това си нямах друга работа:

когато заминах за Портланд живота там беше суров
когато се върнах от Портланд
бе станал и тука суров
rolleyes.gif
Glo
добър вечер пенции деменции 770d4fd976.gif мисля утре да ходя да гласувам, не ме интерва за кого, гласувам наказателно против кирчовците, дано останат на четвърто място, ужасно ше се накефя wavetowel2.gif ма не ходя да гласувам само заради това, като влезна в стаята се чуствам като звезда изгряла на голямата сцена на българия търси таланти, десетина петнайсе човека жури вперили любопитни погледи в мене, чудят се кой съм такъв необичаен, за кого ше гласувам, машинно или на хартия, казвам две реплики и цялата пъблика си умира от смях biggrin.gif не! не! не се подготвям предварително, импровизирам в последния момент. оня ден се шмиткам из центъра на софия, викам си – чеки да ида пред народния театър при шатрите на кирчовците да им се подиграя малко, кирчовците ги нямаше, имаше една мома се опита да ми натика рекламен материал, викам – кака, а шпек салам няма ли? какво? какъв шпек? w00tbrows.gif ми нали раздавахте торбички с рекламни материали и вътре по един шпек и бурканче лютеница. laugh.gif . ааааа! ми нямало шпек, еми като няма – ше гласувам за Бойко тогава, таа се кръгомизира веднага и някакси жално се смали, пък аз се издължих към два метра и двайсе сантима и направих гиганцка крачка с въображаемата си метла за кирчовци напред към изборния ден sunbathing.gif
Питето
Първо гласуваш, после идва "шпека" и не е с лютеница...
Абе да ми обясниш схемата с "наказателен вот", дето днес гласуваш на едни да им е кофти, а утре гласуваш на другите да им е зле. Та да те попитам, ако трима калпазани се борят за първото място, като прецакаш единия, този дето вземе купата нали пак ще е калпазанин? От тяхна (на калпазаните) гледна точка, "празно няма", само трябва да изчакат следващия наказателен вот, когато ще накажеш другия и този пак ще гушне купата. Та да те питам, в тази схема как ще грабне купата нЕкой свестен?
Glo
Питето, харесват ми разсъжденията ти, макар и всяко разсъждение да е заблудително и пристрастрастно предубеждение, нещо като змия захапала опашката си и която упорито не ще да я пусне, магическия кръг от който няма измъкване както няма измъкване на едно космическо тяло от собствената му орбита макар и много да му се ще, всяко умно и добро момче стига дотам за да го прозре но не и да успее да се промъкне през дупката отвъд, а точно отвъд са вътрешните отговори които не съзнаваме, за да се гмурнеш в себе си и да разкриеш вътрешния си свят трябва първо да излезнеш извън себе си, много малко хора успяват sunbathing.gif , исуската, буда и некои други са едни от малкото хора успели в това начинание, свободата на избор непременно води до страх у избиращия да не сгреши, а липсата на избор успокоява човека! щото квото – такова! ако толкова много държиш все пак да си този който успява да направи избор въпреки липсата на избори, трябва да станеш друг, да престанеш да бъдеш себе си, да спреш скарата, да спреш да печеш миди по цял ден, да почнеш да ги ядеш сурови примерно или изобщо да ги разкараш от менюто си, няма избори колкото и да мислиш, че избираш нещо си там, кирчовци, чалгари, копейки, дори случайни избори няма които да ти променят съдбата, в тоя свят всичко е драснато предварително, изборните ти резултати вече са попълнени в изборните ти листи и в моите също, а ти какво правиш? поставяш моя избор под съмнение, а твоя си - Не! w00tbrows.gif всеки възможен избор е перфектния избор, ние нашия избор сме го направили още в райската градина, избрали сме да познаваме злото, ти сега си мислиш, че ше идеш на избори и ше избереш нещо добро laugh.gif за възможността на днешните ни избори трябва да виним тях, но и да им благодарим за тази възможнос която са ни дали, иначе изобщо нямаше да имаш това право, което както ти казах – избора ти изобщо няма да промени нищо, погледни историята отзад напред и ше се убедиш, просто е нямало какво да промениш по оста, то просто се случва sunbathing.gif
ByBa
малка корекция:

когато написах оня от Меч, всъщност исках да напиша оня от КОД-а /абревиатура/
а за Шамара, певеца де, не си спомням как му е ника
Питето
Мнооооого дълго обяснението, та имам нужда от кратко дообясняване. Как точно добрия се включва в схемата на лошите и успява да ги прецака, след като критерия за избиране е "най-лошия да бъде наказан".

Между другото "Исуската" е най-обикновен връзкар, спуснат отгоре. Буквално. При това два пъти.
Glo
Цитат(Питето @ 09/06/2024, 20:29) <{POST_SNAPBACK}>
Как точно добрия се включва в схемата на лошите и успява да ги прецака, след като критерия за избиране е "най-лошия да бъде наказан".

всичко е много просто и елементарно бе, Пите, умните хора отдавна са го казали – всяко зло за добро! тоест всяко злоумишлено намерение придружено от съответното действие води до добри резултати! това е природен и вселенски закон, чийто условия винаги действат, а за доброто какво са казали умните глави? – направи добро и го хвърли в морето! е що така? извода го ставям на тебе.. абе Пите, ти нали видя дебилния народ как гласува, от нормалния процент дебили които са около 75%... 32% от тях са неспасяемо тежко дебилни – гласуват за копейки, чалгари, комунисти, за тее селяци Величие, дееба тва жалко българско величие, плюс 3-4% пълни нещастници дето са си направили труда да идат до урните да дадат глас, че не подкрепят никого laugh.gif е тее са най-тежко дебилни, ето това е наказателен вот! , сигурно са изпитали страхотно удовлетворение как са нахранили системата rolleyes.gif тежко дебилни са и онее дето викат, ако не гласуваш, нямаш право после да мрънкаш! голяма грешка – точно като гласуваш нямаш право да мрънкаш после, щото нали ти си ги избрал, право да мрънкат имат само негласуващите, точно щото те не са избирали никой от тее нешастни политици които не стават за нищо, Питето, политиката е сложно нещо и малко хора я разбираме sunbathing.gif
Бай Ганьо
Цитат(Glo @ 10/06/2024, 11:51) <{POST_SNAPBACK}>
Питето, политиката е сложно нещо и малко хора я разбираме sunbathing.gif

Аз пък нищо не знам за нея и пак я разбирам. grin.gif
Чул съм, а може и да не съм разбрал, ма партия минала 1% има право на субсидия.
10 лева на глас.
Този дет гласува взема от бюджета десетачка и го дава на партията.
Ако тя има 100 000 гласа прибира милионче.
Честито на миналите 1%.
Гласувал, не гласувал олекваш с ...... (кат излязат резултатите можем да сметнем с колко)
Така че циганите са най в час. grin.gif
Питето
Моето обяснение е друго. На българина му е силен акъла отпосле*, а тогава вече всчико е осрано. А това дето "първо лошото, че после доброто" е простотия, измислена да оправдае липсата на мисленето преди да направиш лошото. Отделно, че "злото идва колективно" (развито по закона на Мърфи), а и нищо не пише за колективно пристигане на доброто след това.

------------------
* не на всички, а предимно на тези дето имат нЕкакъв акъл. Останалите всеки път скачат яко върху мотиката, с надеждата "този път сапа ще се счупи..."
Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 10/06/2024, 14:48) <{POST_SNAPBACK}>
Така че циганите са най в час. grin.gif

бай ганьо, точно ти ли дето живееш в негърска държава ше ми говориш за цигани, дето там като че всичките да сте изпълзяли обратно от черна дупка laugh.gif наште цигани масово бачкат в западна европа, носат само марково и карат тлъсти лимузини, половината циганаж почиват лятото задължително на слънчев бряг, движат се на семейни черни тумби от по десетина човека наклепани целите в злато и истински ролекси coolthumb.gif
Glo
ако някой негър ви попита как е КНИГА на български - никога не му отговаряйте, че страшно се обиждат 406.gif

по едно кавърче да чуйме?! biggrin.gif

Shade
Цитат(Glo @ 12/07/2024, 06:52) <{POST_SNAPBACK}>
ако някой негър ви попита как е КНИГА на български - никога не му отговаряйте, че страшно се обиждат 406.gif

Ако някоя негърка ти се представи при запознанство като Наташа, не бързай да я мислиш за рускиня. На повечето негърски езици от Екваториална Африка "Наташа" означава "Благодарност".
За езика на зулусите не съм убеден, но и Бай Ганьо със сигурност не знае: едва ли любим идиот го е светнал с изказване по този въпрос.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.