Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Без
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
ByBa
Чудя се . и на акъла си. и на още нещо..

за говоренето де . следите остават ли . за писането със сигурност та записи-те и кеша са си разменна монета

нон не за това се чудя

а оня ден като си вървях по улицата и се разминах с една жаба - абе, чудя се защо тея жени си удебеляват устните . и стигнах до заключението, че чакат принца - на бял или шарен кон няма значение

всъщност може и да има значение.

защото според моята гледна . ако искате да откажете някого ...

погледнете го в устните!
докарали ли сте го до бяс, до пяна на устата, до отвращение. не е нужно
хм, погледнете оня от "Меч" как му се събира бялото в единия ъгъл на устните или на она, певеца - Шамара ли беше кво ли беше - като говори как му се събира слюнката по устните - такива не трябва да стават политици нищо че единия е доктор
все пак политиците ги гледаш. е и слушаш..макар че не виждаш какво правят

та, от моя гледна . Устните трябва да са очертани! ясно - не е хубаво да се наричаш Ясна, защото като попитам ясна ли съм smile.gif
svirkam si.gif
Потребител

... ясно - принцове да не ти се обаждат щото зарад дископатията не можеш да се покланяш на царствени особи :.) ...

... добре бе, накъсаната ... кат' си толкова убава - обясни им ти как се манипулира спина на елементарна частица, като я прекараш през призма ...

... да, започни с установяване на някаква база, мерни единици примерно ... що е то кубичен метър :.) ...

между другото /нещо ме хвърли извън терена наскоро/ знаеше ли, че реднеците казват на Лем - Станислав Улов?

Господ и "Трите тела" на дебилите от нетфликс са ми свидетели!

Thursday Next
Цитат
казват на Лем - Станислав Улов?

Я, я, в кой епизод? Тъкмо и аз го гледам.
Потребител

... там, където азиатката взела идеята за ядрения двигател ...

... въобще добавената сюжетна линия - да изпратят срещу флота враждебни нашественици замразен мозък беше вдъхновяваща ... със семейни нотки! ...

:.)

Shade
Цитат(Потребител @ 30/05/2024, 23:49) <{POST_SNAPBACK}>
... там, където азиатката взела идеята за ядрения двигател ...

... въобще добавената сюжетна линия - да изпратят срещу флота враждебни нашественици замразен мозък беше вдъхновяваща ... със семейни нотки! ...

Виж ти, "гледал си много" от "Трите тела". Дори след като ти предложих сериозен филм...
Продължаваш ли с да се смееш на глас? "Пьющий, но с отвращеним" - рекъл руснакът от вица. Излиза, че не пренебрегваш създаденото от "онези кретени от нетфликс", а обструкциите ти (купешка дума, като за теб) са само за парлама под формата на снобско интелигентничене. Или поначало многоточията ти символизарат периодите ти на истеричен смях:
Цитат
... гледах малко от "Трите тела" на онези кретени от нетфликс ... посмях се с глас на първата серия ...
Thursday Next
Ъм, коя от всичките азиатки? Сериозно питам. Ще ми е от помощ, ако можеш да кажеш първи, втори, трети епизод ... Не искам да започвам отначало да ги гледам, а явно съм пропуснала нещо.
Thursday Next
Цитат(Потребител @ 30/05/2024, 18:52) <{POST_SNAPBACK}>
между другото /нещо ме хвърли извън терена наскоро/ знаеше ли, че реднеците казват на Лем - Станислав Улов?

Потребчик, имам лоша новина за теб - трябва да идеш на ушен лекар. Джин Ченг не каза Станислав Улов, а каза Станислав Улам. Прикачвам скрийншот със субтитри от въпросния кадър, ако не ми вярваш. А хем да видят и тези, които не са гледали сериала.

Преди да се скъсаш от смях с реднеците, вземи прочети малко кой е Станислав Улам. Това може да стане лесно ей тук:

https://en.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Ulam

Дано това те върне на терена.

Buitenlander
Цитат(Thursday Next @ 31/05/2024, 20:23) <{POST_SNAPBACK}>
Потребчик, имам лоша новина за теб - трябва да идеш на ушен лекар. Джин Ченг не каза Станислав Улов, а каза Станислав Улам. Прикачвам скрийншот със субтитри от въпросния кадър, ако не ми вярваш. А хем да видят и тези, които не са гледали сериала.

Преди да се скъсаш от смях с реднеците, вземи прочети малко кой е Станислав Улам. Това може да стане лесно ей тук:

https://en.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Ulam

Дано това те върне на терена.

Хм, някой пак е станал за резил …. smile.gif
Потребител

... стига бе! ... цял следобед?! :.) ...

... тоя кретенизъм може да ти изгуби времето веднъж - guilty pleasure ... нататък е мазохизъм ...

... след като още в началото оная мацка се фърли в детектора за неутрино, спрях да имам очаквания ...

... иначе, сигурно си права не съм обърнал внимание, щото бех впечатлен от изключително смелата и радикална идея на режисурата да обстрелва нашествениците със замразени мозъци! :.) ...

... и да, некой да обясни на дебила значението на метър на трета :.) ...

Thursday Next
Цитат(Потребител @ 31/05/2024, 23:07) <{POST_SNAPBACK}>
... стига бе! ... цял следобед?! :.) ...

Кое цял следобед? Мислиш, че цял следобед съм посветила на това какво си искал да кажеш ли? Човече, аз и на работа ходя, съвземи се. a4dff7b7.gif Отне ми около 20 минути, 13 от които бяха гледане, докато стигна на правилното място в епизода. 5 да открия кой епизод си имал предвид измежду многоточията, останалите 2 - да ти извадя линка от Уики, да обработя скрийншота и да напиша поста.

Смелата и радикална идея за обстрелване с мозъци възникна СЛЕД момента, в който тя предложи плана си по идеята на Улам. Първо просто искаха да изпратят сонда. Та ако искаш да се одумаш за глупостта, която изръси, намери си нещо друго, дето да те е шокирало преди това.

Принципно, след като веднъж си се омазал до плешките с ехидничене и е станало кристално ясно, че ти не си разбрал какво говорят тия, на които се присмиваш, а не че те не знаят какво говорят, по-добре е да престанеш да ехидничиш, щото само се доомазваш.

И преди да напишеш трактат по квантова физика в опит да покажеш колко си гениален, само да напомня - "Three Body Problem" е развлекателен сериал, не документален.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 31/05/2024, 23:07) <{POST_SNAPBACK}>
... иначе, сигурно си права не съм обърнал внимание, щото бех впечатлен от изключително смелата и радикална идея на режисурата да обстрелва нашествениците със замразени мозъци! :.)

…. да метна и аз пет стотинки, то не че от на кучето в задника може да се навреш на по-гадно място, но пък е забавно smile.gif ……. : Идеята за обстрелване на нашествениците със замразени мозъци не е на режисурата, а е взета от оригиналното произведение. Авторът му е китаец (от тези дето с Ганьо ги чакате да дойдат ) , заклет комунист и поддръжник на политикато на ККП, с две думи, лика прилика сте си - червени прасета. Какви да са ви идеите ? smile.gif

“Лиу Цъсин е женен и има дъщеря. Политическите му възгледи са тясно свързани с тези на китайското правителство. В интервюто си за „Ню Йоркър“ през 2019 г. изразява „твърда и недвусмислена“ подкрепа за действия като въвеждането на лагерите за превъзпитание на мюсюманите-уйгури в Синдзян и политиката на държавата за едно дете.”
Потребител
Цитат
Смелата и радикална идея за обстрелване с мозъци възникна СЛЕД момента, в който тя предложи плана си по идеята на Улам. ...

... Четвъртък, мила ... "мозъци" ли каза? ... ха ха ха :.) ...

... така така ... съгласен съм с теб - "продукта" на нетфликс е развлекателен ... за разлика от оригинала :.) ...

... и си права разбира се ... смелата идея за обстрел с мозъци дойде впоследствие ... преди този момент се появи не по-малко вълнуващата и радикална режисьорска идея, шефа на клоунадата да отиде с бъклица и дрян и лично да приветства извънземните :.) ...

... въобще, когато някой от персонажите в "правилната" ви версия си отвори устата в нея още на мига изчезва една по-второстепенна галактика ...

... ама ти не се нервирай де ... то не може всеки да завърши четвърти клас :.) ...

... и да, някой да намекне деликатно на дебила, че като изказва мнения по книжки, които не е чел става просто по-смешен :.) ...

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 01/06/2024, 16:02) <{POST_SNAPBACK}>
... и да, някой да намекне деликатно на дебила, че като изказва мнения по книжки, които не е чел става просто по-смешен :.) ...

tablet image png

Да си тъп, да си тъп, колко да си тъп laugh.gif Да ти кажа в коя част и на коя страница е идеята за замразения мозък ? smile.gif

Успокой се , измисли нещо засукано, с куп многоточия и чуждици, и ще си върнеш самочувствието. Всеки може да се оака, а при теб това е ежедневие ….
Потребител

... сега ли ги купи? ... браво! добро момче! ...

... остава само да ги прочетеш :.) ...

... не бързай, дай си време :.) ...

Поздрави на групичката!

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 01/06/2024, 17:42) <{POST_SNAPBACK}>
... сега ли ги купи? ... браво! добро момче! ...

... остава само да ги прочетеш :.) ...

... не бързай, дай си време :.) ...

Поздрави на групичката!

Да, сега ги купих. После цял следобяд си играх да превъртам около 1000 страници, за да може на апликацията да ми ги отчете като “Прочетени” и да те впечатля. laugh.gif
Бай Ганьо
Цитат(Buitenlander @ 01/06/2024, 14:50) <{POST_SNAPBACK}>
…Авторът му е китаец (от тези дето с Ганьо ги чакате да дойдат ) , заклет комунист и поддръжник на политикато на ККП, с две думи, лика прилика сте си - червени прасета. Какви да са ви идеите ? smile.gif

Ти по-добре кажи какво ви построиха вашите американски другари!

https://youtu.be/BDAYlArvAs8?si=n35W3JElRRrUzIPq

И това е построено въпреки мръсните номера на вашите другари И от ЕС.
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 01/06/2024, 18:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ти по-добре кажи какво ви построиха вашите американски другари!

https://youtu.be/BDAYlArvAs8?si=n35W3JElRRrUzIPq

И това е построено въпреки мръсните номера на вашите другари И от ЕС.

А, другото зле се обади smile.gif Имам добра новина за теб - според ООН, Китай се движи напред, преди 10 години 800 милиона човека са нямали канализация в домовете си (т.е. акали са на улицата), а сега са останали само 700 милиона облекчаващи естествените си нужди сред природата. Дано да не са тези, дето ги чакаш, че ще осерат и другите континени.
Бай Ганьо
Същите сте като родителите си. laughing.gif
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 01/06/2024, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>

Защо? Ние не чакаме никой да ни построи нищо smile.gif Ти май пак запецна, а изкарай един курс по гьонсуратлък при Потребчика, че така бързо свършва интересното.
Бай Ганьо
Цитат(Buitenlander @ 01/06/2024, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
Защо? Ние не чакаме никой да ни построи нищо smile.gif

И като не чакате, вие какво построихте?
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 01/06/2024, 18:55) <{POST_SNAPBACK}>
И като не чакате, вие какво построихте?

Да сме построили, колко да сме построили? През 2018г БВП на България е 300% от БВП-то през 1989. Значи нещичко сме построили. И е с 10 милиарда повече от БВП-то на Сърбия за същата година, а там строят китайците smile.gif . Според анализаторите, това се дължи на членството ни в ЕС. Пак греда.

https://money.bg/economics/balgarskata-ikon...989-godina.html
Shade
Цитат(Потребител @ 01/06/2024, 07:02) <{POST_SNAPBACK}>
... въобще, когато някой от персонажите в "правилната" ви версия си отвори устата в нея още на мига изчезва една по-второстепенна галактика ...

Този бисер да не се окаже попадение в десятката с обратна насоченост... wink.gif

Настоящата тема за срамните устни идва като вариант на reality show, след като Бубето я започва с изявлението "Чудя се на акъла си" (за твое удобство, на английски това звучи "I wonder at my wits").

Като доказан експерт по-скоро във фантасмагориите, отколкото във фантастиката, си заслужава Снобето да представи продължение на фантасмагориите си към едно реалити шоу, в което вече се е изказвал, и което има текущо продължение. А именно ... Не сте разбрали още - срещу Тръмп беше извършена чудовищна изборна манипулация ...

Струва си да се прочете и продължение на актуалните фантасмагории на Баето, който направи предсказанието: На някои много им се иска Тръмп в затвора. Обаче Тръмп ще отвее фейсбуци-мейсбуци, туитъри-муитъри и тем подобни комунистически социални медии, и ще направи свободна платформа, където ще можеш да казваш каквото си искаш.

Ето го споменатото продължение: The Show Must Go On.

Добре би било тримата най-изявени алтернативнци на форума да се развихрят актуално в стихията си, подкрепяйки се взаимно, както трите патрави магарета от известната карикатура.
Бай Ганьо
Цитат(Buitenlander @ 01/06/2024, 19:04) <{POST_SNAPBACK}>
Според анализаторите, това се дължи на членството ни в ЕС.

Прав си.
От последните новини имаме 54 милиона паунда от Англия.
Да изброявам ли другите "инвестиции"! laughing.gif
Потребител

... и к'во? ... казваш, цял следобед как си горд притежател на книжките и не намери с търсачката ключови думи:

- болен мозък

... айде, успех с търсенето и да слушкаш :.) ...

... разбира се, може и да ги прочетеш де ... купи си и речник :.) ...

Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 01/06/2024, 19:37) <{POST_SNAPBACK}>
Прав си.
От последните новини имаме 54 милиона паунда от Англия.
Да изброявам ли другите "инвестиции"! laughing.gif

Англия не е в ЕС. Знам че няма как да възразиш по същество, толкова си можеш, но да уточня.
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 01/06/2024, 20:06) <{POST_SNAPBACK}>

Що? Аз и без речник виждам известни разлики между Станислав Лем и Станислав Улам smile.gif За разлика от нЕкои другари. Освен това, много готино е направено в електронната книга, до термините има цифрички и като кликнеш ти излиза подпрозорец с обяснение, няма нужда да чакаш края на страницата и да се връщаш.
Питето
Пускай и тиретата, че потъваш...---...
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 01/06/2024, 18:44) <{POST_SNAPBACK}>

Понеже упорито използваш това като обида, вече мога ясно да си представя твоите родители какви са били. За съжаление, ти не можеш да си представиш нашите какви са.
Thursday Next
Цитат(Потребител @ 01/06/2024, 16:02) <{POST_SNAPBACK}>
... Четвъртък, мила ... "мозъци" ли каза? ... ха ха ха :.) ...

Не, дарагойчик, ти каза "мозъци". Аз само те цитирах. Съжалявам, ако не помниш, един бърз скрол нагоре по клончето оправя нещата.

Ти, ако имаш кохонес да казваш нещо на дебила, когото и да визираш с това прозвище, ще му го кажеш директно, няма кат Ганев да се криеш зад мойта фуста и да подлайваш оттам. Големи сте смелчаги иначе.

Нали не мислиш, че като разхвърляш радиално обиди, ще накараш четящите да забравят, че не правиш разлика между Станислав Лем и Станислав Улам? animatedwink.gif
Thursday Next
Цитат(Потребител @ 01/06/2024, 20:06) <{POST_SNAPBACK}>

Принципно предложение: човек, който пише Boing и c'est la vi, да не предлага на другите да си купуват речници. Какво ще кажеш?
Glo
Цитат
съгласен съм с теб - "продукта" на нетфликс е развлекателен .

няма кво да се гледа по всичките канали, гледах фантастиката Атлас напоследък, падам си по фантастики, не че се справя зле джениър лопес с екшън ролята, ама не мога да разбера от къв зор са турнали точно пък нея - тая стара бабка 292.gif

Buitenlander
Цитат(Glo @ 01/06/2024, 22:22) <{POST_SNAPBACK}>
….не че се справя зле джениър лопес с екшън ролята, ама не мога да разбера от къв зор са турнали точно пък нея - тая стара бабка 292.gif

Виж темата “Жени с големи дупета” в Кекса и ще се сетиш защо wink.gif
Бай Ганьо
Така ли!
Как съм пропуснал, че Англия е напуснала ЕС! laughing.gif
Потребител

... гледай сега, Гло ... понеже си аскет - при китайците можеш да намериш нови, но залежали 3-4 годишни сетове - дъно, Xeon и 32GB DDR4 за под 150 евро ...

... дигаш си в локалната мрежа един облак, качваш му там освен другото /виртуализация, dlna и т.д./ и една библиотека, да речем Kavita и си синхронизираш не само книгите, бележките но и дори страницата и реда на четене между дивайсите ...

... толкова за технологичния напредък :.) ...

Shade
Цитат(Thursday Next @ 01/06/2024, 12:57) <{POST_SNAPBACK}>
Понеже упорито използваш това като обида, вече мога ясно да си представя твоите родители какви са били. За съжаление, ти не можеш да си представиш нашите какви са.

Идеята тук е друга и доста примитивна. Наблюдавал съм пияндета в селска кръчма. Като се натряскат, се отнасят един към друг арогантно, обиждат се, нагрубяват се. Но го приемат за нормално, "дъждец вали". Обаче каже ли единият лоша дума за родителите на другия, онзи скача (доколкото може да го направи интоксикиран) и започва да фъфли със заекване: "Ти сега мен можеш да не ме уважаваш, да ме смяташ за пропаднал. Прав си, така е. Обаче родителите ми не закачай, те не са такива. Велики са, отгледаха ме, бая мъжище ме направиха!"
Подобен индивид с тесния си кръгозор смята по първосигнална аналогия, че няма по-голяма обида от "Същите сте като родителите си".
Glo
бе то верно, че всичката компютърна техника иде от китай, но не рискувам да си поръчвам от там, нямам им доверие! телефони, компютри и периферия купуваме само от тука от официални магазини , преди години бях си купил от китай само две рам памети, уж маркови май кингстън беха, идеални си бяха, от китай купувам само домашни дреболии за жълти стотинки и съм доволен, слънчеви очила, блу туут безжични слушалки, заковах едни слушалки MI Xiaomi преди година за под трийсе лв, отлични са, и толкоз с китай, те иначе безброй гъделчета и мий забавно да разглеждам и да си поръчвам чат-пат,чудесни изкуствени цветя съм си купувал да си натъпча вазите, китайците са по-грозни от японците и корейците, това ми е достатъчен показател, пък индонезийките и филипинките са си направо грозни селски маймуни с разпльокани носове и неандерталски челюсти, никога не бих си поръчал жена по пощата от там дори само за домашна прислужница sunbathing.gif
Потребител

... т'ва с "доверието" е друго ... Cisco до скоро нямаха графичен интерфейс за управление за железата ... Huawei имат интерфейс от десетина години и е толкова удобен, че не е необходимо да си им завършил "академията" за да боравиш с него ...

... добре ... сега по втория въпрос - обработка на база данни с приблизителен резултат:

на колко е равно 5 + 5?

5 + 5 ~ 9.99999 ... приемлив отговор, резултата влиза в общия поток за последваща обработка ...
5 + 5 ~ 9.91321 ... завъртаме
5 + 5 ~ 9.73524 ... завъртаме
5 + 5 ~ 9.25745 ...

... след 5 години 5 + 5 = 7 ... ефективния мениджмънт на "хората от бъдещето" "оптимизира" разходите при проектирането на самолети с помощта на "изкуствен интелект" и валят Боинги ...

Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 01/06/2024, 14:22) <{POST_SNAPBACK}>
Така ли!
Как съм пропуснал, че Англия е напуснала ЕС! laughing.gif

Страхотно! Значи си чувал и за Англия, и за китайски строителни проекти, които свеждаш до знанието ни. Това несъмнено е "стойностната информация", която излиза при "непредубедено четене", както един капацитет те беше набедил преди няколко години. "Стойностна информация" с кръчмарски произход.
Ето ти тогава малко английска информация за китайската икономика, с която утре можеш забележимо да повдигнеш ценза си в обкръжението на кръчмарските интелектуалци. Как го беше формулирал: "Китайците идват да ви заробят и наложат политическа и икономическа диктатура. Учете китайски!"
Geniet! laughing.gif
Бай Ганьо
Другари, учете китайски! laughing.gif

https://youtu.be/ODdQmgH7E2Y?si=lk1OtruaLve-uwVJ

А за последните новини се информирай сам...
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/06/2024, 01:14) <{POST_SNAPBACK}>
Другари, учете китайски! laughing.gif

https://youtu.be/ODdQmgH7E2Y?si=lk1OtruaLve-uwVJ

А за последните новини се информирай сам...

Индия, Иран и Северна Корея също имат напредък в областта на космическите технологии. Защо, другарю, не съветваш да учим фарси? Черногъзестият Ramaphosa ли те убеди да учиш китайски?
Glo
Цитат(Buitenlander @ 01/06/2024, 23:27) <{POST_SNAPBACK}>
Виж темата “Жени с големи дупета” в Кекса и ще се сетиш защо wink.gif

а- ха, ето защо циганката играе главната роля sunbathing.gif

Албумът влезе в класацията Billboard Top 200 под номер 38, а седмици по-късно напълно изпадна от подреждането. Филмът ѝ в Amazon Prime Video също пропадна, а в реализирането му Лопес бе инвестирала 20 милиона долара собствени средства.

https://webcafe.bg/musiccafe/dzhenifar-lope...rierata-si.html

не разбирам хората, колко тряя си тъп да слушаш джей ло или мадона и да се набуташ един куп пари да им идеш на концерт w00tbrows.gif и там основно да гледаш цирк с въртящи огньове и танци 292.gif
Бай Ганьо
Чугунът е пословичен.
Докато вземаш заеми си добре.
Но рано или късно идва бирникът.
Понякога със сопа. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/06/2024, 06:41) <{POST_SNAPBACK}>
Чугунът е пословичен.
Докато вземаш заеми си добре.
Но рано или късно идва бирникът.
Понякога със сопа. laughing.gif

Черногъзестият бирник на посещение при Чернолизец Храбър си е твой проблем и не интересува никого.
Банален си. Виж там, измисли нова глупост да разсмееш аудиторията отново.
Потребител
Цитат
Ти, ако имаш кохонес да казваш нещо на дебила, когото и да визираш с това прозвище, ще му го кажеш директно...

... Четвъртък, респект и поклон! :.) ...

... той, дебила сега е зает - образова се :.) ...

... ама нищичко не ти просветна на "улав"? ... еми, поздрав от Нигерия тогава! ...

Бай Ганьо
Цитат(Thursday Next @ 01/06/2024, 22:01) <{POST_SNAPBACK}>
Ти, ако имаш кохонес да казваш нещо на дебила, когото и да визираш с това прозвище, ще му го кажеш директно, няма кат Ганев да се криеш зад мойта фуста и да подлайваш оттам. Големи сте смелчаги иначе.

Айдеее и мене намеси! laughing.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 02/06/2024, 04:30) <{POST_SNAPBACK}>
Подобен индивид с тесния си кръгозор смята по първосигнална аналогия, че няма по-голяма обида от "Същите сте като родителите си".

Абе след като се засягате, значи е вярно.
Все пак съм живял с индивиди с вашето мислене в България.
И те бяха на възрастта на родителите ви.
От къде имате това лизаческо поведение тогава! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 04/06/2024, 03:23) <{POST_SNAPBACK}>
Абе след като се засягате, значи е вярно.

Паси и преживяй, не си виновен за карикатурността си, за вина на родителите ти - нямам представа.
За протокола, вярно е само, че отличителна черта на тъпанара е високото самочувствие, че може да засегне някого с инфантилизми и дебилна хилеща се икона.
Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 01/06/2024, 19:44) <{POST_SNAPBACK}>

мойте родители са ужасни, никога не са се интерсували от мене за разлика от по-малкия ми брат, не помня ни разговори, ни съвети, ни подкрепа, абе нищо бе! майка ми вика, че обичала повече братята си и сестрите си от децата си, ииии бех тръгнал да се женя един четвъртък, но преди това майка ми срешнала бъдещата ми жена на улицата и взела, че я питала – ти кво толкова му хареса на Гло, че чак и да се жениш за него? laugh.gif и оня сватбен четвъртък аз пък я срещам сутринта на улицата, още не се бех костюмирал – викам днеска ше се женя! тя ме гледа изненадана и вика – ама днеска ли беше? w00tbrows.gif после с тъста и брат ми седим и чакаме раждането на дъщеря ми, наште естествено ги няма никакви, роди се детето, и шат – абсолютно неочаквано майка ми и баща ми цъфнаха в болницата, баща ми вика – кво е? викам – момиче! тоа вика – Ъ! момиче! w00tbrows.gif фръцнаха се и се изпариха на мига birthday.gif
Glo
ми да взема да ви пусна една снимка от четвъртъчната ми сватба, хуубуту беше, че и двамата мразехме сватби, зехме се само с една двойка свидетели biggrin.gif аз бех неприлично млад и скандално пиян от три дена, тъста ми беше дал пари за костюм щото такава била традицията, жена ми беше и тя с костюм, булчинските рокли са само за тъпи биполярни кифли sunbathing.gif

Leon
Ми тя щерката прилича на майка си, браво.
Като видях снимката и се сетих за моята сватба, беше петък следобед, някъде към 14-15 часа. Бяхме с жената и кумовете и един шофьор, който по съвместителство е брат на кумата. Що с шофьор? - ми щото бяхме пийнали за кураж.
На туй отгоре ни ожениха на стълбите пред залата 770d4fd976.gif.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.